Panid täkkesse, seltsimees on postitusest raporteerinudKülaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 21:53Kuidas nad su sihtgrupp on, kui sa püsisuhet ei soovi?
Samasuguseid loogikavigu on tema tekstid täis.
Panid täkkesse, seltsimees on postitusest raporteerinudKülaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 21:53Kuidas nad su sihtgrupp on, kui sa püsisuhet ei soovi?
Mis siis, et maha jäetud. Haavad lakutud ja saadud ka peale lahkuminekut aimu milline on see lahutatud naiste kaader vallaliste turul on tehtud oma ellusuhtumisse korrektiivid. On taibatud, et elus on rohkem värve, kogemusi, naudinguid kui oli seda näiteks 20 aastase kooselu puhul. Mis oli pigem orjus. Ja väga, väga igav elu. Imelik, et lapsmeestega sobib lapsi teha, aga näe elada ei sobi. Äkki ikka probleem selles, et ikka kripeldab ja tahaks ikka midagi muud kogeda jne.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:36Enamus neist maha jäetud, sest naisel sai lapsmehe kanseldamisest kõrini. Nüüd otsivad uut teenindjat. Aga naised on ka õppinud, kas tead. On täiesti teadlikult üksi ja sellega rahul. Keegi ei norska ega vingu alalõpmata.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:18Kas sa tead ka kuipalju on teiepoolt sõimatud keskealisi mehi sellist elustiili viljelemas
Sel juhul peaks mittepüsisuhet otsiv naine veel kergem saak olema? Pole kohustusi ega armumisi ega pettumusi. Algusest peale asi aus ja vaba.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:32Jaaa väga tore. Eks nad peavad ka minutaoliste otsa sattuma. Milles probleem. Ehk selles, et vähe listakas on naisel lubatud olla, aga mehel mitte. Mees peab nn käimise ajal kõik oma pruudid unustama ja ei tohi uusi proovida. Naine aga võib, sest tema on naine ja tema otsib. Noo las otsib. Mina pole kedagi keelanud otsida. Magagu minuga ja kui tahab magagu ka teistega. Mis mul sellestKülaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:12Seda sa tuututad jah igas teemas, et ei soovi aga samas oled nii jube kibestunud, et sinuga püsisuhet ei soovita. Väga vastuoluline jutt, saad ju isegi aru.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 21:44
Õpi loetust aru saama. Mina ei soovi. Veel vähemalt 5 aastat. Loe aeglaselt ehk saad aru. Jah on palju kooselus. On aga kõik portaalid täis kramplikult püsisuhet otsivaid naisi. Need on minu ja paljude minutaoliste sihtgrupp.
Kõik naised on kunagi olnud vallalised, keegi ei ole sündinud suhtesse ning keegi ei astu suhtesse ka esimese mehega, keda nad kohtavad. Naine õpib meest tundma ja kui talle see mees ei meeldi, siis ta otsib edasi, ka püsisuhet otsides.
Ka prouakesed on sellest aru saanud, et mees majas pole ilmtingimata vajalik. Ära muretse, varsti ei tee enam keegi lapsi.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:44Mis siis, et maha jäetud. Haavad lakutud ja saadud ka peale lahkuminekut aimu milline on see lahutatud naiste kaader vallaliste turul on tehtud oma ellusuhtumisse korrektiivid. On taibatud, et elus on rohkem värve, kogemusi, naudinguid kui oli seda näiteks 20 aastase kooselu puhul. Mis oli pigem orjus. Ja väga, väga igav elu. Imelik, et lapsmeestega sobib lapsi teha, aga näe elada ei sobi. Äkki ikka probleem selles, et ikka kripeldab ja tahaks ikka midagi muud kogeda jne.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:36Enamus neist maha jäetud, sest naisel sai lapsmehe kanseldamisest kõrini. Nüüd otsivad uut teenindjat. Aga naised on ka õppinud, kas tead. On täiesti teadlikult üksi ja sellega rahul. Keegi ei norska ega vingu alalõpmata.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:18Kas sa tead ka kuipalju on teiepoolt sõimatud keskealisi mehi sellist elustiili viljelemas
Ja see teenindaja jutt unustage ära. Me ei ela eelmisel sajandil maal. Kodumasinad ja kõik muu teevad töö ära. Enamus neist asjadest on saadud endale võimaldada seetõttu, et mees on õik kinni maksnud. Aga see ju ei loe. Prouad väidetavalt olevat oma meeste karjääri taga. Ei ole kullakesed. Kõike saab tänapäeval osta. Kõike.
Ahh, tal vaja siin lihtsalt õiendada ja keskealisi mõnitada, nagu ta ise jääks sellest kuidagi nooremaks.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:45Sel juhul peaks mittepüsisuhet otsiv naine veel kergem saak olema? Pole kohustusi ega armumisi ega pettumusi. Algusest peale asi aus ja vaba.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:32Jaaa väga tore. Eks nad peavad ka minutaoliste otsa sattuma. Milles probleem. Ehk selles, et vähe listakas on naisel lubatud olla, aga mehel mitte. Mees peab nn käimise ajal kõik oma pruudid unustama ja ei tohi uusi proovida. Naine aga võib, sest tema on naine ja tema otsib. Noo las otsib. Mina pole kedagi keelanud otsida. Magagu minuga ja kui tahab magagu ka teistega. Mis mul sellestKülaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:12
Seda sa tuututad jah igas teemas, et ei soovi aga samas oled nii jube kibestunud, et sinuga püsisuhet ei soovita. Väga vastuoluline jutt, saad ju isegi aru.
Kõik naised on kunagi olnud vallalised, keegi ei ole sündinud suhtesse ning keegi ei astu suhtesse ka esimese mehega, keda nad kohtavad. Naine õpib meest tundma ja kui talle see mees ei meeldi, siis ta otsib edasi, ka püsisuhet otsides.
No minumeelest on juba see probleem, kui suhteid, mitmuses ja pikaajaliselt, peab otsima internetist. See näitab, et tegu ei ole väga heade sotsiaalsete oskustega inimesega.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:34Ei kuma. Sest kuidas selgitada seda, et mul ja mu paljudel headel tuttavatel pole kunagi olnud probleemi kuskilt interneti avarustest endale mõni ajutine suhe leida. Noo ja kui lõpuks midagi naisele ie meeldi siis mingu. Keegi ei keela. Lihtsalt jõudis varem minna kui oleks saadetud.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:18Ma ei usu, et selline mees on üldse võimeline mingit illusiooni looma ja seetõttu seda püsisuhe ei saagi kunagi toimuma, sest naine ju näeb kellega tegu. Ma päris ausalt, käsi südamel, ei ole nii räigete kinnisideedega nii ohtralt vinguvat meest oma elus kohanud ja 100% kumab selline olemus ka esmakohtumis(t)el läbi.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 21:59 Sest ta valetab neile. Loob illusiooni endast kui suurepärasest mehest, kes näib püsisuhteks kõlbulik. Naise tunnetest ei hooli põrmugi. Nartsissistlik tüüp. Siingi käiab teemast teemasse sama plaati ja õigustab oma lapsikut käitumist.
Teeb tegelikult naistele teene, kui varakult uttu tõmbab.
Tead, ma võtan tegelikult kõik oma halvustavad sõnad sinu suunal tagasi ning hoopis tänan sind! Siiralt. Vahel mul läheb meelest kui väga mul on vedanud enda mehega, oleks võinud minna oluliselt kehvemini.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:44Mis siis, et maha jäetud. Haavad lakutud ja saadud ka peale lahkuminekut aimu milline on see lahutatud naiste kaader vallaliste turul on tehtud oma ellusuhtumisse korrektiivid. On taibatud, et elus on rohkem värve, kogemusi, naudinguid kui oli seda näiteks 20 aastase kooselu puhul. Mis oli pigem orjus. Ja väga, väga igav elu. Imelik, et lapsmeestega sobib lapsi teha, aga näe elada ei sobi. Äkki ikka probleem selles, et ikka kripeldab ja tahaks ikka midagi muud kogeda jne.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:36Enamus neist maha jäetud, sest naisel sai lapsmehe kanseldamisest kõrini. Nüüd otsivad uut teenindjat. Aga naised on ka õppinud, kas tead. On täiesti teadlikult üksi ja sellega rahul. Keegi ei norska ega vingu alalõpmata.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:18Kas sa tead ka kuipalju on teiepoolt sõimatud keskealisi mehi sellist elustiili viljelemas
Ja see teenindaja jutt unustage ära. Me ei ela eelmisel sajandil maal. Kodumasinad ja kõik muu teevad töö ära. Enamus neist asjadest on saadud endale võimaldada seetõttu, et mees on õik kinni maksnud. Aga see ju ei loe. Prouad väidetavalt olevat oma meeste karjääri taga. Ei ole kullakesed. Kõike saab tänapäeval osta. Kõike.
Selliseid pole eriti. Nad kirjutades püsisuhe aravad, et on kohe kuidagi teistest paremad. Ega nad ju mingid sellised pole jne, jne. Aga muidu jahh on ka selliseid olnud ja kindlasti on nad ausamad, avatumad ja siiramad. Neil puudub vajadus voodist voodisse karata ja sõeluda sellega tulevasi püsisuhte mehiKülaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:45Sel juhul peaks mittepüsisuhet otsiv naine veel kergem saak olema? Pole kohustusi ega armumisi ega pettumusi. Algusest peale asi aus ja vaba.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:32Jaaa väga tore. Eks nad peavad ka minutaoliste otsa sattuma. Milles probleem. Ehk selles, et vähe listakas on naisel lubatud olla, aga mehel mitte. Mees peab nn käimise ajal kõik oma pruudid unustama ja ei tohi uusi proovida. Naine aga võib, sest tema on naine ja tema otsib. Noo las otsib. Mina pole kedagi keelanud otsida. Magagu minuga ja kui tahab magagu ka teistega. Mis mul sellestKülaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:12
Seda sa tuututad jah igas teemas, et ei soovi aga samas oled nii jube kibestunud, et sinuga püsisuhet ei soovita. Väga vastuoluline jutt, saad ju isegi aru.
Ausalt öeldes ei huvita. Mida annab mulle sinu interneti lämin või kiitus. Mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:22Tead, ma võtan tegelikult kõik oma halvustavad sõnad sinu suunal tagasi ning hoopis tänan sind! Siiralt. Vahel mul läheb meelest kui väga mul on vedanud enda mehega, oleks võinud minna oluliselt kehvemini.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:44Mis siis, et maha jäetud. Haavad lakutud ja saadud ka peale lahkuminekut aimu milline on see lahutatud naiste kaader vallaliste turul on tehtud oma ellusuhtumisse korrektiivid. On taibatud, et elus on rohkem värve, kogemusi, naudinguid kui oli seda näiteks 20 aastase kooselu puhul. Mis oli pigem orjus. Ja väga, väga igav elu. Imelik, et lapsmeestega sobib lapsi teha, aga näe elada ei sobi. Äkki ikka probleem selles, et ikka kripeldab ja tahaks ikka midagi muud kogeda jne.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:36
Enamus neist maha jäetud, sest naisel sai lapsmehe kanseldamisest kõrini. Nüüd otsivad uut teenindjat. Aga naised on ka õppinud, kas tead. On täiesti teadlikult üksi ja sellega rahul. Keegi ei norska ega vingu alalõpmata.
Kas enda postitustele kohe ka pöidla lisamine on sul nii automaatne liigutus, et ilma enam ei suuda? Äkki mõtleksid ümber harjutamisele?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:36Ausalt öeldes ei huvita. Mida annab mulle sinu interneti lämin või kiitus. Mitte midagi.Tead, ma võtan tegelikult kõik oma halvustavad sõnad sinu suunal tagasi ning hoopis tänan sind! Siiralt. Vahel mul läheb meelest kui väga mul on vedanud enda mehega, oleks võinud minna oluliselt kehvemini.
Sulle ei annagi midagi, kui siis võibolla väikese seemnekese kuhugi alateadvusesse, et saab olla väga palju parem inimene ja mees.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:36Ausalt öeldes ei huvita. Mida annab mulle sinu interneti lämin või kiitus. Mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:22Tead, ma võtan tegelikult kõik oma halvustavad sõnad sinu suunal tagasi ning hoopis tänan sind! Siiralt. Vahel mul läheb meelest kui väga mul on vedanud enda mehega, oleks võinud minna oluliselt kehvemini.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:44
Mis siis, et maha jäetud. Haavad lakutud ja saadud ka peale lahkuminekut aimu milline on see lahutatud naiste kaader vallaliste turul on tehtud oma ellusuhtumisse korrektiivid. On taibatud, et elus on rohkem värve, kogemusi, naudinguid kui oli seda näiteks 20 aastase kooselu puhul. Mis oli pigem orjus. Ja väga, väga igav elu. Imelik, et lapsmeestega sobib lapsi teha, aga näe elada ei sobi. Äkki ikka probleem selles, et ikka kripeldab ja tahaks ikka midagi muud kogeda jne.
See on ju sinu eesmärk - tulla tädikesi solvama. Sa pole kirjutanud mitte ühtegi heatahtlikku kommentaari üheski teemasKülaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:50 Mis teil käib võistlus kes suudab paremini solvata. Saage aru ei huvita. See pole lihtsalt võimalik, et mingid foorumi keskealised tädikesed suudaksid solvata
Ma usuks seda siis, kui inimene ei üritaks iga hinna eest tõestada kui hea elu tal on ja kuidas ta kõigega nii rahul on. See, kes peab seda kuskil foorumis nendele samadele keskealistele tädikestele igas jumala teemas tõestama, peab olema elus lootusetult pettunud, kibestunud ja justnimelt solvuja. See on kurb tegelikult, siin istumise asemel võiks iseendaga tegeleda ja jõuda kuhugi paremasse punkti.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:50 Mis teil käib võistlus kes suudab paremini solvata. Saage aru ei huvita. See pole lihtsalt võimalik, et mingid foorumi keskealised tädikesed suudaksid solvata
No just - miks üks nii hästi elus hakkama saav, pidevalt kümnete naistega suhtlev ja kõigile neile palju pakkuv mees istub päevast päeva foorumis ja vaheldumisi kas tigetseb või vingub igas teemas? Millal tal on aega siis üldse naistega suhelda?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:58Ma usuks seda siis, kui inimene ei üritaks iga hinna eest tõestada kui hea elu tal on ja kuidas ta kõigega nii rahul on. See, kes peab seda kuskil foorumis nendele samadele keskealistele tädikestele igas jumala teemas tõestama, peab olema elus lootusetult pettunud, kibestunud ja justnimelt solvuja. See on kurb tegelikult, siin istumise asemel võiks iseendaga tegeleda ja jõuda kuhugi paremasse punkti.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:50 Mis teil käib võistlus kes suudab paremini solvata. Saage aru ei huvita. See pole lihtsalt võimalik, et mingid foorumi keskealised tädikesed suudaksid solvata
Kuidas sa seda teadKülaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:55See on ju sinu eesmärk - tulla tädikesi solvama. Sa pole kirjutanud mitte ühtegi heatahtlikku kommentaari üheski teemasKülaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:50 Mis teil käib võistlus kes suudab paremini solvata. Saage aru ei huvita. See pole lihtsalt võimalik, et mingid foorumi keskealised tädikesed suudaksid solvata![]()
No täpselt see käib su oma igapäevase möla kohta - kas tõesti arvad, et suudad kedagi solvata või? Ei, usu või mitte, ükski naine tegelikult ei solvu su kirjutiste peale.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:50 Mis teil käib võistlus kes suudab paremini solvata. Saage aru ei huvita. See pole lihtsalt võimalik, et mingid foorumi keskealised tädikesed suudaksid solvata
Mind pole üle 5 aasta kordagi maha jäetud. Olen kiirem olnudKülaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 00:19No just - miks üks nii hästi elus hakkama saav, pidevalt kümnete naistega suhtlev ja kõigile neile palju pakkuv mees istub päevast päeva foorumis ja vaheldumisi kas tigetseb või vingub igas teemas? Millal tal on aega siis üldse naistega suhelda?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:58Ma usuks seda siis, kui inimene ei üritaks iga hinna eest tõestada kui hea elu tal on ja kuidas ta kõigega nii rahul on. See, kes peab seda kuskil foorumis nendele samadele keskealistele tädikestele igas jumala teemas tõestama, peab olema elus lootusetult pettunud, kibestunud ja justnimelt solvuja. See on kurb tegelikult, siin istumise asemel võiks iseendaga tegeleda ja jõuda kuhugi paremasse punkti.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:50 Mis teil käib võistlus kes suudab paremini solvata. Saage aru ei huvita. See pole lihtsalt võimalik, et mingid foorumi keskealised tädikesed suudaksid solvata
Kirjutab küll, et paar kuud pakub kogu päikest ja kuud, aga ikka jäetakse maha? No ei näe seda aega kommentaaride vahel, millal naisele isegi korra omletti praadida - pidevalt ju foorumis![]()
Kui oled 10x lugenud võiksid juba aru saada.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 00:48No täpselt see käib su oma igapäevase möla kohta - kas tõesti arvad, et suudad kedagi solvata või? Ei, usu või mitte, ükski naine tegelikult ei solvu su kirjutiste peale.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:50 Mis teil käib võistlus kes suudab paremini solvata. Saage aru ei huvita. See pole lihtsalt võimalik, et mingid foorumi keskealised tädikesed suudaksid solvata
Lihtsalt su pidev sissesadamine igasse teemasse on nii tüütu. Sama jutt kogu aeg, muudkui aga keri ja keri üle.
Piinlik on ka. Selline mees ongi päriselt olemas?
Loed 10 korda, no ok - inimene on stressis, just naine maha jätnud. Aga loed 200 korda sama koopiat - jessuke, ta jäigi sellesse episoodi kinni! Kõik teemad üritad enda haleda elu peale keerata, täielik terminaator.
Saangi aru, et rohkem seda jama lugeda ei tasu.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 00:49Kui oled 10x lugenud võiksid juba aru saada.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 00:48No täpselt see käib su oma igapäevase möla kohta - kas tõesti arvad, et suudad kedagi solvata või? Ei, usu või mitte, ükski naine tegelikult ei solvu su kirjutiste peale.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:50 Mis teil käib võistlus kes suudab paremini solvata. Saage aru ei huvita. See pole lihtsalt võimalik, et mingid foorumi keskealised tädikesed suudaksid solvata
Lihtsalt su pidev sissesadamine igasse teemasse on nii tüütu. Sama jutt kogu aeg, muudkui aga keri ja keri üle.
Piinlik on ka. Selline mees ongi päriselt olemas?
Loed 10 korda, no ok - inimene on stressis, just naine maha jätnud. Aga loed 200 korda sama koopiat - jessuke, ta jäigi sellesse episoodi kinni! Kõik teemad üritad enda haleda elu peale keerata, täielik terminaator.
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 7 külalist