Õnnetu inimeneKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 01:44 Ei loe raamatuid. Kooli ajal tuli lugeda ja see tekitas vastikust raamatute vastu ja ei lugenud ka. Sa pidid ka suvel lugema. Ausalt öäkk.
Peab tõesti igav olema, et lugeda. Samas ei ütle, et ei loe tulevikus. Aga siiani üle 50a pole tulnud tahtmist lugeda.
Viimane raamat mida lugesite?
-
Külaline
Miks inimene sellepärast õnnetu peaks olema? Meelelahutamiseks on ka muid viise.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 07:44Õnnetu inimeneKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 01:44 Ei loe raamatuid. Kooli ajal tuli lugeda ja see tekitas vastikust raamatute vastu ja ei lugenud ka. Sa pidid ka suvel lugema. Ausalt öäkk.
Peab tõesti igav olema, et lugeda. Samas ei ütle, et ei loe tulevikus. Aga siiani üle 50a pole tulnud tahtmist lugeda.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Mina, vastupidi, ei peagi sind õnnetuks. Tavaline primitiiv, lihtne lõbustada, lihtne elu.Arutleja kirjutas: ↑27 Juun 2024 08:41Miks inimene sellepärast õnnetu peaks olema? Meelelahutamiseks on ka muid viise.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 07:44Õnnetu inimeneKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 01:44 Ei loe raamatuid. Kooli ajal tuli lugeda ja see tekitas vastikust raamatute vastu ja ei lugenud ka. Sa pidid ka suvel lugema. Ausalt öäkk.
-
Külaline
Ma ütleks, õnnetud, kui nii igav on, et peab raamatut lugema.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 07:44Õnnetu inimeneKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 01:44 Ei loe raamatuid. Kooli ajal tuli lugeda ja see tekitas vastikust raamatute vastu ja ei lugenud ka. Sa pidid ka suvel lugema. Ausalt öäkk.
Kui ma küsiks, et mitu kilomeetrit viimati jooksid, siis mis vastaksid? Kui vastad, ei ei jooksegi, siis kas ma võiks vastata, et oled õnnetu?
Ei saandki nüüd aru, kas see kommentaar oli mulle või külalisele, kes raamatuid ei loe. Äkki täpsustaksid.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 10:07Mina, vastupidi, ei peagi sind õnnetuks. Tavaline primitiiv, lihtne lõbustada, lihtne elu.
-
Külaline
Ta kindlapeale mõtleb mind, kes ma raamatuid ei loe. Ta mõtleb, et kõik mis teda huvitab, peaks ka teisi huvitama.
Mul tekib sellepeale veelsuurem vastikus raamatute lugemise peale.
-
Külaline
Mind huvitavad uued teadmised. Ning jah, ma ei saa aru, kuidas see teisi inimesi ei huvita. Et mida nad siis teevad elus? Vaatavad uut samasugust türgi seepi? Ja see rahuldab neid?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 12:12Ta kindlapeale mõtleb mind, kes ma raamatuid ei loe. Ta mõtleb, et kõik mis teda huvitab, peaks ka teisi huvitama.
Mul tekib sellepeale veelsuurem vastikus raamatute lugemise peale.
-
Külaline
Pole viimase 10 aasta jooksul ühtegi raamatut kaanest kaaneni läbi lugenud, puudub püsivus.
Hiljaaegu avastasin enda jaoks uue krimiseeria ka, Elly Griffiths'i Ruth Galloway juhtumid - selline mõnus muhekrimi, aga siiski sisukam kui nt Agatha Raisini lood (mille puhul ma ikka ja jälle imestan, kui endale uue osa laenutan, aga ikka loen
).
Võtsin selle teksti põhjal ka mõlemast sarjast paar raamatut. Ei ole kahjuks kumbki minu jaoks. Liiga palju kõrvalist mula. Saaks poole lühemalt teha, oleks tunduvalt huvitavam.
Võtsin selle teksti põhjal ka mõlemast sarjast paar raamatut. Ei ole kahjuks kumbki minu jaoks. Liiga palju kõrvalist mula. Saaks poole lühemalt teha, oleks tunduvalt huvitavam.
