Milleks see jutt siin vajalik on? Jah, suurem osa naistest ei lähe iialgi prostituudiks ja mina ei pea nendest naistest lugu, kes on prostituudid. Aga täpselt sama madalal pulgal on minu jaoks mehed, kes nende teenuseid tarbivad ja sealjuures ennast kuidagi paremaks peavad. Kepivad sellise naisega ära ja lähevad koju arvuti taha kritiseerima. Just see teeb nad minu silmis veel madalamaks, kui need naised on.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 14:26Huvitav, kuidas siis teised naised hakkama saavad? Pealegi, tänapäeval, kus on emapalk, on ikka äärmiselt rumal öelda, et üksikemadel ju muud võimalust polegi.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 14:12Mis tööd ta saab siis teha sinu arust, kui tal on pisike laps, kellele pole raha hoidjat palgata.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 14:10
Aga naine võib ju ka mõne muu töö leida, ei pea ju prostituudiks hakkama. Meeste põhiline vabandus võib olla see, et isutas ja tahtsin kiirelt seksi saada (osad on neist ka vallalised ja kodus naist pole) ja siis minfi prostituudi manu.
Kui emapalk lõppeb, siis pannakse laps sõime ja ise minnakse tööle.
Kas olete nõus hakkama prostituudiks?
-
Külaline
-
Külaline
Ei tea jah. Kui naine ka natuke ringi vaatab, on pill lahti. Petetud mees on üks kurvemaid vaatepilte üldse. Aga miks siis? Naised ei kuluta tavaliselt ka raha mitte üks sent, nemad saavad seksi väga vabalt ka tasuta.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 14:27Huvitav on see, et needsamad mehed ei ole mitte mingil juhul nõus, et nende naine ka vaheldust otsiks. Miks?
-
Külaline
Selle jutuga ma ju ometi tsiteerisin konkreetset kommentaari, mille kirjutaja ei mõista, et mis tööd siis veel noor ema pisikese lapse kõrvalt saaks teha. Nagu oleks prostitutsioon noore üksikema jaoks ainus äraelamise viis.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 14:29Milleks see jutt siin vajalik on? Jah, suurem osa naistest ei lähe iialgi prostituudiks ja mina ei pea nendest naistest lugu, kes on prostituudid. Aga täpselt sama madalal pulgal on minu jaoks mehed, kes nende teenuseid tarbivad ja sealjuures ennast kuidagi paremaks peavad. Kepivad sellise naisega ära ja lähevad koju arvuti taha kritiseerima. Just see teeb nad minu silmis veel madalamaks, kui need naised on.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 14:26Huvitav, kuidas siis teised naised hakkama saavad? Pealegi, tänapäeval, kus on emapalk, on ikka äärmiselt rumal öelda, et üksikemadel ju muud võimalust polegi.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 14:12
Mis tööd ta saab siis teha sinu arust, kui tal on pisike laps, kellele pole raha hoidjat palgata.
Kui emapalk lõppeb, siis pannakse laps sõime ja ise minnakse tööle.
-
Külaline
Jah, mõni mees võiks praegu selgitada, miks ta oma naisele sama ei luba!
-
Külaline
Kahjuks on prostitutsioon endiselt "moes" ja leidub noori naisi, kes seda sugugi häbene. Elan ühes Skandinaavia riigis ja seoses oma tööga puutun kokku ka oma keha müüvate naistega. On neid, keda on selleks sunnitud, aga paraku leidub ka selliseid, kes ise on otsustanud sel moel raha teenida. Ja raha tuleb, kui nende jutte kuulata. Mõni finantseerib sellega oma õpinguid, teine seetõttu, et oma tööst ilma jäänud ja "kiire lahendusena" müüb oma keha. Tean ka juhtumeid, kus gümnaasiumis õppiv neiu sel moel raha teenis ja klientidest tal puudu ei olnud.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 14:29 Milleks see jutt siin vajalik on? Jah, suurem osa naistest ei lähe iialgi prostituudiks ja mina ei pea nendest naistest lugu, kes on prostituudid. Aga täpselt sama madalal pulgal on minu jaoks mehed, kes nende teenuseid tarbivad ja sealjuures ennast kuidagi paremaks peavad. Kepivad sellise naisega ära ja lähevad koju arvuti taha kritiseerima. Just see teeb nad minu silmis veel madalamaks, kui need naised on.
Kahjuks on aga nii, et isegi, kui see otsus oma keha müüa on olnud vabatahtlik, siis negatiivse jälje jätab see kohe kindlasti. Uuringud on näidanud, et nendel naistel on hiljem suuri probleeme vaimse tervisega. Näiteks ängistus, depressioon ja isegi psühhoos või post-traumaatiline stressisündroom.
Mis siin mõista. Mehed on lahendusele orienteeritud, naised protsessile. Ehk et kui on eesmärk juba püstitatud ja kohale mindud, siis saab ka asja ära ajada, on siis krokodill, või mitte. Auk on auk, nagu vene ajal öeldi. Siit järeldub, et välimus ei oma tähtsust, vaid eesmärk on tähtis. Ega mehikesel tükk otsast ära ei kuku, kui on krokodill. Paneb silmad kinni ja mõtleb kodumaa peale. Mehed mõtlevad realistlikult, läks ta ju teenust saama. Järelikult seda peab ta saama, niisama ei ole mõtet ukse pealt tagasi tulla. Välimus ei takista teenuse tarbimist. Kui on kooselus, ju siis tahab vaheldust. Ja niikaua, kuni on selliseid mehi, on ka prostituute, igasuguseid.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 14:03Päris nii ei ole! Mehed seal kirjeldavad, et juba ukse peal oli õudne. Aga ikkagi läksid ja tegid asja ära. Aga see oli veel hullem kui karta oli. Siis detailne naise kirjeldus. Ja päris mitu tükki ütlesid, et kui välja tõmbasid, siis tuli kohutav lebra sealt seest (sorry, aga nii nad kirjutavad seal).Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 13:45Sa oled valesti asjast aru saanud. Need kes lähevad ikkagi uksest sisse ja otsustavad krokodilliga vahekorda astuda, need ei kritiseeri, vaid ütlevad, et oli täitsa vinks vonks seks. Need aga, kes ukselt ringi pööavad ja vahekorda ei astu, need võivad foorumis külla kritiseerida ja mitte soovitada seda teenindajat.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 13:27Aga mis mehed need on, kellel sellises olukorras üldse tõuseb, ei saa aru. Öäkk. Ja sellised siis veel kritiseerivad midagi.
No lihtsalt ei mõista, kuidas mõni mees tahab selliseid asju teha. Ja seal kirjutasid paljud abielus või kooselus olevad mehed. Ehk siis, tegelikult nad saaksid oma kodust tasuta seksi, aga ei, nemad otsivad selliseid ekstreemsusi.
-
Külaline
Prostituudi välimus võib siiski mõne mehe puhul takistuseks saada. Mehel ei pruugi tõusta krokodilli peale. Aga nagu juba öeldud, mõni mees on kõigesööja ja suudab igasugu põrsaid trukkida
-
Külaline
Päris julm(ja lausa haletsusväärne) tegelikult mõelda, et osadel meestel tõesti juhib elu ja ellujäämist vaid riist.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 16:08Prostituudi välimus võib siiski mõne mehe puhul takistuseks saada. Mehel ei pruugi tõusta krokodilli peale. Aga nagu juba öeldud, mõni mees on kõigesööja ja suudab igasugu põrsaid trukkida
Ma olen lausa õnnelik, et naisena sündinud ja hetkel
vabatahtlikult vallaline
Mehed sureks vist ahastusse ära, kui neil päevad ka iga kuu oleks
-
Külaline
Vene ajal läksid kõik naised tööle, kui laps oli 12 kuud vana. Tänapäeval istutakse kodus 10 aastat ja ikka on lapsed liiga väiksed, et tööle minna.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 14:12Mis tööd ta saab siis teha sinu arust, kui tal on pisike laps, kellele pole raha hoidjat palgata.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 14:10Aga naine võib ju ka mõne muu töö leida, ei pea ju prostituudiks hakkama. Meeste põhiline vabandus võib olla see, et isutas ja tahtsin kiirelt seksi saada (osad on neist ka vallalised ja kodus naist pole) ja siis minfi prostituudi manu.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 14:06Kui seda naist võib veel kuidagi õigustada, äkki ta tõesti on meeleheitel, laps on näljas, muud tööd ei saa lapse kõrvalt teha, siis mis on nende meeste vabandust.
-
Külaline
Siis võeti nii väikseid lapsi sõime, nüüd mitte, siin on väike vahe.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 17:04Vene ajal läksid kõik naised tööle, kui laps oli 12 kuud vana. Tänapäeval istutakse kodus 10 aastat ja ikka on lapsed liiga väiksed, et tööle minna.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 14:12Mis tööd ta saab siis teha sinu arust, kui tal on pisike laps, kellele pole raha hoidjat palgata.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 14:10
Aga naine võib ju ka mõne muu töö leida, ei pea ju prostituudiks hakkama. Meeste põhiline vabandus võib olla see, et isutas ja tahtsin kiirelt seksi saada (osad on neist ka vallalised ja kodus naist pole) ja siis minfi prostituudi manu.
-
Külaline
Lapse "nälg" on ainult ettekääne, sest odav toit (nt praekartulid) on kõigile kättesaadav (kasvõi toidupanga abiga), tegelikult vajatakse raha ikka muude asjade jaoks.Tolmukübe kirjutas: ↑11 Veebr 2025 13:09 Mäletan, kui mina veel koolis käisin, siis ringles selline hüpoteetiline küsimus ringi. Tavaline vastus oli, et kui mul on laps ja pole, mille eest talle süüa anda, siis hakkan. Kuidas teiega on? Kas tuleb sama vastus, või veel midagi, või las lapsuke sureb nälga, aga mina, fuih, sellise asjani ei alandu.. Ja kas see ongi alandumine, kui on rikkad kliendid, suht vähe tööd, raha tuleb ludinal, tükki küljest ära ei võta, ühendab meeldiva kasulikuga (nagu vanasti öeldi), tööl käima ei pea.. Minul sellist raha vaja ei lähe, aga iseenesest töö nagu töö ikka, vabariigi ajal oli kollanegi pass olemas.. Oli üks Inglise dokfilm, seal näitas intervjuud prostiga, see seletas, et "see" on samamoodi nagu oma mehega, muud vahet pole, ainult et raha tuleb "selle" eest..
Eks mehi on jah igasuguseid. Lugesin kuskilt, et tellis koju prostituudi piltide järgi, mis internetti üles riputatud, aga kohale tuli, tema sõnade järgi, igavene vaal. Ja ta pani ukse nina eest kinni, sisse ei lasknud, teenust ei toimunud. Nii et on, kes igaühega, ja on, kes valivad. Ja on, kes üldse prostides ei käigi, kui omal naist pole, saab ju pihku ka taguda, ei pea sellise asjaga tegelema. Mina arvan, kui mees käib prostides, see siis näitab, kuidas ta naistesse suhtub. Olete nõus?Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 16:08Prostituudi välimus võib siiski mõne mehe puhul takistuseks saada. Mehel ei pruugi tõusta krokodilli peale. Aga nagu juba öeldud, mõni mees on kõigesööja ja suudab igasugu põrsaid trukkida
-
Külaline
Mees paneb pihku - nõme, mees paneb prosti - ka nõme. Naiste "loogika"
-
Külaline
Huvitav, et mehed veel seejuures tahavad, et neid homo sapiens'ina võetakse, kui areng on tegelikult amööbi tasemel. Kireldus meenutab mulle Gisèle Pelicot' vägistajavennikesi. Suured lahendajad küll.Tolmukübe kirjutas: ↑09 Mär 2025 15:58Mis siin mõista. Mehed on lahendusele orienteeritud, naised protsessile. Ehk et kui on eesmärk juba püstitatud ja kohale mindud, siis saab ka asja ära ajada, on siis krokodill, või mitte. Auk on auk, nagu vene ajal öeldi. Siit järeldub, et välimus ei oma tähtsust, vaid eesmärk on tähtis. Ega mehikesel tükk otsast ära ei kuku, kui on krokodill. Paneb silmad kinni ja mõtleb kodumaa peale. Mehed mõtlevad realistlikult, läks ta ju teenust saama. Järelikult seda peab ta saama, niisama ei ole mõtet ukse pealt tagasi tulla. Välimus ei takista teenuse tarbimist. Kui on kooselus, ju siis tahab vaheldust. Ja niikaua, kuni on selliseid mehi, on ka prostituute, igasuguseid.
-
Külaline
LAPSED on võimas sõna, et saada annetusi või õigustust oma prostitueerimiseleKülaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 17:10Lapse "nälg" on ainult ettekääne, sest odav toit (nt praekartulid) on kõigile kättesaadav (kasvõi toidupanga abiga), tegelikult vajatakse raha ikka muude asjade jaoks.Tolmukübe kirjutas: ↑11 Veebr 2025 13:09 Mäletan, kui mina veel koolis käisin, siis ringles selline hüpoteetiline küsimus ringi. Tavaline vastus oli, et kui mul on laps ja pole, mille eest talle süüa anda, siis hakkan. Kuidas teiega on? Kas tuleb sama vastus, või veel midagi, või las lapsuke sureb nälga, aga mina, fuih, sellise asjani ei alandu.. Ja kas see ongi alandumine, kui on rikkad kliendid, suht vähe tööd, raha tuleb ludinal, tükki küljest ära ei võta, ühendab meeldiva kasulikuga (nagu vanasti öeldi), tööl käima ei pea.. Minul sellist raha vaja ei lähe, aga iseenesest töö nagu töö ikka, vabariigi ajal oli kollanegi pass olemas.. Oli üks Inglise dokfilm, seal näitas intervjuud prostiga, see seletas, et "see" on samamoodi nagu oma mehega, muud vahet pole, ainult et raha tuleb "selle" eest..
-
Külaline
Jah, saan su poindist aru, aga imik ei söö praekartulit ega joo lehmapiima. Rpa ja mähkmed maksavad päris palju.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 17:10Lapse "nälg" on ainult ettekääne, sest odav toit (nt praekartulid) on kõigile kättesaadav (kasvõi toidupanga abiga), tegelikult vajatakse raha ikka muude asjade jaoks.Tolmukübe kirjutas: ↑11 Veebr 2025 13:09 Mäletan, kui mina veel koolis käisin, siis ringles selline hüpoteetiline küsimus ringi. Tavaline vastus oli, et kui mul on laps ja pole, mille eest talle süüa anda, siis hakkan. Kuidas teiega on? Kas tuleb sama vastus, või veel midagi, või las lapsuke sureb nälga, aga mina, fuih, sellise asjani ei alandu.. Ja kas see ongi alandumine, kui on rikkad kliendid, suht vähe tööd, raha tuleb ludinal, tükki küljest ära ei võta, ühendab meeldiva kasulikuga (nagu vanasti öeldi), tööl käima ei pea.. Minul sellist raha vaja ei lähe, aga iseenesest töö nagu töö ikka, vabariigi ajal oli kollanegi pass olemas.. Oli üks Inglise dokfilm, seal näitas intervjuud prostiga, see seletas, et "see" on samamoodi nagu oma mehega, muud vahet pole, ainult et raha tuleb "selle" eest..
-
Külaline
Miks pihku panemine nõme peaks olema? Kõik on oma ja tee mis tahad.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 17:59 Mees paneb pihku - nõme, mees paneb prosti - ka nõme. Naiste "loogika"
-
Külaline
Selle oled küll ise välja mõelnud. Pihku panemine on igal juhul normaalsem tegevus kui prostituutide juures käime. Küll aga läheb mõni oma pihkulöömisega liiale ja tal enam päris naise peale ei tõusegi, siis võiks tiba piiri pidada.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 17:59 Mees paneb pihku - nõme, mees paneb prosti - ka nõme. Naiste "loogika"
-
Külaline
Igal juhul parem sõna, kui õigustada oma prostide juures käimist sellega, et lihtsalt tahtsin vaheldust.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 18:18LAPSED on võimas sõna, et saada annetusi või õigustust oma prostitueerimiseleKülaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 17:10Lapse "nälg" on ainult ettekääne, sest odav toit (nt praekartulid) on kõigile kättesaadav (kasvõi toidupanga abiga), tegelikult vajatakse raha ikka muude asjade jaoks.Tolmukübe kirjutas: ↑11 Veebr 2025 13:09 Mäletan, kui mina veel koolis käisin, siis ringles selline hüpoteetiline küsimus ringi. Tavaline vastus oli, et kui mul on laps ja pole, mille eest talle süüa anda, siis hakkan. Kuidas teiega on? Kas tuleb sama vastus, või veel midagi, või las lapsuke sureb nälga, aga mina, fuih, sellise asjani ei alandu.. Ja kas see ongi alandumine, kui on rikkad kliendid, suht vähe tööd, raha tuleb ludinal, tükki küljest ära ei võta, ühendab meeldiva kasulikuga (nagu vanasti öeldi), tööl käima ei pea.. Minul sellist raha vaja ei lähe, aga iseenesest töö nagu töö ikka, vabariigi ajal oli kollanegi pass olemas.. Oli üks Inglise dokfilm, seal näitas intervjuud prostiga, see seletas, et "see" on samamoodi nagu oma mehega, muud vahet pole, ainult et raha tuleb "selle" eest..
-
Külaline
Imiku ema saab emapalka. Seega, ta ei ole rahatu. Imik võiks olla rinnapiimal, mitte Rpa peal - jälle oluline kokkuhoid. Kasutatud beebiriided ei maksa suurt midagi.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 18:30Jah, saan su poindist aru, aga imik ei söö praekartulit ega joo lehmapiima. Rpa ja mähkmed maksavad päris palju.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 17:10Lapse "nälg" on ainult ettekääne, sest odav toit (nt praekartulid) on kõigile kättesaadav (kasvõi toidupanga abiga), tegelikult vajatakse raha ikka muude asjade jaoks.Tolmukübe kirjutas: ↑11 Veebr 2025 13:09 Mäletan, kui mina veel koolis käisin, siis ringles selline hüpoteetiline küsimus ringi. Tavaline vastus oli, et kui mul on laps ja pole, mille eest talle süüa anda, siis hakkan. Kuidas teiega on? Kas tuleb sama vastus, või veel midagi, või las lapsuke sureb nälga, aga mina, fuih, sellise asjani ei alandu.. Ja kas see ongi alandumine, kui on rikkad kliendid, suht vähe tööd, raha tuleb ludinal, tükki küljest ära ei võta, ühendab meeldiva kasulikuga (nagu vanasti öeldi), tööl käima ei pea.. Minul sellist raha vaja ei lähe, aga iseenesest töö nagu töö ikka, vabariigi ajal oli kollanegi pass olemas.. Oli üks Inglise dokfilm, seal näitas intervjuud prostiga, see seletas, et "see" on samamoodi nagu oma mehega, muud vahet pole, ainult et raha tuleb "selle" eest..
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist