No aga vaata, mis sinust sai. Ilmselt su naine pettis ja selle tagajärjel sai sinust kibestunud emotsionaalne hälvik. Sul pole kedagi, keda usaldada, kes aitaks sind, toetaks sind, armastaks sind. Õnnetu olek ja kibestumine karjub kaugele ja peletab kõik normaalsed inimesed eemale. Purjus peaga ühekordseks pruukimiseks kõlbad kuidagi, ilmselt ka sellest mingit head mälestust ei jää. Sinuga pole millestki rääkida, sa pole tark, sul pole fantaasiat, oled negatiivne ja väga halb kaaslane. Osad mehed ongi hingeliselt nii nõrgad, et mingeid eluraskusi ei kannata, juba ühe või kahe halva kogemuse järel muutuvad täiesti kõlbmatuks.Kuidas selline puhkuseromanss nagu seda siin nimetati kellegile haiget teeb? Kui kaaslane teada ei saa ongi ju kõik OK. Võib veelgi teha. Kui ei tea ei saa ka haiget. Üldjuhul kaaslane aimab aga ei tea täpselt.
Mitu seksparnerit sama aegselt. Kas normaalne või mitte?
-
Külaline
-
Külaline
Kas kasutasid AI-d? Ise sa ei suudaks nii lobedad teksti kirja panna. Aga pritsid sappi, pettumust ja viha välja nii, et ka arvuti ekraan hakkab võbelema. Sa oled enda arust hea inimene. Kindlasti arvad sa endast nii, aga paljud psühopaadid arvavad nii. Lisaks arvavad nad, et maailm on ebaõiglane ja nad väärivad elult rohkem. Sina oled hea näide, et ei vääri.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:09No aga vaata, mis sinust sai. Ilmselt su naine pettis ja selle tagajärjel sai sinust kibestunud emotsionaalne hälvik. Sul pole kedagi, keda usaldada, kes aitaks sind, toetaks sind, armastaks sind. Õnnetu olek ja kibestumine karjub kaugele ja peletab kõik normaalsed inimesed eemale. Purjus peaga ühekordseks pruukimiseks kõlbad kuidagi, ilmselt ka sellest mingit head mälestust ei jää. Sinuga pole millestki rääkida, sa pole tark, sul pole fantaasiat, oled negatiivne ja väga halb kaaslane. Osad mehed ongi hingeliselt nii nõrgad, et mingeid eluraskusi ei kannata, juba ühe või kahe halva kogemuse järel muutuvad täiesti kõlbmatuks.Kuidas selline puhkuseromanss nagu seda siin nimetati kellegile haiget teeb? Kui kaaslane teada ei saa ongi ju kõik OK. Võib veelgi teha. Kui ei tea ei saa ka haiget. Üldjuhul kaaslane aimab aga ei tea täpselt.
-
Külaline
Mul hakkab paha juba su kirjavigu ja testostreooni-sapisegu lugedes...
-
Külaline
Revolver omas elemendis, üks ja sama plaat ning olematu kirjaoskus.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 15:12 Mul hakkab paha juba su kirjavigu ja testostreooni-sapisegu lugedes...
-
Külaline
Aga siis on ju kõik hästi.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:09 Purjus peaga ühekordseks pruukimiseks kõlbad kuidagi
-
Külaline
Mitu seksparnerit samaaegselt ei ole ühelgi juhul normaalne.
-
Külaline
Nii arvad sina. Perekooli staarkanad kes siia lennanud arvavad teisiti. Nemad arvavad, et kuna mees niikuinii petab siis vüivad naised ka. Ennetavalt või kuidagi nii.
-
Külaline
Aga siingi on vähemalt üks mees, kes naisi lihtsalt "kasutab". Noh, et teised ei tea, siis nagu võib.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 22:08 Nii arvad sina. Perekooli staarkanad kes siia lennanud arvavad teisiti. Nemad arvavad, et kuna mees niikuinii petab siis vüivad naised ka. Ennetavalt või kuidagi nii.
-
Külaline
Kui üks nii arvab siis võib kõiki sildistada? Ma olen tähelepannud, et kui midagi sulle ei meeldi siis näed sa tonti selles ühes. Ja mis tähendab see a'la tema tegi ka. Ole targem lihtsalt.
-
Külaline
Nojah. Aga ta ongi iludus ja tore ja hea naine. Muidu sa ju ei võitleks tema pärast. Onju?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 09:59Kõik õige. Enamvähem. Mitte litsakas äsja lahutanud, üksik, aga ikkagi otsingutel näeb peale 40 eluaastat välja palju kehvem kui litsakas. Ja vot sellepärast ta ei saagi litsakas olla kuna lööki eriti pole. Natuke parem välja nägev litsakas jällegi arvab, et vot tema on alles miludus ja üleüldse tore ja hea naine. Ja temal on õigus tiba litsakas olla. Proovida, kogeda. Aga otsingul on temagi. Tulemus on üks. Koledal mitte liutskal ja natuke parema väljanägemisega litsakal. Üksindus. Ei taha neid keegi päriseks. Katkine psühhika, kummalised arusaamad elust, kibestumine, usaldamatus ja põhjendamatult kõrge ego on neil ühine joon.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 08:46Kallis inimene, maailmas on kahte sorti naisi: litsakad ja mittelitsakad. Kui sa ei soovi, et naine sinuga suhtes olles teistega edasi magab, siis soovitan edaspidi oma pruudid sellest mittelitsakate kategooriast valida. Aga hoiatan ette, et sellisel juhul pead ise ka truu olema, vastasel juhul on suhtel kiire lõpp.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:21 Mehe jaoks suhtes. Naise jaoks. Noohh ja nahhh. Ei pruukinud. Tema oli enda arust vallaline ja täiskasvanud naine kes magab kellega tahab. Kui mees arvas, et on suhe siis sai ta asjast valesi aru ja on vaimselt vägivaldne klammerduja. Paarikuuline seksuhe ei tähenda midagi. Tuleb erinevaid proovida ja testida. Aeg ju lendab. Bioloogiline kell tiksub. Kunagi tuleb see õige kahh.
Samas mittelitsakat naist on raskem leida, sest nemad nabitakse kiirelt ära ja uimasemad mehed saavadki valida litsaka ja veel litsakama vahel, sest need ei kao turult kuskile. Litsakuse jäävuse seaduski ütleb, et litsid ei teki ega kao, vaid liiguvad ühest voodist teise.
-
olevgraffe
- Kontakt:
Seksi tutvumissaidid - https://tonzes.com/sexdatingee.htm Soovitan.
Viimati muutis olevgraffe, 27 Mär 2025 14:08, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Sellise korralikkuse eest medalit ei anta, ära isegi looda.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 13:24 Ei ole normaalne. Pole ise kordagi petnud ja minu teada pole ka mind petetud. Kui saaks teada, et kaaslane võõrast põldu künnab, siis on suhe koheselt lõppenud, olenemata armastuse suurusest. Ei suudaks sellist reetmist andestada.
-
Külaline
Antakse ikka. Neid libusid kõik kohad täis.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 09:42Sellise korralikkuse eest medalit ei anta, ära isegi looda.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 13:24 Ei ole normaalne. Pole ise kordagi petnud ja minu teada pole ka mind petetud. Kui saaks teada, et kaaslane võõrast põldu künnab, siis on suhe koheselt lõppenud, olenemata armastuse suurusest. Ei suudaks sellist reetmist andestada.
Siit järeldub, et sekspartner pole veel suhe, see on lihtsalt seks või hea küll, seksisuhe, kui keegi tahab nii väga sõna suhe kasutada. Järelikult, mõtleval inimesel pole võimalik haiget saada palja seksutamise peale, kui peakski välja tulema, et kaaslasel peale tema veel raudu tules. Suhe on ikka kokkulepped ja tõsisem pool, mitte karmauh voodisse, olgugi kasvõi kuude või aastate kaupa. Pole tõsisemat tagapõhja, siis saab seksutada ka mitmega, pole kellegil siin midagi haiget saada. Pole vaja seksutamist suhteks pidada, ongi distants olemas ja haiget saamine välistatud. Teine asi, kui seksutamise kõrvale maad ja taevad kokku lubatakse, vaat' siis on lurjus, kui mitmega sebib. Aga niisama, let's go... Seega võib mitu sekspartnerit korraga olla isegi normaalne. Juhul, kui jääb liiderlikkuse piiridesse, ega pole juttu (tõsisest) suhtest. Iseasi, kas liiderlikkus normaalne on. Ma arvan, et pole.
-
Külaline
Sa räägid iseendale vastu. Ühest küljest on normaalne, teisest küljest ei ole normaalne (kasutan liiderlikkuse mõistet). Kuhu siis tõmmata see liiderlikkuse piir? See on raske küsimus, kas pole?
-
Külaline
Sa võid olla mõtlev ja mõelda kuidas tahad ja olla mõistev jne. Aga sa võid ikkagi haiget saada. Sinu keha ei huvita kuidas sa mõtled. Kui sul on teise vastu tunded, siis saad haiget ikkagi.
No liiderlik on ikka, kui mitmega korraga. Aga liiderdisele enesele sobib ja on normaalne, kui mitu tükki korraga. Liiderdist ma normaalseks ei pea, aga iseenesest, kui kõigile sobib ja mingit armastuse jura ei aeta, et nö aus kaup, las siis nühivad mitmekesi.. Selles mõttes võib mitu sekspartnerit olla normaalne, nt mul oli kunagi sõbranna, kes magaski mitmega, et kindlaks teha, kuidas sobivad. Ühte pidi nagu liiderlik, aga teistpidi jällegi katse-eksituse meetod. Siit tuleb välja, et nö liiderlikkust on mitu erinevat. Liiderlik vist on ikka siis teadlik petmine, temal oli katse-eksitus rohkem. Aga katse-eksituse puhul on ka mitu partnerit, keda välistada, ja keda alles jätta. Kui inimesele on seks tähtis, las ta siis proovib neid sama aegselt. Kui selle järgi inimene välja valida. Et nii vaadates nagu normaalne tegevus.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 13:18Sa räägid iseendale vastu. Ühest küljest on normaalne, teisest küljest ei ole normaalne (kasutan liiderlikkuse mõistet). Kuhu siis tõmmata see liiderlikkuse piir? See on raske küsimus, kas pole?
Olen kuulnud, et tundeid saab õppida valima. Et siis, kui suhe pole tõsisemaks läinud, pole vaja tema suhtes tundeid tunda. Ma saan aru, et tunded võivad ikkagi aegsasti tekkida ja haiget saada, aga pole vaja siis uisapäisa võõrasse armuda. Siit järeldub, et seks ja tunded tuleb alustuseks lahus hoida või veel parem, pole vaja võõraga ruttu voodisse ronida, siis pole ka haiget saamist. Paljud poevad ju püksi ja kasutavad teisi inimesi ära. Mul on muidugi hea targutada, aga mis ma öelda tahan, on, et ise peab vastutama, mida teha (ja tunnete tundmine on ka tegevus).Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 13:54Sa võid olla mõtlev ja mõelda kuidas tahad ja olla mõistev jne. Aga sa võid ikkagi haiget saada. Sinu keha ei huvita kuidas sa mõtled. Kui sul on teise vastu tunded, siis saad haiget ikkagi.
-
Külaline
Mis mõttes lohakate? Et ei võta riiulilt kord nädalas tolmu ära või?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 23:29 Ma ei magagi mehega, kui ma temaga suhtes ei ole. Lohakate teema see voodist-voodisse lendlemine.
-
Külaline
Mulle see väljend katse -eksituse meetod meeldib
Kuidas sa ikka õige välja valid, kui erinevaid ei proovi ja et aega kokku hoida, siis erinevate proovimine võib toimuda samas ajaaknas ehk siis vaheldumisi. Mina seda mehena hukka ei mõista. Vaba inimene, las teeb mis tahab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], KollaneBanaan ja 1 külaline