Parim anekdoot, mida olete kuulnud
-
Külaline
Ivan ja Maarja jalutavad metsas, järsku kargab ootamatult kükloop teele ette.
Ivan ja Maarja panevad jooksu, kumbki ise suunas,
kükloop kui tõeline mees järgneb muidugi Maarjale.
Maarja ruttu puu otsa ja karjub: "Ivan, pamagi, Ivan, pamagi,
on seitshas menja nasilovat pudjet!!!" Ivan vastab stoilise rahuga:
"A tõ jemu gavari shto tebe galava palit, shto tõ ustala..!"
Ivan ja Maarja panevad jooksu, kumbki ise suunas,
kükloop kui tõeline mees järgneb muidugi Maarjale.
Maarja ruttu puu otsa ja karjub: "Ivan, pamagi, Ivan, pamagi,
on seitshas menja nasilovat pudjet!!!" Ivan vastab stoilise rahuga:
"A tõ jemu gavari shto tebe galava palit, shto tõ ustala..!"
-
Külaline
Kunagi töötasin vene kollektiivis ja kuulsin sellist anekdooti:
Mees on komandeeringus ja helistab õhtul hilja naisele, et head ööd soovida. "Spi sbogom, Njuša". "Ne slõshu", karjub naine torusse. Mees uuesti, et spi sbogom. Naine uuesti, et ne slõshu, kellega ma magama pean, "govori s bukvami".
Mees: Boris, Oleg, Gennadi, Oleg, Mihhail". "No ponjatna" vastab naine seepeale ja küsib veel, "a zatšem s Olegom tva raza, on tvoj natšalnik štoli?".
Mees on komandeeringus ja helistab õhtul hilja naisele, et head ööd soovida. "Spi sbogom, Njuša". "Ne slõshu", karjub naine torusse. Mees uuesti, et spi sbogom. Naine uuesti, et ne slõshu, kellega ma magama pean, "govori s bukvami".
Mees: Boris, Oleg, Gennadi, Oleg, Mihhail". "No ponjatna" vastab naine seepeale ja küsib veel, "a zatšem s Olegom tva raza, on tvoj natšalnik štoli?".
-
Külaline
Seda va vene keelt ei taha enam küll silpigi kuulda, naerma ei aja mingist otsast!
-
Külaline
Mingite 50+ mammide "naljad"Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 17:22 Seda va vene keelt ei taha enam küll silpigi kuulda, naerma ei aja mingist otsast!
-
Külaline
Ma võin aidata tõlkega. Naine hüüdis oma meest Ivani appi, et kohe kükloop hakkab teda vägistama. Ivan aga vastas nii- sa naine ütle kükloobile, et sul pea valutab või et sa oled täna väsinud.
-
Külaline
Asi pole selles, et aru ei saaks, vaid neist venkudest ega nende keelest ei taha enam mitte midagi kuulda!!!Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 18:25 Ma võin aidata tõlkega. Naine hüüdis oma meest Ivani appi, et kohe kükloop hakkab teda vägistama. Ivan aga vastas nii- sa naine ütle kükloobile, et sul pea valutab või et sa oled täna väsinud.
-
Külaline
See siin on eestikeelne foorum. Ikka veel arvab mõni, et kõik eestlased oskavad ilmtingimata vene keelt. Proovigu aga mõni venekeelses foorumis eesti keelt kasutada, nii on kohe kõva kisa lahti, et "ne panimaaju!"Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 16:11 Kunagi töötasin vene kollektiivis ja kuulsin sellist anekdooti:
-
Külaline
Ma saaks aru küll, aga ei viitsi lugeda seda paska. Üldse ei huvita. Nõmedad inimesed, kes venekeelseid nalju naljakaks peavad.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 20:41See siin on eestikeelne foorum. Ikka veel arvab mõni, et kõik eestlased oskavad ilmtingimata vene keelt. Proovigu aga mõni venekeelses foorumis eesti keelt kasutada, nii on kohe kõva kisa lahti, et "ne panimaaju!"Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 16:11 Kunagi töötasin vene kollektiivis ja kuulsin sellist anekdooti:
-
Külaline
Kedagi ei huvita..Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 18:25 Ma võin aidata tõlkega. Naine hüüdis oma meest Ivani appi, et kohe kükloop hakkab teda vägistama. Ivan aga vastas nii- sa naine ütle kükloobile, et sul pea valutab või et sa oled täna väsinud.
-
Külaline
Ukraina keeles võib kirjutada?Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 20:41See siin on eestikeelne foorum. Ikka veel arvab mõni, et kõik eestlased oskavad ilmtingimata vene keelt. Proovigu aga mõni venekeelses foorumis eesti keelt kasutada, nii on kohe kõva kisa lahti, et "ne panimaaju!"Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 16:11 Kunagi töötasin vene kollektiivis ja kuulsin sellist anekdooti:
-
Külaline
Kirjuta Eesti keeles. Millest sa aru ei saa?Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 23:07Ukraina keeles võib kirjutada?Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 20:41See siin on eestikeelne foorum. Ikka veel arvab mõni, et kõik eestlased oskavad ilmtingimata vene keelt. Proovigu aga mõni venekeelses foorumis eesti keelt kasutada, nii on kohe kõva kisa lahti, et "ne panimaaju!"Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 16:11 Kunagi töötasin vene kollektiivis ja kuulsin sellist anekdooti:
Miks mina alati kainestusmajja satun, aga sina mitte, küsib üks joodik teiselt. Mina tean oma normi, vastab see. Ja millest sa siis tunned, et rohkem enam võtta ei tohi? See on väga lihtne. Alati, kui hakkan viina võtma, otsin ma taskust oma ämma pildi ja panen selle enda ette lauale. Iga kord pärast pitsi kummutamist vaatan pilti. Niikui see ämm mulle meeldima hakkab, on kohe selge, et rohkem viina võtta ei tohi.
-
Külaline
Miks peaks eestikeelses foorumis kirjutama ukraina keeles? Aga palun mine mõnda ukrainakeelsesse e-lobamajja ja lobise seal palju kulub!Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 23:07Ukraina keeles võib kirjutada?Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 20:41See siin on eestikeelne foorum. Ikka veel arvab mõni, et kõik eestlased oskavad ilmtingimata vene keelt. Proovigu aga mõni venekeelses foorumis eesti keelt kasutada, nii on kohe kõva kisa lahti, et "ne panimaaju!"Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 16:11 Kunagi töötasin vene kollektiivis ja kuulsin sellist anekdooti:
-
Külaline
Mõni kõvem mees on isegi ämma vagu kündnud vintis peaga.
-
Külaline
Pervert jälle unistamas.
Mati läks kodunt kassiga koos ja tagasi jõudsid ka 3p hiljem koos. Kassi kõik silitavad ja kiidavad, Matiga isegi ei räägita?!
-
Külaline
Mis on ühist blondiinil ja tornaadol?
Mõlemad tulevad tormiselt ja märjana ning lahkudes võtavad su maja ja auto kaasa.
Mõlemad tulevad tormiselt ja märjana ning lahkudes võtavad su maja ja auto kaasa.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kiisu ja 7 külalist