Rumalad küsimused
-
Külaline
Rumalad küsimused
Siin teemas küsime rumalaid küsimusi. Kes teab vastuseid, võib pakkuda.
Mul oleks selline:
Huvitav kas transud saavad ka 8. märtsil lilli?
Mul oleks selline:
-
Külaline
jah, kui tal on partner, kes teda naiseks peab.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 17:49 Siin teemas küsime rumalaid küsimusi. Kes teab vastuseid, võib pakkuda.
Mul oleks selline:
-
Külaline
Miks ühisk. peldikutes on sellised potid, et paber äärel ei püsi? Et saaksin rohkem paberit raisata?
Ok, on harvu erandeid.
Ok, on harvu erandeid.
-
Külaline
Mis on < ja selle > märgi nimi. Suurem ja väiksem küll. Aga kumb on kumb ja kuidas seda meelde jätta?
-
Külaline
Väiksem kui ja suurem kui. Loed vasakult paremale nagu iga teksti. Kui on a<b, siis a on väiksem kui b, järelikult märk on väiksem kui. Kui on a>b, siis loed a on suurem kui b, järelikult ka märk on suurem kui.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 20:30 Mis on < ja selle > märgi nimi. Suurem ja väiksem küll. Aga kumb on kumb ja kuidas seda meelde jätta?
-
Külaline
Oraalselt. Miks ta oralgin ei ole? Ei tea!Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 18:11 Kuidas kasutatakse analgini?
-
Külaline
Vot sellepärast: https://arhiiv.eki.ee/dict/vsl/index.cg ... F=M&C06=en
-
Külaline
Need nagu küünarnukid, terava otsaga antakse väiksemale/nõrgemale hoop.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 20:30Mis on < ja selle > märgi nimi. Suurem ja väiksem küll. Aga kumb on kumb ja kuidas seda meelde jätta?
-
Külaline
Anal Gin
-
Külaline
Kas te teadsite, et moslemid ei anneta organeid ega verd. See on nende seaduste järgi Haram.
Seevastu elundeid ja ka verd võtavad nad ise küll hea meelega vastu...
Seevastu elundeid ja ka verd võtavad nad ise küll hea meelega vastu...
-
Külaline
no misasja.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 21:26 Need nagu küünarnukid, terava otsaga antakse väiksemale/nõrgemale hoop.
kuhupoole on kitsam ots, see on loomulikult väiksem, suurema poole on laiem ots.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 20:30Mis on < ja selle > märgi nimi. Suurem ja väiksem küll. Aga kumb on kumb ja kuidas seda meelde jätta?
-
Külaline
Hoia kalorid väiksemad kui 1000. On siis kalor < 1000?
Hoia kaal alla 65. 65 > kaal?
-
Külaline
Eesti keeles loetakse siiski vasakult paremale. Seega korrrektne oleks "Hoia kalorid < 1000" ja "Hoia kaal < 65."Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 22:04 Hoia kalorid väiksemad kui 1000. On siis kalor < 1000?
-
Külaline
Ok, jäi kirjutamata, et hoobi annab suurem, see laiemas otsas olev jõmm. Said nüüd aru?Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 21:35no misasja.Külaline kirjutas: Need nagu küünarnukid, terava otsaga antakse väiksemale/nõrgemale hoop.kuhupoole on kitsam ots, see on loomulikult väiksem, suurema poole on laiem ots.Külaline kirjutas:Mis on < ja selle > märgi nimi. Suurem ja väiksem küll. Aga kumb on kumb ja kuidas seda meelde jätta?
-
Külaline
Aru sain varemgi. Lihtsalt väga veider viis selgitamiseks sul.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 22:27Ok, jäi kirjutamata, et hoobi annab suurem, see laiemas otsas olev jõmm. Said nüüd aru?Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 21:35no misasja.Külaline kirjutas: Need nagu küünarnukid, terava otsaga antakse väiksemale/nõrgemale hoop.kuhupoole on kitsam ots, see on loomulikult väiksem, suurema poole on laiem ots.Külaline kirjutas:Mis on < ja selle > märgi nimi. Suurem ja väiksem küll. Aga kumb on kumb ja kuidas seda meelde jätta?
-
Külaline
-
Külaline
Sest neid marke austavad väga paljud sedatüüpi kasutajad. Igal automargil on ju oma maine ja sihtgrupp. Sihukesed tüübid enne sureks kui Opeli või Škoda ostaks.
-
Külaline
Kumb suhtumine on te arust õigem?- Ära hakka parandama seda mida sa lõhkunud pole. Mõisa köis, las lohiseb. E pole mõtet kulutada oma aega ja vaeva, keskendu endale.
Või Kus viga näed laita, seal tule ja aita. Maailma parandamine algab sust endast. E panusta, kuluta oma aega ja vaeva et midagi muutuks.
Või Kus viga näed laita, seal tule ja aita. Maailma parandamine algab sust endast. E panusta, kuluta oma aega ja vaeva et midagi muutuks.
-
Külaline
Minus tekitab üks eestikeelne väljend suuri küsimusi. Ma tean, et inimene, kes on näiteks 26-aastane, on kahekümnendates, aga käib kolmekümnendaid. Ma oskan neid väljendeid korrektselt kasutada, aga see, et 26-aastane käib kolmekümnendaid, tundub mulle ikkagi kuidagi nii vale ja loogikavastane. Kuidas ta saab ikkagi kolmekümnendaid aastaid käia, kui ta ei ole veel kolmekümnendatesse jõudnud? Jah, mõistan, et 1.-10. eluaasta on esimene kümnend, 10.-20. aluaasta teine kümnend, 20.-30. eluaasta kolmas kümnend jne. Aga ikkagi kõlab see sellise väljendina minu jaoks nii valesti. Pigem peaks siis ütlema, et "käib kolmandat kümnendit".
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: rucola, Semrush [Bot], Tuuletu ja 8 külalist