Kas olete nõus hakkama prostituudiks?
-
Külaline
Äkki need, kes on nõus sinuga tulema? Sest sa ise oled nendest nii halval arvamusel. Ju peavad siis eriti jubedad olema. Või pigem oled ise see koletis?Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 22:02Milline naine on põhjakiht?
-
Külaline
Ei suudaks elus minna voodisse inimesega, keda ma põlgan ja keda pean mingiks alamaks olevuseks. Sellise suhtega alandab inimene ju iseennast. Aga mingi tüüp on koguni uhke. See inimene, kes siin pidevalt mingeid mutte sõimab, alandab ju iga halvustava sõnaga ennast. Väga imelik, et ta ise sellest aru ei saa.
-
Külaline
Ta on ju läbi aegade siin iseenda valikuid mõnitanud. Küll on tal kodus mingi rõve moor, kes peab varsti ukse teiselt poolt kinni panema.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 19:50 Ei suudaks elus minna voodisse inimesega, keda ma põlgan ja keda pean mingiks alamaks olevuseks. Sellise suhtega alandab inimene ju iseennast. Aga mingi tüüp on koguni uhke. See inimene, kes siin pidevalt mingeid mutte sõimab, alandab ju iga halvustava sõnaga ennast. Väga imelik, et ta ise sellest aru ei saa.
-
Külaline
Mis minuga? Miks? Ma olen naine ja puhtast huvist küsisin milliseid naisi nii halvustavalt teine naine sõimab.
-
Külaline
Uskumatu sõnavara ja suhtumine inimestesse. Põlgame alamaid olevusiKülaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 19:50 Ei suudaks elus minna voodisse inimesega, keda ma põlgan ja keda pean mingiks alamaks olevuseks. Sellise suhtega alandab inimene ju iseennast. Aga mingi tüüp on koguni uhke. See inimene, kes siin pidevalt mingeid mutte sõimab, alandab ju iga halvustava sõnaga ennast. Väga imelik, et ta ise sellest aru ei saa.
-
Külaline
Ma mõtlen ka, et sul on mingi alandamise ja alamate inimeste kompleks.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 19:50 Ei suudaks elus minna voodisse inimesega, keda ma põlgan ja keda pean mingiks alamaks olevuseks. Sellise suhtega alandab inimene ju iseennast. Aga mingi tüüp on koguni uhke. See inimene, kes siin pidevalt mingeid mutte sõimab, alandab ju iga halvustava sõnaga ennast. Väga imelik, et ta ise sellest aru ei saa.
-
Külaline
Olen siit juba lugenud, et ära utreeri. Ära aja kõiki postitusi ühe nn vanamehe kaela. Siin kirjutavad erinevad inimesed. Ja mille poolest sina parem oled? Sõimled nagu voorimees. Ka seda on vastik lugeda. Loe viieni enne kui midagi kirjutad. Mõnikord ehk ei peakski.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 21:14Ta on ju läbi aegade siin iseenda valikuid mõnitanud. Küll on tal kodus mingi rõve moor, kes peab varsti ukse teiselt poolt kinni panema.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 19:50 Ei suudaks elus minna voodisse inimesega, keda ma põlgan ja keda pean mingiks alamaks olevuseks. Sellise suhtega alandab inimene ju iseennast. Aga mingi tüüp on koguni uhke. See inimene, kes siin pidevalt mingeid mutte sõimab, alandab ju iga halvustava sõnaga ennast. Väga imelik, et ta ise sellest aru ei saa.Ainult laste pärast... paar aastat veel... Küll on tal mingid veini larpivad vanad tinderitädid. Küll on tal mingid aseksuaalsed mutid, kellega seks on jõle, aga ikka seksib...
![]()
-
Külaline
Max 2 vanameest ja 1 lollakas eit.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 15:46Olen siit juba lugenud, et ära utreeri. Ära aja kõiki postitusi ühe nn vanamehe kaela. Siin kirjutavad erinevad inimesed. Ja mille poolest sina parem oled? Sõimled nagu voorimees. Ka seda on vastik lugeda. Loe viieni enne kui midagi kirjutad. Mõnikord ehk ei peakski.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 21:14Ta on ju läbi aegade siin iseenda valikuid mõnitanud. Küll on tal kodus mingi rõve moor, kes peab varsti ukse teiselt poolt kinni panema.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 19:50 Ei suudaks elus minna voodisse inimesega, keda ma põlgan ja keda pean mingiks alamaks olevuseks. Sellise suhtega alandab inimene ju iseennast. Aga mingi tüüp on koguni uhke. See inimene, kes siin pidevalt mingeid mutte sõimab, alandab ju iga halvustava sõnaga ennast. Väga imelik, et ta ise sellest aru ei saa.Ainult laste pärast... paar aastat veel... Küll on tal mingid veini larpivad vanad tinderitädid. Küll on tal mingid aseksuaalsed mutid, kellega seks on jõle, aga ikka seksib...
![]()
-
Külaline
Väga noorena, miski 18 - 19 olin, õppisin alles ja elasin vanemate juures, korraldasin saunapeo. Saun oli maja keldris. Sinna tuli, kutsumata, ka põhjakäinud koolivend, palju vanem, vana pätt ja juba joodik, ja koos oma joodikust tüdruksõbraga, viimane ära vajunud, väliselt kümme aastat vanem. Vaat see purjus joodikust noor naine siis mõnitas mind avalikult: "Mis mees sa oled, elad siin nagu rott keldris"Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 23:20Uskumatu sõnavara ja suhtumine inimestesse. Põlgame alamaid olevusiKülaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 19:50 Ei suudaks elus minna voodisse inimesega, keda ma põlgan ja keda pean mingiks alamaks olevuseks. Sellise suhtega alandab inimene ju iseennast. Aga mingi tüüp on koguni uhke. See inimene, kes siin pidevalt mingeid mutte sõimab, alandab ju iga halvustava sõnaga ennast. Väga imelik, et ta ise sellest aru ei saa.![]()
Ma tahaks neid põlgajaid näha. Kas oleks võimalik?
Mõned peavad peeglisse vaatama...
-
Külaline
Meestel ei ole suurt vahet, kelle sisse nad oma toru tühjendavad.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 19:50 Ei suudaks elus minna voodisse inimesega, keda ma põlgan ja keda pean mingiks alamaks olevuseks. Sellise suhtega alandab inimene ju iseennast. Aga mingi tüüp on koguni uhke. See inimene, kes siin pidevalt mingeid mutte sõimab, alandab ju iga halvustava sõnaga ennast. Väga imelik, et ta ise sellest aru ei saa.
Lugesin hiljuti foorum69. Ausalt, mul kukkus karp vastu lauda, kui ma lugesin meeste jutte. Mõistagi on seal kõik teenusepakkujad ükshaaval läbi võetud. Aga mitte kõik prostituudid ei ole verinoored, ideaalse kehaga kaunitarid, vaid on ka pakse, vanu, haisevaid, räpaseid... Ja mehed, kirjapildi järgi täitsa normaalsed, keskmised eesti mehed, käivad sellistega kuskil räpases urkas ke...imas. Ja maksavad isegi raha selle eest.
Täitsa tavapärasesse suhtuti ka Sõle tanklas ennast pakkuvatesse narkomaanidest ja joodikutest naistesse. Meestel ei ole mitte mingi probleem ka sellistega ke...da.
Minu jaoks müstika. Mul läheb ainuüks mõttest süda pahaks.
Eks see meie vanamees käib ka selliseid põrutamas. Ja, kuna ta tasuta ei saa, aga raha ka eriti ei ole, siis peabki leppima nende koledate, paksude ja haisevate vanamooridega, kes võtavad kümneka korra eest.
-
Külaline
Ei usu, et isegi need koledad ja paksud kümnekaga lepivad.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 12:08Meestel ei ole suurt vahet, kelle sisse nad oma toru tühjendavad.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 19:50 Ei suudaks elus minna voodisse inimesega, keda ma põlgan ja keda pean mingiks alamaks olevuseks. Sellise suhtega alandab inimene ju iseennast. Aga mingi tüüp on koguni uhke. See inimene, kes siin pidevalt mingeid mutte sõimab, alandab ju iga halvustava sõnaga ennast. Väga imelik, et ta ise sellest aru ei saa.
Lugesin hiljuti foorum69. Ausalt, mul kukkus karp vastu lauda, kui ma lugesin meeste jutte. Mõistagi on seal kõik teenusepakkujad ükshaaval läbi võetud. Aga mitte kõik prostituudid ei ole verinoored, ideaalse kehaga kaunitarid, vaid on ka pakse, vanu, haisevaid, räpaseid... Ja mehed, kirjapildi järgi täitsa normaalsed, keskmised eesti mehed, käivad sellistega kuskil räpases urkas ke...imas. Ja maksavad isegi raha selle eest.
Täitsa tavapärasesse suhtuti ka Sõle tanklas ennast pakkuvatesse narkomaanidest ja joodikutest naistesse. Meestel ei ole mitte mingi probleem ka sellistega ke...da.
Minu jaoks müstika. Mul läheb ainuüks mõttest süda pahaks.
Eks see meie vanamees käib ka selliseid põrutamas. Ja, kuna ta tasuta ei saa, aga raha ka eriti ei ole, siis peabki leppima nende koledate, paksude ja haisevate vanamooridega, kes võtavad kümneka korra eest.
-
Külaline
Sõle tanklas ei toimu juba 10 aastat midagi. Äri on kolinud internetti, erinevatel saitidel kuulutatakse. Täna võid narkomaanist prosti otsa sattuda internetis.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 12:08Täitsa tavapärasesse suhtuti ka Sõle tanklas ennast pakkuvatesse narkomaanidest ja joodikutest naistesse.
-
Külaline
See on ka minu jaoks arusaamatu, milliseid põrsaid (andke andeks naised) suudavad mõned mehed k*ppida. Aga mõnel mehel läheb vist iga naise peale kõvaks ja tal vahet pole millise voldi vahele oma riista pistab.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 12:08Aga mitte kõik prostituudid ei ole verinoored, ideaalse kehaga kaunitarid, vaid on ka pakse, vanu, haisevaid, räpaseid... Ja mehed, kirjapildi järgi täitsa normaalsed, keskmised eesti mehed, käivad sellistega kuskil räpases urkas ke...imas. Ja maksavad isegi raha selle eest.
-
Külaline
Aga see võibki neil hoopis salajane fetiš olla, et sellised naised erutavad. Avalikult lihtsalt ei julgeta sellist omale kaaslaseks valida.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 12:51See on ka minu jaoks arusaamatu, milliseid põrsaid (andke andeks naised) suudavad mõned mehed k*ppida. Aga mõnel mehel läheb vist iga naise peale kõvaks ja tal vahet pole millise voldi vahele oma riista pistab.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 12:08Aga mitte kõik prostituudid ei ole verinoored, ideaalse kehaga kaunitarid, vaid on ka pakse, vanu, haisevaid, räpaseid... Ja mehed, kirjapildi järgi täitsa normaalsed, keskmised eesti mehed, käivad sellistega kuskil räpases urkas ke...imas. Ja maksavad isegi raha selle eest.
-
Külaline
Ei tea! Seal oli tegelikult päris mitu meest, kes ütlesid, et läksid kohale ja ukse avas kohutav krokodill, aga kuna oli juba kohale tuldud, siis viisid oma teo lõpuni.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 12:58Aga see võibki neil hoopis salajane fetiš olla, et sellised naised erutavad. Avalikult lihtsalt ei julgeta sellist omale kaaslaseks valida.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 12:51See on ka minu jaoks arusaamatu, milliseid põrsaid (andke andeks naised) suudavad mõned mehed k*ppida. Aga mõnel mehel läheb vist iga naise peale kõvaks ja tal vahet pole millise voldi vahele oma riista pistab.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 12:08Aga mitte kõik prostituudid ei ole verinoored, ideaalse kehaga kaunitarid, vaid on ka pakse, vanu, haisevaid, räpaseid... Ja mehed, kirjapildi järgi täitsa normaalsed, keskmised eesti mehed, käivad sellistega kuskil räpases urkas ke...imas. Ja maksavad isegi raha selle eest.
-
Külaline
Jäin isegi mõtlema, et pole enam kuulda olnud, et seal midagi toimuks. Aga seal foorumis on ka väga vanad postitused.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 12:49Sõle tanklas ei toimu juba 10 aastat midagi. Äri on kolinud internetti, erinevatel saitidel kuulutatakse. Täna võid narkomaanist prosti otsa sattuda internetis.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 12:08Täitsa tavapärasesse suhtuti ka Sõle tanklas ennast pakkuvatesse narkomaanidest ja joodikutest naistesse.
Üldiselt arvan, et peaaegu kõik prostituudid on narkomaanid. Vaevalt, et nad muidu suudaks sellist tööd teha. Lihtsalt, mõni on rohkem paadialune.
-
Külaline
Seal foorum69-s on läbi käidud ka üks prostituut, kes fbs finantsvabaduse grupis ja erinevates lastegruppides on väga agar postitaja. Foorum69s mehed kirjeldasid, kuidas tal laps samal ajal kõrvaltoas mängis või magas. Olin juba peaaegu lastekaitsesse teatamas, aga vist jõudis keegi ette ja minu teada see lõppes.
-
Külaline
Vähemalt tubli naine, kes proovis ennast siis kindlustada selle rahaga, mis ta nii teenis. Aga mis mehed need on, kellel sellises olukorras üldse tõuseb, ei saa aru. Öäkk. Ja sellised siis veel kritiseerivad midagi.Seal foorum69-s on läbi käidud ka üks prostituut, kes fbs finantsvabaduse grupis ja erinevates lastegruppides on väga agar postitaja. Foorum69s mehed kirjeldasid, kuidas tal laps samal ajal kõrvaltoas mängis või magas. Olin juba peaaegu lastekaitsesse teatamas, aga vist jõudis keegi ette ja minu teada see lõppes.
-
Külaline
Sa oled valesti asjast aru saanud. Need kes lähevad ikkagi uksest sisse ja otsustavad krokodilliga vahekorda astuda, need ei kritiseeri, vaid ütlevad, et oli täitsa vinks vonks seks. Need aga, kes ukselt ringi pööavad ja vahekorda ei astu, need võivad foorumis külla kritiseerida ja mitte soovitada seda teenindajat.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 13:27Aga mis mehed need on, kellel sellises olukorras üldse tõuseb, ei saa aru. Öäkk. Ja sellised siis veel kritiseerivad midagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 9 külalist