Kui vanalt te viimati armusite?
-
Külaline
Ma ise armusin viimati viiekümnendate keskel?
-
Külaline
Kas peale staalini surma või?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 11:55 Kui vanalt te viimati armusite?
-
Külaline
Sa oled nii taibukas küll, et said aru küll mida mõtlesin. Aga sa ise? Oled kunagi armunud olnud?
-
Külaline
Nii vana naine ei armu. Äärmisel juhul on tal oma mehe kõrvalt vaheldust vaja. Liblikaid kõhtu. Ja seda peab ekslikult armumiseks.Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 11:55 Kui vanalt te viimati armusite?
-
Külaline
Naistest sa küll midagi ei tea
-
Külaline
Hea, et vastasid. Ma sinu vastust isegi ootasin.
Aga vasta ka kui vanalt sa viimati armusid? Tahad veel armuda? Julged veel armuda üldse? Armastus on valus?
-
Külaline
Pole eales armunud olnud. Niimoodi, et ainult üks ja ainust tunduks kõikidest teistest etem.Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 11:55 Kui vanalt te viimati armusite?
-
Külaline
Paar kuud tagasi, 57
Enne seda paar aastat tagasi ja olen siiani armunud
Enne seda paar aastat tagasi ja olen siiani armunud
-
Külaline
20 aastat noorem mees, päris tubli.Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 13:1446 olen ja tema on 26.
-
Külaline
Kus kirjas, et mees?
-
Külaline
Mina naisena olin 23. Esimene päris armastus. Kahjuks ka roosade prillide ja klappidega pikaks ajaks.
Mees oli 28. "Suhtes" olime 11 aastat.
Nüüd 3 aasta üksik ja uuesti armunud ei ole.
Mees oli 28. "Suhtes" olime 11 aastat.
Nüüd 3 aasta üksik ja uuesti armunud ei ole.
-
Külaline
Päris rõve. Ma olen 50 ja ei tahaks 59 aastast meest. Pensionär.Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 15:32 Täpsustan, et mina 32, mees 59
-
Külaline
Ok, siis mõttetu.
-
Külaline
51-aastaselt armusin. Hetkel, 2 aastat hiljem, olen endislet armunud ja õnnelik ja elame koos.
-
Külaline
Tegu võib olla vabalt homopaariga, üks mees on 46 ja teine mees on 26.
-
Külaline
Ei ole vaene. Ei ole ka isata kasvanud. Aga mulle meeldivad vanemad mehed. Ükski peika pole olnud vähem kui +15. See viimane armumine - eluarmastus - on kõige suurem vanusevahe, mis mul olnud on.
-
Külaline
Oled ise rikas, edukas ja kõrgharitud? Parem, kui need vanamehed?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 21:09Ei ole vaene. Ei ole ka isata kasvanud. Aga mulle meeldivad vanemad mehed. Ükski peika pole olnud vähem kui +15. See viimane armumine - eluarmastus - on kõige suurem vanusevahe, mis mul olnud on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 4 külalist