See on nende kõikide portaalides keskealiste armastust otsivate naiste kõige hullem õudusunenägu, kui sellise otsa sattuda- valetaja, kes esialgu on imeline tähelepanelik mees, aga tegelikult narstissistlik ja teistest mitte hooliv inimene, osav valetaja. Põhiline on kotid tühjaks saada. Valetab suud silmad täis ja kes seda läbi ei näe ja ise jalaga ei anna, selle tõmbab läbi ja jätab ise maha. Jumal teab, mida naised talle on teinud, et üks mees selliseks muutub. Elu käest peksa saanud nii, et enam mingit lootust pole sellisel õnnelikku suhet kellegiga saavutada. Mis ta kujutab ette, et viie aasta pärast suudab kedagi usaldada või? Ei, ta on damaged goods, elus pettunud maailmavaade ja kibestunud olemus nullib igasuguse lootuse. Vanusega impotendiks jääd, siis on elu rahulikum, senikaua... vaesed naised. Aga eks elus saab igaüks seda, mida väärib.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 21:59Sest ta valetab neile. Loob illusiooni endast kui suurepärasest mehest, kes näib püsisuhteks kõlbulik. Naise tunnetest ei hooli põrmugi. Nartsissistlik tüüp. Siingi käiab teemast teemasse sama plaati ja õigustab oma lapsikut käitumist.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 21:53Kuidas nad su sihtgrupp on, kui sa püsisuhet ei soovi?
Teeb tegelikult naistele teene, kui varakult uttu tõmbab.
Kas jälle vale kasvatus
-
Külaline
-
Külaline
Valetad. Sul pidi see olema umbes pooleks, targemad naised ei hakka sinuga üldse vaeva nägema ja jätavad su maha rutem. Kes rohkem meeleheitel või lollimad ja läbi ei näe ja ikka loodavad, et sinusugune midagi pakkuda suudab, need jätad ise maha.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 00:48 Mind pole üle 5 aasta kordagi maha jäetud. Olen kiirem olnud
Unistuste elu ja suhted- kes kellele varem jalaga annab.
Sa hirmutad vähemalt mõistlikuma osa naistest oma meestest paremini kinni hoidma, sest väljvaade selliste otsa portaalides sattuda... on ausalt öeldes suht pelutav. Püsiklientuur seal ongi sellised- suhtekõlbmatud, mille muu pärast neid kunagi "ära ei napsata", normaalsed kaovad sealt ruttu. Ju siis mingi lisandväärtus su lämisemisel siin on
-
Külaline
Kindlapeale vale kasvatus!Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:34 Ei kuma. Sest kuidas selgitada seda, et mul ja mu paljudel headel tuttavatel pole kunagi olnud probleemi kuskilt interneti avarustest endale mõni ajutine suhe leida. Noo ja kui lõpuks midagi naisele ie meeldi siis mingu. Keegi ei keela. Lihtsalt jõudis varem minna kui oleks saadetud.
-
Külaline
Päris hale ikka. Üle 5 aasta tagasi jättis naine maha ja ikka pole oma kibestumisest üle saanud.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 00:48Mind pole üle 5 aasta kordagi maha jäetud. Olen kiirem olnudKülaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 00:19No just - miks üks nii hästi elus hakkama saav, pidevalt kümnete naistega suhtlev ja kõigile neile palju pakkuv mees istub päevast päeva foorumis ja vaheldumisi kas tigetseb või vingub igas teemas? Millal tal on aega siis üldse naistega suhelda?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:58
Ma usuks seda siis, kui inimene ei üritaks iga hinna eest tõestada kui hea elu tal on ja kuidas ta kõigega nii rahul on. See, kes peab seda kuskil foorumis nendele samadele keskealistele tädikestele igas jumala teemas tõestama, peab olema elus lootusetult pettunud, kibestunud ja justnimelt solvuja. See on kurb tegelikult, siin istumise asemel võiks iseendaga tegeleda ja jõuda kuhugi paremasse punkti.
Kirjutab küll, et paar kuud pakub kogu päikest ja kuud, aga ikka jäetakse maha? No ei näe seda aega kommentaaride vahel, millal naisele isegi korra omletti praadida - pidevalt ju foorumis![]()
-
Külaline
Mida talvemees tähendab?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 08:53 See sotsiopaat on talvemees.
-
Külaline
Kaks tupsununnukest nii nunnult ühisrinde kõikide maailma naiste kaitseks loonud. Paraku on teie hääl kuuldav ainult teile pluss mõningad vähesed kasutajad siin.
-
Külaline
Nagu sinugi hääleke.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 11:46 Kaks tupsununnukest nii nunnult ühisrinde kõikide maailma naiste kaitseks loonud. Paraku on teie hääl kuuldav ainult teile pluss mõningad vähesed kasutajad siin.
-
Külaline
Talvemees on ühe sellise sotsiopaadi kunagine kasutajanimi suures ja tuntud tutvumisportaalis Amoremi. Ma küll seda foorumit lugedes arvan, et see võib olla sama isik. Muidugi on Eestimaa suur ja lai ja hulle on siin palju, aga kuidagi nii tuttav tuleb ette.
-
Külaline
Olen seda nime isegi kusagil näinud. Oli miski kõrgharidusega mees, kes otsis püsisuhet, oli veel jube sportlik ka ja kutsus naisi jalgrattaga sõitma. Talvemees oli tema kasutajanimi tõesti. Elas Tartus, kui ma ei eksi.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 16:49Talvemees on ühe sellise sotsiopaadi kunagine kasutajanimi suures ja tuntud tutvumisportaalis Amoremi. Ma küll seda foorumit lugedes arvan, et see võib olla sama isik. Muidugi on Eestimaa suur ja lai ja hulle on siin palju, aga kuidagi nii tuttav tuleb ette.
-
Külaline
Siis ei saa see mees olla
-
Külaline
Kirjutada võib ju kõike. Natuke rattaga sõita suudab iga lodev tontki.
-
Külaline
Kust tead, et pole sportlik? Tunned teda isiklikult?
Haritud... no kirjutab oma jama suuremate vigadeta ja õigekirja valdab paremini kui nii mõnigi.
See, mida kirjutab, on ülitüütu ja enamasti läheb ka loogikaga rappa, aga teksti järgi ei tundu, et vaid 6 klassi külakooli.
-
Külaline
Kirjavead, eriti kirjavahemärkide valesti kasutamine, on tema leivanumber. Nagu ka endast kolmandas isikus rääkimineKülaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 20:21Kust tead, et pole sportlik? Tunned teda isiklikult?
Haritud... no kirjutab oma jama suuremate vigadeta ja õigekirja valdab paremini kui nii mõnigi.
See, mida kirjutab, on ülitüütu ja enamasti läheb ka loogikaga rappa, aga teksti järgi ei tundu, et vaid 6 klassi külakooli.
-
Külaline
Kas Talvemees seksis sinuga paar korda ja siis äkki rohkem ei seksinud. Ja kuna ta enam ei tahtnud sinuga seksida siis on kohe sotsiopaat. Tegelikult ei ole. Ta lihtsalt ei tahtnud sind ja sinuga seksi teha.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 16:49Talvemees on ühe sellise sotsiopaadi kunagine kasutajanimi suures ja tuntud tutvumisportaalis Amoremi. Ma küll seda foorumit lugedes arvan, et see võib olla sama isik. Muidugi on Eestimaa suur ja lai ja hulle on siin palju, aga kuidagi nii tuttav tuleb ette.
Kuidas muidu Amoremis läheb? Otsid püsisuhet?
-
Külaline
Vastupidi. Talvemees on ühekordseks kasutuseks.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 13:39Kas Talvemees seksis sinuga paar korda ja siis äkki rohkem ei seksinud. Ja kuna ta enam ei tahtnud sinuga seksida siis on kohe sotsiopaat. Tegelikult ei ole. Ta lihtsalt ei tahtnud sind ja sinuga seksi teha.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 16:49Talvemees on ühe sellise sotsiopaadi kunagine kasutajanimi suures ja tuntud tutvumisportaalis Amoremi. Ma küll seda foorumit lugedes arvan, et see võib olla sama isik. Muidugi on Eestimaa suur ja lai ja hulle on siin palju, aga kuidagi nii tuttav tuleb ette.
-
Külaline
No kuidas küll kasvatise teema ka jälle seksile läheb?
Mis toimub?

Mis toimub?
-
Külaline
Näljased räägivad ikka leivast...Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 19:53 No kuidas küll kasvatise teema ka jälle seksile läheb?
Mis toimub?![]()
-
Külaline
Mis see Talvemees siis selle peale kostis? Sõimas näo täis?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 15:22Vastupidi. Talvemees on ühekordseks kasutuseks.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 13:39Kas Talvemees seksis sinuga paar korda ja siis äkki rohkem ei seksinud. Ja kuna ta enam ei tahtnud sinuga seksida siis on kohe sotsiopaat. Tegelikult ei ole. Ta lihtsalt ei tahtnud sind ja sinuga seksi teha.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 16:49
Talvemees on ühe sellise sotsiopaadi kunagine kasutajanimi suures ja tuntud tutvumisportaalis Amoremi. Ma küll seda foorumit lugedes arvan, et see võib olla sama isik. Muidugi on Eestimaa suur ja lai ja hulle on siin palju, aga kuidagi nii tuttav tuleb ette.
-
Külaline
No kui kasvõi ühekordseks kasutamiseks, siis on tore mees.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 15:22 Vastupidi. Talvemees on ühekordseks kasutuseks.
Kui ei sobi ühekordseltki, siis juba miski probleem.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist