Et siis ehitajad lasti üle...

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Et siis ehitajad lasti üle...

Postitus Postitas Külaline »

Kipub teisi õpetama, kuidas elada, kuid enda elukaaslane kordab vanu trikke, susserdab seljataga. Vana hobust ümber ei kasvata. See on vanasõna, ei maksa hakata kiljuma, et pidasin kedagi hobuseks.
Külaline

Riigi maksudest üldse ei räägita...
Külaline

Möhh?
Külaline

Millest jutt käib?
my2
Kontakt:

Postitus Postitas my2 »

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 08:30Millest jutt käib?
Eks ikka Mallukas ja Legrant. Üks kelm sai teise kelmi käest petta :lol:
Külaline

Ikka ei saa aru.
Külaline

https://elu24.postimees.ee/8204433/raha ... le-lasknud
Külaline

oi õnne, kus sellest saavad alles kirjutada!
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mär 2025 22:42 Kipub teisi õpetama, kuidas elada, kuid enda elukaaslane kordab vanu trikke, susserdab seljataga. Vana hobust ümber ei kasvata. See on vanasõna, ei maksa hakata kiljuma, et pidasin kedagi hobuseks.
Süvenesis ka loosse? Kes keda üle lasi? Ehitaja (avalikest allikatest süüdimôistetud naisepeksja) võttis Malluka ülekanded, aga ei maksnud nende eest palka oma töömeestele ja nüüd keerutab s*tta üles.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2025 10:30
Külaline kirjutas: 05 Mär 2025 22:42 Kipub teisi õpetama, kuidas elada, kuid enda elukaaslane kordab vanu trikke, susserdab seljataga. Vana hobust ümber ei kasvata. See on vanasõna, ei maksa hakata kiljuma, et pidasin kedagi hobuseks.
Süvenesis ka loosse? Kes keda üle lasi? Ehitaja (avalikest allikatest süüdimôistetud naisepeksja) võttis Malluka ülekanded, aga ei maksnud nende eest palka oma töömeestele ja nüüd keerutab s*tta üles.
Aga kus on kirjas, mida ettevõtja peab rahaga tegema? Tellija asi ei ole see, kuidas töö teostaja palka maksab.

Kui lähed kleiti tellima tuntud moekunstnikult, lepite kõik kokku, aga õhtul helistab õmbleja, et "see kunstnik ei maksnud mulle eelmine kuu palka ja üldse mina teen ju selle kleidi, makske otse mulle, ma teen poole odavamalt", siis kõik ok või?
Külaline

Nüüd nad jäid selle tõttu ühest koostööst ilma. Karma vist? 🤔
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2025 15:39 Nüüd nad jäid selle tõttu ühest koostööst ilma. Karma vist? 🤔
Tühiasi.
Külaline

Mis see naisepeks asjasse puutub? Kui kompanii M jt leidsid ta sitapoti paigaldamiseks sobiva töötaja olevat, siis nii ongi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2025 16:03 Mis see naisepeks asjasse puutub? Kui kompanii M jt leidsid ta sitapoti paigaldamiseks sobiva töötaja olevat, siis nii ongi.
Jah, saab naisest jagu, siis sitapotist ammugi :lol:
Külaline

Imelik, et sellised meediaspetsid ei üldse uuri keda palkavad.
Külaline

Mulle kui meedia ja turundusvõhikul tekib mulje, et koostööst Mallukaga oodati kohe ja kiiret müüginumbrite tõusu. Kui aga seda ei saabunud ja kallid s.tapotid ning kallis vannitoa mööbel jäi loodetud koguses müümata, otsiti kiiret loobumisvõimaust. No et saaks oma planeeritud kulu ära nullida kuidagigi.
Kasutan meelega sõna s.tapotid, sest Malluka kõnepruuk ja väljendused ei saanud neile üllatusena tulla. Selline on ta alati olnud.
Aga no see vaid arvamus. Kes teab, mis seal kulisside taga veel toimus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist