Kas te koorite kurke?
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Jah.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Juustup
Miks?
Ma koorin ka vahel, aga mind lihtsalt huvitab kust see harjumus on tulnud. Kas sellel on mingid hügieenilised põhjused või on juba lapsepõlvest nii olnud?
/Juustup
Ma koorin poekurke. Omakasvatatud äsjakorjatud kurke enamasti ei koori.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Jah, juba lapsepõlves oli meie perel kombeks koorida. Omakasvatatuid ka koorisime. Koor ju tuim, ebameeldiv.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
-
Juustup
Sama siin. Mõni on lausa vahtinud, et mis ma neist koorin, et koores on vitamiinid, aga kui see koor on kuiv ja nätske ma seda ei taha.
/Juustup
-
Juustup
Maitse asi, ma enda kasvatatud kurke ei raatsiks koorida. Mul muidugi pole ka mingit kasvuhoonet või aeda kus ma seda üldse praktiseerida saaks. Muidugi olen unistanud küll, et üli äge oleks hommikul ärgata, võtta oma kurgid, tomatid, roheline sibul ja till ning teha üks mõnus värske salat. Imeline.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:26Jah, juba lapsepõlves oli meie perel kombeks koorida. Omakasvatatuid ka koorisime. Koor ju tuim, ebameeldiv.
/Juustup
-
Külaline
Loomulikult mitte! Milline loll küsimus! Ilma kooreta pole ammugi mingi tegu ega nägu, niisamagi suht mõttetu kasuteguriga toode.
Samaloll küss on, kas kartulisalati jaoks keedate kartulid koorega või kooreta.
-
Juustup
No ei ole ju tegelikult loll küsimus, kui juba mitu inimest on öelnud, et nad koorivad kurke.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:35 Loomulikult mitte! Milline loll küsimus! Ilma kooreta pole ammugi mingi tegu ega nägu, niisamagi suht mõttetu kasuteguriga toode.
Tean muide inimest, kes ei viitsinud kartuleid enne keema panemist koorida- teeb seda hiljem põhjendusega, et siis tuleb koor paremini maha.
/Juustup
-
Külaline
-
Külaline
Mina enamasti ei koori kurke, ei poest ostetuid ega oma kasvuhoonest võetuid. Ainult siis koorin, kui kurk on kareda ja torkiva koorega, mida mõnikord harva tuleb ette.
-
Juustup
Miks sa mind solvad ja kuidas minu signatuur sind häirib või kahjustab? Ja kust sa võtad õiguse nimetada inimesi puhtalt kurgi koorimise või mittekoorimiste põhjal pooletoobisteks?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 02:34Need inimesed on olnud järelikult väheke pooletoobised. Nagu oled ka sina, märkides oma nime nii üles kui alla, ilmselge autismi ja tähelepanupuuduse tunnus.Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:59No ei ole ju tegelikult loll küsimus, kui juba mitu inimest on öelnud, et nad koorivad kurke.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:35 Loomulikult mitte! Milline loll küsimus! Ilma kooreta pole ammugi mingi tegu ega nägu, niisamagi suht mõttetu kasuteguriga toode.
Tean muide inimest, kes ei viitsinud kartuleid enne keema panemist koorida- teeb seda hiljem põhjendusega, et siis tuleb koor paremini maha.
/Juustup
/Juustup
Viimati muutis Juustup, 28 Juun 2024 02:42, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Keedan koorega. Ja kurke koorin vahel.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:35 Loomulikult mitte! Milline loll küsimus! Ilma kooreta pole ammugi mingi tegu ega nägu, niisamagi suht mõttetu kasuteguriga toode.
Ja kuigi mulle Juustup ei meeldi, siis siin teemas, oled tropp siiski sina, mitte tema.
Pikka kurki ei koori, lühikest koorin.
Lühikesel kurgil on karvane, terav ja torkiv koor (vähemalt minu kasvatatud kurkidel) ja ma ei soovi seda süüa.
Lühikesel kurgil on karvane, terav ja torkiv koor (vähemalt minu kasvatatud kurkidel) ja ma ei soovi seda süüa.
Samamoodi teen mina ka.
-
Külaline
Ära kutsu kurjaSamaloll küss on, kas kartulisalati jaoks keedate kartulid koorega või kooreta.
-
Külaline
Võileiva peale - koorega
Röstsaia peale - koorega, kooreta kuidas kunagi
Salatite sisse - kooreta.
Röstsaia peale - koorega, kooreta kuidas kunagi
Salatite sisse - kooreta.
-
Külaline
Koorin salatisse igal juhul, olgu omakasvatatud või poe omad (poekurke koorin alati). Suvisel kasvuhoonekurgil on "karvased" ja kõvad koored ja ei soovi neid närida. Ja kurke on nagu muda suvisel ajal, see koor läheb komposti nagunii, ei lähe ju raisku.
Kui on värske/ kohalik hooaja mahekurk, siis reeglina mitte. Kui juustuvõileiva peale lõikan viilud, siis mitte. Salati sisse koorin. Kui pole hooaeg ja pole mahe - koorin. Kui on väiksed värsked kurgid siis ei koori ka kunagi, just see koor maitseb. Aga neid ei saa kahjuks tihti.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist