Kas olete nõus hakkama prostituudiks?
-
Külaline
Lits on see, kes tasuta annab. Kui juba raha mängus, siis pole ju lits.
-
Külaline
Aa, et värdist mees kolib hoopis oma prostiga naise kinnisvarasse? Nunuh, küll sellisele tuul alla tehakse.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 18:04Kas selleks jõudu jätkub?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 17:47Mees on ju samuti hoor. Hoor pole paremat väärt. Naine viskab hoorast mehe välja, ela oma prostiga.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 16:08
Ma ei saa aru, milles antud juhul seisneb "kättemaks"? Kui mees naisest välja ei tee ja teisi lepib, siis see on juba kaotatud partii. Mees saab lihtsalt teada, et see kergelt vastumeelne naine on veel ka lits. Varem äkki kohusetundest talus, aga nüüd viskab kindlasti välja, litsi toita on sama hea kui küla kaevu täita.
-
Külaline
Mis prostiga? Prost on õueloom.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 18:59Aa, et värdist mees kolib hoopis oma prostiga naise kinnisvarasse? Nunuh, küll sellisele tuul alla tehakse.
-
Külaline
Kas mehed käivad õues proste panemas? Raha eest kuskil kuuri alll? Külm ei ole?
-
Külaline
Et, kui mees oma naise kõrvalt ringi kepib, siis ta on kõva mees. Aga, kui naine sellise mehe kõrvalt teiste meestega sebib, siis ta on lits?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 16:08Ma ei saa aru, milles antud juhul seisneb "kättemaks"? Kui mees naisest välja ei tee ja teisi lepib, siis see on juba kaotatud partii. Mees saab lihtsalt teada, et see kergelt vastumeelne naine on veel ka lits. Varem äkki kohusetundest talus, aga nüüd viskab kindlasti välja, litsi toita on sama hea kui küla kaevu täita.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 15:33Vahelduse otsimine on kerge, jah olen nõus. Kas iga naine selleks aga suuteline on, et lihtsalt kättemaksuks mehele hakata magatama ühes kuus mitut erinevat meest?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 11:46Seksi leiab iga naine ükskõik kuskohast. Vahelduse otsimine on väga kerge ja mehed võiks sellega arvestada, enne kui nad sinna prostituudi juurde lähevad
-
Külaline
Jah.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:34Et, kui mees oma naise kõrvalt ringi kepib, siis ta on kõva mees. Aga, kui naine sellise mehe kõrvalt teiste meestega sebib, siis ta on lits?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 16:08Ma ei saa aru, milles antud juhul seisneb "kättemaks"? Kui mees naisest välja ei tee ja teisi lepib, siis see on juba kaotatud partii. Mees saab lihtsalt teada, et see kergelt vastumeelne naine on veel ka lits. Varem äkki kohusetundest talus, aga nüüd viskab kindlasti välja, litsi toita on sama hea kui küla kaevu täita.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 15:33
Vahelduse otsimine on kerge, jah olen nõus. Kas iga naine selleks aga suuteline on, et lihtsalt kättemaksuks mehele hakata magatama ühes kuus mitut erinevat meest?
-
Külaline
Vot see on nüüd küll väga huvitav avaldus, et naistel ei olegi nii väga lihtne seda vaheldust leida. Ei mõista, miks üks (eeldatavasti naine) püüab teiste naiste enesehinnangut sellisel moel õõnestada.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 09:50Ma saan aru, millist vastust sa saada soovid, aga kuidas sa seda naise käitumist praktikas ette kujutad Eestis aastal 2025?Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 20:23Kuule, aga miks sa üldse ei taha vastata sellele meeste "loogikat" puudutavale küsimusele, miks prostides käivad mehed oma naistel ei luba teiste meestega vaheldust saada?
Toon enda poolt ühe konstruktsiooni. Oletame, et mees käib kaks korda kuus prostituute külastamas. Erinevaid. Hüppab prostituudi juurest kaks korda kuus tunniks ajaks läbi ja siis läheb koju. Rahaline kulu 100+100=200 eurot kuus. Milline võiks olla naise proportsionaalne vastus sellele mehe tegevusele? Tasulisi mehi pole, see langeb ära. Leiab endale Tinderist erinevaid mehi ja palub neilt keppi? Kas ta teeb seda oma lõbuks tasuta või maksab selle eest või küsib hoopis ise raha? Mida ma öelda tahan on see, et ega naisel see vahelsuse otsimine kerge polegi. Praktikas käitutakse 95% ilmselt kahte moodi:1. Jäetakse prostituute külastav mees maha. 2. Elatakse sama mehega edasi ja antakse talle andeks (enam ei tee eks ole:)
Mina olen olnud erinevatel tutvumissaitidel ja võin öelda, et vaatamata oma vanusele (50+) joostakse naistele tormi. Ja olen aru saanud, et ka vanadele, paksudele ja mitte kuigi ilusatele naistele on alati mehi, kes on neist huvitatud. Loe või sedasama teemat – ka lausa jõledad naised saavad mehi ning neile isegi makstakse selle eest.
Ei peaks käsitlema üks-ühele seda loogikat, et kui mees käib raha eest naisi saamas, siis naine peaks ka nagu selle eest raha maksma. Ei pea! Tema vaheldus seisneb sellest, et kohtub erinevate meestega (aga miks mitte ka ainult ühe, kindla mehega?), saab tähelepanu, laseb end hellitada ja hoida. Ehk siis täidab seda tühimikku, mida ta oma mölakast mehelt (see mees, kes käib teisi naisi kargamas, et vaheldust saada, on ju mölakas!?) ei saa.
Tihtipeale on need mehed, kes sellel ettekäändel, et mees ju ometi vajab vaheldust – iga päev ei taha suppi, mõnikord tahaks ju pannkooke ka saada, petmas käivad, ise tegelikult kodus äärmiselt passiivsed ja igavad. Ütle vaid sellisele, et tule minuga kontserdile või matkale. Eiiiii! Kus sa sellega. Pigem vahiks õlletoop näpus telekast sporti või mängitakse arvutimänge. Aga, ise on esimesed mehed naisi kritiseerima, et nood on koduse elu nii igavaks muutnud.
Eks siis naine leiab ka selle mehe, kes neid sööma, teatrisse ja spaasse viib. Saavad seda tähelepanu, mida oma mees ei ole ei tea, mis ajast saadik pakkunud.
-
Külaline
See on ju teiste sõnadega minu pakutud variant üks, et jätab oma mehe maha ja alustab suhet uue mehega, mitte ei käi oma mehe kõrvalt vaheldust otsimas.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:40Eks siis naine leiab ka selle mehe, kes neid sööma, teatrisse ja spaasse viib. Saavad seda tähelepanu, mida oma mees ei ole ei tea, mis ajast saadik pakkunud.
-
Külaline
Ma arvan endiselt, et nii käituv naine on pigem haruldus ja reeglina valib naine selle tee, et jätab vana mehe maha ja alustab uut suhet. Aga eks on ka neid naisi, kes soetavad endale armukese vastukaaluks prostituute külastavale mehele.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:40 Ei pea! Tema vaheldus seisneb sellest, et kohtub erinevate meestega (aga miks mitte ka ainult ühe, kindla mehega?), saab tähelepanu, laseb end hellitada ja hoida. Ehk siis täidab seda tühimikku, mida ta oma mölakast mehelt (see mees, kes käib teisi naisi kargamas, et vaheldust saada, on ju mölakas!?) ei saa.
-
Külaline
Õige jutt, ma ju kirjutasin samuti, et mõni mees on võimeline trukkima igasuguseid põrsaid, tal seisab igasuguse peale. Mõni mees. Mehi on erinevaid.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:40a olen aru saanud, et ka vanadele, paksudele ja mitte kuigi ilusatele naistele on alati mehi, kes on neist huvitatud.
-
Külaline
Võib olla ka variant, kus ei jäta oma meest maha, vaid peab armukest või armukesi. Ehk siis käitub nagu oma mees. Ainus asi, et oma mees saab prosti juurest vaid tund aega lõbu, maksab selle eest ja siis visatakse välja.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:57See on ju teiste sõnadega minu pakutud variant üks, et jätab oma mehe maha ja alustab suhet uue mehega, mitte ei käi oma mehe kõrvalt vaheldust otsimas.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:40Eks siis naine leiab ka selle mehe, kes neid sööma, teatrisse ja spaasse viib. Saavad seda tähelepanu, mida oma mees ei ole ei tea, mis ajast saadik pakkunud.
Naine saab hellust ja tähelepanu ilma, et oma kukrut peaks kergendama. Ja lisaks ei ole ka ajalisi piiranguid.
-
Külaline
Noh, aga sina ei saa isegi neid põrsaid.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:01Õige jutt, ma ju kirjutasin samuti, et mõni mees on võimeline trukkima igasuguseid põrsaid, tal seisab igasuguse peale. Mõni mees. Mehi on erinevaid.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:40a olen aru saanud, et ka vanadele, paksudele ja mitte kuigi ilusatele naistele on alati mehi, kes on neist huvitatud.
-
Külaline
Ma arvan, et sa mõtled enda rikkumatuse tasemelt. Usu, neid naisi on päris palju, kes ka oma mehe kõrvalt ringi tõmbavad.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:59Ma arvan endiselt, et nii käituv naine on pigem haruldus ja reeglina valib naine selle tee, et jätab vana mehe maha ja alustab uut suhet. Aga eks on ka neid naisi, kes soetavad endale armukese vastukaaluks prostituute külastavale mehele.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:40 Ei pea! Tema vaheldus seisneb sellest, et kohtub erinevate meestega (aga miks mitte ka ainult ühe, kindla mehega?), saab tähelepanu, laseb end hellitada ja hoida. Ehk siis täidab seda tühimikku, mida ta oma mölakast mehelt (see mees, kes käib teisi naisi kargamas, et vaheldust saada, on ju mölakas!?) ei saa.
-
Külaline
Naiste foorumis päevast päeva mölisev mees on loomulikult tohutult huvitav, aktiivne ja atraktiivne mees naistele.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:27Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:59Ma arvan endiselt, et nii käituv naine on pigem haruldus ja reeglina valib naine selle tee, et jätab vana mehe maha ja alustab uut suhet. Aga eks on ka neid naisi, kes soetavad endale armukese vastukaaluks prostituute külastavale mehele.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:40 Ei pea! Tema vaheldus seisneb sellest, et kohtub erinevate meestega (aga miks mitte ka ainult ühe, kindla mehega?), saab tähelepanu, laseb end hellitada ja hoida. Ehk siis täidab seda tühimikku, mida ta oma mölakast mehelt (see mees, kes käib teisi naisi kargamas, et vaheldust saada, on ju mölakas!?) ei saa.
-
Külaline
See pole mingi naiste foorum ja keegi ei proovi sinuga flirtidaKülaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:36Naiste foorumis päevast päeva mölisev mees on loomulikult tohutult huvitav, aktiivne ja atraktiivne mees naistele.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:27Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:59
Ma arvan endiselt, et nii käituv naine on pigem haruldus ja reeglina valib naine selle tee, et jätab vana mehe maha ja alustab uut suhet. Aga eks on ka neid naisi, kes soetavad endale armukese vastukaaluks prostituute külastavale mehele.
-
Külaline
Öeldi mölisema, sa räägid flirtimisest. Kui sul mõisted nii sassis on, pole ime, et naisi ei saa.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:48See pole mingi naiste foorum ja keegi ei proovi sinuga flirtida![]()
-
Külaline
Sa ei saa kuigi palju meeste tähelepanu?Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 08:52Öeldi mölisema, sa räägid flirtimisest. Kui sul mõisted nii sassis on, pole ime, et naisi ei saa.
-
Külaline
Aga sina?
-
Külaline
Jah. Kui mees kepib on see aknast õue sülitamine. Kui naine on see tuppa sülitamine. Lihtne. Millest te aru ei saaKülaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:34Et, kui mees oma naise kõrvalt ringi kepib, siis ta on kõva mees. Aga, kui naine sellise mehe kõrvalt teiste meestega sebib, siis ta on lits?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 16:08Ma ei saa aru, milles antud juhul seisneb "kättemaks"? Kui mees naisest välja ei tee ja teisi lepib, siis see on juba kaotatud partii. Mees saab lihtsalt teada, et see kergelt vastumeelne naine on veel ka lits. Varem äkki kohusetundest talus, aga nüüd viskab kindlasti välja, litsi toita on sama hea kui küla kaevu täita.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 15:33
Vahelduse otsimine on kerge, jah olen nõus. Kas iga naine selleks aga suuteline on, et lihtsalt kättemaksuks mehele hakata magatama ühes kuus mitut erinevat meest?
-
Külaline
Täpselt nii. Mingi seksist tuleb siia, ja anastab foorumi naistele? No Pasaran!Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:48See pole mingi naiste foorum ja keegi ei proovi sinuga flirtida![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist