Ahjus lõpetasid juudid ja puuetega inimesed.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 10:19Ehk siis õilsad ja täiesti põhimõttekindlad inimesed poliitikas edu ei saavuta. Isegi Hitler, keda peetakse fanaatikuks, suutis kompromissidele minna, kui selleks tekkis vajadus. Kompromissitud õilishinged lõpetasid ahjus...Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 10:17Ambitsioonide ja makjavellistlike iseloomuomaduste puudumine. Tuumafüüsikuks ja näiteks kirurgiks ei saa iga loll, poliitikuks aga küll, kui on tahtejõudu, suhtlusoskust, nahhaalsust ja mis peamine - oskust teisi oma huvides ära kasutada.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 09:19 Selliste vaidluste puhul tekib mul alati küsimus, kuidas see nii tark inimene pole jõudnud kaugemale. Ülemuseks, kohalikku omavalitsusse, riigikokku, valitsusse. Kui ta teab ja oskab, on see ju täielik teadmiste ja oskuste raiskamine. Tema tark on siin ja lollid on valitsuses....nii ei muutu midagi ja lollid valitsuses teevad aga otsuseid.
Vanusega otsekoheseks
-
Külaline
-
Külaline
Nii lihtne ka asi pole. Ka vangilaagrites jäid ellu absoluutses enamuses need, kes läksid kompromissile ja sebisid endale mingi administratiivkoha, nt tätoveerija, abitööline köögis jne. Lihttööde peal ja need, kes ei tahtnud varastada (et siis toidu ja muu vajaliku vastu näpatu välja vahetada) määrati õige kiiresti väljapraakimisele või surid ilma kaasa aitamiseta.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 13:46Ahjus lõpetasid juudid ja puuetega inimesed.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 10:19Ehk siis õilsad ja täiesti põhimõttekindlad inimesed poliitikas edu ei saavuta. Isegi Hitler, keda peetakse fanaatikuks, suutis kompromissidele minna, kui selleks tekkis vajadus. Kompromissitud õilishinged lõpetasid ahjus...Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 10:17
Ambitsioonide ja makjavellistlike iseloomuomaduste puudumine. Tuumafüüsikuks ja näiteks kirurgiks ei saa iga loll, poliitikuks aga küll, kui on tahtejõudu, suhtlusoskust, nahhaalsust ja mis peamine - oskust teisi oma huvides ära kasutada.
-
Külaline
Ei sugugi, andropaus ei jäta ka mehi puutumata, sellestki on palju kirjutatud. Kibestunud ja kõige-kõigi peale vihaseid vanamehi on pool ilma täis, siitki näha. Eriti verised on nad siis, kui endal pole elu väga ideaalselt läinud ja edasi läheb vanusega ainult allamäge. Kuskohas on su leebed ja järeleandikud vanamehedKülaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 09:06
Jah. Ja huvitaval kombel siin ilmneb oluline sooline erinevus, sest meestel on vastupidi: hormoonide jahtudes muututakse leebemaks ja järeleandlikumaks.
-
Külaline
Et siis kõik need miljonid juudid ja puuetega inimesed ei osanud lihtsalt suhelda ja olid ausad?Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 14:00Nii lihtne ka asi pole. Ka vangilaagrites jäid ellu absoluutses enamuses need, kes läksid kompromissile ja sebisid endale mingi administratiivkoha, nt tätoveerija, abitööline köögis jne. Lihttööde peal ja need, kes ei tahtnud varastada (et siis toidu ja muu vajaliku vastu näpatu välja vahetada) määrati õige kiiresti väljapraakimisele või surid ilma kaasa aitamiseta.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 13:46Ahjus lõpetasid juudid ja puuetega inimesed.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 10:19
Ehk siis õilsad ja täiesti põhimõttekindlad inimesed poliitikas edu ei saavuta. Isegi Hitler, keda peetakse fanaatikuks, suutis kompromissidele minna, kui selleks tekkis vajadus. Kompromissitud õilishinged lõpetasid ahjus...
-
Külaline
Vangilaagri miniühiskonnas jäid jah ellu peamiselt just need juudid, kes oskasid sebida. Seda on ellujääjad ise rääkinud.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 20:24Et siis kõik need miljonid juudid ja puuetega inimesed ei osanud lihtsalt suhelda ja olid ausad?Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 14:00Nii lihtne ka asi pole. Ka vangilaagrites jäid ellu absoluutses enamuses need, kes läksid kompromissile ja sebisid endale mingi administratiivkoha, nt tätoveerija, abitööline köögis jne. Lihttööde peal ja need, kes ei tahtnud varastada (et siis toidu ja muu vajaliku vastu näpatu välja vahetada) määrati õige kiiresti väljapraakimisele või surid ilma kaasa aitamiseta.
-
Külaline
Kinnisvarahaid, kellel mitu maja, sebivad noori mehi jne.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 10:18Mina olen küll aru saanud, et siin foorumis ongi väga palju ametnikke, õpetajaid, ettevõtjaid. Ja ikka sellised jõukamad-edukamad, kes saamatuid ja vaeseid ei salli...Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 09:19 Selliste vaidluste puhul tekib mul alati küsimus, kuidas see nii tark inimene pole jõudnud kaugemale. Ülemuseks, kohalikku omavalitsusse, riigikokku, valitsusse. Kui ta teab ja oskab, on see ju täielik teadmiste ja oskuste raiskamine. Tema tark on siin ja lollid on valitsuses....nii ei muutu midagi ja lollid valitsuses teevad aga otsuseid.
-
Külaline
Vauu! minule tundub, et siin ainult max 10 inimest ongi.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 10:18Mina olen küll aru saanud, et siin foorumis ongi väga palju ametnikke, õpetajaid, ettevõtjaid. Ja ikka sellised jõukamad-edukamad, kes saamatuid ja vaeseid ei salli...
-
Külaline
Aga miskipärast kõigiga seda siiki ei juhtu. Ma olen palju vanem kui 45, minu moto on eluaeg olnud, et ela ise ja laste teistel elada. Kui mul parasjagu kehvasti läheb, siis on see mu oma viga, mitte valitsuse, jumala või naabrite. Ja kui mul abi vaja on, siis oskan küsida, aga ei arva, et kogu maailm mulle võlgu on.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 14:08 Ajukeemia muutub vananedes. Sellest on päris palju kirjutatud, mis menopausi aegu peas toimub.
-
Külaline
Vanaduses kaob nagu vahelüli aju ja suu vahelt ära. Jutt väljub tunde põhjal suuremat mõtlemata.
-
Külaline
Meie hulgas on Super-ager, kes võttis õiguse oma kogemusest minu jutule miinuse lajatada.
-
Külaline
Vanad inimesed on sama erinevad nagu on ka noored inimesed väga erinevad. Rumal on üldistada.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2025 14:21Aga miskipärast kõigiga seda siiki ei juhtu. Ma olen palju vanem kui 45, minu moto on eluaeg olnud, et ela ise ja laste teistel elada. Kui mul parasjagu kehvasti läheb, siis on see mu oma viga, mitte valitsuse, jumala või naabrite. Ja kui mul abi vaja on, siis oskan küsida, aga ei arva, et kogu maailm mulle võlgu on.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 14:08 Ajukeemia muutub vananedes. Sellest on päris palju kirjutatud, mis menopausi aegu peas toimub.
-
Külaline
Jajah, riigikogus on tõesti targad koos! Endised sportlased, näitlejad ja muud klounid.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 09:19 Selliste vaidluste puhul tekib mul alati küsimus, kuidas see nii tark inimene pole jõudnud kaugemale. Ülemuseks, kohalikku omavalitsusse, riigikokku, valitsusse. Kui ta teab ja oskab, on see ju täielik teadmiste ja oskuste raiskamine. Tema tark on siin ja lollid on valitsuses....nii ei muutu midagi ja lollid valitsuses teevad aga otsuseid.
-
Külaline
Poliitfarmidest tulnud plakatikleepijad lisaks. Muud tööd polegi teunud. Aga mihklid iga asja peale. Nüüd siis küvad energeetikud ja rohepöörajad. Suured sõdalased kes kaitsevad Putini eest jne.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 05:59Jajah, riigikogus on tõesti targad koos! Endised sportlased, näitlejad ja muud klounid.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 09:19 Selliste vaidluste puhul tekib mul alati küsimus, kuidas see nii tark inimene pole jõudnud kaugemale. Ülemuseks, kohalikku omavalitsusse, riigikokku, valitsusse. Kui ta teab ja oskab, on see ju täielik teadmiste ja oskuste raiskamine. Tema tark on siin ja lollid on valitsuses....nii ei muutu midagi ja lollid valitsuses teevad aga otsuseid.
-
Külaline
Tead, mõnel seda vahelüli ei tekigi.
Üldiselt - kes on noorena mölakas, on seda ka vanana.
Vaata või BSH. Kui vanaks ja kortsuliseks jääb, ongi kõik.
-
Külaline
Mõnikord ka mõtlen, et milline ta 50+ vanuses on. Kas nagu Saagim, kes on vanusega normaalsemaks läinud või ikka selline nagu praegu. Saagim oli ka noorena paras harakas, elukogemus on õpetanud.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 10:04 Tead, mõnel seda vahelüli ei tekigi.
-
Külaline
Võib ka olla, et vanuse lisandudes hakkab inimene hindama oma aega ja valima, kelle peale seda kulutada, kelle mitte. Konkreetsem vastus võibki olla eemale peletamiseks. Ei soovi suhelda sinuga.
-
Külaline
Kas mitte alles delfis või postimehes artikkel polnud, et targa inimese tunnus on lühike jutt ja oma arvamuse välja ütlemine, mitte pikk kiibitsemine ja selle varjamine, kui pole soovi jätkata suhtlemist.
-
Külaline
Eks need "vanusega otsekoheseks" inimesed peavad sellega ka arvestama, et oma "otsekohesusega" peletavad nad lähedased eemale ja on suhted pikaks ajaks rikutud. Nii minu ema kui ka ämma kõige raskem menopausiaeg langes meie laste sünniga samale ajale, mehel oli ka tööl pingeline aeg. Peale esimese lapse sündi olin kohe uuesti rase, saime kaks last üksteise järel, üritasime pisiperega hakkama saada ja samal ajal enda pead vee kohal hoida. Ema ja ämm pommitasid meie telefone kõnede ja sõnumitega, iga asja kohta oli neil midagi öelda ja kommenteerida, enamasti ikka negatiivset. Nii minu isa kui ka äi olid tossikesed, kes asjasse ei sekkunud. Mees pani ämma paika, et ta mind rahule jätaks, aga ämm ikka oma pojale saatis pikki häälsõnumeid igal hommikul - klatš töökaaslaste, sugulaste, naabrite ja ei tea kelle kohta. Väga otsekohene. Kui juhtusin neid sõnumeid kuulma siis kõrvad jooksid s*tavett. Nii et jah, osad inimesed muutuvad vanusega otsekoheseks, aga väga varsti pole nende ümber enam kedagi, kellele neid otsekoheseid arvamusi jagada.
-
Külaline
On otsekohesus ja on "kontrollimatult partsatan välja kõik, mida sapp suhu toob!".
-
Külaline
Milles vahe seisneb?Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 11:52 On otsekohesus ja on "kontrollimatult partsatan välja kõik, mida sapp suhu toob!".
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], KollaneBanaan ja 1 külaline