Mul küll täiesti savi sellest plastmassi teemast! Põhiline on odav hind ja mind häirib kõige rohkem Temu juures see, et seal on miinimumtellimus 25 eurot. Sageli ei leiagi sealt niipalju raha eest, riideid pole julgenud tellida- mul on olenevalt tegumoest ja ma ei tea millest veel suurused L- XXXL, jalanõudega on aga see, et mul on haiged jalad ning ma pean saama proovida, mis sobib ja mis mitte (eelmine aasta sain õppetunni-lasin sõbrannal kuskilt tellida omale saapad, tegi mulle jõulukingiks, pildil tundus, täpselt see, mis vaja, aga et tegelikult oli väga ebamugav ).
Temu
-
Külaline
Olen paar korda Temust tellinud ja üsna üllatunud olnud asjade normaalsest kvaliteedist. Ma ei kasuta äppi, vaid kodulehte, ja oma kaardi andmeid kuhugi salvestada ei luba.
T-särgid olid nii heast pehmest ja üldse mitte lirakast materjalist, täiesti lemmiksärgid kandmiseks!
Kampsunid väga kena disainiga, mahedad värvid, pole pesus koledaks läinud.
Laste sukkpükste ja retuuse pole kuskilt mujalt nii häid saanud - pehmed, ei lähe kergelt topiliseks, ilusa tagasihoidliku disainiga, ainult suurused vastavad veits suurematele. Tittede sokid ja tugevdatud tallaga papud ka hästi mõnusad, mugavad ja odavad.
Puidust mängunõud nunnud ja kvaliteetsed.
Silikoonist klotsid olid mõttetud nökatsid, ei haakunud hästi kokku.
Üks laste pluus oli vastikust materjalist, ise lasin nunnul välimusel oma valvsuse uinutada, oleks pidanud koostist ja kommentaare lugema enne.
Mulle ei meeldi küll selline masstootmine ja saan aru, et n-ö tasuta lõunaid pole olemas ja Temu on saatanast, aga ma täpselt samu või isegi sageli oluliselt kehvemaid kaupu ei viitsi tõesti Eesti kaubandusest taga ajada ja kaks korda rohkem maksta. Iseasi, kui olekski kohalik käsitöö või väiketootjate kvaliteetne toodang. Ja no paljusid asju ongi lihtsalt üliraske või võimatu leida ka, nt head pehmet tittede kaelussalli ma otsisin ja otsisin ja lõpuks Temust sain täiesti täiusliku.
T-särgid olid nii heast pehmest ja üldse mitte lirakast materjalist, täiesti lemmiksärgid kandmiseks!
Kampsunid väga kena disainiga, mahedad värvid, pole pesus koledaks läinud.
Laste sukkpükste ja retuuse pole kuskilt mujalt nii häid saanud - pehmed, ei lähe kergelt topiliseks, ilusa tagasihoidliku disainiga, ainult suurused vastavad veits suurematele. Tittede sokid ja tugevdatud tallaga papud ka hästi mõnusad, mugavad ja odavad.
Puidust mängunõud nunnud ja kvaliteetsed.
Silikoonist klotsid olid mõttetud nökatsid, ei haakunud hästi kokku.
Üks laste pluus oli vastikust materjalist, ise lasin nunnul välimusel oma valvsuse uinutada, oleks pidanud koostist ja kommentaare lugema enne.
Mulle ei meeldi küll selline masstootmine ja saan aru, et n-ö tasuta lõunaid pole olemas ja Temu on saatanast, aga ma täpselt samu või isegi sageli oluliselt kehvemaid kaupu ei viitsi tõesti Eesti kaubandusest taga ajada ja kaks korda rohkem maksta. Iseasi, kui olekski kohalik käsitöö või väiketootjate kvaliteetne toodang. Ja no paljusid asju ongi lihtsalt üliraske või võimatu leida ka, nt head pehmet tittede kaelussalli ma otsisin ja otsisin ja lõpuks Temust sain täiesti täiusliku.
-
Külaline
Olen rahul. Ostsin kalli pika kampsuni Eestist ja nädalaga olid topid peal, peale esimest õrnpesu üks õmblus lahti. Tellisin samalaadse Temust mitu korda odavamalt ja juba neljas kuu kasutusel pea igapäevaselt, tööl, kodus, puhkehetkel. Hinnavahe siit ostetuga pea sada eurot. Tellin ühe teist värvi veel, sest nii mugav, vastupidav ja lemmik on.
-
Külaline
Kaubanduskeskustes Schbot aka Mamibot hiina robotid. Tv-s reklaamid ja puha. Seda sobib 5x hinnaga osta. Eksju. Mis sius, et tegemist hiinas toodetud odava käkiga mis on sama rumal kui põrandahari mu kapis. Analoogsed tooted Alis 125 eur. Tipptasemel 300 eur. Meil hind 899 eur. Kui lp ettevõtjatel tuju hea teevad kampaania 499 eur. Vot see teile sobib. Ja ära hakka garantiist ja järelteenindusest mulle rääkimaKülaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 21:06No aga odav on kõikKülaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 21:01 kas te seepärast ei muretse, et need asjad ilmselt ilma igasugu sertifikaatideta ja rämedat keemiat täis?See ajab inimesed leile. Mäletan kui aliexpress kunagi tuli, siis ma ka neli korda tellisin sealt. Siis sain aru, et odaval hinnal on ka põhjus. Mingi fotoka aku tellisin ja selle mahtuvus oli poole väiksem kui lubatud, fotokas ei suutnud akut tuvastada ja ei näidanud ekraanil aku täituvust protsentidena. Aga odav oli
![]()
-
Külaline
Mina olen see, kes fotoka akuga petta sai. Mul pole seda robotit. Ma ei plaani seda Temust tellida või siis 5 korda kallimalt siitsamast osta. Ma proovin odavaid asju mitte osta. HM ja sarnased poed ei ole minu jaoks.Anonymous kirjutas: ↑18 Okt 2024 11:03Kaubanduskeskustes Schbot aka Mamibot hiina robotid. Tv-s reklaamid ja puha. Seda sobib 5x hinnaga osta. Eksju. Mis sius, et tegemist hiinas toodetud odava käkiga mis on sama rumal kui põrandahari mu kapis. Analoogsed tooted Alis 125 eur. Tipptasemel 300 eur. Meil hind 899 eur. Kui lp ettevõtjatel tuju hea teevad kampaania 499 eur. Vot see teile sobib. Ja ära hakka garantiist ja järelteenindusest mulle rääkima
Mulle meeldib ka aliexpress rohkem. Kui kaup käes, siis teatad, et kaup käes ja alles siis saab müüja raha kätte.Kalle kirjutas: ↑18 Okt 2024 07:57 Sai nagu ka mõned asjad prooviks tellitud.Kõik oli okei,ka jälgimisega et info tuli kus kaup on.Siis hakkas see jama pihta,mingi 8 päeva seisis kuskil tollis.Pärimise peale lubati uurida ja pika suhtluse käigus tuli välja et pakk on kadunud.Lubati otsida.Mingi kaks päeva jamasin nendega siis kirjutasin et tahan raha tagasi ja loobusin sellest pakist.Lubati raha üle kohe kanda ja pakkk saadetakse tagasi.Siis hakkas järsku paki liikumine pihta,nagu segane värk.Pakk on kadunud ja siis äkki liigub????Lubati järgmise ostu pealt soodustust 20%...üldiselt saatsin nad per..e.Ei soovita,Ali expressiga pole mul kunagi sellist jama olnud.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Temu kvaliteet on riiete osas mitu korda parem kui "valgel ja koheval" Cellbesil, kus suured suurused maksavad mitukümmend kuni sada eurot ja on pärast esimest pesu nagu kaltsud. Temust saad paremat kvaliteeti kümme korda odavamalt Pakk tuleb üllatavalt kiiresti ja probleemitult kätte. Olen tellinud valgusteid, riideid, väikesi riiuleid, kõrvaklapid, CD-mängija ja lihtsalt vajalikke pudinaid. Ainus vilets toode on olnud kuumaõhufritüüri paberid. Kõik muu absoluutselt normaalne.
Need, kes kelgivad Temust mitte ostmisega (just nagu mujal oleks keskkonnasäästlikum või kuidagi õilsam kaup) sarnanevad Vene uusrikastega ühest anekdoodist, kus jõmmid kelkisid vastastikku, kes mingi kella eest rohkem maksis. Kes kõige vähem maksis, see oli tünga saanud ja häbistatud.
Ise teate. Fakt on muidugi, et mitte midagi te ei tea ka sellest kaubast, mida te kümme korda kallimalt ostate. Inimesed on ikka nii propagandaaltid ja ajupestavad. kõige rohkem kardetakse ikka seda, et järsku keegi vaatab viltu. No selle "enesekindluse" eest võib ju ometi maksta.
Need, kes kelgivad Temust mitte ostmisega (just nagu mujal oleks keskkonnasäästlikum või kuidagi õilsam kaup) sarnanevad Vene uusrikastega ühest anekdoodist, kus jõmmid kelkisid vastastikku, kes mingi kella eest rohkem maksis. Kes kõige vähem maksis, see oli tünga saanud ja häbistatud.
Ise teate. Fakt on muidugi, et mitte midagi te ei tea ka sellest kaubast, mida te kümme korda kallimalt ostate. Inimesed on ikka nii propagandaaltid ja ajupestavad. kõige rohkem kardetakse ikka seda, et järsku keegi vaatab viltu. No selle "enesekindluse" eest võib ju ometi maksta.
-
olevgraffe
- Kontakt:
+1 https://aliexpress.com Väga hea odav kaup ja olen väga rahul teenustega.
Viimati muutis olevgraffe, 27 Mär 2025 12:03, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Olen sellel lehel surfanud ja riiete osas vaadanud inimeste tagasisidet. Tihti on pärispilt hoopis koledam ja tundub kehvemast materjalist kui kuulutuses olev pilt (või sellelt tulenev minu ettekujutus), aga imestama paneb, et nende koledate pärispiltide juures on alati arvustuseks märgitud 5 tärni.
Aga olgu riiete ning muude vidinatega nagu on, siis tehnikat küll ei julgeks sealt osta. Isegi kui Eesti e-pood või edasimüüja müüb Hiinast tulnud kaupa, on see siiski rohkem kontrollitud (kui lihtsalt "tellisime ja ostke kallimalt") ja vastutab seesama kohalik ettevõte.
Aga olgu riiete ning muude vidinatega nagu on, siis tehnikat küll ei julgeks sealt osta. Isegi kui Eesti e-pood või edasimüüja müüb Hiinast tulnud kaupa, on see siiski rohkem kontrollitud (kui lihtsalt "tellisime ja ostke kallimalt") ja vastutab seesama kohalik ettevõte.
-
Külaline
Kuidas tehnika rohkem kontrollitud on?Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 13:12 Olen sellel lehel surfanud ja riiete osas vaadanud inimeste tagasisidet. Tihti on pärispilt hoopis koledam ja tundub kehvemast materjalist kui kuulutuses olev pilt (või sellelt tulenev minu ettekujutus), aga imestama paneb, et nende koledate pärispiltide juures on alati arvustuseks märgitud 5 tärni.
-
Külaline
Temu asjade on nagunii ec certifikaat olemas (muidu ei tohiks neid müüagi ja korjatakse postist ära) ja saadetakse euroopa laost, mitte otse hiinast, seega pole mingit vahet "kohalike kontrollitud ettevõtetega". Aliexpressil samamoodi.
Nt ma ühes ökopoes nägin ise, kuidas laaditi iherbi logoga suuri postisaadetisi maha
Nt ma ühes ökopoes nägin ise, kuidas laaditi iherbi logoga suuri postisaadetisi maha
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist