Menopaus

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 14:46
Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 14:26
Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 14:17 Saad ise 50, siis tuleta meelde. Nii mõnus ju.
50a naisel miks ei peaks mõnus elu olema- lapsed on suured, kui mees on kõrval püsinud, ju siis on hea mees. Tolvanitest on lahti saadud ja võimalus uus mees leida, seegi asi pakub põnevust. Tervis on veel hea, mingist tsellust ja maksalaikudest teab ainult tolvan rääkida, küllap pole 50a naist näinudki, sest kirjeldab mingit 75aastast. 50a naised reisivad, teevad sporti, lõbutsevad sõbrannadega, kel mehi parasjagu pole. Kui sa pole elada osanud, et rahul oleks, see pole naiste süü.
Ma olengi naine ja päris selle kirjeldusega küll ei nõustu. Kui vana ise oled? Sinu kirjeldus on küll naisteajakirjast pärit.
Ma pole see, kes selle kirjutas, kui olen antud kirjeldusega absoluutselt nõus. Lisan veel mõnusad tunnid lastelastega, piisavalt raha, et teha midaiganes, mure-ja pingevaba elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 15:07

50a naisel miks ei peaks mõnus elu olema- lapsed on suured, kui mees on kõrval püsinud, ju siis on hea mees. Tolvanitest on lahti saadud ja võimalus uus mees leida, seegi asi pakub põnevust. Tervis on veel hea, mingist tsellust ja maksalaikudest teab ainult tolvan rääkida, küllap pole 50a naist näinudki, sest kirjeldab mingit 75aastast. 50a naised reisivad, teevad sporti, lõbutsevad sõbrannadega, kel mehi parasjagu pole. Kui sa pole elada osanud, et rahul oleks, see pole naiste süü.
Ma olengi naine ja päris selle kirjeldusega küll ei nõustu. Kui vana ise oled? Sinu kirjeldus on küll naisteajakirjast pärit.
Ma pole see, kes selle kirjutas, kui olen antud kirjeldusega absoluutselt nõus. Lisan veel mõnusad tunnid lastelastega, piisavalt raha, et teha midaiganes, mure-ja pingevaba elu.
Tore siis, olen su üle rõõmus.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 14:17 Saad ise 50, siis tuleta meelde. Nii mõnus ju.
Aa, sa oled see meie tolvani sidekick. :lol: Naine, kindlasti... Mis su elus siis nii pahasti on, et see kirjeldus tundub ulme? Mul on pikaajaline abielu, lapsed lõpetavad keskkooli, töö on ammu olemas ja kindel, maja, raha, kõike on, tervist on. Mida veel vaja on? Olen 48, pole ülekaaluline, lemmiksport on matkamine, pole krimpsus ega hall, no mida veel.
Külaline

Alles hiljaaegu oli mingi soomlaste uuring, et alates 50+ tunnevad inimesed üksindust ja kannatavad depressiooni all. Mina olen jälle sellega nõus. Lapsed kodust läinud, kuumi tundeid mehe vastu enam pole, karjääri enam ei tee, eriti kuskile ega kellelegi sind otseselt vaja ei ole - tiksudki vabal ajal kudumisringis või esperanto keele kursusel, et päev õhtusse saada. See on imelik tunne, kui sa äkki polegi enam asendamatu ja vajalik, pead otsima omale tegevust. Ja üsna häiriv, kui see kestab pikemat aega.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 15:45
Alles hiljaaegu oli mingi soomlaste uuring, et alates 50+ tunnevad inimesed üksindust ja kannatavad depressiooni all. Mina olen jälle sellega nõus. Lapsed kodust läinud, kuumi tundeid mehe vastu enam pole, karjääri enam ei tee, eriti kuskile ega kellelegi sind otseselt vaja ei ole - tiksudki vabal ajal kudumisringis või esperanto keele kursusel, et päev õhtusse saada. See on imelik tunne, kui sa äkki polegi enam asendamatu ja vajalik, pead otsima omale tegevust. Ja üsna häiriv, kui see kestab pikemat aega.
Mul on neli last, neist kaks veel kodus, koer, mees, vanemad veel elus, mis üksindus... Kui oled oma elu elanud nii, et 50+ sind keegi enam tunda ei taha, no siis jah jääb nii nagu sina ütlesid. Kaastunne muidugi nii viletsalt elatud elu korral sulle.
Külaline

Ja mida tolvanid teevad- surfavad Tinderis oma meeletu sarmiga? Nemad isegi ei koo :lol: :lol: Mittetolvanid saavad aru, et paarisuhe on väärtus, püsiväärtus, eriti vanemas eas.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 15:48

Mul on neli last, neist kaks veel kodus, koer, mees, vanemad veel elus, mis üksindus... Kui oled oma elu elanud nii, et 50+ sind keegi enam tunda ei taha, no siis jah jääb nii nagu sina ütlesid. Kaastunne muidugi nii viletsalt elatud elu korral sulle.
Su vanemad surevad varsti ja lapsed kolivad välja. Vahitegi vanamehega päevast päeva üksteisele otsa ja ootate, millal keegi lastest läbi viitsib tulla.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 15:45See on imelik tunne, kui sa äkki polegi enam asendamatu ja vajalik, pead otsima omale tegevust. Ja üsna häiriv, kui see kestab pikemat aega.
Ja kui veel töö peaks kaotama, ei tea kas uut leiabki või pead minema garderoobitädiks. Plusspoole pealt on see, et kui sul on veel mees ja sellel mehel veel seisab, siis seks on pingevaba, ei jää rasedaks. Muidugi kui sul veel seksiisu on säilinud, paljud naised 50+ vanuses üritav seksist ära viilida.
Külaline

Aga muidugi, ega uuringu tulemused ei tähenda midagi, kui foorumimutt ütleb, et TEMAL on küll kõik hästi. Kõik ülejäänud on oma elu viletsalt elanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 15:53

Su vanemad surevad varsti ja lapsed kolivad välja. Vahitegi vanamehega päevast päeva üksteisele otsa ja ootate, millal keegi lastest läbi viitsib tulla.
Ei , mehe saadab perse, sest selgub, et see on tolvan. 30 aastat oli ok, aga nüüd selgub et tolvan. Aga pole hullu, 50 on veel noor, saab veel omale hea mehe valida
Need head mehed ootavad välisukse taga rivis. Ajakirjas kirjutati.
Külaline

Mu mees on 20+a tõestanud, et ta pole tolvan. Sina oled palju võimekam ja suutsid vastupidist enda kohta tõestada pooleteise päevaga. Jalaga oled saanud ammugi juba oma naiselt, aga ikka ei usu. Ja mina lähtun omaenese elust, mitte ei loe elust ajakirjadest, nagu sina. Kui sul on sitt seis, siis no ise oled süüdi. Mu vanemad muidé tõestavadki, et paarisuhe on saavutamist väärt, nemad on 47a koos olnud ja vägagi rõõmsad kahekesi, kuigi tervis hakkab tunda andma. Su vanemad on lahutatud, et sa pole osanud?
Külaline

Miks peaks mingite austajatega intiimsetest terviseandmetest rääkima? Kelle asi see peaks olema, kui 50a naisel pole enam emakat, rasestumise oht on ju nagunii möödas. Pikaajaline elukaaslane, kellega nagunii on kõike koos tehtud, on hoopis teine teema. Samamaoodi ma ei kella sellest ju tuttavatele jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 15:56
Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 15:45See on imelik tunne, kui sa äkki polegi enam asendamatu ja vajalik, pead otsima omale tegevust. Ja üsna häiriv, kui see kestab pikemat aega.
Ja kui veel töö peaks kaotama, ei tea kas uut leiabki või pead minema garderoobitädiks. Plusspoole pealt on see, et kui sul on veel mees ja sellel mehel veel seisab, siis seks on pingevaba, ei jää rasedaks. Muidugi kui sul veel seksiisu on säilinud, paljud naised 50+ vanuses üritav seksist ära viilida.
Selles eas on elu piisavalt kindlustatud, töökaotuse korral tööle minema ei pea.
Seks on olnud alati pingevaba, tänapäeval on rasedusvastased vahendid.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 16:32
Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 15:56
Selles eas on elu piisavalt kindlustatud, töökaotuse korral tööle minema ei pea.
Seks on olnud alati pingevaba, tänapäeval on rasedusvastased vahendid.
Kuidas see elu sul kindlustatud on, räägi meile ka!
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 17:12 Kuidas see elu sul kindlustatud on, räägi meile ka!
Mis sul sellest enam kasu on! :twisted:
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 17:33
Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 17:12 Kuidas see elu sul kindlustatud on, räägi meile ka!
Mis sul sellest enam kasu on! :twisted:
Miks nii tige oled, kui kõik su elus ülihästi on?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 17:49
Menopaus teeb tigedaks!
:lol: :lol:
Tegelt ei kannata hästi enam lolle küsimusi, ka vanuse viga.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 18:02
Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 17:49
Menopaus teeb tigedaks!
:lol: :lol:
Tegelt ei kannata hästi enam lolle küsimusi, ka vanuse viga.
Ei ole lolle küsimusi, on küündimatud vastajad :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 16:32tänapäeval on rasedusvastased vahendid.
50+ naine ei pea kasutama neid vahendeid, talle võib mees vabalt sisse lasta.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 15:51 Ja mida tolvanid teevad- surfavad Tinderis oma meeletu sarmiga? Nemad isegi ei koo :lol: :lol: Mittetolvanid saavad aru, et paarisuhe on väärtus, püsiväärtus, eriti vanemas eas.
Aga miks on Tinder jms täis neljaviiekümbised mamsleid? Kas nemad ei teadnud, et pikk suhe vanurina on väärtus? Vastus. Teadsid küll, aga kui veri vemmeldab ja sugutung viib mõistuse siis algab innaeg. Lõhutakse kõik. Nagu kasiinosõltlased.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kõuts ja 11 külalist