Tuludeklaratsioon 2025

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 17:15 Inimene, kes saab tulumaksutagastust ligi 1000 eurot või koguni mitu tuhat ei ole vaene. Vaestel pole nii palju tulu, millest tulumaksusoodustust arvestada. Tulumaksusoodustustes on seni võitnud vaid rikkamad. See asi tuleks ära lõpetada, sest pole õiglane. :!:
Mina saan, 10 euri jääb 1000st puudu aga see ei tähenda et oleksin rikas. Eelmisel aastal sain teadlikult vähem palka et nüüd märtsis saaks rohkem tagastust ja suvel perega reisile. Ka miinimum palga eest on võimalik suuremat summat tagasi saada.
Külaline

Ma sain 240. Ka õnnelik. Lähen teen hamba korda. Plomm tuli välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 14:53 Mu lapsel on ligi 800 eurot tagasi saada, siiani pole kinnitatudki veel otsus. 16.02 tegi deklaratsiooni.
Mina kirjutasin selle kommentaari ja igaks juhuks mainin, et kellegi prillidega siin pistmist ei ole. Laps paneb tagasi saadud raha hoiuarvele.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 19:14 Ma sain 240. Ka õnnelik. Lähen teen hamba korda. Plomm tuli välja.
Selle raha eest saad 3-4 plommi. Ma käisin just hambaid puhastamas, pärlipesu, 200 eurot kokku. Päris jube.
Külaline

Ei ole vaja mingit pesu. Hambad ees niigi ilusad valged. Aga tagant plommike tuli välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 16:52Prillid maksavad umbes 800 eurot
Vaesed ei osta 800.- maksvaid prille va naljanina.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 18:15
Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 17:15 Inimene, kes saab tulumaksutagastust ligi 1000 eurot või koguni mitu tuhat ei ole vaene. Vaestel pole nii palju tulu, millest tulumaksusoodustust arvestada. Tulumaksusoodustustes on seni võitnud vaid rikkamad. See asi tuleks ära lõpetada, sest pole õiglane. :!:
Mina saan, 10 euri jääb 1000st puudu aga see ei tähenda et oleksin rikas. Eelmisel aastal sain teadlikult vähem palka et nüüd märtsis saaks rohkem tagastust ja suvel perega reisile. Ka miinimum palga eest on võimalik suuremat summat tagasi saada.
Soovitus uueks aastaks, maksa ikka kohe õige tulumaks ning ava mõni kogumishoius. Saad intressi, mõni kopikas ikka. Kui paned tähtajalisele, siis sa samuti ei saa neid summasid kasutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 22:17
Rikkad ka ei osta ilma mingi väga erilise vajaduseta. Seepärast nad rikkad ongi.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 00:08
Rikkad ka ei osta ilma mingi väga erilise vajaduseta. Seepärast nad rikkad ongi.
Prillid umbes 800 maksavadki, pool sellest klaasid ja pool raamid.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 10:19
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 00:08

Ei maksa. Ei pea ostma kõikide viledega ja Swarovsky kristallidega kõige kallimaid. 300-400 euroga saad juba korralikud prillid.
Külaline

Aga äkki ostavad, et mitte vaesed välja näha.
On mul õigus?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 18:53
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 00:08 Rikkad ka ei osta ilma mingi väga erilise vajaduseta. Seepärast nad rikkad ongi.
Ei maksa. Ei pea ostma kõikide viledega ja Swarovsky kristallidega kõige kallimaid. 300-400 euroga saad juba korralikud prillid.

Gucci, Tom Fordi või Chanel raamidega? Kindlasti mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 10:26

Ise küll prillikandja pole, aga mees on. Eelmised olid Tom Fordid, nüüd Pradad, mõlemad jäid 400 suurusjärku. Prillipoodides ikka väga tihti kampaaniad.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 13:16
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 18:53 Ei maksa. Ei pea ostma kõikide viledega ja Swarovsky kristallidega kõige kallimaid. 300-400 euroga saad juba korralikud prillid.

Ise küll prillikandja pole, aga mees on. Eelmised olid Tom Fordid, nüüd Pradad, mõlemad jäid 400 suurusjärku. Prillipoodides ikka väga tihti kampaaniad.
Mul tuttaval maksid ka prillid hingehinda, sest tal jube suur miinus ja just need klaasid on kallid. Nüüdseks on ta laseropi teinud.
Külaline

Ma olen viimase kahe kuu jooksul ostnud kaks paari prille, sest tekkis vajadus multifokaalsete klaaside järele. Lubasin endale, et hinda ei vaata, ostan mis meeldivad kõige rohkem ja sobivad. Ühed on Polaroidid, millele saab päikeseprillid ka külge panna, teised on noname raamid, aga olid kõige mugavamad ja väga ilusad. Ühed maksid umbes 300 eurot, teistel oli raamidel megasoodukas ja sain vist 250 euroga. Nii et ei pea olema 800 eurot, et korralikke prille saada.

Tuludeklarist ei saa tagasi midagi pmst, palk "liiga suur" ja muu kopikas pole mainimisväärnegi.
Külaline

Ei saa aru miks see aasta pole veel otsustki tehtud tänaseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2025 08:13 Ei saa aru miks see aasta pole veel otsustki tehtud tänaseks.
Mul laekus juba 5. märtsil, aga lapsel, kes 16.02 deklaratsiooni tegi, pole tänaseks isegi otsust tehtud. Ja ei saa ka olla, tähestiku järgi vmt, meil lapsega sama nimi.
Külaline

Ja need loetletud on mingi kohustuslik asi või? :D Kahju hakkab kohe teist. Kasvõi nälgivad, aga peaasi, et on iPhone ja Gucci prillid.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2025 12:22
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 18:53 Ei maksa. Ei pea ostma kõikide viledega ja Swarovsky kristallidega kõige kallimaid. 300-400 euroga saad juba korralikud prillid.

Ja need loetletud on mingi kohustuslik asi või? :D Kahju hakkab kohe teist. Kasvõi nälgivad, aga peaasi, et on iPhone ja Gucci prillid.
Nalja teed või? Mul pole kunagi rahapuudust olnud, seega luban mida tahan.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 15:00
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 14:27 Juba hommikul oli tagastuse raha ettemaksukontol, kui kiiresti nad raha pangakontole saadavad? (Jah, olen vaene ja täna lähen lapsega uusi prille ostma, on jah mulle eluliselt vajalik see tagastus.)
Kui sa oleksid vaene, siis sa ei saaks mingit erilist tagastust. Oled palju annetanud? palju tasulistel koolitustel käinud? kolmandasse sambasse investeerinud?
Vaesed saavad tagastust, rikkad maksavad juurde.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline