Orlistat
-
Külaline
No katseta ära!Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 22:16 Täna telekas rääkis uutest kaalulangetustablettidest Orlistat.
Need on ilma retseptita ja tunduvalt odavam kui Ozempic. Pidi takistama rasval kehasse jääda.
On keegi seda juba kasutanud? Kuidas on?
-
Külaline
Kui need alles uued on, siis vaevalt siin foorumist kogemusi leiab. Isegi kui mõni on just äsja hakanud kasutama, ei tähenda see, et tal oleks kogemust pikaajalise toime kohta.
-
Külaline
See pole midagi uut, Xenicali nime all müüakse seda USAs jms vähemalt 15a. Ju siis pole ikkagi nii imerohi. Pealegi, see seob rasva toidus. ToiduRASV ei ole see, mis paksuks teeb, vaid üleliigsed suhkrud ja süsivesikud, mis hoiavad insuliini kõrgel.
-
Külaline
Näiteks kiudaine kitosaan, mis juba aastakümneid on olemas toidulisandina, on sama toimega-seob toidurasva, lisaks veel soodsad mõjud kolesterooolile jnejne.
-
Külaline

Siin on näidatud erinevate kaalulangetusravimite efektiivsus. Orlistat (peale Xenicali on vast kuuldud ka Alli nimetust) on vana ravim, teised veel vanemad.
-
Külaline
Kaalu sellega ei langeta; rasv tuleb küll purinal välja, aga kaalulangetamiseks on vaja hoopis süsivesikute tarbimist piirata.
-
Külaline
Huvitav, et AK tasuta reklaami teeb
See siiski pole ozempicu vääriline vastane, kuigi on a) odavam ja b) retseptivaba.
-
Külaline
Igasuguseid "kaalulangetuse" preparaate on vabamüügis olnud aastakümneid. Milline neist reaalselt aidanud on, kui oma eluviisi ja söömisharjumusi ei muudeta üldse?
-
Külaline
No nüüdseks peaks ju keegi juba ka vastata oskama, kas on paar kilo kaalu kuhugi kadunud? Ravim müügilt on küll üsna kadunud.
Tarbisin Orlistati 2 nädalat. Võtsin 2 kapslit päevas (hommikusöök ei sisalda mul eriliselt rasvasid). Esimestest päevadest peale muutus väljaheite koostis püdelaks ning värv oli väga hele. Kahe nädala jooksul kaalulangust pigem ei olnud. 15. päeval tabas mind kohutav kõhulahtisus, mis kestis umbes 14 tundi. See oli kohutavaim, mis mul eales elus olnud on. Wc-st välja sel öösel ei pääsenudki. Iga väike suutäis vett tuli ka sekunditega teisest otsast välja. Ükski kõhulahtisuse leevendamiseks mõeldud ravim ei aidanud. Vot selle 14 tunniga võtsin küll alla tervelt 3 kilo. Peale seda haigushoogu loobusin ravimi tarvitamisest. Võttis aega, et seedimine normaliseeruks. Kaal jäi võrreldes sellega, kui alustasin, 1 kilo väiksemaks.
-
Külaline
Mina proovisin. Õnneks oli mõistust esimest korda kasutada reede õhtul. Võtsin tableti õhtusöögi ajal kl 19 paiku, siis polnud midagi tunda, öö oli ka rahulik. Laupäeval aga enam WC-st välja ei saanud, sõna otseses mõttes kollast p...a lihtsalt voolas välja ja seda ka lonksu vee ja kummelitee peale. See jant käis terve laupäevase päeva, kodunt välja ei saanudki. Pühapäeval oli nii enam-vähem ja esmaspäeval julgesin juba tööle minna.
Teise nädala reede õhtul tegin uue katse, siis algas sama jama juba tund peale õhtusööki ja kestis laupäeva õhtuni. Rohkem pole katsetada julgenud, otsustasin, et kui üldse, siis kolmandat korda ehk ainult üliägeda kõhukinnisuse tõttu ja kodusel päeval.
Võib-olla organism harjuks, kui igapäevaselt kolm korda päevas kasutada, aga sinnamaani peab ikka vist kõvasti aega ja kannatust olema. Ja võimalus iga 15-30 minuti järel potil istuda
Teise nädala reede õhtul tegin uue katse, siis algas sama jama juba tund peale õhtusööki ja kestis laupäeva õhtuni. Rohkem pole katsetada julgenud, otsustasin, et kui üldse, siis kolmandat korda ehk ainult üliägeda kõhukinnisuse tõttu ja kodusel päeval.
Võib-olla organism harjuks, kui igapäevaselt kolm korda päevas kasutada, aga sinnamaani peab ikka vist kõvasti aega ja kannatust olema. Ja võimalus iga 15-30 minuti järel potil istuda
-
lenpesstee
- Kontakt:
Orlistat ilma retseptita - https://euhealth247.com/et/drug/xenical-generic Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis lenpesstee, 29 Mai 2025 13:10, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Et siis seda Orlistati peaks ka võtma igal söögikorral hoopis 2 tk korraga, kuna toimeainet vaid 60 mg? Aga ravimi infoleht märgib ju, et 1 tbl korraga.
-
Külaline
Kas piirasid samal ajal ka süsivesikute tarbimist?lenpesstee kirjutas: ↑10 Mai 2025 07:24 Orlistat ilma retseptita - https://euhealth247.com/et/drug/xenical-generic Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
-
Külaline
Nüüd on Orlistat juba mitu kuud müügil olnud. Kuidas on, kas on keegi ka kaalu kaotanud?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist