Nii mõnegi staari puhul võib öelda, et on sitast saia saanud küll. Mõni on originaalis päris kole olnud. Aga tase pole siin nii hea.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 21:36 Ega ikka sitast saia ei tee. Süsti ja lõika palju tahad. Kui on antud geneetika poolt kehvad geenid, siis nii ongi. Nagu see Donatella. On kole ja jääbki koledaks, kuigi üritab ennast teha ja süstida. Looduse vastu ei saa, kahjuks..
Enamus naised välimuselt ühe puuga löödud
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei räägi Hollywoodi staariga sarnanemisest, vaid ilutööstuse kvaliteedist. Kõik staarid pole mingid ühe näoga tibid, vaid on tehtud väga maitsekat tööd, säilitades isikupära ja näevad 50 aastaselt välja nagu 30. Paljud on ka tunduvalt ilusamad kui originaalis. Aga siin maksad suure raha ja mingit märkimisväärset ilusamaks muutumist ei ole, sest siin tehakse kõigile ühtemoodi, mitte ei vaadata, mis kellelegi sobiks. Mul oli näiteks nina viltu, Eestis parimaks peetud kirurg tegi operatsiooni kaks korda ja ikka on nina viltu. Ainult natuke sai paremaks. Tegin facelifti, ka väga hea kirurg tegi, aga märkimisväärselt noorem ma välja ei näe. No pole siin väga head taset, tee mis tahad.
-
Külaline
Hollywoodis maksad facelifti eest 30-50 tuhat, 1ml filleri eest 400-900 dollarit, nina eest 10 tuhat.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2025 10:06Ma ei räägi Hollywoodi staariga sarnanemisest, vaid ilutööstuse kvaliteedist. Kõik staarid pole mingid ühe näoga tibid, vaid on tehtud väga maitsekat tööd, säilitades isikupära ja näevad 50 aastaselt välja nagu 30. Paljud on ka tunduvalt ilusamad kui originaalis. Aga siin maksad suure raha ja mingit märkimisväärset ilusamaks muutumist ei ole, sest siin tehakse kõigile ühtemoodi, mitte ei vaadata, mis kellelegi sobiks. Mul oli näiteks nina viltu, Eestis parimaks peetud kirurg tegi operatsiooni kaks korda ja ikka on nina viltu. Ainult natuke sai paremaks. Tegin facelifti, ka väga hea kirurg tegi, aga märkimisväärselt noorem ma välja ei näe. No pole siin väga head taset, tee mis tahad.
-
Külaline
Ja siis? Siin maksad facelifti eest 15 000 ja saad ikka jama töö. Nina eest maksad 7000 ja ikka on kole.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2025 10:18Hollywoodis maksad facelifti eest 30-50 tuhat, 1ml filleri eest 400-900 dollarit, nina eest 10 tuhat.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2025 10:06Ma ei räägi Hollywoodi staariga sarnanemisest, vaid ilutööstuse kvaliteedist. Kõik staarid pole mingid ühe näoga tibid, vaid on tehtud väga maitsekat tööd, säilitades isikupära ja näevad 50 aastaselt välja nagu 30. Paljud on ka tunduvalt ilusamad kui originaalis. Aga siin maksad suure raha ja mingit märkimisväärset ilusamaks muutumist ei ole, sest siin tehakse kõigile ühtemoodi, mitte ei vaadata, mis kellelegi sobiks. Mul oli näiteks nina viltu, Eestis parimaks peetud kirurg tegi operatsiooni kaks korda ja ikka on nina viltu. Ainult natuke sai paremaks. Tegin facelifti, ka väga hea kirurg tegi, aga märkimisväärselt noorem ma välja ei näe. No pole siin väga head taset, tee mis tahad.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 23:29
Miks peaks üks endast lugupidav naine tahtma Hollywoodi staariga sarnaneda?![]()
-
Külaline
Ära aja pada, need summad on siin poole väiksemad.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2025 10:32Ja siis? Siin maksad facelifti eest 15 000 ja saad ikka jama töö. Nina eest maksad 7000 ja ikka on kole.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2025 10:18Hollywoodis maksad facelifti eest 30-50 tuhat, 1ml filleri eest 400-900 dollarit, nina eest 10 tuhat.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2025 10:06
Ma ei räägi Hollywoodi staariga sarnanemisest, vaid ilutööstuse kvaliteedist. Kõik staarid pole mingid ühe näoga tibid, vaid on tehtud väga maitsekat tööd, säilitades isikupära ja näevad 50 aastaselt välja nagu 30. Paljud on ka tunduvalt ilusamad kui originaalis. Aga siin maksad suure raha ja mingit märkimisväärset ilusamaks muutumist ei ole, sest siin tehakse kõigile ühtemoodi, mitte ei vaadata, mis kellelegi sobiks. Mul oli näiteks nina viltu, Eestis parimaks peetud kirurg tegi operatsiooni kaks korda ja ikka on nina viltu. Ainult natuke sai paremaks. Tegin facelifti, ka väga hea kirurg tegi, aga märkimisväärselt noorem ma välja ei näe. No pole siin väga head taset, tee mis tahad.
-
Külaline
Üks teatud kirurg võtab facelifti eest 15 000, tehakse tõesti ka väiksema summa eest, aga mingi 7-8 tuhat võtavad teised ka. Nina täpselt sama, maksingi 7000. Sa vist pole hiljutiste hindadega kursis. Ega USA-s ka kõik kirurgid Hollywoodi hindu ei võta, seega võiks öelda, et meie palgataseme kohta on hinnad siin väga kõrged, aga kvaliteeti väga pole.
-
Külaline
Nõustun.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 19:12 Mina olen päris palju ennast tuuninud, aga ilus ikka pole. Minu arust Eestis pole see asi niiväga tasemel. Tehakse ühtemoodi kõigile, aga ei vaadata, kuidas konkreetset inimest ilusamaks teha. Kui sulle see sobib, siis sul veab, aga kui mitte, siis nii ongi. Botox mulle ka ei mõju, aga ilmselt oleks mul vaja suuremat doosi lihtsalt, aga seda ei tehta. Ühe korra panevad juurde, aga kui siis ka ei mõju, siis ongi nii. Kuigi samas, kui ma oleks mees, saaks suurema doosi, aga mulle keegi ei julge panna, liiga erinev sellest, mis õpetatakse. Nina siin ka ei osata väga lõigata, et tõesti palju ilusam oleks, ka faceliftiga sama. Siin on üsna raske selle tuunimisega väga ilusaks saada. Paljude hambaid vaatan ka, et pole suurem asi. Mallukal on täitsa ebaõnnestunud töö. Natuke kurb küll, maksad meeletu papi, aga mingiks Hollywoodi staariks sa küll ei saa.
Väga paljud teevad ninaoppe, süstivad huuli ja lõuajoont. Mida nad tegelikult vajavad, on hoopis lõualuude operatsioon.
-
Külaline
Ära pahanda, aga selle kohta võib öelda, et töö ongi tellija materjalist. Ja alati pole iluviga üldse nii suur viga vaid annab näole omapära juurde. Nina korrigeerimisest ma saan aru, aga see facelift on küll üks mõttetu protseduur. Minu meelest on ebaeetiline lubada kliendile, et ta pärast seda märkimisväärselt noorem välja näeb. Pisut värskem ehk, aga see on ka kõik.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2025 10:06Ma ei räägi Hollywoodi staariga sarnanemisest, vaid ilutööstuse kvaliteedist. Kõik staarid pole mingid ühe näoga tibid, vaid on tehtud väga maitsekat tööd, säilitades isikupära ja näevad 50 aastaselt välja nagu 30. Paljud on ka tunduvalt ilusamad kui originaalis. Aga siin maksad suure raha ja mingit märkimisväärset ilusamaks muutumist ei ole, sest siin tehakse kõigile ühtemoodi, mitte ei vaadata, mis kellelegi sobiks. Mul oli näiteks nina viltu, Eestis parimaks peetud kirurg tegi operatsiooni kaks korda ja ikka on nina viltu. Ainult natuke sai paremaks. Tegin facelifti, ka väga hea kirurg tegi, aga märkimisväärselt noorem ma välja ei näe. No pole siin väga head taset, tee mis tahad.
-
Külaline
Facelift nüüd küll hästi tehtuna mõttetu protseduur ei ole. Minul on pettumus pigem selles, et alles pärast öeldi, et selle 7000 euro eest sa muud ei saagi kui veidi lõuajoont paremaks ja kaela sirgemaks, kõik muu tuleb lisaks. Suuümbrus, näo keskosa, lauba pingutus, lõua pingutus. Need on kõik eraldi protseduurid eraldi hinnaga. Et lauba pingutus on eraldi, ma teadsin, aga üldiselt peaks siiski suuümbrus ja lõua pingutus olema facelifti sees. Näo keskosa tehakse silmadega koos, see on ka eraldi protseduur. Aga minul pole üldiselt absoluutselt aru saada, et üldse oleks midagi tehtud.Ära pahanda, aga selle kohta võib öelda, et töö ongi tellija materjalist. Ja alati pole iluviga üldse nii suur viga vaid annab näole omapära juurde. Nina korrigeerimisest ma saan aru, aga see facelift on küll üks mõttetu protseduur. Minu meelest on ebaeetiline lubada kliendile, et ta pärast seda märkimisväärselt noorem välja näeb. Pisut värskem ehk, aga see on ka kõik.
-
Külaline
Järelikult tegid sa osalise facelifti, siis tuleb tõesti kõik muu lisaks.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2025 11:51Facelift nüüd küll hästi tehtuna mõttetu protseduur ei ole. Minul on pettumus pigem selles, et alles pärast öeldi, et selle 7000 euro eest sa muud ei saagi kui veidi lõuajoont paremaks ja kaela sirgemaks, kõik muu tuleb lisaks. Suuümbrus, näo keskosa, lauba pingutus, lõua pingutus. Need on kõik eraldi protseduurid eraldi hinnaga. Et lauba pingutus on eraldi, ma teadsin, aga üldiselt peaks siiski suuümbrus ja lõua pingutus olema facelifti sees. Näo keskosa tehakse silmadega koos, see on ka eraldi protseduur. Aga minul pole üldiselt absoluutselt aru saada, et üldse oleks midagi tehtud.Ära pahanda, aga selle kohta võib öelda, et töö ongi tellija materjalist. Ja alati pole iluviga üldse nii suur viga vaid annab näole omapära juurde. Nina korrigeerimisest ma saan aru, aga see facelift on küll üks mõttetu protseduur. Minu meelest on ebaeetiline lubada kliendile, et ta pärast seda märkimisväärselt noorem välja näeb. Pisut värskem ehk, aga see on ka kõik.
-
Külaline
Ei teinud ma mingit osalist facelifti, ei olnud mingi miniflift. Ja 7000 eurot võeti selle eest.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 10:28Järelikult tegid sa osalise facelifti, siis tuleb tõesti kõik muu lisaks.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2025 11:51Facelift nüüd küll hästi tehtuna mõttetu protseduur ei ole. Minul on pettumus pigem selles, et alles pärast öeldi, et selle 7000 euro eest sa muud ei saagi kui veidi lõuajoont paremaks ja kaela sirgemaks, kõik muu tuleb lisaks. Suuümbrus, näo keskosa, lauba pingutus, lõua pingutus. Need on kõik eraldi protseduurid eraldi hinnaga. Et lauba pingutus on eraldi, ma teadsin, aga üldiselt peaks siiski suuümbrus ja lõua pingutus olema facelifti sees. Näo keskosa tehakse silmadega koos, see on ka eraldi protseduur. Aga minul pole üldiselt absoluutselt aru saada, et üldse oleks midagi tehtud.Ära pahanda, aga selle kohta võib öelda, et töö ongi tellija materjalist. Ja alati pole iluviga üldse nii suur viga vaid annab näole omapära juurde. Nina korrigeerimisest ma saan aru, aga see facelift on küll üks mõttetu protseduur. Minu meelest on ebaeetiline lubada kliendile, et ta pärast seda märkimisväärselt noorem välja näeb. Pisut värskem ehk, aga see on ka kõik.
-
Külaline
Joan Van Ark, kes kaotas töö näitlejana, kuna on oma näo iluoppidega totaalselt ära rikkunud.

-
Külaline
Liialdused pole ühelgi alal head. Samas Bella Hadid jälle sai näiteks tööd supermodellina, originaalis oli päris kole. Samamoodi kõik need Kardashianid, osad neist olid originaalis päris inetud. Ja keha on neil kõigil "tehtud", tissid, tagumik, vöökoht. Kõik on toonud sisse ka meeletult pappi.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 15:24 Joan Van Ark, kes kaotas töö näitlejana, kuna on oma näo iluoppidega totaalselt ära rikkunud.
![]()
-
Külaline
No siin maksab terve näo ja kaela facelift kokku 3800.-Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 10:41Ei teinud ma mingit osalist facelifti, ei olnud mingi miniflift. Ja 7000 eurot võeti selle eest.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 10:28Järelikult tegid sa osalise facelifti, siis tuleb tõesti kõik muu lisaks.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2025 11:51
Facelift nüüd küll hästi tehtuna mõttetu protseduur ei ole. Minul on pettumus pigem selles, et alles pärast öeldi, et selle 7000 euro eest sa muud ei saagi kui veidi lõuajoont paremaks ja kaela sirgemaks, kõik muu tuleb lisaks. Suuümbrus, näo keskosa, lauba pingutus, lõua pingutus. Need on kõik eraldi protseduurid eraldi hinnaga. Et lauba pingutus on eraldi, ma teadsin, aga üldiselt peaks siiski suuümbrus ja lõua pingutus olema facelifti sees. Näo keskosa tehakse silmadega koos, see on ka eraldi protseduur. Aga minul pole üldiselt absoluutselt aru saada, et üldse oleks midagi tehtud.
Kelle juures sa käisid?
-
Külaline
Viimati näitles 5a tagasi, kui oli 76-aastane. Millal ta töö kaotas?Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 15:24 Joan Van Ark, kes kaotas töö näitlejana, kuna on oma näo iluoppidega totaalselt ära rikkunud.
![]()
-
Külaline
Kus? Kes nii odavalt teeb? Sul on vist vananenud hinnad. Mina käisin läbi viis kirurgi eelmise paari aasta sees ja sellist hinda polnud kellelgi nagu 3800.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 19:12No siin maksab terve näo ja kaela facelift kokku 3800.-
Kelle juures sa käisid?
-
Külaline
SeLlel after pildil on tal lihtsalt ilge meik.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 15:24 Joan Van Ark, kes kaotas töö näitlejana, kuna on oma näo iluoppidega totaalselt ära rikkunud.
![]()
-
Külaline
https://www.plastikakirurg.ee/hinnakiri/Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 20:15Kus? Kes nii odavalt teeb? Sul on vist vananenud hinnad. Mina käisin läbi viis kirurgi eelmise paari aasta sees ja sellist hinda polnud kellelgi nagu 3800.
-
Külaline
Ei, see kes ei soovi 100 kg kaaluda ei ole ebakindel. See on juba tervise ja liikuvuse jms küsimus.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 22:04Mäh?Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 22:00 Hahaha, ilulõikused ja -süstid on väga tulus äri. VÄGA. Väga tulusaid ärisid tehakse nii, et tekitatakse nõudlus. Siinkohal torgatakse naiste hella kohta - välimus. Sa ei kõlba kuskile, kui... Kes sind sellisena tahab... Sul peavad olema punnis huuled, muidu...
Võimas ja tulus manipuleerimine. Siia kuulub nii ravimeid (lugege "Ravimi kõrvaltoime: surm"), toidulisandeid, iga päev 10 000 sammu (sammulugejaid oli vaja müüa) jne.
Kordan veelkord: ilulõikused ja -süstid on megatulus äri, ebakindlaid naisi jagub aegade lõpuni. Kes tahab rikkaks saada, siis see on see amet.
Ebakindel on ka see, kes ei soovi 100 kilo kaaluda. Ja kes paneb implantaadi ja valgendab.
Sinu jutt on tüüpilise koleda, keskpärase ja vaese naise jutt. Ei imesta, kui sul on poisipea ja end ei meigi, täislaks.
Aga valgendamine, implantaadid, botox jms on loomulikult ebakindla inimese tunnus. Millega seal vaielda on? Sellepärast tunnedki end pärast operatsiooni hästi, et saad oma ebakindlusele korraks leevendust. Iseenesest pole selles midagi halba, anna minna kui parem hakkab. Sama efekti saaksid ka ilma oppideta, teraapias käies ja oma sisemiste probleemidega tegeledes.
Aga eks igaühele on oma lahendused.
-
Külaline
Aga mine käi seal kohapeal ära ja siis kuula, mis päriselt hind on. Aga selle arsti juures ma tõesti ei käinud konsultatsioonil, sest tagasiside pole talle kuigi hea.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 22:50https://www.plastikakirurg.ee/hinnakiri/Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 20:15Kus? Kes nii odavalt teeb? Sul on vist vananenud hinnad. Mina käisin läbi viis kirurgi eelmise paari aasta sees ja sellist hinda polnud kellelgi nagu 3800.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 19:12
No siin maksab terve näo ja kaela facelift kokku 3800.-
Kelle juures sa käisid?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline