Kui vanalt te viimati armusite?
-
Külaline
Miks, kui päevi pole?
-
Külaline
Tõmbad kardina sisse kuivaks ja läheb edasi.
-
Külaline
-
Külaline
Katsu hoida seda mis sul on. Uut võimalust enam ei tule.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 13:32 Armusin viimati 47-selt. Nüüdseks 6 aastat koos.
-
Külaline
Miks ei peaks? Maailm mehi täis, mõne normaalse vast ikka leiaks.
-
Külaline
Pole mu kehal ega rindadel häda midagi. Pakkuda on palju.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 14:03Jajahh. Muidugi. Normaalsed mehed ainult ootavad sind. Mis sul peale närtsinud keha ja koledaks muutunud rindade muida ka normaalsele mehele pakkuda on?
-
Külaline
Jajahhhh nii nad räägivad
-
Külaline
Mida sina normaalsetest meestest tead?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 14:03Jajahh. Muidugi. Normaalsed mehed ainult ootavad sind. Mis sul peale närtsinud keha ja koledaks muutunud rindade muida ka normaalsele mehele pakkuda on?
-
Külaline
Ole nii kena ja mine ärple oma amoremis edasi, meie siin ei soovi su naistevihast ja piiratud "töökogemustest" midagi teada.
Päikest!
-
Külaline
Räägi enda eest.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 14:21Ole nii kena ja mine ärple oma amoremis edasi, meie siin ei soovi su naistevihast ja piiratud "töökogemustest" midagi teada.
Päikest!
-
Külaline
Me räägime siinsete naiste eest. Mine.
-
Külaline
Armumine on ülehinnatud. Piisab meeldimisest ja plusside, miinuste kokku lugemisest. Olgem ausad keskeas võiks natuke mõistust peas olla ja aru saada, et hea kaaslase leidmine on ime.
-
Külaline
Et kui head kaaslast ei leia, siis elad sellega, kellel on plusse rohkem kui miinuseid? Milleks siis üldse koos olla, kui tundeid ei ole? Meeldivad inimesed on sõbrad, mitte kaaslased.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 10:14 Armumine on ülehinnatud. Piisab meeldimisest ja plusside, miinuste kokku lugemisest. Olgem ausad keskeas võiks natuke mõistust peas olla ja aru saada, et hea kaaslase leidmine on ime.
-
Külaline
Üksinda pole ju ka hea. Meeldiva kaaslasega on parem kui üksi. Ka meeldimine on tunne.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 10:32Et kui head kaaslast ei leia, siis elad sellega, kellel on plusse rohkem kui miinuseid? Milleks siis üldse koos olla, kui tundeid ei ole? Meeldivad inimesed on sõbrad, mitte kaaslased.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 10:14 Armumine on ülehinnatud. Piisab meeldimisest ja plusside, miinuste kokku lugemisest. Olgem ausad keskeas võiks natuke mõistust peas olla ja aru saada, et hea kaaslase leidmine on ime.
-
Külaline
Selle meeldiva inimesega väisatki teatrit, restorani, aga koos elamiseks ja voodi jagamiseks ainuüksi meeldimisest ei piisa.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 10:38Üksinda pole ju ka hea. Meeldiva kaaslasega on parem kui üksi. Ka meeldimine on tunne.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 10:32Et kui head kaaslast ei leia, siis elad sellega, kellel on plusse rohkem kui miinuseid? Milleks siis üldse koos olla, kui tundeid ei ole? Meeldivad inimesed on sõbrad, mitte kaaslased.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 10:14 Armumine on ülehinnatud. Piisab meeldimisest ja plusside, miinuste kokku lugemisest. Olgem ausad keskeas võiks natuke mõistust peas olla ja aru saada, et hea kaaslase leidmine on ime.
-
Külaline
Ja see meeldiv inimene on kohe varnast võtta, et teatrit, restorani väisata?Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 10:41Selle meeldiva inimesega väisatki teatrit, restorani, aga koos elamiseks ja voodi jagamiseks ainuüksi meeldimisest ei piisa.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 10:38Üksinda pole ju ka hea. Meeldiva kaaslasega on parem kui üksi. Ka meeldimine on tunne.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 10:32
Et kui head kaaslast ei leia, siis elad sellega, kellel on plusse rohkem kui miinuseid? Milleks siis üldse koos olla, kui tundeid ei ole? Meeldivad inimesed on sõbrad, mitte kaaslased.
Ja elad, magad, seksid üksi? Nii on parem?
Paljud naised oma 25 aastat abielus olnud mehi armastavad?
-
Külaline
Ma enne teeks nikku, kui jõlguks mööda restorane. Ma ei saa aru, mis eriline huvi on käia kuskil söömas, kus portsud on tillukesed, sa ei tea mis sa saad, aega läheb tohutult lihtsalt passimisele ja kõige selle juures tuleb teeselda head meelt, rahulolu ja ilgelt palju maksta. Pole minu jaoks. Selle raha eest ma sööks nädal aega järjest paremaid toite iga päev.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 10:41Selle meeldiva inimesega väisatki teatrit, restorani, aga koos elamiseks ja voodi jagamiseks ainuüksi meeldimisest ei piisa.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 10:38Üksinda pole ju ka hea. Meeldiva kaaslasega on parem kui üksi. Ka meeldimine on tunne.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 10:32
Et kui head kaaslast ei leia, siis elad sellega, kellel on plusse rohkem kui miinuseid? Milleks siis üldse koos olla, kui tundeid ei ole? Meeldivad inimesed on sõbrad, mitte kaaslased.
-
Külaline
Sa oled primitiivne inimene, lisaks veel vaene ka, sa ei peagi aru saama.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 11:51Ma enne teeks nikku, kui jõlguks mööda restorane. Ma ei saa aru, mis eriline huvi on käia kuskil söömas, kus portsud on tillukesed, sa ei tea mis sa saad, aega läheb tohutult lihtsalt passimisele ja kõige selle juures tuleb teeselda head meelt, rahulolu ja ilgelt palju maksta. Pole minu jaoks. Selle raha eest ma sööks nädal aega järjest paremaid toite iga päev.
-
Külaline
Üksinda elamine on parim asi üldse! Mul on küll mees olemas, aga kokku kolida ei soovi.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 11:40Ja see meeldiv inimene on kohe varnast võtta, et teatrit, restorani väisata?
Ja elad, magad, seksid üksi? Nii on parem?
Paljud naised oma 25 aastat abielus olnud mehi armastavad?
Seksin sellega, kellesse olen armunud või keda armastan.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], YaCy [Bot] ja 2 külalist