Keskiga
-
Juustup
Keskiga
Foorumis on pidevalt kasutusel sõna "keskiga" või "keskealine", mis teie arvate, mis vanusest inimene on keskealine?
Ise arvan et 35+ on keskealine. Kõik sõltub ka muidugi jutust ja välimusest, tervisest, aga keskeltläbi 35+.
Mulle muidugi kunagi üks tuttav teatas, et 26-40a on Euroopa standardite järgi keskealine. Hiljem on varajane vanadus, siis vanadus ning lõpuks raugastaadium.
/Juustup
Ise arvan et 35+ on keskealine. Kõik sõltub ka muidugi jutust ja välimusest, tervisest, aga keskeltläbi 35+.
Mulle muidugi kunagi üks tuttav teatas, et 26-40a on Euroopa standardite järgi keskealine. Hiljem on varajane vanadus, siis vanadus ning lõpuks raugastaadium.
/Juustup
-
Juustup
No kenasid 40a naisi ma tean küll, aga ma ei saa kuidagi neid siiski noorteks nimetada. Üks lähisugulane solvus lausa kui ma teda keskealiseks nimetasin.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:38Naistel hakkab keskiga kuskil 40. Siis on vaja laste isast lahutada, sest veel pool elu ees nende arust. On veel säilinud mingigigi välimus ja on tunne, et kõik rikkad, edukad ja ilusad mehed vanuses 35 tahavad neid. Telekas ju näidati, et nii on.Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:27 Foorumis on pidevalt kasutusel sõna "keskiga" või "keskealine", mis teie arvate, mis vanusest inimene on keskealine?
/Juustup
Meestel hakkab keskiga kuskil 45 ja enam. Nemad siis rõõmuga kepivad 40-d äsja vallaliseks jäänud naisi. Ilma tagamõtteta. Nad ei taha seda äsja lahutanud naist päriseks. Sest nad ei tea paljudega on viimase aasta jooskul proua keppinud ja paljudega kavatseb veel
Mina ei usu et 35 aastane rikas ja edukas mees mingit 5+ vanemat naist nilliks. No, erandeid on, aga RIKAS mees leiab vabalt ka endast 10+ aastat noorema ja ilmselt ka palju kaunima mudeli.
/Juustup
Sul või su tuttaval jäi see Euroopa skaala valesti meelde, sellekohaselt algab keskiga 40-aastaselt ja lõppeb alles 68-aastaselt.Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:27 Foorumis on pidevalt kasutusel sõna "keskiga" või "keskealine", mis teie arvate, mis vanusest inimene on keskealine?
/Juustup
Praegu on levinud seisukoht, et keskiga on vanus 40-60 aastat (mõnes kohas 45-64 aastat).
Ma ise tunnetuslikult ütleksin, et keskiga on 38-58 a umbes.
-
Külaline
80 aastatel ehk. Ei taha endast 10 aastat vanemat meest, olgu või rikas, ei taha ka teised 99% ajast, võidab noorem eakaaslasest kutt. Noorema ja kaunima mudeli leiab, armastuse komponenti ei tule tavaliselt kaasa. Kas peaks tahtma ärakasutamise mudelil baseeruvat suhet, üks “kasutab” naise noorust, ilu, keha ja teine rahalisi vahendeid. Hingesugulus, iseloomude klapp, ühised huvid ja maailmavaated???Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:50No kenasid 40a naisi ma tean küll, aga ma ei saa kuidagi neid siiski noorteks nimetada. Üks lähisugulane solvus lausa kui ma teda keskealiseks nimetasin.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:38Naistel hakkab keskiga kuskil 40. Siis on vaja laste isast lahutada, sest veel pool elu ees nende arust. On veel säilinud mingigigi välimus ja on tunne, et kõik rikkad, edukad ja ilusad mehed vanuses 35 tahavad neid. Telekas ju näidati, et nii on.Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:27 Foorumis on pidevalt kasutusel sõna "keskiga" või "keskealine", mis teie arvate, mis vanusest inimene on keskealine?
/Juustup
Meestel hakkab keskiga kuskil 45 ja enam. Nemad siis rõõmuga kepivad 40-d äsja vallaliseks jäänud naisi. Ilma tagamõtteta. Nad ei taha seda äsja lahutanud naist päriseks. Sest nad ei tea paljudega on viimase aasta jooskul proua keppinud ja paljudega kavatseb veel
Mina ei usu et 35 aastane rikas ja edukas mees mingit 5+ vanemat naist nilliks. No, erandeid on, aga RIKAS mees leiab vabalt ka endast 10+ aastat noorema ja ilmselt ka palju kaunima mudeli.
/Juustup
Miks rikas ja edukas endasd 5+ aastat vanemat naist ei peaks nillima? Imelikud mehed minujaoks, kes otsivad omale ajutiselt tarvitamiseks …….., kes siis vananedes üle parda heita ja uus valida. Kas peaks muretsema, kui sellised mind nillida ei sooviks tulevikus? Iseloom, naise haridus ja huvid, nendest oleks justkui täielikult savi mehel? Jumal hoidku selliste meeste eest mind.
-
Külaline
Keskiga, inimese elukaare keskel asetsev vanus
Eesti keskmine eluiga circa 74,5 eluaastat
74,5 : 2 = 37,25
Kuidas saab keskiga 58 olla? 58 + 58 = 116. Väga optimistlik keskiga.
Paigutaksin keskea 36-44 eluaasta vahele.
-
Külaline
või rikas, ei taha ka teised 99% ajast, võidab noorem eakaaslasest kutt. Noorema ja kaunima mudeli leiab, armastuse komponenti ei tule tavaliselt kaasa. Kas peaks tahtma ärakasutamise mudelil baseeruvat suhet, üks “kasutab” naise noorust, ilu, keha ja teine rahalisi vahendeid. Hingesugulus, iseloomude klapp, ühised huvid ja maailmavaated???
Miks rikas ja edukas endasd 5+ aastat vanemat naist ei peaks nillima? Imelikud mehed minujaoks, kes otsivad omale ajutiselt tarvitamiseks …….., kes siis vananedes üle parda heita ja uus valida. Kas peaks muretsema, kui sellised mind nillida ei sooviks tulevikus? Iseloom, naise haridus ja huvid, nendest oleks justkui täielikult savi mehel? Jumal hoidku selliste meeste eest mind.
[/quote]
Räägi mulle kust leida naine kellel on vanust 40 ja enam aastat "Hingesugulus, iseloomude klapp, ühised huvid ja maailmavaated???" 40 ja vanema naisterahvaga ei saa olla mitte ühtegi ühist vaadet kui mehe vaated temaga ei ühti. Vastupidine ei tule kõne allagi. 40 -se lemmik jutt on. Mina ei muutu, ma ei kavatsegi, mina küll ei tee, kes ta enda arust on, unustagu ära, mina mingi selline pole jne jne
Naise noorus, ilu ja keha on väärtus kui selle omanikul on ka ajud olemas ja oskab ilusti ennast välja mängida. Minupoolest võib ka 5 aastat vanem olla. Ja neid naisi on kes nii oskavad. Paraku on ka naisi ja neid on enamus kes aravavd, et oskavad, aga ei oska. Muutuvad labaseks, tigedaks ja litsakaks. Noo nendega pole ka pikka pidu. Lähevad oma portaali tagasi uuele ringile.
[/quote]
Räägi mulle kust leida naine kellel on vanust 40 ja enam aastat "Hingesugulus, iseloomude klapp, ühised huvid ja maailmavaated???" 40 ja vanema naisterahvaga ei saa olla mitte ühtegi ühist vaadet kui mehe vaated temaga ei ühti. Vastupidine ei tule kõne allagi. 40 -se lemmik jutt on. Mina ei muutu, ma ei kavatsegi, mina küll ei tee, kes ta enda arust on, unustagu ära, mina mingi selline pole jne jne
Naise noorus, ilu ja keha on väärtus kui selle omanikul on ka ajud olemas ja oskab ilusti ennast välja mängida. Minupoolest võib ka 5 aastat vanem olla. Ja neid naisi on kes nii oskavad. Paraku on ka naisi ja neid on enamus kes aravavd, et oskavad, aga ei oska. Muutuvad labaseks, tigedaks ja litsakaks. Noo nendega pole ka pikka pidu. Lähevad oma portaali tagasi uuele ringile.
-
Külaline
Räägi mulle kust leida naine kellel on vanust 40 ja enam aastat "Hingesugulus, iseloomude klapp, ühised huvid ja maailmavaated???" 40 ja vanema naisterahvaga ei saa olla mitte ühtegi ühist vaadet kui mehe vaated temaga ei ühti. Vastupidine ei tule kõne allagi. 40 -se lemmik jutt on. Mina ei muutu, ma ei kavatsegi, mina küll ei tee, kes ta enda arust on, unustagu ära, mina mingi selline pole jne jneKülaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 12:57 või rikas, ei taha ka teised 99% ajast, võidab noorem eakaaslasest kutt. Noorema ja kaunima mudeli leiab, armastuse komponenti ei tule tavaliselt kaasa. Kas peaks tahtma ärakasutamise mudelil baseeruvat suhet, üks “kasutab” naise noorust, ilu, keha ja teine rahalisi vahendeid. Hingesugulus, iseloomude klapp, ühised huvid ja maailmavaated???
[/quote]
Pean kahjuks kurvastama, iseloom ei sõltu vanusenumbrist. Labaseid, tigedaid…. on igas vanuses 18-99 välja. Mehed ei arvesta, nemad võivad tahta mida iganea, kas need noored ilusad meeldiva iseloomuga naised NEID KA TAHAVAD? Kerge koputus reaalsest maailmast
-
Külaline
Pean kahjuks kurvastama, iseloom ei sõltu vanusenumbrist. Labaseid, tigedaid…. on igas vanuses 18-99 välja. Mehed ei arvesta, nemad võivad tahta mida iganea, kas need noored ilusad meeldiva iseloomuga naised NEID KA TAHAVAD? Kerge koputus reaalsest maailmastKülaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 13:16Räägi mulle kust leida naine kellel on vanust 40 ja enam aastat "Hingesugulus, iseloomude klapp, ühised huvid ja maailmavaated???" 40 ja vanema naisterahvaga ei saa olla mitte ühtegi ühist vaadet kui mehe vaated temaga ei ühti. Vastupidine ei tule kõne allagi. 40 -se lemmik jutt on. Mina ei muutu, ma ei kavatsegi, mina küll ei tee, kes ta enda arust on, unustagu ära, mina mingi selline pole jne jneKülaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 12:57 või rikas, ei taha ka teised 99% ajast, võidab noorem eakaaslasest kutt. Noorema ja kaunima mudeli leiab, armastuse komponenti ei tule tavaliselt kaasa. Kas peaks tahtma ärakasutamise mudelil baseeruvat suhet, üks “kasutab” naise noorust, ilu, keha ja teine rahalisi vahendeid. Hingesugulus, iseloomude klapp, ühised huvid ja maailmavaated???
[/quote]
Selles sa eksid, et iseloom ei sõltu vanusest. Naine üle 40 on muutunud kibestunuks. See, et tema pole osanud oma elu elada, peret hoida jne siis selles on kõik mehed süüdi.
mehed on realistid. Ega nad püüagi seda mida nad kindlasti ei saa. nad püüavad seda mida nad võivad saada. Näita mulle palju on 50-d naisi kes on võtnud või saanud 35-se mehe. Küll aga 50-d mehed kes võtavad 35-40 naisi onb ikka väga väga palju. Ja parku nii on. Mida jõukam seda kergem võtta. Ka see ütleb naiste kohta nii mõndagi.
-
Külaline
Selles sa eksid, et iseloom ei sõltu vanusest. Naine üle 40 on muutunud kibestunuks. See, et tema pole osanud oma elu elada, peret hoida jne siis selles on kõik mehed süüdi.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 13:20Pean kahjuks kurvastama, iseloom ei sõltu vanusenumbrist. Labaseid, tigedaid…. on igas vanuses 18-99 välja. Mehed ei arvesta, nemad võivad tahta mida iganea, kas need noored ilusad meeldiva iseloomuga naised NEID KA TAHAVAD? Kerge koputus reaalsest maailmastKülaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 13:16Räägi mulle kust leida naine kellel on vanust 40 ja enam aastat "Hingesugulus, iseloomude klapp, ühised huvid ja maailmavaated???" 40 ja vanema naisterahvaga ei saa olla mitte ühtegi ühist vaadet kui mehe vaated temaga ei ühti. Vastupidine ei tule kõne allagi. 40 -se lemmik jutt on. Mina ei muutu, ma ei kavatsegi, mina küll ei tee, kes ta enda arust on, unustagu ära, mina mingi selline pole jne jneKülaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 12:57 või rikas, ei taha ka teised 99% ajast, võidab noorem eakaaslasest kutt. Noorema ja kaunima mudeli leiab, armastuse komponenti ei tule tavaliselt kaasa. Kas peaks tahtma ärakasutamise mudelil baseeruvat suhet, üks “kasutab” naise noorust, ilu, keha ja teine rahalisi vahendeid. Hingesugulus, iseloomude klapp, ühised huvid ja maailmavaated???
mehed on realistid. Ega nad püüagi seda mida nad kindlasti ei saa. nad püüavad seda mida nad võivad saada. Näita mulle palju on 50-d naisi kes on võtnud või saanud 35-se mehe. Küll aga 50-d mehed kes võtavad 35-40 naisi onb ikka väga väga palju. Ja parku nii on. Mida jõukam seda kergem võtta. Ka see ütleb naiste kohta nii mõndagi.
[/quote]
Ei ole kursis kolmanda, viienda Eesti eluga ja nende naistega. Minu tutvusringkkonna 40+ naised on meeldivamad kui noored, noored on isegi rohkem nipsakamad ja ülbemad kohati.
-
Külaline
Teeme nüüd nii, et perekooli kanad. Eliitkanad lõpetavad selle inimeste lahterdamise 3 ja 4-ks eestiks. Silma riivab juba ja ausalt öeldes tekib selliste tõusiklike snoobide suhtes okseklimp kurku.
-
Külaline
40-aastaselt ei olnud mu tervisel küll veel ühtegi märki, mida vananemisega seostada. Täna pole mingi ulme 100 välja võtta. Kui 35 on juba keskkiga, siis see raukuse period on küll naljakalt pikk. Noorus 15 aastat ja raukus paarkümmend aastat. Minu nn raukuse alla kvalifitseeruvad vanemad müttavad aias kõike teha muruniiniitmisest kasvuhooneni.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 13:33Mina olen 50 ja mul on 35 mees. Mis siin nii erilist on? Kahel sõbrannal on 10 aastat noorem mees, ühel 22 aastat noorem, 7 aastat koos.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 13:20Selles sa eksid, et iseloom ei sõltu vanusest. Naine üle 40 on muutunud kibestunuks. See, et tema pole osanud oma elu elada, peret hoida jne siis selles on kõik mehed süüdi.
Tänapäeva tavaline elu.
-
Juustup
Palun vabandust, aga need naised ju ise selle "laisa ja lolli saastmehe(nagu keegi ütles)" ju valisid ja temaga voodisse läksid? Kui neile sobis siis nii ongi. Äkki oli hoopis nii et loll oli naine ja ta vahetati välja, kibestus ja nüüd vihkab kõiki mehi ja usub, et tal on mingi eriti kõrge latt, tegelikult on ta lihtsalt juba keskealine ja temasugust ei taheta.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 17:11Parem üksi kui emmekohtlemist nõudev meeslaps kes ise omale võileiba ei suuda teha. Hea meel kui selliste juurest naised ära lähevas. Iseiseisvuvad vahelduseks.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 17:09Ei ole naljakas. Ei ole infot. Palju tühje sõnu ilma mitte mingi mõtteta. Küll naine on ikka vaene. Mehed on lisalapsed ja muu halvustav jura. Teemast teemasse. Aga mis teietaolisi kõik portaalid täis on? Olete kõik oma lapsmeestest vabanenud.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 16:45 Mul hakkab selle kibestunud mehe kommentaare lugedes mingi pilt selgeks saama.
Kas muidu ainult naised peavad peret hoidma? Meestel on ka mingi roll? Ma arvan, et selles vanuses naised saavad aru, et elus on muud ka peale laste JA MEHE kanseldamise. Ehk siis oleks sa olnud MEES, mitte lisalaps naisele koormaks ja teinud midagi ISE KA pere jaoks, oleks pere ehk koos.
Vahet näed? Naine pole su EMA, pealegi emaga ei seksita.
Aga ma siiski palun meile kõigilt püsida teemas.
Keegi rääkis kuidas minu normide järgi tema iseseisvad vanemad on nn raugastaadiumis. No raugastaadiumis vast tõesti mitte, aga vanurid küll. Kindlasti pole nad ju enam keskealised. Tegusad vanurid.
/Juustup
-
Külaline
"Statistikaameti andmetel elavad Eestis nüüd mehed tervena 57,9 ja naised 60,6 aastat."Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 14:35 40-aastaselt ei olnud mu tervisel küll veel ühtegi märki, mida vananemisega seostada. Täna pole mingi ulme 100 välja võtta. Kui 35 on juba keskkiga, siis see raukuse period on küll naljakalt pikk. Noorus 15 aastat ja raukus paarkümmend aastat. Minu nn raukuse alla kvalifitseeruvad vanemad müttavad aias kõike teha muruniiniitmisest kasvuhooneni.
Mis sest 100-aastaseks elamisest kasu on, kui oled hooldekodus keerata ja pöörata. Ma arvan, et igaüks sureks parem varem, aga nii, et käed-jalad veel liiguvad ja mõistus peas.
-
Külaline
See, et sa vajad igapäevaselt vererõhu või diabeedi või liigeste jne ravimit, ei tähenda veel voodihaiget. 100 võtavad üldiselt välja need, kes kõrge eani kabedad olnud. Varem surijatel on enamasti ka varem tervis käest. Ei ole nii, et põdur 60-aastane elab sajani. See, kes sajani paneb, on 60-aastaselt veel noor põder.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:47"Statistikaameti andmetel elavad Eestis nüüd mehed tervena 57,9 ja naised 60,6 aastat."Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 14:35 40-aastaselt ei olnud mu tervisel küll veel ühtegi märki, mida vananemisega seostada. Täna pole mingi ulme 100 välja võtta. Kui 35 on juba keskkiga, siis see raukuse period on küll naljakalt pikk. Noorus 15 aastat ja raukus paarkümmend aastat. Minu nn raukuse alla kvalifitseeruvad vanemad müttavad aias kõike teha muruniiniitmisest kasvuhooneni.
Mis sest 100-aastaseks elamisest kasu on, kui oled hooldekodus keerata ja pöörata. Ma arvan, et igaüks sureks parem varem, aga nii, et käed-jalad veel liiguvad ja mõistus peas.
-
Külaline
Räägi mulle kust leida naine kellel on vanust 40 ja enam aastat "Hingesugulus, iseloomude klapp, ühised huvid ja maailmavaated???" 40 ja vanema naisterahvaga ei saa olla mitte ühtegi ühist vaadet kui mehe vaated temaga ei ühti. Vastupidine ei tule kõne allagi. 40 -se lemmik jutt on. Mina ei muutu, ma ei kavatsegi, mina küll ei tee, kes ta enda arust on, unustagu ära, mina mingi selline pole jne jneKülaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 12:57 või rikas, ei taha ka teised 99% ajast, võidab noorem eakaaslasest kutt. Noorema ja kaunima mudeli leiab, armastuse komponenti ei tule tavaliselt kaasa. Kas peaks tahtma ärakasutamise mudelil baseeruvat suhet, üks “kasutab” naise noorust, ilu, keha ja teine rahalisi vahendeid. Hingesugulus, iseloomude klapp, ühised huvid ja maailmavaated???
[/quote]
Enda puhul olen täheldanud selget reeglipärasust - kui mees jääb nõrgaks, tekib nn virisemine ja sellest ma ka suhtlusel (mittesuhtlusel) lähtun. No ei teki virisemisvajadust hea suhtluspartneri puhul, kuidagimoodi ei teki.
Kust üldse jutt mittemuutumisest? Soovib partner mind muuta endale sobivaks? Ei vägisi saa midagi, aga vat armastusega muutud iseenesest.
-
Külaline
Neid on ju 1,3 miljoni inimese kohta mingi 200 tükki. Lotoga võita on ka suurem tõenäosus kui 100-aastaseks elada.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 14:35 Täna pole mingi ulme 100 välja võtta.
-
Külaline
No ma ei tea, kui 44 hakkab juba vanadus, siis on inimene ju vana palju pikema perioodi, kui keskealine? Kui tahad nii keskiga arvutada, et selle keskpunkt kuskile keskmise elua keskele jääks, siis peaks pigem jagama inimese elua nii neljaks. No et lapsepõlv on 1-19. 20-39 noorus. 40-59 keskiga. ja 60-79 siis vanadus. Umbes nii. Ja sealt edasi siis võiks selle iga ea mõttes veel kaheks jagada, et koolieelik ja kooliealine siis lapseeas. Siis selline varsanoorus ja juba küpsem noorus. Ja vanaduse jagaks siis isegi kolmeks, kõigepealt 60-70 pensionieelik või varapensionär. 70-80 (85?) vana. Ja edasi siis juba sinna rauga suunas. Keskmine on küll alla 80, aga väga paljud elavad siiski ju 80-90, isegi 100-aastseks.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 12:45 Keskiga, inimese elukaare keskel asetsev vanus
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu, Kirile, Kõuts, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 12 külalist