-
Külaline
Ja ma saan sinust täitsa aru. Ka mind huvitavad uued teadmised. Telekat ma ei mäleta millal vaatasin. Ma tean, et telekad on olemas ja sealt midagi vaadatakse. Ma tean, et on kodus ja võõrsil seriaal ja seal mängis keegi Bobi nimeline. Aga raamatut hakata lugema, ma ei tea. Aga ma ei ütle et ma kunagi ei hakka lugema.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 13:27 Mind huvitavad uued teadmised. Ning jah, ma ei saa aru, kuidas see teisi inimesi ei huvita. Et mida nad siis teevad elus? Vaatavad uut samasugust türgi seepi? Ja see rahuldab neid?
-
Külaline
Mu tädi pole ka 60 a raamatuid lugenud, samas on ta suure mölapidamatusega. Nagu sina. Teema oli, et mis oli viimane raamat. Ja sa korduvalt pead rääkima, et sa ei loe. Nüüd veel laiendad, et telekat ka ei vaata. No tore. Aga kuidas see teemasse puutub? Mitte kuidagi.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 15:02Ja ma saan sinust täitsa aru. Ka mind huvitavad uued teadmised. Telekat ma ei mäleta millal vaatasin. Ma tean, et telekad on olemas ja sealt midagi vaadatakse. Ma tean, et on kodus ja võõrsil seriaal ja seal mängis keegi Bobi nimeline. Aga raamatut hakata lugema, ma ei tea. Aga ma ei ütle et ma kunagi ei hakka lugema.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 13:27 Mind huvitavad uued teadmised. Ning jah, ma ei saa aru, kuidas see teisi inimesi ei huvita. Et mida nad siis teevad elus? Vaatavad uut samasugust türgi seepi? Ja see rahuldab neid?
-
Külaline
Mina jälle ei kujuta ette elu, kus ma lugeda ei saaks. Igaühele oma.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 01:44 Ei loe raamatuid. Kooli ajal tuli lugeda ja see tekitas vastikust raamatute vastu ja ei lugenud ka. Sa pidid ka suvel lugema. Ausalt öäkk.
Mina ka mitte. Ei loe mitte igavusest vaid huvist teistsuguste maailmade vastu. Ja kui nendesse maailmadesse viivad sind hea stiili ja paraja huumoriga kirjanik ning tasemel tõlkija, siis on lugemine ikka puhas nauding. Päeva parim osa enamasti.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 20:28Mina jälle ei kujuta ette elu, kus ma lugeda ei saaks. Igaühele oma.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 01:44 Ei loe raamatuid. Kooli ajal tuli lugeda ja see tekitas vastikust raamatute vastu ja ei lugenud ka. Sa pidid ka suvel lugema. Ausalt öäkk.
-
Külaline
Mul on ka tuttav, kes suure suuga hõiskab, et tema raamatuid ei loe, sest see on ajaraisk ja riiulid võtavad liiga palju ruumi. Umbes nagu üks pankurist endine poliitik, kes samuti väljendas mõtet, et raamaturiiulid kodus on mõttetu kulutus, sest raamatuid pole vaja lugeda.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 16:34Mu tädi pole ka 60 a raamatuid lugenud, samas on ta suure mölapidamatusega. Nagu sina. Teema oli, et mis oli viimane raamat. Ja sa korduvalt pead rääkima, et sa ei loe. Nüüd veel laiendad, et telekat ka ei vaata. No tore. Aga kuidas see teemasse puutub? Mitte kuidagi.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 15:02Ja ma saan sinust täitsa aru. Ka mind huvitavad uued teadmised. Telekat ma ei mäleta millal vaatasin. Ma tean, et telekad on olemas ja sealt midagi vaadatakse. Ma tean, et on kodus ja võõrsil seriaal ja seal mängis keegi Bobi nimeline. Aga raamatut hakata lugema, ma ei tea. Aga ma ei ütle et ma kunagi ei hakka lugema.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 13:27 Mind huvitavad uued teadmised. Ning jah, ma ei saa aru, kuidas see teisi inimesi ei huvita. Et mida nad siis teevad elus? Vaatavad uut samasugust türgi seepi? Ja see rahuldab neid?
Samas on see raamatuvihkajast tuttav alati varmas oma teadmisi presenteerima ja teisi õpetama.
-
Külaline
Lisaks mõelge kuipalju loodust läheb hukka raamatute tegemiseks. Ostad raamatu, loed läbi ja jääb seisma. Kole kohe mõelda. Aga peaasi, et saaks teadmisi ja et oleks huvitav. No kuulge, häbi peaks olema. Vanasti saadi ilma raamatuteta hakkama.
-
Juustup
Zana Muhsen " a promise to Nadia"
Olen varem ka lugenud. Lugu on leidnud lõpu, aga isiklikel väga sügavatel põhjustel loen seda aeg-ajalt uuesti.
Koraani loen ka regulaarselt, samuti ka piiblit. Mind huvitavad erinevad religioonid.
/Juustup
Olen varem ka lugenud. Lugu on leidnud lõpu, aga isiklikel väga sügavatel põhjustel loen seda aeg-ajalt uuesti.
Koraani loen ka regulaarselt, samuti ka piiblit. Mind huvitavad erinevad religioonid.
/Juustup
Enamik siin nimetatud raamatutest on põnevikud või krimkad. Tõenäoliselt loetakse neid ikka meelelahutuseks mitte huvist uute teadmiste vastu. Nii et pole see parem midagi Türgi seriaalidest. Igaühele oma. Mina, muideks, vaatasin huviga Sajandi armastust, mida nüüd telekas jälle kordab. Tänu sellele tekkis ka suur huvi Osmanite dünastia ja üldse Türgi ajaloo ja kommete vastu, millest ma varem midagi ei teadnud. Lugesin tookord palju netist lisaks, nii eesti, inglise kui ka vene keeles. Raamatuid selle kohta ei leidnud, aga ega eriti aktiivselt otsinud ka.
No see oli ikka VÄGA vanasti, kui ilma raamatuteta hakkama saadiKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 22:57 Vanasti saadi ilma raamatuteta hakkama.
(Esimene raamatukogu maailmas rajati umbes 7. sajandil enne Kristust.)
-
Külaline
Türgi ajalugu on ca 100 aastat vana. Sa mõtled Pärsia, hindustani ja Rooma-Bütsantsi segu?Arutleja kirjutas: ↑28 Juun 2024 09:42 Enamik siin nimetatud raamatutest on põnevikud või krimkad. Tõenäoliselt loetakse neid ikka meelelahutuseks mitte huvist uute teadmiste vastu. Nii et pole see parem midagi Türgi seriaalidest. Igaühele oma. Mina, muideks, vaatasin huviga Sajandi armastust, mida nüüd telekas jälle kordab. Tänu sellele tekkis ka suur huvi Osmanite dünastia ja üldse Türgi ajaloo ja kommete vastu, millest ma varem midagi ei teadnud. Lugesin tookord palju netist lisaks, nii eesti, inglise kui ka vene keeles. Raamatuid selle kohta ei leidnud, aga ega eriti aktiivselt otsinud ka.
Kas Eesti ajalugu algas sinu arust Eesti Vabariigi loomisega? Enne seda oli vist ka ikka midagi. Täpselt nii nagu enne Türgi Vabariiki oli Osmanite riik.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 11:50Türgi ajalugu on ca 100 aastat vana. Sa mõtled Pärsia, hindustani ja Rooma-Bütsantsi segu?Arutleja kirjutas: ↑28 Juun 2024 09:42 Enamik siin nimetatud raamatutest on põnevikud või krimkad. Tõenäoliselt loetakse neid ikka meelelahutuseks mitte huvist uute teadmiste vastu. Nii et pole see parem midagi Türgi seriaalidest. Igaühele oma. Mina, muideks, vaatasin huviga Sajandi armastust, mida nüüd telekas jälle kordab. Tänu sellele tekkis ka suur huvi Osmanite dünastia ja üldse Türgi ajaloo ja kommete vastu, millest ma varem midagi ei teadnud. Lugesin tookord palju netist lisaks, nii eesti, inglise kui ka vene keeles. Raamatuid selle kohta ei leidnud, aga ega eriti aktiivselt otsinud ka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist