Ära kobise. IdiootKülaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 17:04Ära aja rumalat juttu!Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 16:30 Ei saa aru jah, miks seda on vaja passida, kes on aktiivne ja kes pole aktiivne. Mul viskab messingeris aktiivseks, kui ma magan, aga nutikella liigutan käe peal. Mitu korda on üks tuttav küsinud, et miks sa see öö ei maganud. Tegelikult ma magasin ja ei passinud kuskil messingeris.
Messengeris mitteaktiivne
-
Külaline
-
Külaline
Kohutav kohe??? Mis see sinu asi on? Ela oma elu.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 20:37Ma ei räägi välja logimisest, seda ei tee vast keegi. Räägin sellest, et on sada akent aktiivsed. Et ükskõik, mida vaatad, delfi, fb, messenger, mingid muud lehed-kõik jäävad sulgemata.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 19:54Ja mis siis on, kui olen telefonist sees? Ma ei kirjuta seal praktiliselt üldse kellegagi midagi, et peaks mingit andmete leket hirmsasti kartma.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 19:51
Sa fb-st või messengerist lahkudes seda ikooni minema ei lohista? Mul on üks nutikauge sõbranna, ta jätab ka kõik aknad lahti, kohutav. Kui lihtsalt vajutad kinni, siis oled tõesti sees, miks sellist lollust teha?
-
Külaline
Jätab rumala mulje, muud polegi.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 21:21Kohutav kohe??? Mis see sinu asi on? Ela oma elu.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 20:37Ma ei räägi välja logimisest, seda ei tee vast keegi. Räägin sellest, et on sada akent aktiivsed. Et ükskõik, mida vaatad, delfi, fb, messenger, mingid muud lehed-kõik jäävad sulgemata.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 19:54
Ja mis siis on, kui olen telefonist sees? Ma ei kirjuta seal praktiliselt üldse kellegagi midagi, et peaks mingit andmete leket hirmsasti kartma.
-
Külaline
Kao ära.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 21:20Ära kobise. IdiootKülaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 17:04Ära aja rumalat juttu!Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 16:30 Ei saa aru jah, miks seda on vaja passida, kes on aktiivne ja kes pole aktiivne. Mul viskab messingeris aktiivseks, kui ma magan, aga nutikella liigutan käe peal. Mitu korda on üks tuttav küsinud, et miks sa see öö ei maganud. Tegelikult ma magasin ja ei passinud kuskil messingeris.
-
Külaline
See on küll telefoni omaniku enda mure, kui ta märguanded nii valjud on, et lausa üles röögivad.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 21:14Näiteks õhtul, kui vaja kirjutada. Paljud pole messengeri hääletuks pannud ja mitteaktiivne võib hoopis magada ja messenger röögib ta üles.
-
Külaline
Miks kaasa? Äkki ei taha ülemusele näidata, et töö ajal Fesaris istub?Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 12:19 Pakun puusalt, et vaja näida kaasale, et ei olda messengeris päeval ja öösel aktiivne kellegi teise vastaspoolega suheldes.
On mul õigus?
-
Külaline
Mul jäävad ka lahti. Praegu on lahti 15 lehkülge, 2 uudisteportaali, arutle, ilm (töös pidevalt vajalik), mõned otsingutulemused (kohe ei jõua läbi töötada, otsin üht kingitust), facebook, online sudoku, gmail 1 ja gmail 2, töömeilid.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 20:37Ma ei räägi välja logimisest, seda ei tee vast keegi. Räägin sellest, et on sada akent aktiivsed. Et ükskõik, mida vaatad, delfi, fb, messenger, mingid muud lehed-kõik jäävad sulgemata.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 19:54Ja mis siis on, kui olen telefonist sees? Ma ei kirjuta seal praktiliselt üldse kellegagi midagi, et peaks mingit andmete leket hirmsasti kartma.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 19:51
Sa fb-st või messengerist lahkudes seda ikooni minema ei lohista? Mul on üks nutikauge sõbranna, ta jätab ka kõik aknad lahti, kohutav. Kui lihtsalt vajutad kinni, siis oled tõesti sees, miks sellist lollust teha?
Lisaks on taustal kogu aeg aktiivsed instagram ja messenger, sellest viimasest ei saagi välja logida. Messengeris olengi mitteaktiivne ja teated uutest sõnumitest saabuvad hääletult.
Mis siis on? Milleks neid paaniliselt sulgema peaks?
-
Külaline
Olen aru saanud, et ilmselt vist peale blokkimise muud varianti pole. Kindel ei ole muidugi. Võid proovida minna seadetesse ja seal pisut ringi vaadata, äkki pakub mingit sellelaadset lahendust.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 20:50 Kuidas muuta ennast messengeris mitteaktiivseks ainult ühe inimese jaoks? On see üldse võimalik?
Samas, minul endal on msn kogu aja lahti, see mu peamine suhtluskanal. Ajan msnis ka enamiku tööasjadest. Telefoniga helistan väga harva. Kui ma paneksin msni kinni, siis oleks see piltlikult sama, mis tõmmata telefonijuhe pistikust välja. Ehk siis see, et mul on telefon sees, ei tähenda ju kaugeltki, et ma kogu aja seal lobiseksin/oleksin valmis lobisema. Seega minu jaoks ei näita msnis aktiivne olek midagi.
-
Külaline
Sa räägid MSN-st, teema on Facebooki messengerist. Erinevad asjad.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 11:43Olen aru saanud, et ilmselt vist peale blokkimise muud varianti pole. Kindel ei ole muidugi. Võid proovida minna seadetesse ja seal pisut ringi vaadata, äkki pakub mingit sellelaadset lahendust.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 20:50 Kuidas muuta ennast messengeris mitteaktiivseks ainult ühe inimese jaoks? On see üldse võimalik?
Samas, minul endal on msn kogu aja lahti, see mu peamine suhtluskanal. Ajan msnis ka enamiku tööasjadest. Telefoniga helistan väga harva. Kui ma paneksin msni kinni, siis oleks see piltlikult sama, mis tõmmata telefonijuhe pistikust välja. Ehk siis see, et mul on telefon sees, ei tähenda ju kaugeltki, et ma kogu aja seal lobiseksin/oleksin valmis lobisema. Seega minu jaoks ei näita msnis aktiivne olek midagi.
-
Külaline
Vabandust, ajasin sassi, pidades msni messengeri lühendnimetuseks! Tegelikult mõtlesin ikka Facebooki messengerit.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 11:54Sa räägid MSN-st, teema on Facebooki messengerist. Erinevad asjad.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 11:43Olen aru saanud, et ilmselt vist peale blokkimise muud varianti pole. Kindel ei ole muidugi. Võid proovida minna seadetesse ja seal pisut ringi vaadata, äkki pakub mingit sellelaadset lahendust.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 20:50 Kuidas muuta ennast messengeris mitteaktiivseks ainult ühe inimese jaoks? On see üldse võimalik?
-
Külaline
Minu arust on need haiged inimesed, kes seda aktiivsust pidevalt jälgivad. Minu arust lööb seda aktiivseks ka siis, kui sa pole messingeris, aga vaatad telefonis muid asju. Ja üleüldse, olen kus tahan. Mingid meesterahvad, kes vahivad, et näe, kas naisterahvas on õhtul aktiivne, ju siis lobiseb teistega, on peast soojad. Kui nii ebakindel oled, polegi naine sinu jaoks.
-
Külaline
Lööbki aktiivseks. Neist, kes seetõttu paanitsevad, on targem juba eos eemale hoida.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 08:55 Minu arust on need haiged inimesed, kes seda aktiivsust pidevalt jälgivad. Minu arust lööb seda aktiivseks ka siis, kui sa pole messingeris, aga vaatad telefonis muid asju. Ja üleüldse, olen kus tahan. Mingid meesterahvad, kes vahivad, et näe, kas naisterahvas on õhtul aktiivne, ju siis lobiseb teistega, on peast soojad. Kui nii ebakindel oled, polegi naine sinu jaoks.
-
Külaline
Mis lapsemängud need sellised on? Kui vana sa oled?
Minul on tihti see märk roheline, aga see ei tähenda, et ma oleks valmis lobisema. Teen tööasju, vms. Miks sa pead selliseid mänge mängima, ütle otse, et sa ei saa hetkel lobiseda.
Kui tegemist on mehega, kes naise staatust jälgib, on tegu potentsiaalse vägivallatsejaga. Hoia eemale. Kui ülemus, siis mille krdi pärast sul ülemus FB sõprade hulgas on? Mingi väike kollektiiv või? Kohvik, ilusalong? No seal on ju niigi näha, kes on tööl ja kes mitte.
Minul on tihti see märk roheline, aga see ei tähenda, et ma oleks valmis lobisema. Teen tööasju, vms. Miks sa pead selliseid mänge mängima, ütle otse, et sa ei saa hetkel lobiseda.
Kui tegemist on mehega, kes naise staatust jälgib, on tegu potentsiaalse vägivallatsejaga. Hoia eemale. Kui ülemus, siis mille krdi pärast sul ülemus FB sõprade hulgas on? Mingi väike kollektiiv või? Kohvik, ilusalong? No seal on ju niigi näha, kes on tööl ja kes mitte.
-
Külaline
Messenger on tänapäeval sama, nagu hoida oma telefon sees - see, et telo on sisse lülitatud, ei tähenda sugugi, et nüüd inimene kogu aeg lobiseb. Mul võib telo mitu päeva sees olla, ilma et ma kellegagi helistaks.
Ähmaselt mäletan, et aastaid tagasi oli kusagil tolleaegses populaarses sarnases kohas (kas FB messenger või Skype?) selline meeldiv võimalus, märkida juurde, kas oled hetkel valmis lobisema või mitte. Näiteks pakuti seal telliskivi-märgi paneku võimalust ja kasutasin seda tihti, kui nt tööajal oli aken lahti, et kolleegidega koosolekut pidada, ent niisama tervitajaid hetkel vastu võtta ei saanud. Telliskivi-märk andis teada, et tülitada ainult äärmisel vajadusel, samas olen häda korral siiski kättesaadav.
Ähmaselt mäletan, et aastaid tagasi oli kusagil tolleaegses populaarses sarnases kohas (kas FB messenger või Skype?) selline meeldiv võimalus, märkida juurde, kas oled hetkel valmis lobisema või mitte. Näiteks pakuti seal telliskivi-märgi paneku võimalust ja kasutasin seda tihti, kui nt tööajal oli aken lahti, et kolleegidega koosolekut pidada, ent niisama tervitajaid hetkel vastu võtta ei saanud. Telliskivi-märk andis teada, et tülitada ainult äärmisel vajadusel, samas olen häda korral siiski kättesaadav.
-
Külaline
Saad küll. Hoia inimese vestluse peal nuppu vestluste üldvaates ja vajuta Restrict. Nüûd ei näe ta sinu aktiivne olekut, aga sa ei näe ka seda kui ta kirjutab, st aken lahti ei lenda. Pead minema eraldi seadetesse ja sealt vôtma restrictid ja siis näed kas ta on kirjutanud. Mul seal ka paar inimest. Kord nädalas vaatan palju nad seal omaette rääkinud on.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 20:50 Kuidas muuta ennast messengeris mitteaktiivseks ainult ühe inimese jaoks? On see üldse võimalik?
-
Külaline
Aga miks sa neid inimesi siis juba ära ei blokeeri? Siis nad ei saaks ju üldse sulle kirjutada.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 10:24Saad küll. Hoia inimese vestluse peal nuppu vestluste üldvaates ja vajuta Restrict. Nüûd ei näe ta sinu aktiivne olekut, aga sa ei näe ka seda kui ta kirjutab, st aken lahti ei lenda. Pead minema eraldi seadetesse ja sealt vôtma restrictid ja siis näed kas ta on kirjutanud. Mul seal ka paar inimest. Kord nädalas vaatan palju nad seal omaette rääkinud on.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 20:50 Kuidas muuta ennast messengeris mitteaktiivseks ainult ühe inimese jaoks? On see üldse võimalik?
-
Külaline
Lahtiolevad lehed võtavad rämedalt akut. Miks need lahti peavad olema? Kui on lahti, siis ei uuenda, vaatad vanu uudiseid. Miks instagram ja messenger peavad aktiivsed olema? Või meilid?Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 08:28Mul jäävad ka lahti. Praegu on lahti 15 lehkülge, 2 uudisteportaali, arutle, ilm (töös pidevalt vajalik), mõned otsingutulemused (kohe ei jõua läbi töötada, otsin üht kingitust), facebook, online sudoku, gmail 1 ja gmail 2, töömeilid.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 20:37Ma ei räägi välja logimisest, seda ei tee vast keegi. Räägin sellest, et on sada akent aktiivsed. Et ükskõik, mida vaatad, delfi, fb, messenger, mingid muud lehed-kõik jäävad sulgemata.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 19:54
Ja mis siis on, kui olen telefonist sees? Ma ei kirjuta seal praktiliselt üldse kellegagi midagi, et peaks mingit andmete leket hirmsasti kartma.
Lisaks on taustal kogu aeg aktiivsed instagram ja messenger, sellest viimasest ei saagi välja logida. Messengeris olengi mitteaktiivne ja teated uutest sõnumitest saabuvad hääletult.
Mis siis on? Milleks neid paaniliselt sulgema peaks?
-
Külaline
Mul nt pole akuprobleemi, olgugi, et telefon on 5+ aastat vana. Piisab, kui igal õhtul laadima panna. Hoian asju lahti, et kas samast kohast jätkata või et meelest ära ei läheks mingi teemaga tegeleda. No nt, et Stokker asub Peterburi mnt 44 Tallinnas ja on avatud kl 8 alates. Või et Resopali müüb Acrülam.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 19:23
Lahtiolevad lehed võtavad rämedalt akut. Miks need lahti peavad olema? Kui on lahti, siis ei uuenda, vaatad vanu uudiseid. Miks instagram ja messenger peavad aktiivsed olema? Või meilid?
-
Külaline
Ma teen vajalikust infost ekraanipildi.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 21:52Mul nt pole akuprobleemi, olgugi, et telefon on 5+ aastat vana. Piisab, kui igal õhtul laadima panna. Hoian asju lahti, et kas samast kohast jätkata või et meelest ära ei läheks mingi teemaga tegeleda. No nt, et Stokker asub Peterburi mnt 44 Tallinnas ja on avatud kl 8 alates. Või et Resopali müüb Acrülam.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 19:23
Lahtiolevad lehed võtavad rämedalt akut. Miks need lahti peavad olema? Kui on lahti, siis ei uuenda, vaatad vanu uudiseid. Miks instagram ja messenger peavad aktiivsed olema? Või meilid?
-
Külaline
Mul on samuti 9 vahelehte telefonis alati lahti. 5 erinevat Wordle mängu lehte, 4 eesti keeles, 1 ingljse keeles. Äratan oma aju hommikuti üles kohvitassi saatel.
Üks sõnaraamatu leht, messenger, koera jälgimisseade. Ja arutle.ee. Siin olen kogu aeg sisse logitud. Vahel on ka rohkem lehti lahti, aga ei tundu, et aku eriti rohkem kuluks.
Üks sõnaraamatu leht, messenger, koera jälgimisseade. Ja arutle.ee. Siin olen kogu aeg sisse logitud. Vahel on ka rohkem lehti lahti, aga ei tundu, et aku eriti rohkem kuluks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist