M arvab vist, et vangis istumine kustutab võlad. Tema arvamus on see, et kui inimene on vangis istunud oma tegude eest, siis mida te veel tahate, ta on ju oma karistuse kätte saanud!!! Sellist ajupesu see kelm talle ilmselt teeb.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 22:17Ei saa aru, mida see siia puutub, mida sina teed või ei tee? Jutt on konkreetsest härrast, kes on kelm ja pettur ning kahju põhjustanud paljudele, ja suurtes summades. Ja NB! Kes ei kavatsegi mitte kunagi midagi kahjukannatajatele heastada või tagasi maksta. Ja ilmselt plaanib sama eluviisi edasi viljeleda. Kas sinu arvates on see fakt asjaolu, millest peaks lihtsalt mööda vaatama? Õlgu kehitades nentima, et aga see on ju igati ok?
Ja seda, et M maksab talle iga kuu 5000 eurot, ütles ta ise Laseri saates.
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
mis mehe eesnime täht on?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 09:01Temast oli ca kuu tagasi palju pealkirju.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 23:15 Kuulasin hiljuti "Salajutte". Ja jäi üks lugejakiri meelde. Keegi naisterahvas kirjeldas oma elu avalikkusele tuntud ja väga armastatud mehega. Mees pettis naist terve suhtes olemise aja. Saadi ka ühine laps. Ja pärast seda muutus mees füüsiliselt vägivaldseks. Kui lahku mindi, siis mees hakkas naist lapse kaudu terroriseerima. Näiteks viis lapse ütlemata ajaks ära ja andnud end näole.
Kes see mees on? Ma sain aru, et mõlemad saatejuhid tundsid selle mehe ära.
-
Külaline
Mitte ei kustuta, vaid aeguvad. Kui ma oleksin kelm, siis mängiksin samamoodi aegumisele.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 09:21M arvab vist, et vangis istumine kustutab võlad. Tema arvamus on see, et kui inimene on vangis istunud oma tegude eest, siis mida te veel tahate, ta on ju oma karistuse kätte saanud!!! Sellist ajupesu see kelm talle ilmselt teeb.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 22:17Ei saa aru, mida see siia puutub, mida sina teed või ei tee? Jutt on konkreetsest härrast, kes on kelm ja pettur ning kahju põhjustanud paljudele, ja suurtes summades. Ja NB! Kes ei kavatsegi mitte kunagi midagi kahjukannatajatele heastada või tagasi maksta. Ja ilmselt plaanib sama eluviisi edasi viljeleda. Kas sinu arvates on see fakt asjaolu, millest peaks lihtsalt mööda vaatama? Õlgu kehitades nentima, et aga see on ju igati ok?
-
Külaline
a, sa ju oledki kelm, kui sul on selline mõtteviis!Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 11:59Mitte ei kustuta, vaid aeguvad. Kui ma oleksin kelm, siis mängiksin samamoodi aegumisele.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 09:21M arvab vist, et vangis istumine kustutab võlad. Tema arvamus on see, et kui inimene on vangis istunud oma tegude eest, siis mida te veel tahate, ta on ju oma karistuse kätte saanud!!! Sellist ajupesu see kelm talle ilmselt teeb.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 22:17Ei saa aru, mida see siia puutub, mida sina teed või ei tee? Jutt on konkreetsest härrast, kes on kelm ja pettur ning kahju põhjustanud paljudele, ja suurtes summades. Ja NB! Kes ei kavatsegi mitte kunagi midagi kahjukannatajatele heastada või tagasi maksta. Ja ilmselt plaanib sama eluviisi edasi viljeleda. Kas sinu arvates on see fakt asjaolu, millest peaks lihtsalt mööda vaatama? Õlgu kehitades nentima, et aga see on ju igati ok?
-
Külaline
Päris loll inimene. Sa ei tea, mida tähendab KUI? Ma pole kelm. Kui oleks, käituks teisiti.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 16:08a, sa ju oledki kelm, kui sul on selline mõtteviis!Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 11:59Mitte ei kustuta, vaid aeguvad. Kui ma oleksin kelm, siis mängiksin samamoodi aegumisele.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 09:21
M arvab vist, et vangis istumine kustutab võlad. Tema arvamus on see, et kui inimene on vangis istunud oma tegude eest, siis mida te veel tahate, ta on ju oma karistuse kätte saanud!!! Sellist ajupesu see kelm talle ilmselt teeb.
-
Külaline
Sul on kelmi mõtteviis, mis tähendab seda, et oled sama nõme inimene kui need, kes on kelmusega hakkama saanud. Loodame, et saad omal nahal tunda, mida tähendab, kui sind on petetud ja rahaliselt üle lastud.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 17:03Päris loll inimene. Sa ei tea, mida tähendab KUI? Ma pole kelm. Kui oleks, käituks teisiti.
-
Külaline
Kui ma mingi ehitaja oleks, ma ei julgeks küll mitte midagi seal Mallu majas teha, kus see härra vägesid juhib.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 19:29Sul on kelmi mõtteviis, mis tähendab seda, et oled sama nõme inimene kui need, kes on kelmusega hakkama saanud. Loodame, et saad omal nahal tunda, mida tähendab, kui sind on petetud ja rahaliselt üle lastud.
-
Külaline
Mallu maksis ju omast taskust töömeestele raha, mida oma ülemus neile maksmata jättis, kuigi too oli töö eest tasu saanud. Samal ajal, kui meestele oli raha maksmata, peesitas ise kuskil päikse all. Pigem härra ettevõtja arvas, et leidis M-i näol kullaaugu ja hakkas aina ulmelisemaid summasid küsima. Tema jaoks oli see igati kasulik tehing.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 19:33Kui ma mingi ehitaja oleks, ma ei julgeks küll mitte midagi seal Mallu majas teha, kus see härra vägesid juhib.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 19:29Sul on kelmi mõtteviis, mis tähendab seda, et oled sama nõme inimene kui need, kes on kelmusega hakkama saanud. Loodame, et saad omal nahal tunda, mida tähendab, kui sind on petetud ja rahaliselt üle lastud.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 17:03
Päris loll inimene. Sa ei tea, mida tähendab KUI? Ma pole kelm. Kui oleks, käituks teisiti.
-
Külaline
Olen kõige ausam inimene, keda tean. Sa oled loll kui lauajalg ja seega-küll saad, mida kutsud. Oled selle igati ära teeninud ja karma is a bitch.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 19:29Sul on kelmi mõtteviis, mis tähendab seda, et oled sama nõme inimene kui need, kes on kelmusega hakkama saanud. Loodame, et saad omal nahal tunda, mida tähendab, kui sind on petetud ja rahaliselt üle lastud.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 20:55Olen kõige ausam inimene, keda tean. Sa oled loll kui lauajalg ja seega-küll saad, mida kutsud. Oled selle igati ära teeninud ja karma is a bitch.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 19:29Sul on kelmi mõtteviis, mis tähendab seda, et oled sama nõme inimene kui need, kes on kelmusega hakkama saanud. Loodame, et saad omal nahal tunda, mida tähendab, kui sind on petetud ja rahaliselt üle lastud.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 17:03
Päris loll inimene. Sa ei tea, mida tähendab KUI? Ma pole kelm. Kui oleks, käituks teisiti.
Ise ka saad aru, mida sa räägid või?
-
Külaline
Absoluutselt.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:38Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 20:55Olen kõige ausam inimene, keda tean. Sa oled loll kui lauajalg ja seega-küll saad, mida kutsud. Oled selle igati ära teeninud ja karma is a bitch.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 19:29
Sul on kelmi mõtteviis, mis tähendab seda, et oled sama nõme inimene kui need, kes on kelmusega hakkama saanud. Loodame, et saad omal nahal tunda, mida tähendab, kui sind on petetud ja rahaliselt üle lastud.![]()
![]()
Kõige ausam inimene, kes vajadusel teeks täpselt samamoodi kui see härra kelm.
![]()
![]()
![]()
Seetõttu oldigi mures, kuna sul nõnna vähene haridus, siis polegi midagi loota.
Soovitan omandada 4-5 aastat kõrgkooli. Sinu rumalus on elav näide, miks inimesed vajavad õpinguid.
-
Külaline
Sul on väga omapärane arusaam aususest.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:44Absoluutselt.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:38Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 20:55
Olen kõige ausam inimene, keda tean. Sa oled loll kui lauajalg ja seega-küll saad, mida kutsud. Oled selle igati ära teeninud ja karma is a bitch.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Soovitan omandada 4-5 aastat kõrgkooli. Sinu rumalus on elav näide, miks inimesed vajavad õpinguid.
Teisi inimesi tühja koha pealt lolliks sõimata on muidugi omaette tase. Hiljuti möllas üks täpselt samasuguse käekirjaga tegelane Mooncupi teemas, kes kahtlustas kaasfoorumlasi Putini käsilaseks olemises.
-
Külaline
Ei, sul on.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:53Sul on väga omapärane arusaam aususest.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:44Absoluutselt.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:38
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teisi inimesi tühja koha pealt lolliks sõimata on muidugi omaette tase. Hiljuti möllas üks täpselt samasuguse käekirjaga tegelane Mooncupi teemas, kes kahtlustas kaasfoorumlasi Putini käsilaseks olemises.
Ma pole oma elus mitte ühtki halba asja teinud, rääkides vargusest või üle laskmisest.
Ma olen piisavalt koolitatud, juura ja majandus, magister, et tean, kuidas teeksin, kui oleksin keegi teine.
Arvan, et sa oled mingi suva keskaharidusega suvainimene.
-
Külaline
Kuule, pooletoobine. Just veits aega tagasi tuli Omniva kõne-tere, minu nimi on Jelena. Saatsin, kus kurat, aga unustasin-sa oleks ilmselt soovinud vestelda ja paarkend tuhat andaKülaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:53Sul on väga omapärane arusaam aususest.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:44Absoluutselt.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:38
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Kas see ei ole sinu kommentaar?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:57Ei, sul on.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:53Sul on väga omapärane arusaam aususest.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:44
Absoluutselt.
Ma pole oma elus mitte ühtki halba asja teinud, rääkides vargusest või üle laskmisest.
Ma olen piisavalt koolitatud, juura ja majandus, magister, et tean, kuidas teeksin, kui oleksin keegi teine.
"Mitte ei kustuta, vaid aeguvad. Kui ma oleksin kelm, siis mängiksin samamoodi aegumisele."
Üks asi on see, et tunned seadusteid ja tead, kuidas saab tasumisest kõrvale hoida. Hoopis teine jutt on see, et "mina teeksin ise samamoodi". Ja kummaline, et enda jutu järgi üliharitud inimene ei suuda vahest aru saada - ühega kinnitad, et sina ise oleksid valmis täpselt samamoodi käituma nagu see kelm. Teine asi on öelda, et tead mingid nõuded aeguvad, mistõttu pätt pääseb puhta nahaga.
-
Külaline
Väga omapärane loogika! Et, kui ma pean kelmiks ja nõmedaks inimest, kes ei tasu oma kohustusi, siis ma olen järelikult ullike, kes kingib oma raha petturitele ära?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 22:07Kuule, pooletoobine. Just veits aega tagasi tuli Omniva kõne-tere, minu nimi on Jelena. Saatsin, kus kurat, aga unustasin-sa oleks ilmselt soovinud vestelda ja paarkend tuhat andaKülaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:53Sul on väga omapärane arusaam aususest.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:44
Absoluutselt.
Teisi inimesi tühja koha pealt lolliks sõimata on muidugi omaette tase. Hiljuti möllas üks täpselt samasuguse käekirjaga tegelane Mooncupi teemas, kes kahtlustas kaasfoorumlasi Putini käsilaseks olemises.![]()
![]()
-
Külaline
Jap, minu.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 22:08Kas see ei ole sinu kommentaar?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:57Ei, sul on.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:53
Sul on väga omapärane arusaam aususest.
"Mitte ei kustuta, vaid aeguvad. Kui ma oleksin kelm, siis mängiksin samamoodi aegumisele."
Üks asi on see, et tunned seadusteid ja tead, kuidas saab tasumisest kõrvale hoida. Hoopis teine jutt on see, et "mina teeksin ise samamoodi". Ja kummaline, et enda jutu järgi üliharitud inimene ei suuda vahest aru saada - ühega kinnitad, et sina ise oleksid valmis täpselt samamoodi käituma nagu see kelm. Teine asi on öelda, et tead mingid nõuded aeguvad, mistõttu pätt pääseb puhta nahaga.
Siin ongi su madal haritus-sinusugune ei suuda mõelda ennast mingisse teise konteksti. Sinusugune idioot ei saa aru, et teise inimese sees olles käitud erinevalt. Kui ma oleksin mõrvar, teeksin nii jne
Ole, nagu oled ja ära vingu-see on sinu jaoks max.
-
Külaline
Ehk siis, sa oled see perekooli Revolver? Ta oli ka seal vastavalt vajadusele, kas jurist, advokaat või pangandus- ja laenunõustaja, samuti ka võlanõustaja.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:57Ei, sul on.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:53Sul on väga omapärane arusaam aususest.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:44
Absoluutselt.
Mängis igas valdkonnas spetsialisti. Ainus asi, et need tema nõuanded oli sellised, et võta üht ja viska teist. Isegi supipoti ja arvutitooli parandamise nõuannetega jäi ta tolaks. Ehkki meesterahvas oleks võinud vähemalt selles valdkonnas mingeid teadmisi omada.
-
Külaline
Sind eristab normaalsest inimesest see, et normaalne inimene ei võrdle end petturi, kurjategija või mõrvariga. Ega kujutaks ette, et nemad ka jätaks oma võlad tasumata või et nemad ka mõrvarina torkaks laibal silmad peast välja ja lööks hambad sisse. Sina aga kujutad, ja kiidad end - jah, kui ma inimese tapaks, siis teeks temaga samamoodi.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 22:13Jap, minu.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 22:08Kas see ei ole sinu kommentaar?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:57
Ei, sul on.
Siin ongi su madal haritus-sinusugune ei suuda mõelda ennast mingisse teise konteksti. Sinusugune idioot ei saa aru, et teise inimese sees olles käitud erinevalt. Kui ma oleksin mõrvar, teeksin nii jne
Ole, nagu oled ja ära vingu-see on sinu jaoks max.
See näitab tõesti sinu "kõrgeltharitust", et argumentide lõppemisel hakkad teisi lollideks, rumalateks, idiootideks ja Putini sugulasteks sõimama.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: annaleen ja 3 külalist