Kas viskas oma jala üle sinu jala? Ai Ai Ai. Vaat see on huvitav jutt. Võtke eeskuju teised, kuidas tuleb kirjutada
Kuidas teha tutvust?
-
Külaline
-
Külaline
Oled siis ise nii eemaletõukav, et mitte midagi muud selle meeldivaga ei tule? Kui mulle keegi nii väga meeldiks, siis võtaksin ta endale.
-
olevgraffe
- Kontakt:
Parim tutvumissait - https://hespac.com/datingee.htm mina leidsin sealt täiesti suurepärase mehe! Hea portaal.
Viimati muutis olevgraffe, 27 Mär 2025 14:07, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Kõige turvalisem on jah see, kui mõlemad lähevad trammiga sõites oma kojuolevgraffe kirjutas: ↑15 Mär 2025 16:38parem on mitte teda kohe enda juurde koju kutsuda või ja tema juurde minna või näiteks lasta tal end autoga kuhugi kaugele sõidutada.
olevgraffe kirjutas: ↑15 Mär 2025 16:38 Esimeseks kohtumiseks on ideaalilähedased avalikud ja mõlema jaoks neutraalsed paigad. Mida vähem end selle huvitava, aga siiski võõra inimesega alguses siduda, seda vähem tekib ohtu hiljem sekeldustesse sattuda – parem on mitte teda kohe enda juurde koju kutsuda või ja tema juurde minna või näiteks lasta tal end autoga kuhugi kaugele sõidutada.
Jah, mida aeglasemalt algul liikuda, seda rahulikumalt asi kulgeb ja mida rahulikumalt kulgeb, seda paremini jõuad teda tundma õppida. Kiiret ei ole ju kuskile, ega's tegu maratonijooksuga pole. No ja kui kaob ära, siis kaob ära, siis polnudki tõsiste kavatsustega isik.
-
Külaline
Sa pole vist päris õige nõuandja, sest sul ju meest omal pole selle taktikaga.Tolmukübe kirjutas: ↑15 Mär 2025 17:18olevgraffe kirjutas: ↑15 Mär 2025 16:38 Esimeseks kohtumiseks on ideaalilähedased avalikud ja mõlema jaoks neutraalsed paigad. Mida vähem end selle huvitava, aga siiski võõra inimesega alguses siduda, seda vähem tekib ohtu hiljem sekeldustesse sattuda – parem on mitte teda kohe enda juurde koju kutsuda või ja tema juurde minna või näiteks lasta tal end autoga kuhugi kaugele sõidutada.
Jah, mida aeglasemalt algul liikuda, seda rahulikumalt asi kulgeb ja mida rahulikumalt kulgeb, seda paremini jõuad teda tundma õppida. Kiiret ei ole ju kuskile, ega's tegu maratonijooksuga pole. No ja kui kaob ära, siis kaob ära, siis polnudki tõsiste kavatsustega isik.
-
Külaline
Ta ju kuskil kirjutas, et üks abielus olev mees armastab teda meeletult, aga kardab talle läheneda. Ja tema siis peab meest kõvasti julgustama. Aga mees ikka ei julge...Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2025 17:21Sa pole vist päris õige nõuandja, sest sul ju meest omal pole selle taktikaga.Tolmukübe kirjutas: ↑15 Mär 2025 17:18olevgraffe kirjutas: ↑15 Mär 2025 16:38 Esimeseks kohtumiseks on ideaalilähedased avalikud ja mõlema jaoks neutraalsed paigad. Mida vähem end selle huvitava, aga siiski võõra inimesega alguses siduda, seda vähem tekib ohtu hiljem sekeldustesse sattuda – parem on mitte teda kohe enda juurde koju kutsuda või ja tema juurde minna või näiteks lasta tal end autoga kuhugi kaugele sõidutada.
-
Külaline
Ja ometi sa veedad siin aega ja kulutad nii palju oma aega naistega suhtlemiseks. Just kinnitasid, et lisaks sellele, et naised on igas mõttes vastikud ja nõmedad, on nad ka igavad ja ilma huumorimeeleta.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 15:58Ma ei küsinud nõu. Seda ma ei vaja. Ma lihtsalt selgitasin, miks ma ei soovi võimalusel naistega aega veeta.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 13:08Soovitan oma homofoobiast üle saada ja astuda suhtesse mehega. Kalduvus on ilmselge aga elu aeg pähe taotud sotsiaalsed normid tõmbavad pidurit. Ja selle "nussiga" on nii, et kuni sa ise meest proovinud ei ole, ei saa sa ka adekvaatset arvamust sel teemal omada. Juba vanarahvas ütles, pole kunagi saand, tea tahtagi.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 12:48 Miks ma naistega ei suhtle (ainult nussi pärast):
1. naised valetavad. Nende vastus sõltub tujust. Objektiivselt asjalik on see harva.
2. Naised on igavad. Peamiselt huvitavad neid olmelised teemad, mis keegi ütles kellele, kuidas too tundis ja kuidas nad nussivad ja millal lapse saavad. Sedasorti kraam. Isegi naisteadlased sädistavad seminari vaheajal sedasorti teemadel.
Hea huumorimeelega ja meelelahutuslikke inimesi naiste hulgas pole. Mõne üksiku erandiga. Meeste seltskond on kordades lõbusam.
3. Mehed on suunatud ülesande lahendamisele, nad ei mõtle esimesena "mis mina sellest saan". Naised sind ei aita omakasupüüdmatult MITTE IIAL. Selle ma olen selgeks saanud. Isegi kui mitte kohe, siis aastate pärast kuuled, et oled priskelt võlgu.
Välja arvatud ainult oma ema, tema aitab küll, kui saab.
Masohhist oled või et piinad ennast sellises seltskonnas?
Ja ema sul üldsegi ei ole. Sinu naiste vihkamine ongi alguse saanud sellest, et ema pillas su maha ja lõpuks andis lastekodusse.
-
Külaline
Kombed ei puutu eriti asjasse. Väga paljud mehed tahavad olla jahimehed. Neid erutab see, et saavad naist taga ajada ja naise pärast pingutada.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 15:35 No kuradi lubajakas: miks peab alati mees tutvust tegema. Noored on aru saanud, et ka naine võib olla aktiivsem pool, aga see keskealine kontingent veab endaga mingeid saja aastaseid kombeid kaasas...
Minu tutvusringkonnas on väga palju selliseid mehi. Paar tükki on lausa sellised, et kui naine näitab ise nende suhtes mingit initsiatiivi üles, siis põrkuvad mehed kohe tagasi ja kaotavad huvi. Ehkki esialgu neile naine tegelikult meeldis.
-
Külaline
Ei ole tõsi. Mingi vanamuttide mütoloogia.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 13:09Kombed ei puutu eriti asjasse. Väga paljud mehed tahavad olla jahimehed. Neid erutab see, et saavad naist taga ajada ja naise pärast pingutada.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 15:35 No kuradi lubajakas: miks peab alati mees tutvust tegema. Noored on aru saanud, et ka naine võib olla aktiivsem pool, aga see keskealine kontingent veab endaga mingeid saja aastaseid kombeid kaasas...
Minu tutvusringkonnas on väga palju selliseid mehi. Paar tükki on lausa sellised, et kui naine näitab ise nende suhtes mingit initsiatiivi üles, siis põrkuvad mehed kohe tagasi ja kaotavad huvi. Ehkki esialgu neile naine tegelikult meeldis.
Ma arvan ka, et ei ole tõsi. Või on mingid ebakindlad mehed, et kui naine peaks initsiatiivi näitama, siis tunnevad, et kontroll hakkab nagu käest ära vajuma (muidu nemad otsustavad, millal ja kuidas suhe areneb) ja panevad plagama. Normaalne mees ei tohiks nagu nii käituda.
-
Külaline
mul otsest suhete sõlmimise soovi ei ole, aga elektrik, ehitaja, torumees, müügimees jne. tahavad küll kangesti suhelda ja juhivad jutu kohvile minemise suunas. usun, et kui huvitaks, võiks täitsa näkata.
-
Külaline
Ah mis sa plärad. Mehed ei löö sellise pisiasja peale vedelaks. Või kui löövad, siis naine ei meeldinud. Võib ka nii olla, et esimene nädal nagu meeldis, aga kuu aja pärast ei meeldinud, ei tulnud suurt armastust peale.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 13:09Paar tükki on lausa sellised, et kui naine näitab ise nende suhtes mingit initsiatiivi üles, siis põrkuvad mehed kohe tagasi ja kaotavad huvi. Ehkki esialgu neile naine tegelikult meeldis.
-
Külaline
Ikka võib näkata. Ma kunagi suhtlesin tööalaselt ühe neiuga mingi aasta, aga seda mitte just tihedalt. Lõpuks võtsin julguse kokku ja kutsusin sööma. Ta tuligi, aga paarikest meist ei saanud. Vähemalt ei jäänud kripeldama mul. Tema nime googeldades selgus, et ta töötab ikka samas ettevõttes ja on karjääri teinud. Neiupõlvenimi on alles.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 16:43 mul otsest suhete sõlmimise soovi ei ole, aga elektrik, ehitaja, torumees, müügimees jne. tahavad küll kangesti suhelda ja juhivad jutu kohvile minemise suunas. usun, et kui huvitaks, võiks täitsa näkata.
-
Külaline
Aga sinu initsiatiivi eest ju põgenes väidetavalt sind armastav mees minemaTolmukübe kirjutas: ↑16 Mär 2025 15:41 Ma arvan ka, et ei ole tõsi. Või on mingid ebakindlad mehed, et kui naine peaks initsiatiivi näitama, siis tunnevad, et kontroll hakkab nagu käest ära vajuma (muidu nemad otsustavad, millal ja kuidas suhe areneb) ja panevad plagama. Normaalne mees ei tohiks nagu nii käituda.
Oled lausa omal nahal kogenud, kuidas mehele sinu initsiatiivi haaramine ei meeldinud, aga ikka ei usu, et mehi võib selline käitumine hoopis eemale peletada.
-
Külaline
Aga Tolmulapi lugu oli ju hoopis teine: ta oli mehe jaoks lihtsalt liiga ilus.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 19:43Aga sinu initsiatiivi eest ju põgenes väidetavalt sind armastav mees minemaTolmukübe kirjutas: ↑16 Mär 2025 15:41 Ma arvan ka, et ei ole tõsi. Või on mingid ebakindlad mehed, et kui naine peaks initsiatiivi näitama, siis tunnevad, et kontroll hakkab nagu käest ära vajuma (muidu nemad otsustavad, millal ja kuidas suhe areneb) ja panevad plagama. Normaalne mees ei tohiks nagu nii käituda.![]()
Oled lausa omal nahal kogenud, kuidas mehele sinu initsiatiivi haaramine ei meeldinud, aga ikka ei usu, et mehi võib selline käitumine hoopis eemale peletada.
-
Külaline
See ei ole vedelaks löömine, vaid huvi kadumine, sest nad tahavad ise naist jahtida. Mõnel mehel on oluline see tunne, et ta saab taga ajada ja pingutada.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 17:28Ah mis sa plärad. Mehed ei löö sellise pisiasja peale vedelaks. Või kui löövad, siis naine ei meeldinud. Võib ka nii olla, et esimene nädal nagu meeldis, aga kuu aja pärast ei meeldinud, ei tulnud suurt armastust peale.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 13:09Paar tükki on lausa sellised, et kui naine näitab ise nende suhtes mingit initsiatiivi üles, siis põrkuvad mehed kohe tagasi ja kaotavad huvi. Ehkki esialgu neile naine tegelikult meeldis.
-
Külaline
Mina tutvusin naistega sel ajal, kui mingeid tindereid ja internetti polnud. Ikka reaalis kuskil pulmas, matusel, sünnipäeval, ööklubis, grupiõhtutel (ülikoolis). Võiski juhtuda, et endal naps sees ja neiu tundus uus ja huvitav. Hiljem said kaine peaga veel mõned korrad kokku ja enam nii uus ja huvitav ei olnud, tuli edasi liikuda. Ikka juhtus ja keegi ei solvunud. Samuti kadus mõnel neiul ka minu vastu samamoodi huvi. Ajad olid teistsugused ja tutvumine nii käiski tollal. Hiljem lisandus võimalus ajalehe kuulutuse kaudu.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 19:47See ei ole vedelaks löömine, vaid huvi kadumine, sest nad tahavad ise naist jahtida.
-
Külaline
Kui naine mängib raskesti kättesaadavat, ehk mängib et pole huvitatud, siis mina seda ei tea mis mängu ta mängib. Ma pole selgeltnägija ja võtan seda kui pole huvitatud ja ei hakka ahistades pingutama.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 19:47 See ei ole vedelaks löömine, vaid huvi kadumine, sest nad tahavad ise naist jahtida. Mõnel mehel on oluline see tunne, et ta saab taga ajada ja pingutada.
-
Külaline
Minu lemmiklaul sel teemal:Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 13:03Ta ju kuskil kirjutas, et üks abielus olev mees armastab teda meeletult, aga kardab talle läheneda. Ja tema siis peab meest kõvasti julgustama. Aga mees ikka ei julge...Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2025 17:21Sa pole vist päris õige nõuandja, sest sul ju meest omal pole selle taktikaga.Tolmukübe kirjutas: ↑15 Mär 2025 17:18
https://www.youtube.com/watch?v=3ccy4Hm ... Production
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist