Tean küll, see on ripsmete tõstmine ja eraldamine, mida minu teada võib teha igas eas. No võib-olla kortsus laugude puhul ei anna sama efekti, ei tea.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 14:52Lashlift? Ole nüüd, sa üldse tead, mida see tähendab? Ma isiklikult ei näe, et midagi nii väga lõigatud oleks, esimesel pildil on ju ta alles laps. Minu nägu on ka väga palju muutunud, ei ole 30-aastaselt sama nagu 15-aastaselt aga lõikustega ei ole sellel vähimatki pistmist. Jah, Kyliel kindlasti filler huultes, võibolla kuskil veel, võib olla botoxit siin-seal aga põhiline on täiesti teistsugune jumestus, mis muideks annab põhiefekti nende kahe pildi võrdluses ning aastatega lisandunud vanus.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 13:14Nina, kindlasti lip lift, ka silmad, ning võib-olla ka kulme tõstetud, joonistatud kulmud, lashlift. Huuled väga ära süstitud. Tundub, et on kasutatud kõiki iluprotseduure, mis selles vanuses võimalikud on. Tulemus on ilus, aga tegemist on täiesti teise inimesega, isikupära on kadunud.
Minu jaoks on üks lõikus, mis teeb näo võltsiks ja koledaks, eriti vanemas eas, ja see on lip lift. Jänesemokad, kohe tunneb ära. Muidugi, vanemad prouad teevad ka igasuguseid rasva süstimisi põskedesse jms., mis võivad anda jubeda efekti.
Kõik muu, silmalaud, nina, facelift, on okei.