Kuule, aga miks sa üldse ei taha vastata sellele meeste "loogikat" puudutavale küsimusele, miks prostides käivad mehed oma naistel ei luba teiste meestega vaheldust saada?Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 17:59 Mees paneb pihku - nõme, mees paneb prosti - ka nõme. Naiste "loogika"
Kas olete nõus hakkama prostituudiks?
-
Külaline
-
Külaline
Ma millegipärast arvan et, see ema, kes imiku kõrvalt prostituudiks hakkab, ei toida rinnaga. Tal suitsu ja alkot vaja.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 20:18Imik võiks olla rinnapiimal, mitte Rpa peal - jälle oluline kokkuhoid.
-
Külaline
No arvata on! Tundub, et see, kes siin peab loomulikuks, et noor ema peab ellujäämiseks prostituudiks hakkama, on vist ise ka seda ametit pidanud. Normaalsel inimesel ei tuleks isegi sellist mõtet pähe, et nii on ok raha teenida.
-
Külaline
Õige tähelepanek. Et mehel kunagi peale abiellumist oma naise peale tõuseks, siis soovitan seni prostituute tarbida, mitte pihku panna.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 20:17Küll aga läheb mõni oma pihkulöömisega liiale ja tal enam päris naise peale ei tõusegi, siis võiks tiba piiri pidada.
-
Külaline
Vallalisena võib ju tasulistes käia, kõik on oma, tee mis tahad.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 20:15Miks pihku panemine nõme peaks olema? Kõik on oma ja tee mis tahad.
-
Külaline
Kuna mehed käivad tasuliste naiste juures salaja ja oma naisele sellest ei räägi, siis naine võiks ka tasuliste meeste juures salaja käia. Ah õige tasulisi mehi meil ju siin ei eksisteeri. Seega ei saa naised kuskil käia. Ongi probleem lahendatud ja küsimusele vastatud.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 20:23 miks prostides käivad mehed oma naistel ei luba teiste meestega vaheldust saada?
-
Külaline
Võib-olla ta saab miinimumi, ehk 800 eurot. Sellega on raske ära elada, kui elad üürikorteris näiteks, Aga see vaidlus on mõttetu, osa naisi hakkab prostituudiks ja teine osa mitte. Sellegipoolest pean neid seksiostjaid veel hullemaks kontingendiks kui prostituute endid.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 20:18Imiku ema saab emapalka. Seega, ta ei ole rahatu. Imik võiks olla rinnapiimal, mitte Rpa peal - jälle oluline kokkuhoid. Kasutatud beebiriided ei maksa suurt midagi.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 18:30Jah, saan su poindist aru, aga imik ei söö praekartulit ega joo lehmapiima. Rpa ja mähkmed maksavad päris palju.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 17:10
Lapse "nälg" on ainult ettekääne, sest odav toit (nt praekartulid) on kõigile kättesaadav (kasvõi toidupanga abiga), tegelikult vajatakse raha ikka muude asjade jaoks.
-
Külaline
Miks naised tasuliste meeste juures peaks käima? Võivad käia ka tasuta meeste juures. Loomulikult saab iga naine meeste juures käia, kui ta seda tahab.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 20:56Kuna mehed käivad tasuliste naiste juures salaja ja oma naisele sellest ei räägi, siis naine võiks ka tasuliste meeste juures salaja käia. Ah õige tasulisi mehi meil ju siin ei eksisteeri. Seega ei saa naised kuskil käia. Ongi probleem lahendatud ja küsimusele vastatud.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 20:23 miks prostides käivad mehed oma naistel ei luba teiste meestega vaheldust saada?
-
Külaline
Küll neid eksisteeriks, kui nõudlust oleks.
Ehkki gigolod, armupetturid jms kullakaevajad on ju täitsa olemas ka meeste seas.
-
Külaline
Ehk siis sa sooviksid teada sellist asja. Abielumees käib tasulistes ja tema naine võib vastukaaluks armukese endale soetada? Mina arvan, et kui naine soovib, siis soetagu endale salajane armukene. Muidugi võib nüüd hakata vaidlema, kumb on hullem, kas prostituudi juures käimine või armukese pidamine. See pole aga selle teema lõng. Räägime edasi ikka prostituutidest.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 21:05Miks naised tasuliste meeste juures peaks käima? Võivad käia ka tasuta meeste juures. Loomulikult saab iga naine meeste juures käia, kui ta seda tahab
-
Külaline
Mina ei soovi midagi teada ega vaja sinu arvamust. Loomulikult on nii, et kui mees petab, võib seda teha ka naine. Ja mees peab sellega arvestama, enne kui ta sinna prostituudi juurde kipub. Sellega oled andnud loa ka naisele petta.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 21:36Ehk siis sa sooviksid teada sellist asja. Abielumees käib tasulistes ja tema naine võib vastukaaluks armukese endale soetada? Mina arvan, et kui naine soovib, siis soetagu endale salajane armukene. Muidugi võib nüüd hakata vaidlema, kumb on hullem, kas prostituudi juures käimine või armukese pidamine. See pole aga selle teema lõng. Räägime edasi ikka prostituutidest.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 21:05Miks naised tasuliste meeste juures peaks käima? Võivad käia ka tasuta meeste juures. Loomulikult saab iga naine meeste juures käia, kui ta seda tahab
-
Külaline
See vaidlus ei ole mõttetu, kui nii paljud naised arvavad, et laste olemasolu on õigustus kõigele, mida nad muud moodi ära põhjendada ei oska. Ükskõik kui suur on eluasemekulu, raha toimetulekutoetuse näol on emadele alati kindlustatud. Paljud pered elavad sellise rahaga pea kogu elu. Aga siis on teatud naised, kes arvavad, et nad väärivad ja tahavad rohkem kui see pisku. Lihttööle rabama nad ka minna ei taha ja siis jääbki üle prostitutsioon, mida õigustatakse: mis mul üle jäi, lapsed ju!Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 21:04Võib-olla ta saab miinimumi, ehk 800 eurot. Sellega on raske ära elada, kui elad üürikorteris näiteks, Aga see vaidlus on mõttetu, osa naisi hakkab prostituudiks ja teine osa mitte. Sellegipoolest pean neid seksiostjaid veel hullemaks kontingendiks kui prostituute endid.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 20:18Imiku ema saab emapalka. Seega, ta ei ole rahatu. Imik võiks olla rinnapiimal, mitte Rpa peal - jälle oluline kokkuhoid. Kasutatud beebiriided ei maksa suurt midagi.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 18:30
Jah, saan su poindist aru, aga imik ei söö praekartulit ega joo lehmapiima. Rpa ja mähkmed maksavad päris palju.
-
Külaline
Ma saan aru, millist vastust sa saada soovid, aga kuidas sa seda naise käitumist praktikas ette kujutad Eestis aastal 2025?Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 20:23Kuule, aga miks sa üldse ei taha vastata sellele meeste "loogikat" puudutavale küsimusele, miks prostides käivad mehed oma naistel ei luba teiste meestega vaheldust saada?
Toon enda poolt ühe konstruktsiooni. Oletame, et mees käib kaks korda kuus prostituute külastamas. Erinevaid. Hüppab prostituudi juurest kaks korda kuus tunniks ajaks läbi ja siis läheb koju. Rahaline kulu 100+100=200 eurot kuus. Milline võiks olla naise proportsionaalne vastus sellele mehe tegevusele? Tasulisi mehi pole, see langeb ära. Leiab endale Tinderist erinevaid mehi ja palub neilt keppi? Kas ta teeb seda oma lõbuks tasuta või maksab selle eest või küsib hoopis ise raha? Mida ma öelda tahan on see, et ega naisel see vahelsuse otsimine kerge polegi. Praktikas käitutakse 95% ilmselt kahte moodi:1. Jäetakse prostituute külastav mees maha. 2. Elatakse sama mehega edasi ja antakse talle andeks (enam ei tee eks ole:)
-
Külaline
Palub keppi? Kas mõni naine peab seda sinu arust elu eest paluma? Seksi leiab iga naine ükskõik kuskohast. Vahelduse otsimine on väga kerge ja mehed võiks sellega arvestada, enne kui nad sinna prostituudi juurde lähevad. Mehed on suhteliselt rumalad. Arvavad, et ega nad vahele ei jää. Tegelikult jäävad alati vahele, sest naised on palju tähelepanelikumad kui mehed. Võib-olla nad otsustavad sellest mitte rääkida, aga teavad alati.Leiab endale Tinderist erinevaid mehi ja palub neilt keppi? Kas ta teeb seda oma lõbuks tasuta või maksab selle eest või küsib hoopis ise raha? Mida ma öelda tahan on see, et ega naisel see vahelsuse otsimine kerge polegi.
-
Külaline
Vahelduse otsimine on kerge, jah olen nõus. Kas iga naine selleks aga suuteline on, et lihtsalt kättemaksuks mehele hakata magatama ühes kuus mitut erinevat meest?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 11:46Seksi leiab iga naine ükskõik kuskohast. Vahelduse otsimine on väga kerge ja mehed võiks sellega arvestada, enne kui nad sinna prostituudi juurde lähevad
-
Külaline
Ma ei saa aru, milles antud juhul seisneb "kättemaks"? Kui mees naisest välja ei tee ja teisi lepib, siis see on juba kaotatud partii. Mees saab lihtsalt teada, et see kergelt vastumeelne naine on veel ka lits. Varem äkki kohusetundest talus, aga nüüd viskab kindlasti välja, litsi toita on sama hea kui küla kaevu täita.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 15:33Vahelduse otsimine on kerge, jah olen nõus. Kas iga naine selleks aga suuteline on, et lihtsalt kättemaksuks mehele hakata magatama ühes kuus mitut erinevat meest?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 11:46Seksi leiab iga naine ükskõik kuskohast. Vahelduse otsimine on väga kerge ja mehed võiks sellega arvestada, enne kui nad sinna prostituudi juurde lähevad
-
Külaline
Mees on ju samuti hoor. Hoor pole paremat väärt. Naine viskab hoorast mehe välja, ela oma prostiga.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 16:08Ma ei saa aru, milles antud juhul seisneb "kättemaks"? Kui mees naisest välja ei tee ja teisi lepib, siis see on juba kaotatud partii. Mees saab lihtsalt teada, et see kergelt vastumeelne naine on veel ka lits. Varem äkki kohusetundest talus, aga nüüd viskab kindlasti välja, litsi toita on sama hea kui küla kaevu täita.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 15:33Vahelduse otsimine on kerge, jah olen nõus. Kas iga naine selleks aga suuteline on, et lihtsalt kättemaksuks mehele hakata magatama ühes kuus mitut erinevat meest?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 11:46Seksi leiab iga naine ükskõik kuskohast. Vahelduse otsimine on väga kerge ja mehed võiks sellega arvestada, enne kui nad sinna prostituudi juurde lähevad
-
Külaline
Prostituutides käija nimetab kedagi litsiks? Mis? Ise on liiderdaja, mis õigust on sellisel kedagi kritiseerida.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 16:08Ma ei saa aru, milles antud juhul seisneb "kättemaks"? Kui mees naisest välja ei tee ja teisi lepib, siis see on juba kaotatud partii. Mees saab lihtsalt teada, et see kergelt vastumeelne naine on veel ka lits. Varem äkki kohusetundest talus, aga nüüd viskab kindlasti välja, litsi toita on sama hea kui küla kaevu täita.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 15:33Vahelduse otsimine on kerge, jah olen nõus. Kas iga naine selleks aga suuteline on, et lihtsalt kättemaksuks mehele hakata magatama ühes kuus mitut erinevat meest?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 11:46Seksi leiab iga naine ükskõik kuskohast. Vahelduse otsimine on väga kerge ja mehed võiks sellega arvestada, enne kui nad sinna prostituudi juurde lähevad
-
Külaline
Kas selleks jõudu jätkub?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 17:47Mees on ju samuti hoor. Hoor pole paremat väärt. Naine viskab hoorast mehe välja, ela oma prostiga.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 16:08Ma ei saa aru, milles antud juhul seisneb "kättemaks"? Kui mees naisest välja ei tee ja teisi lepib, siis see on juba kaotatud partii. Mees saab lihtsalt teada, et see kergelt vastumeelne naine on veel ka lits. Varem äkki kohusetundest talus, aga nüüd viskab kindlasti välja, litsi toita on sama hea kui küla kaevu täita.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 15:33
Vahelduse otsimine on kerge, jah olen nõus. Kas iga naine selleks aga suuteline on, et lihtsalt kättemaksuks mehele hakata magatama ühes kuus mitut erinevat meest?
-
Külaline
See pole kritiseerimine, see ongi ju lits.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 18:03Prostituutides käija nimetab kedagi litsiks? Mis? Ise on liiderdaja, mis õigust on sellisel kedagi kritiseerida.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 16:08Ma ei saa aru, milles antud juhul seisneb "kättemaks"? Kui mees naisest välja ei tee ja teisi lepib, siis see on juba kaotatud partii. Mees saab lihtsalt teada, et see kergelt vastumeelne naine on veel ka lits. Varem äkki kohusetundest talus, aga nüüd viskab kindlasti välja, litsi toita on sama hea kui küla kaevu täita.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 15:33
Vahelduse otsimine on kerge, jah olen nõus. Kas iga naine selleks aga suuteline on, et lihtsalt kättemaksuks mehele hakata magatama ühes kuus mitut erinevat meest?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist