Kui sa saad lasta valida, et "asja armumiseni ei lase", siis sa pole lihtsalt armunud olnud. Seda ei saa "lasta" või "mitte lasta"Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 15:07Ma ei tea kelle vastust ootad, aga mina mehena asja nn armumiseni ei lase. Sellel pole lihtsalt pointi. Kõige ebausaldusväärsem on keskealine naine. Nad ei tea ise ka mida tahavad. Peavad ennast kingituseks meessoole. Mehed nii ei arva ja ongi häda käes. Lisaks on nad oma elu nii ummikusse elanud. Lisame sinna vaimsed probleemid ja täielik empaatiavõime puudumine siis miks peaks. Elada saab ka lustides nii, et pole kellegi oma
Kui vanalt te viimati armusite?
-
Külaline
-
Külaline
Saab. Väga edukalt saab. Kohe nagu tunned, et hakkad hoolima tuleb pull ära lõpetada. Kohe ja lõplikult. Esimesena. Muidu kahetsed pikalt. Elu on näidanud, et kui hakkab hästi minema siis keskealine prouakene arvab, et asi liiiga hea ja põgeneb. Asjale tuleb läheneda pragmaatiliselt. Vaheldusrikas ja hu vitav seks. Paljudega. Niikaua kui jaksad. Nii lihtne see ongi.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 15:20Kui sa saad lasta valida, et "asja armumiseni ei lase", siis sa pole lihtsalt armunud olnud. Seda ei saa "lasta" või "mitte lasta"Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 15:07Ma ei tea kelle vastust ootad, aga mina mehena asja nn armumiseni ei lase. Sellel pole lihtsalt pointi. Kõige ebausaldusväärsem on keskealine naine. Nad ei tea ise ka mida tahavad. Peavad ennast kingituseks meessoole. Mehed nii ei arva ja ongi häda käes. Lisaks on nad oma elu nii ummikusse elanud. Lisame sinna vaimsed probleemid ja täielik empaatiavõime puudumine siis miks peaks. Elada saab ka lustides nii, et pole kellegi omaKülaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 12:05
Sa oled nii taibukas küll, et said aru küll mida mõtlesin. Aga sa ise? Oled kunagi armunud olnud?
-
Külaline
Sinusugusele antaksegi jalaga, kuni sa aru saad, et viga on sinus. Kuni ei õpi, siis kibestu edasi. Loll nagu lauajalg.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:06Saab. Väga edukalt saab. Kohe nagu tunned, et hakkad hoolima tuleb pull ära lõpetada. Kohe ja lõplikult. Esimesena. Muidu kahetsed pikalt. Elu on näidanud, et kui hakkab hästi minema siis keskealine prouakene arvab, et asi liiiga hea ja põgeneb. Asjale tuleb läheneda pragmaatiliselt. Vaheldusrikas ja hu vitav seks. Paljudega. Niikaua kui jaksad. Nii lihtne see ongi.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 15:20Kui sa saad lasta valida, et "asja armumiseni ei lase", siis sa pole lihtsalt armunud olnud. Seda ei saa "lasta" või "mitte lasta"Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 15:07
Ma ei tea kelle vastust ootad, aga mina mehena asja nn armumiseni ei lase. Sellel pole lihtsalt pointi. Kõige ebausaldusväärsem on keskealine naine. Nad ei tea ise ka mida tahavad. Peavad ennast kingituseks meessoole. Mehed nii ei arva ja ongi häda käes. Lisaks on nad oma elu nii ummikusse elanud. Lisame sinna vaimsed probleemid ja täielik empaatiavõime puudumine siis miks peaks. Elada saab ka lustides nii, et pole kellegi oma
-
Külaline
Ei saa jakaga kuna ennetavalt saab provvakene ise jalaga. Kumb see nüüd loll nagu lauajalg onKülaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:09Sinusugusele antaksegi jalaga, kuni sa aru saad, et viga on sinus. Kuni ei õpi, siis kibestu edasi. Loll nagu lauajalg.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:06Saab. Väga edukalt saab. Kohe nagu tunned, et hakkad hoolima tuleb pull ära lõpetada. Kohe ja lõplikult. Esimesena. Muidu kahetsed pikalt. Elu on näidanud, et kui hakkab hästi minema siis keskealine prouakene arvab, et asi liiiga hea ja põgeneb. Asjale tuleb läheneda pragmaatiliselt. Vaheldusrikas ja hu vitav seks. Paljudega. Niikaua kui jaksad. Nii lihtne see ongi.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 15:20
Kui sa saad lasta valida, et "asja armumiseni ei lase", siis sa pole lihtsalt armunud olnud. Seda ei saa "lasta" või "mitte lasta"
-
Külaline
Kas võib sul nii olla, et kardad armastust ja põgened.Külaline kirjutas: ↑ Kohe nagu tunned, et hakkad hoolima tuleb pull ära lõpetada
-
Külaline
Võib ka nii olla. Ja nii on kergem elada. Mina olen rahul.
-
Külaline
Sinu pikaajalised suhted on seega hoolimatud suhted. Toidad hoolimatust oma hinges ja elus. Kas nii?Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:06Saab. Väga edukalt saab. Kohe nagu tunned, et hakkad hoolima tuleb pull ära lõpetada. Kohe ja lõplikult. Esimesena. Muidu kahetsed pikalt. Elu on näidanud, et kui hakkab hästi minema siis keskealine prouakene arvab, et asi liiiga hea ja põgeneb. Asjale tuleb läheneda pragmaatiliselt. Vaheldusrikas ja hu vitav seks. Paljudega. Niikaua kui jaksad. Nii lihtne see ongi.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 15:20Kui sa saad lasta valida, et "asja armumiseni ei lase", siis sa pole lihtsalt armunud olnud. Seda ei saa "lasta" või "mitte lasta"Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 15:07
Ma ei tea kelle vastust ootad, aga mina mehena asja nn armumiseni ei lase. Sellel pole lihtsalt pointi. Kõige ebausaldusväärsem on keskealine naine. Nad ei tea ise ka mida tahavad. Peavad ennast kingituseks meessoole. Mehed nii ei arva ja ongi häda käes. Lisaks on nad oma elu nii ummikusse elanud. Lisame sinna vaimsed probleemid ja täielik empaatiavõime puudumine siis miks peaks. Elada saab ka lustides nii, et pole kellegi oma
-
Külaline
Sa vist oled enesekeskne. Kui sul hakkab hästi minema, siis järelikult saad palju, aga piisavalt vastu ei anna ja see on murdepunkt keskealise prouakese jaoks.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:06Saab. Väga edukalt saab. Kohe nagu tunned, et hakkad hoolima tuleb pull ära lõpetada. Kohe ja lõplikult. Esimesena. Muidu kahetsed pikalt. Elu on näidanud, et kui hakkab hästi minema siis keskealine prouakene arvab, et asi liiiga hea ja põgeneb. Asjale tuleb läheneda pragmaatiliselt. Vaheldusrikas ja hu vitav seks. Paljudega. Niikaua kui jaksad. Nii lihtne see ongi.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 15:20Kui sa saad lasta valida, et "asja armumiseni ei lase", siis sa pole lihtsalt armunud olnud. Seda ei saa "lasta" või "mitte lasta"Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 15:07
-
Külaline
Mul ei ole enam ammu ühtegi pikka suhet olnud. 2-3 kuud selin keskmine. Mis hoolimatusest sa räägid mu elus. Vastupidi. Ma hoolin endast ja ei lase lõhkuda ennast. Elu on õpetanud.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 23:03Sinu pikaajalised suhted on seega hoolimatud suhted. Toidad hoolimatust oma hinges ja elus. Kas nii?Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:06Saab. Väga edukalt saab. Kohe nagu tunned, et hakkad hoolima tuleb pull ära lõpetada. Kohe ja lõplikult. Esimesena. Muidu kahetsed pikalt. Elu on näidanud, et kui hakkab hästi minema siis keskealine prouakene arvab, et asi liiiga hea ja põgeneb. Asjale tuleb läheneda pragmaatiliselt. Vaheldusrikas ja hu vitav seks. Paljudega. Niikaua kui jaksad. Nii lihtne see ongi.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 15:20
Kui sa saad lasta valida, et "asja armumiseni ei lase", siis sa pole lihtsalt armunud olnud. Seda ei saa "lasta" või "mitte lasta"
-
Külaline
Ei vasta tõele. Tõele vastab see, et keskealised lahutanud prouakesed on peast soojad. Tahavad midagi, aga ise ka ei tea mida tahavad. Mina neid mänge kaasa ei mängi.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 23:16Sa vist oled enesekeskne. Kui sul hakkab hästi minema, siis järelikult saad palju, aga piisavalt vastu ei anna ja see on murdepunkt keskealise prouakese jaoks.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:06Saab. Väga edukalt saab. Kohe nagu tunned, et hakkad hoolima tuleb pull ära lõpetada. Kohe ja lõplikult. Esimesena. Muidu kahetsed pikalt. Elu on näidanud, et kui hakkab hästi minema siis keskealine prouakene arvab, et asi liiiga hea ja põgeneb. Asjale tuleb läheneda pragmaatiliselt. Vaheldusrikas ja hu vitav seks. Paljudega. Niikaua kui jaksad. Nii lihtne see ongi.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 15:20
-
Külaline
Kedagi normaalset, mitte sind. Kao juba ära. Sa oled kõik inimesed ära tüüdanud. Üks häda, hala ja viletsus.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 23:29Ei vasta tõele. Tõele vastab see, et keskealised lahutanud prouakesed on peast soojad. Tahavad midagi, aga ise ka ei tea mida tahavad. Mina neid mänge kaasa ei mängi.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 23:16Sa vist oled enesekeskne. Kui sul hakkab hästi minema, siis järelikult saad palju, aga piisavalt vastu ei anna ja see on murdepunkt keskealise prouakese jaoks.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:06
Saab. Väga edukalt saab. Kohe nagu tunned, et hakkad hoolima tuleb pull ära lõpetada. Kohe ja lõplikult. Esimesena. Muidu kahetsed pikalt. Elu on näidanud, et kui hakkab hästi minema siis keskealine prouakene arvab, et asi liiiga hea ja põgeneb. Asjale tuleb läheneda pragmaatiliselt. Vaheldusrikas ja hu vitav seks. Paljudega. Niikaua kui jaksad. Nii lihtne see ongi.
-
Külaline
Jah, tinderi prgikorjajat nad tõesti ei taha, isegi kui kogemata korraks proovisid. Keri edasi oma moore, ülejäänud on õnnega koos, kui sinuga ei kohtu.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 23:49
Kedagi normaalset, mitte sind. Kao juba ära. Sa oled kõik inimesed ära tüüdanud. Üks häda, hala ja viletsus.
-
Külaline
Minul Tinderit pole. Minu lemmikkoht on Amoremi. Sealsed keskealised prouad arvavad, et on kuidagi paremad kui need kes Tinderis on. Lisaks arvavad, et seal sasb mitmel rindel nn "liini" ajada.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 10:21Jah, tinderi prgikorjajat nad tõesti ei taha, isegi kui kogemata korraks proovisid. Keri edasi oma moore, ülejäänud on õnnega koos, kui sinuga ei kohtu.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 23:49
Kedagi normaalset, mitte sind. Kao juba ära. Sa oled kõik inimesed ära tüüdanud. Üks häda, hala ja viletsus.
Kui tänaval vastu tulevad siis igatepidi ontlikud prouad. Aga vot netis elavad sellist huvitavat elu. Mulle sobib. Lett paksult kaupa täis.
-
Külaline
Tinderis on nooremad, Amoremis vanad, sinusugused.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 10:29Minul Tinderit pole. Minu lemmikkoht on Amoremi. Sealsed keskealised prouad arvavad, et on kuidagi paremad kui need kes Tinderis on. Lisaks arvavad, et seal sasb mitmel rindel nn "liini" ajada.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 10:21Jah, tinderi prgikorjajat nad tõesti ei taha, isegi kui kogemata korraks proovisid. Keri edasi oma moore, ülejäänud on õnnega koos, kui sinuga ei kohtu.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 23:49
Kui tänaval vastu tulevad siis igatepidi ontlikud prouad. Aga vot netis elavad sellist huvitavat elu. Mulle sobib. Lett paksult kaupa täis.
-
Külaline
Ma olen realist. 45 aastasena 35-d ei püüa. Minu sihtgrupp 40-50 a. Neid kõige lihtsam püüda. Mõni arvab, et kasutab mehi ära. Peenelt öeldes peavad asendussuhteid või plaasterdavad. Mina muiates mängin kaasa kuna oma eesmärgi ma saavutan. Võin ka paar kuud plaaster olla.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 11:04Tinderis on nooremad, Amoremis vanad, sinusugused.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 10:29Minul Tinderit pole. Minu lemmikkoht on Amoremi. Sealsed keskealised prouad arvavad, et on kuidagi paremad kui need kes Tinderis on. Lisaks arvavad, et seal sasb mitmel rindel nn "liini" ajada.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 10:21
Jah, tinderi prgikorjajat nad tõesti ei taha, isegi kui kogemata korraks proovisid. Keri edasi oma moore, ülejäänud on õnnega koos, kui sinuga ei kohtu.
On olnud ka paar üle 50 a prouat. On isegi mõistlikumad kui nooremad. Kehad ja seks pole kehvem olnud kui 40-l. Küll aga on mõtteviisilt ja ellusuhtumiselt realistlikumad. Aga päriseks pole ma ka neid tahtnud. Hakkan sellele mõtlema kui ise 50 olen.
-
Külaline
50+ prouade eeliseks on veel see, et neil ei ole enam päevi ja seksida saab kuu igal päeval, samuti lubavad mõned ilma kummita sisse lasta. Miinuseks on see, et alumine korrus on tihti karvane ja mõnele mehele ei pruugi see meeldida.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 11:32On olnud ka paar üle 50 a prouat. On isegi mõistlikumad kui nooremad. Kehad ja seks pole kehvem olnud kui 40-l. Küll aga on mõtteviisilt ja ellusuhtumiselt realistlikumad.
-
Külaline
Mul ka need kogemused armumistest pea mitu aastat on kõike muud kui head. Ei tahaks kunagi enam sellist asja üle elada.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 23:27 Ma hoolin endast ja ei lase lõhkuda ennast. Elu on õpetanud.
-
Külaline
Päevadega seksitakse samuti kuu igal päeval. Enamikel on hormoonspiraal või pillid ja päevi pole.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 12:1250+ prouade eeliseks on veel see, et neil ei ole enam päevi ja seksida saab kuu igal päeval, samuti lubavad mõned ilma kummita sisse lasta. Miinuseks on see, et alumine korrus on tihti karvane ja mõnele mehele ei pruugi see meeldida.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 11:32On olnud ka paar üle 50 a prouat. On isegi mõistlikumad kui nooremad. Kehad ja seks pole kehvem olnud kui 40-l. Küll aga on mõtteviisilt ja ellusuhtumiselt realistlikumad.
-
Külaline
Nii et kui mees riista välja tõmbab, siis meenutab riist Ümera lahingus osalenud ristirüütlit.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 13:08Päevadega seksitakse samuti kuu igal päeval.
-
Külaline
Pohui. Lähebki libedamalt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist