Mitu seksparnerit sama aegselt. Kas normaalne või mitte?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:36 Noo öelge ausalt. Mis väärtus on neis aastaid tutvumisportaalides istuvatel naistel. Parim enne möödas. Mitu last. Keskmine või alla selle sissetulek. Voodis on nii nagu on. Palju ekse ja palju eelnevaid suhteid. Eriti selle nn otsinguperioodil. Iseloomust ja ellu suhtumisest ei räägigi.
Miks peab mees võtma endale selga sellise koorma? Mis ta vastu saab? Üldjuhul mitte midagi
Õigus, aga valida tuleb siis osata, uidu oledki portsu otsas.
Täpselt sama:
Noo öelge ausalt. Mis väärtus on neis aastaid tutvumisportaalides istuvatel meestel? Parim enne möödas, kiilas ja õllekõhuga. Mitu last mitme naisega. Keskmine või alla selle sissetulek ja eluase alla arvestust. Voodis on nii nagu on, potentsiprobleemid hiilivad ligi, mida erinevate naistega "ravitakse". Palju ekse ja palju eelnevaid suhteid. Eriti selle nn otsinguperioodil. Iseloomust ja ellu suhtumisest ei räägigi- BINGO! Nagu sinu suust :lol: .
Miks peab naine võtma endale selga sellise koorma? Mis ta vastu saab? Üldjuhul mitte midagi
Seepärats 40+ naised ongi liiga targad, et mingit meest omale kaela peale võtta, keda vaja teenindama hakata. Lõbutsevad, kasutavad, annavad edasi. :mrgreen:
Külaline

Barbara kirjutas: 28 Juun 2024 10:29
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:21 põhjendamatult kõrge ego on neil ühine joon.
SA oled asjast valesti aru saanud- põhjendatult kõrge ego on naistel, kes ennast sinu moodi meestega ei lörtsi. Sest nad ongi paremat väärt. Eks sina saad sellised, mida sina väärt oled. Kuidas nii lihtne eluline asi ikka mehele kohale ei jõua...!? Sest nii on ju. Sa väärid just neid litsakaid, sest sa ise otsid neid. Ja siis ulud, kuidas häid naisi pole. On, aga mitte sulle.
Ei, siin käib nutt just headest naistest, kes teda vääriliseks ei pea. Seepärast nimetabki neid litsakateks, ei taha talle kuuluda
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:51
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:21 põhjendamatult kõrge ego on neil ühine joon.
SA oled asjast valesti aru saanud- põhjendatult kõrge ego on naistel, kes ennast sinu moodi meestega ei lörtsi. Sest nad ongi paremat väärt. Eks sina saad sellised, mida sina väärt oled. Kuidas nii lihtne eluline asi ikka mehele kohale ei jõua...!? Sest nii on ju. Sa väärid just neid litsakaid, sest sa ise otsid neid. Ja siis ulud, kuidas häid naisi pole. On, aga mitte sulle.
Ei, siin käib nutt just headest naistest, kes teda vääriliseks ei pea. Seepärast nimetabki neid litsakateks, ei taha talle kuuluda
Teemaks oli. "Mitu seksparnerit sama aegselt. Kas normaalne või mitte?" Aga ei ikka oli vaja hakata solvama. Arutlema kes on halb ja kes on vale.
Seega kas 1,2,3 või enam partnerit on teil üheaegselt olnud. Mis tundeid see teis tekitas ja kas peate seda õigeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:36
Mida kursdit sa veel vastu tahad saada?

Põhjendamatult kõrge enesehinnang on see kui keegi teeskelb kedagi kes ta tegelikult pole. Ilus, tark, naiselik, truu. Arvamus, et kuna ta on kõike seda siis on ta kõikide meeste ihaldusobjekt.
Noo öelge ausalt. Mis väärtus on neis aastaid tutvumisportaalides istuvatel naistel. Parim enne möödas. Mitu last. Keskmine või alla selle sissetulek. Voodis on nii nagu on. Palju ekse ja palju eelnevaid suhteid. Eriti selle nn otsinguperioodil. Iseloomust ja ellu suhtumisest ei räägigi.
Miks peab mees võtma endale selga sellise koorma? Mis ta vastu saab? Üldjuhul mitte midagi, sest provva aeg kulub ära oma lagunenud elu ülalpidamiseks.
Mida kuradit sa veel vastu tahad saada? Mida? Mis kuradi koorem?Ja millele? Mida sa ise pakud, mida???? Nimeta kaks asja mida pakud.
Normaalne provva, kes oma aega enda ülalpidamiseks kulutab.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:57
Teemaks oli. "Mitu seksparnerit sama aegselt. Kas normaalne või mitte?" Aga ei ikka oli vaja hakata solvama. Arutlema kes on halb ja kes on vale.
Seega kas 1,2,3 või enam partnerit on teil üheaegselt olnud. Mis tundeid see teis tekitas ja kas peate seda õigeks.
Alusta endast. Mis tunne oli kui seda viimati tegid? Kas mõtlesid kepi ajal olemasolevale või teisele?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:42
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:36 Noo öelge ausalt. Mis väärtus on neis aastaid tutvumisportaalides istuvatel naistel. Parim enne möödas. Mitu last. Keskmine või alla selle sissetulek. Voodis on nii nagu on. Palju ekse ja palju eelnevaid suhteid. Eriti selle nn otsinguperioodil. Iseloomust ja ellu suhtumisest ei räägigi.
Miks peab mees võtma endale selga sellise koorma? Mis ta vastu saab? Üldjuhul mitte midagi
Täpselt sama:
Noo öelge ausalt. Mis väärtus on neis aastaid tutvumisportaalides istuvatel meestel? Parim enne möödas, kiilas ja õllekõhuga. Mitu last mitme naisega. Keskmine või alla selle sissetulek ja eluase alla arvestust. Voodis on nii nagu on, potentsiprobleemid hiilivad ligi, mida erinevate naistega "ravitakse". Palju ekse ja palju eelnevaid suhteid. Eriti selle nn otsinguperioodil. Iseloomust ja ellu suhtumisest ei räägigi- BINGO! Nagu sinu suust :lol: .
Miks peab naine võtma endale selga sellise koorma? Mis ta vastu saab? Üldjuhul mitte midagi
Seepärats 40+ naised ongi liiga targad, et mingit meest omale kaela peale võtta, keda vaja teenindama hakata. Lõbutsevad, kasutavad, annavad edasi. :mrgreen:
Noo mind sa ei kirjeldanud. Selliseid nagu kirjeldasid võibolla on, aga neid on 40 ja enam vanuses meeste hulgas vähemuses. Erinevalt naistest.
Mees 40 ja enam vanuses on üldjuhul oma karjääri tipul ja hästi teeniv. Laenud makstud ja kodu ilus kus elab üksi. Lapsed on juba suured ja elavad emaga. Eksiga suhtleb täpselt niipalju, et kannab elatise üle ja kui on suuremad kulud või probleemid siis suhtleb. Muidu ei ole huvitatud eksiga suhtlemisest, sest miks ta peaks tahtma sellisega suhgelda kes on tema eks. On laste ema ja nii jääb.
Mehed ei vea ka eelmiste suhete taaka kaasa ja nad ei kollektsioneeri oma eelmisi suhteid kui hingesugulasi ja südamesõpru. Seega nende kaaslased ei pea tõtt vahtima ja pidevalt kuulama kogemata pealt telefonikõnesid kuidas oma eelmise voodipartneriga elu arutakakse ia itsitatakse. Seega ta ongi vaba mees. Päriselt vaba. Tuleb kuna tahab, läheb kuna tahab. Loob suhteid kellega ja kuna tahab. Ja saab pühenduda oma hetkes olevale partnerile.
Naine aga peab planeerima, planeerima jne, jne. Lapsed, eksid, sõbrantsid, töö ja muud 100 häda. Ja kõige selle juures peab mees muudkui tõestama, tõestama. Midagi huvitavat välja mõtlema. Kõik üritused tasuma jne. Milleks? Mis põhjus see peaks olema, et sellistega päris koosellu minna. Kindlasti on ka naisi kes saavad kõige sellega hakkama ja neil jätkub ka mõistust, tahtmist ja oskusi ka meest kogu selle jama sees märgata. Aga mina oma kogemustest ja kõrvalt vaadates hoian ainult pead kinni. Miks sa vaene mehike sinna ronisid. Saa 60-nd ja siis osti endale mingi tädike vanuses 55 ja enam. Sellel ehk lapsed kodust läinud, mõistus peas jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 11:08
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:42
Täpselt sama:
Noo mind sa ei kirjeldanud. Selliseid nagu kirjeldasid võibolla on, aga neid on 40 ja enam vanuses meeste hulgas vähemuses. Erinevalt naistest.
Mees 40 ja enam vanuses on üldjuhul oma karjääri tipul ja hästi teeniv. Laenud makstud ja kodu ilus kus elab üksi. Lapsed on juba suured ja elavad emaga. Eksiga suhtleb täpselt niipalju, et kannab elatise üle ja kui on suuremad kulud või probleemid siis suhtleb. Muidu ei ole huvitatud eksiga suhtlemisest, sest miks ta peaks tahtma sellisega suhgelda kes on tema eks. On laste ema ja nii jääb.
Mehed ei vea ka eelmiste suhete taaka kaasa ja nad ei kollektsioneeri oma eelmisi suhteid kui hingesugulasi ja südamesõpru. Seega nende kaaslased ei pea tõtt vahtima ja pidevalt kuulama kogemata pealt telefonikõnesid kuidas oma eelmise voodipartneriga elu arutakakse ia itsitatakse. Seega ta ongi vaba mees. Päriselt vaba. Tuleb kuna tahab, läheb kuna tahab. Loob suhteid kellega ja kuna tahab. Ja saab pühenduda oma hetkes olevale partnerile.
Naine aga peab planeerima, planeerima jne, jne. Lapsed, eksid, sõbrantsid, töö ja muud 100 häda. Ja kõige selle juures peab mees muudkui tõestama, tõestama. Midagi huvitavat välja mõtlema. Kõik üritused tasuma jne. Milleks? Mis põhjus see peaks olema, et sellistega päris koosellu minna. Kindlasti on ka naisi kes saavad kõige sellega hakkama ja neil jätkub ka mõistust, tahtmist ja oskusi ka meest kogu selle jama sees märgata. Aga mina oma kogemustest ja kõrvalt vaadates hoian ainult pead kinni. Miks sa vaene mehike sinna ronisid. Saa 60-nd ja siis osti endale mingi tädike vanuses 55 ja enam. Sellel ehk lapsed kodust läinud, mõistus peas jne.
Ja miks sa ronisid?
Külaline

Ja õpi, ka naisele meeldiks kuulda mehe aitähhi, kui naine enda piletite eest ise maksab või mehele välja teeb
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:59 Mida kuradit sa veel vastu tahad saada?
Niiet peab piisama sinu hurmavast isiksusest? Nooo tänan, ei :lol: :lol: :lol: Ma TÕESTI olen paremat väärt.
Loomulikult ma kulutan aega iseenda ülevalpidamiseks, kelle siis veel? Miks sa puhkuse ajal nii tige oled ja paremat teha ei oska kui foorumis istuda meiega, ikka tegelikult jäi saamata vist...
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 11:05
Alusta endast. Mis tunne oli kui seda viimati tegid? Kas mõtlesid kepi ajal olemasolevale või teisele?
Te prouad unustate ühe asja ära. Ma olen vaba. Seega ei peta kedagi. Ma lihtsalt elan ja naudin elu.
Mul ei ole isegi sellist 3-4 kuulöist suhet mis polegi suhe. Ja minu käitumine ei sarnane päris 1:1 le naiste omadega. Ehk siis tutvutakse ja jõutakse isegi voodisse. Selline suhe on kestnud juba kuid. Aga samas tutvutakse edasi ja kui on sobiv isend jõutakse ka temaga voodi. Kui uus isend on sobivam siis öeldakse esimesele isendile, et sorry. Midagi ei tule välja. Aidaaa-pakaa. Kui teine isend ei osutu peale paari voodiskäiku siis esimesel veab. talle veel ei tehta tsauu-pakaa. Veel. Ja ega selle teisega läheb samamoodi. Jõutakse tutvuda järgmise, järgmisega jne. Mõnikord ka minuga.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 12:36
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:59 Mida kuradit sa veel vastu tahad saada?
Niiet peab piisama sinu hurmavast isiksusest? Nooo tänan, ei :lol: :lol: :lol: Ma TÕESTI olen paremat väärt.
Loomulikult ma kulutan aega iseenda ülevalpidamiseks, kelle siis veel? Miks sa puhkuse ajal nii tige oled ja paremat teha ei oska kui foorumis istuda meiega, ikka tegelikult jäi saamata vist...
Mõttetu pläma ju. Lugesite välja seda mida soovisite. Aitähh ja tänan on elementaarne. Kuigi ma üldjuhul ei lase naisel endale välja teha. Tasun enda ja kaaslase eest. Kiiks on selline. Teie poolt kirutud vana kool või generatsioon.
Külaline

[/quote]
Mida kuradit sa veel vastu tahad saada? Mida? Mis kuradi koorem?Ja millele? Mida sa ise pakud, mida???? Nimeta kaks asja mida pakud.
[/quote]

Mina ei ole sellises suhtes. Mul ei olegi suhet. Heas suhtes ei ole kahte asja. heas suhtes on palju muud. On mõistmine, usaldamine jne. Ma rahast ei hakkaks selles lõimes rääkima, sest sinutaolisele ei tee midagi selgeks. Ainult niipalju, et mina saan elus palju paremini hakkama kui enamus inimesi. Ja ma pole kooner.
Küll aga tahaks ma oma pühendatud ajale jne midagi vastu saada. Ja see on see, et ma ei ole igavene 3-4, sest sinutaolised ropendavatel, samas ebakindlatel mamslitel on alati keegi tema enda kaaslasest eespool. Olgu seda siis lapsed, sõbrannad, eksid ja tont teab kes veel. Tema tahab, et teda kantakse kätel, aga mida ise vastu pakub???? Ära minu pärast rohkem muretse. Sinutaolisega ma isegi mitte ei mõtleksi midagi aretada, sest sapp pritsis ekraanilt vastu nägu sinu kommentaari lugedes.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:57 Teemaks oli. "Mitu seksparnerit sama aegselt. Kas normaalne või mitte?"
Isegi sa ise ütlesid, et pole normaalne, mida sa enam nämmutad?

Minul on oma mees alati nr 1, aga tema on oma koha truuduse, austuse ja lojaalsusega välja teeninud juba ammu. Sina jääd alatiseks "mamslitele" 3.-4.järguliseks, sest kõrgemaks kohaks... ei vea vaimuanded välja.
Külaline

Enne rääkis mees ausast suhtest ja nüüd lõpetuseks ütles ikka välja, et viib sihile st just a sex
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 15:19 Enne rääkis mees ausast suhtest ja nüüd lõpetuseks ütles ikka välja, et viib sihile st just a sex
Mida sa haugud? Kus siin ausast suhtest räägitud on? Ja kas minu suhtlemine pole siis aus. Mille poolest ta ebaausam on kui naiste suhted kellega ma suhtlen?
Ma ütlesin kuskil, et õige on kui pole samaaegselt mitut sekspartnerit. Nagu teema pealkirigi. Ja teadmiseks, et mul üldjuhul polegi. Ma käin ja teenomad olemisedd ära ja kui asi vaibub tuleb järgmine. Ma ei saa ju nädalavahetustel mitmes kohas korraga olla.
Ja see on suur erinevus neist suhetest kus nagu otsitakse kedagi ja täna seksitakse ühega ja nädalalõpus teisega ja siis tehakse valikuid. Kui nädalalõpu oma ei sobi siis jäädakse tänase juuurde. See on siis naiste stiil mis on täiesti aktsepteeritav. Siit ma muud ei loegi välja. Ja muidugi väike nähvakas eksiga vahepeal see pole üldse kõneväärt.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 13:19 Ajendatuna visiitsuhte teemas olevast diskussioonist küsiks. Kas magamine samaaegselt mitme inimesega on normaalne. Kui jahh siis mitmega. Kas kõik asjapooled teadsid, et nad pole ainukesed partnerid ja kuidas nad sellesse suhtusid.
Konservatiivne naine, 40+, minu jaoks pole normaalne, aga kindlasti nii mõnegi jaoks on. Igaüks peaks tegema nii nagu õigeks peab, samas oleks õige alguses selgeks rääkida, kui teised sekspartnerid ka olemas, et selline seis. Siis saab teine pool ise otsustada, kas läheb edasi nii või ei.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 17:03
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 15:19 Enne rääkis mees ausast suhtest ja nüüd lõpetuseks ütles ikka välja, et viib sihile st just a sex
Kus siin ausast suhtest räägitud on? Ja kas minu suhtlemine pole siis aus.
Kus siis on aus, kui sa naistele näkku valetad:
Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 11:23 Minumeelest on tore, et selliseid naisi on. Meestel valikuvõimalus laiem. vaheldus ka. Saab praktiseerida erinevaid kogemusi. Ja iga erinev lihakeha on vahelduse mõttes ju ka erutav. Kord kaks ikka. Loomulikult tuleb sellistele naistele jätta mulje, et sa oled mul ainuke ja ma teistega ei seksi.
Sa oled moraalne madalkiht, ega su naised paremad pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 12:42
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 11:05
Te prouad unustate ühe asja ära. Ma olen vaba. Seega ei peta kedagi. Ma lihtsalt elan ja naudin elu.
Mul ei ole isegi sellist 3-4 kuulöist suhet mis polegi suhe. Ja minu käitumine ei sarnane päris 1:1 le naiste omadega. Ehk siis tutvutakse ja jõutakse isegi voodisse. Selline suhe on kestnud juba kuid. Aga samas tutvutakse edasi ja kui on sobiv isend jõutakse ka temaga voodi. Kui uus isend on sobivam siis öeldakse esimesele isendile, et sorry. Midagi ei tule välja. Aidaaa-pakaa. Kui teine isend ei osutu peale paari voodiskäiku siis esimesel veab. talle veel ei tehta tsauu-pakaa. Veel. Ja ega selle teisega läheb samamoodi. Jõutakse tutvuda järgmise, järgmisega jne. Mõnikord ka minuga.
Ilmselgelt oled kehv mees, kui sind pidevalt välja vahetatakse. Hea, et sul keegi paar kuudki on, kõva sõna, arvestades sitta iseloomu.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 17:03
Mida sa haugud? Kus siin ausast suhtest räägitud on? Ja kas minu suhtlemine pole siis aus. Mille poolest ta ebaausam on kui naiste suhted kellega ma suhtlen?
Ma ütlesin kuskil, et õige on kui pole samaaegselt mitut sekspartnerit. Nagu teema pealkirigi. Ja teadmiseks, et mul üldjuhul polegi. Ma käin ja teenomad olemisedd ära ja kui asi vaibub tuleb järgmine. Ma ei saa ju nädalavahetustel mitmes kohas korraga olla.
Ja see on suur erinevus neist suhetest kus nagu otsitakse kedagi ja täna seksitakse ühega ja nädalalõpus teisega ja siis tehakse valikuid. Kui nädalalõpu oma ei sobi siis jäädakse tänase juuurde. See on siis naiste stiil mis on täiesti aktsepteeritav. Siit ma muud ei loegi välja. Ja muidugi väike nähvakas eksiga vahepeal see pole üldse kõneväärt.
Oled kas rekkamees või vanem mees. Üks ei välista teist. Laiskus ja pealiskaudus vajalikuks täismänguks kumab igatahes läbi ses jutus.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 12:12
Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 11:59
Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 11:26 Tundub, et said pihta. Eks see koer kiunata kõige valjemini kes pihta saab. Kas tundsid ennast ära mõnes seiksluses. Seksi seikluses. Et arvasid, et oled oma seksiretkelt leitud mehele ainuke. Pärast tuli välja, et polnud. Mis siis, et ega sinagi ingel polnud, aga näe mees rsk pettis.Lits jääb litsiks nagu ütlesid. Selles on sul õigus.
Aga kas sa sellele pole mõelnud, et see mees ei petagi. Ta on vaba mees kes lihtsalt lõbutseb. Ja kõntsaks sõimamine näitab sinu taset. Kuidas sinu kohta öelda siis?
Miks sa isiklikult minu poole pöördud ja kujutad ette, et ma olen samasugune amööb oma põhimõtetlt kui sinusugune? MINA pole kedagi petnud, MINA ei ole lits ja seksiseiklused teen oma mehega. Aga su moraalne tase on jälestusväärne. Kuipaljudele inimestele sa haiget teed, oled kokku arvutanud?
Kuidas selline puhkuseromanss nagu seda siin nimetati kellegile haiget teeb? Kui kaaslane teada ei saa ongi ju kõik OK. Võib veelgi teha. Kui ei tea ei saa ka haiget. Üldjuhul kaaslane aimab aga ei tea täpselt.
Kui aimab, siis juba saab haiget. :x
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist