Naistepäeva kink!

seks, suhted ja pereteemad
Misasja1
Kontakt:

Naistepäeva kink!

Postitus Postitas Misasja1 »

Palun nüüd kiiresti nõu selles osas, millega või kuidas naist homme naistepäeva puhul meeles pidada. Mida naisele kinkida, et oleks kuidagi teistmoodi?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Misasja1 kirjutas: 07 Mär 2025 16:25 Palun nüüd kiiresti nõu selles osas, millega või kuidas naist homme naistepäeva puhul meeles pidada. Mida naisele kinkida, et oleks kuidagi teistmoodi?
Lesbilised olete või
Külaline

Misasja1 kirjutas: 07 Mär 2025 16:25 Palun nüüd kiiresti nõu selles osas, millega või kuidas naist homme naistepäeva puhul meeles pidada. Mida naisele kinkida, et oleks kuidagi teistmoodi?
Mõni reis või paaripäevane Eesti tripp koos spaa ja restoga.
Külaline

Ikka tulbid ja Raffaello :)
Külaline

Peamiselt penskarid ja tiblad tähistavad mingit "naistepäeva". Mis eriline teene see naiseks olemine on et lausa kinki vaja?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 19:38Mis eriline teene see naiseks olemine on et lausa kinki vaja?
Sest me oleme seda väärt! Ma teen mehele ka meestepäeval kingi.
Külaline

Minu jaoks on see naistepäev ausalt öeldes vastik päev ja igasugused muud päevad ka kui PEAB midagi kinkima.

Sa pead minema ja valima neid lilli. Mulle endale ei paku need lilled mitte midagi. Siis üritatakse sulle pähe määrida ma ei tea kui vanu lilli, et neist lahti saada.

Ma naised loodan, et teie mehed toovad teile vabatahtlikult lilli.
Mina selline pole. Ma teen küll sunnitud naeratuse ja tahaks selle ära unustada.
Olen ma ainuke selline?
Külaline

Kingi siis midagi, mida sulle valida meeldib, kui sa lilli ei söö... vähe hilja muidugi ärgata.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 19:55 Minu jaoks on see naistepäev ausalt öeldes vastik päev ja igasugused muud päevad ka kui PEAB midagi kinkima.

Sa pead minema ja valima neid lilli. Mulle endale ei paku need lilled mitte midagi. Siis üritatakse sulle pähe määrida ma ei tea kui vanu lilli, et neist lahti saada.

Mina selline pole. Ma teen küll sunnitud naeratuse ja tahaks selle ära unustada.
Olen ma ainuke selline?
Tundud jah üks ebameeldiv mees. Mina teen oma pereliikmete jaoks hea meelega seda, mis neid rõõmustab. Nende rõõm ongi minu tasu. Kui sina oma naisest ei hooli, milleks sulle siis naine.
Suslik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Suslik »

Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 21:00 Kui sina oma naisest ei hooli, milleks sulle siis naine.
Tal polegi ju naist. Niisama möliseb siin.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 19:55 Minu jaoks on see naistepäev ausalt öeldes vastik päev ja igasugused muud päevad ka kui PEAB midagi kinkima.

Olen ma ainuke selline?
Ma loodan jah, et oled selle naise jaoks ainuke selline.
Külaline

Kui mõni naine ei soovi lilli, siis saab ta seda öelda. Ning enamasti selle naise mees teab juba niigi hästi, mis ta armsamale meeldib ja sobib.

Meie peres on traditsiooniks lilled kõigile naissoost pereliikmetele (v.s kass) ja väike mõnus hommikusöögilaud aurava kohviga.
Külaline

Sugu on nagunii ainult sotsiaalne konstruktsioon. Iga inimene on naine, kes niiviisi tunneb.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 19:53Sest me oleme seda väärt! Ma teen mehele ka meestepäeval kingi.
See meestepäev on sul kindlasti Nõukogude armee aastapäeval. :oops:
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Loodetavasti teate, et xx päev on 10. oktoober :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 23:09
Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 19:53Sest me oleme seda väärt! Ma teen mehele ka meestepäeval kingi.
See meestepäev on sul kindlasti Nõukogude armee aastapäeval. :oops:
Tiblasõber
Külaline

Nüüd lähen lilli ostma. No ei taha sinna lillepoodi minna.
Neljale naisele pean lilled ostma, sest peab ju.
Mis mul viga on ma ei saa aru? Täiesti vastumeelselt lähen ostma. Tuleb midagi ära osta.
Pärast peab ju üle ka andma.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 09:44 Nüüd lähen lilli ostma. No ei taha sinna lillepoodi minna.
Neljale naisele pean lilled ostma, sest peab ju.
Mis mul viga on ma ei saa aru? Täiesti vastumeelselt lähen ostma. Tuleb midagi ära osta.
Pärast peab ju üle ka andma.
Ära vii siis, kui see mingi eludraama on. Kes sellise vingatsi lilli tahab üldse.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 09:51 Ära vii siis, kui see mingi eludraama on. Kes sellise vingatsi lilli tahab üldse.
Peab ju viima. Naistepäev ju. Kuidas sa jätad viimata. Ma praegu lillepoes ja ainuke kes mossis näoga seal. Ei tea valida midagi. Kiirelt mõned pakis pundid ostsin ära ja minekut poest.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 10:03
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 09:51 Ära vii siis, kui see mingi eludraama on. Kes sellise vingatsi lilli tahab üldse.
Peab ju viima. Naistepäev ju. Kuidas sa jätad viimata. Ma praegu lillepoes ja ainuke kes mossis näoga seal. Ei tea valida midagi. Kiirelt mõned pakis pundid ostsin ära ja minekut poest.
Mis mõttes peab? Mina ei tahaks selliseid lilli, mille viimise üle inimene niimoodi vingub. Kes käsib?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist