Ta oli nii palju rikas küll, et Harry raha tema elu kosmiliselt ei muudaks. Harry nimi on jah kõva sõna, millega raha kokku “rehitseda”. Usu, ameerikamaal on palju rikkamaid poissmehi kelle abil ta oleks veelgi rikkamaks saanud.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 12:38Selge see, et seda teadis ka M ja just seetõttu oligi ta plaan kohe pärast abiellumist ja tiitli saamist kohe mujale tõmmata ja "nime" abil raha kokku rehitsema hakata.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 12:35 Kes arvab, kuidas inimeaed ihkavad seda kuninglikku elustiili, ei ihka, varasemad Harry tüdrukud sel põhjusel suhteid katkestanud. Rikas olla on palju parem kui olla rikas ja kuninglik, sealt tuleb terve ladem etiketireegleid, kohustusi, kaamera ees naeratamist ja poseerimist. Meelakkumine see kuningliku elu ei ole
Elisabeth Holmes, Amber Heard, Meghan Markle jms
-
Külaline
-
Külaline
Sa tead “täitsa täpselt” kuidas Williamiga seotud kuulujuttudel pole tõepõhja all aga Meghaniga seonduvatel on?6V65P kirjutas: ↑28 Juun 2024 13:06Maadam - tegelikult inglased - huvitav, miks sa sõna "britid" ei kasuta, Rose H kuulujutt algatati kellegi poolt, kes teadis täitsa täpselt, et see polnud tõsi. Nagu ka see kurikuulus jutt, et William olla Prince of Pegging, samas kui Garry näpistab meest nibusid ja pitsitab seksika mehe reit. MmmKülaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 12:35Paljud inglased olid nägu vingus, sest Harry ei võtnud omale 18 aastast blondi inglise neiut naiseks. Kuna rassikaarti avalikult ei tahetud eksponeerida (kuigi seda ka tehti) siis hakati otsima põhjuseid väljasöömiseks.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 12:14 Mul on Harryst kahju ses mõttes, et ta NII väga tahtis omale ka lõpuks naist, peret, et kõik tema naist armastaks nagu oli populaarne Diana ja on(oli veel enam noorena) Kate. Ja siis sai sellise. No ma ei tea, kui ikka inimene pidevalt kogu maailmaga tõlis on ja kõik teevad valesti, siis enamasti on see peeglisse vaatamise koht, KES siis vildakas on, kas ise või maailm.
William siiani igati tehtud mees kuigi kuulujutud Rose H.’ga seoses on märksa krõbedamad kui misiganes Meghaniga seotud jutud seda olid. Sellist furoori tema ümber ei olnud.
Inglastel oli Meghaniga sada häda, küll ei olnud puhas valge, ameeriklane, liiga vana, varasemalt abielus. Kas sellidte probeleemidega kriitikud näitavad viga Meghanis või neis? Mina arvan - neis endis. Kari inglise tädikesi siiani kibestunud kuidas Harry inglasest noort prutat ei valinud, sellistele ei saa meeldida, mõnel neist on vingumine elustiiliks kujunenud. Enne Meghanit sai Kate selle eest kuidas noorim laps ennast avalikkuses üleval pidas ja kuidas ta on liiga kõhna, vale riietusega, meigiga mis teeb teda liiga vanaks. Kui tuli Meghan sai rahvas uue rammuse kondi mida järada, Meghani aseemel oleks varemgi sealt jalga lasknud, mitte end tümitada lasknud.
Kes arvab, kuidas inimeaed ihkavad seda kuninglikku elustiili, ei ihka, varasemad Harry tüdrukud sel põhjusel suhteid katkestanud. Rikas olla on palju parem kui olla rikas ja kuninglik, sealt tuleb terve ladem etiketireegleid, kohustusi, kaamera ees naeratamist ja poseerimist. Meelakkumine see kuningliku elu ei ole
Tegelikult ei saagi aru Meghani eestlastest fännidest. Tumedanahalistel küll võis meeleheitlik püüe Meghanit kaitsta.. .
Ei ole ta fänn, kuid kibestunud …… nõiajaht kellelegi, pole veel nii ….. inimene, et sellist ….. toetaks.
-
Külaline
See on ju naise enda poolt ammu ümber lükatud kõlakas, kah furoor. Kuulujutuveskite kiimas fantaasia oli aineks, mitte reaalsus.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 13:20
William siiani igati tehtud mees kuigi kuulujutud Rose H.’ga seoses on märksa krõbedamad kui misiganes Meghaniga seotud jutud seda olid.
Aga Meghaniga on see häda, et tema ISE räägib rumalusi ja valesid ja jääb silma oma edevusega, siis on häda ning "kiusatakse taga", kui nende üle skandaaliks läheb
-
Külaline
Seda tema "rikkust" ei saa võrreldagi sellega, millele ta sai ligipääsu Harryga abielus olles. Plus kasulikud kontaktid moe- ning kingadisaineritega. Üks lihtne C-kategooria näitlejannake poleks sellist asja iial saavutanud.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 13:18Ta oli nii palju rikas küll, et Harry raha tema elu kosmiliselt ei muudaks. Harry nimi on jah kõva sõna, millega raha kokku “rehitseda”. Usu, ameerikamaal on palju rikkamaid poissmehi kelle abil ta oleks veelgi rikkamaks saanud.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 12:38Selge see, et seda teadis ka M ja just seetõttu oligi ta plaan kohe pärast abiellumist ja tiitli saamist kohe mujale tõmmata ja "nime" abil raha kokku rehitsema hakata.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 12:35 Kes arvab, kuidas inimeaed ihkavad seda kuninglikku elustiili, ei ihka, varasemad Harry tüdrukud sel põhjusel suhteid katkestanud. Rikas olla on palju parem kui olla rikas ja kuninglik, sealt tuleb terve ladem etiketireegleid, kohustusi, kaamera ees naeratamist ja poseerimist. Meelakkumine see kuningliku elu ei ole
-
Külaline
See marginaalne rikkus mis kohustuste, ranguse, etiketinormidega kaasa tuli pole seda väärt. Moe- ja kingadisainerid, talle sisuliselt dikteeriti ette mida kanda tohib ja kui pikk seelik olema peab. Vaata ta stiili enne ja peale abielu ja vahepealsel ajal.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 15:13Seda tema "rikkust" ei saa võrreldagi sellega, millele ta sai ligipääsu Harryga abielus olles. Plus kasulikud kontaktid moe- ning kingadisaineritega. Üks lihtne C-kategooria näitlejannake poleks sellist asja iial saavutanud.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 13:18Ta oli nii palju rikas küll, et Harry raha tema elu kosmiliselt ei muudaks. Harry nimi on jah kõva sõna, millega raha kokku “rehitseda”. Usu, ameerikamaal on palju rikkamaid poissmehi kelle abil ta oleks veelgi rikkamaks saanud.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 12:38
Selge see, et seda teadis ka M ja just seetõttu oligi ta plaan kohe pärast abiellumist ja tiitli saamist kohe mujale tõmmata ja "nime" abil raha kokku rehitsema hakata.
Saada
-
Külaline
Mis raha, keda see huvitab, ta on praegu 1000x KUULSAM kui enne!
-
Liane
Kas sul endal pole piinlik - vabandage väljendit - sellist möla kirjutada? Igaüks, kes Meghanit ja Harryt kaitseb ei ole fänn, vaid lihtsalt vastik on vaadata, kuidas täiesti tavalisi inimesi niimoodi igasuguse kriitikameeleta materdatakse. Daily Fail teenib raha selle sopa genereerimise eest, aga mis rahuldust sina ja sinusugused sellest saate, et seda laimu igalpool kordate, vaat sellest ma aru ei saa? Kui tühi ja mõttetu elu peab kellelgi olema, et suvalisi inimesi niimoodi rünnata.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 14:33See on ju naise enda poolt ammu ümber lükatud kõlakas, kah furoor. Kuulujutuveskite kiimas fantaasia oli aineks, mitte reaalsus.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 13:20
William siiani igati tehtud mees kuigi kuulujutud Rose H.’ga seoses on märksa krõbedamad kui misiganes Meghaniga seotud jutud seda olid.
Aga Meghaniga on see häda, et tema ISE räägib rumalusi ja valesid ja jääb silma oma edevusega, siis on häda ning "kiusatakse taga", kui nende üle skandaaliks lähebEi olnud alguses mingit vastuseisu, oli hoopis "värske tuuleõhk" kopitanud stiffide seas- ameeriklane, kuulsus, näitleja jnejne, Meghan ise tõmbas kõigele vee peale ja nüüd pole tal peale Sussexi tiitli mitte millegi peal enam seilata. KAugele sellega jõuab?
-
Külaline
Meghani käest saaks sa niiet õitseb, ta on kogu elu üritanud olla EBAtavaline inimene ja mitte suvaline, isegi abiellus selleks kuningapojaga, nüüd tuleb keegi kommentaator teda alandama tavainimeseks.Liane kirjutas: ↑28 Juun 2024 18:20 kuidas täiesti tavalisi inimesi niimoodi
/.../
suvalisi inimesi niimoodi rünnata.
-
Külaline
Seda küll, jah. Enne oli Ollivuudi näitlejate edetabelis tuntuselt kusagil 2049ndal kohal. Vahe on tuntav tõesti...Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 17:17 Mis raha, keda see huvitab, ta on praegu 1000x KUULSAM kui enne!
-
Külaline
No üks prints ja temaga abiellunud naisterahvas nüüd kohe kindlasti pole mingid"suvalised" ega "tavalised" inimesed. Suvaline tavaline inimene oled sina ja olen mina ja meist ei kirjuta mitte ükski Daily Fail ega Daily Mail.Liane kirjutas: ↑28 Juun 2024 18:20 Kas sul endal pole piinlik - vabandage väljendit - sellist möla kirjutada? Igaüks, kes Meghanit ja Harryt kaitseb ei ole fänn, vaid lihtsalt vastik on vaadata, kuidas täiesti tavalisi inimesi niimoodi igasuguse kriitikameeleta materdatakse. Daily Fail teenib raha selle sopa genereerimise eest, aga mis rahuldust sina ja sinusugused sellest saate, et seda laimu igalpool kordate, vaat sellest ma aru ei saa? Kui tühi ja mõttetu elu peab kellelgi olema, et suvalisi inimesi niimoodi rünnata.
Aga kuna sa neid nii innukalt kaitsed (ma ei usu, et nad sugugi su kaitset vajaks), siis millistele andmetele tuginedes sa saad väita, et tegu on laimuga? Ja miks sinu arvates on sobiv, et M võib laimata C-d?
Sedasi mõtlevad inimesed, kes ei taha meedia tähelepanu. Need, kes seda tahavad ja vajavad, nende jaoks on maailma tuntumaisse kuningaperre abiellumine kordades väärtuslikum kui sellega kaasnev rahasumma.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 16:11 See marginaalne rikkus mis kohustuste, ranguse, etiketinormidega kaasa tuli pole seda väärt. Moe- ja kingadisainerid, talle sisuliselt dikteeriti ette mida kanda tohib ja kui pikk seelik olema peab. Vaata ta stiili enne ja peale abielu ja vahepealsel ajal.
Saadarohkem raha ja tuhandeid reegleid mida kanda võib, kuidas istuda ja astuda ja milliseid brände kanda. Nooooooo ei ole ahvatlev, ei ole.
-
Külaline
Ega neid Meghani ja Harry vihkajaid asjata Derangeriteks kutsuta. Lihtsalt koomiline on see plähmerdav vihkamine, eriti eestlase puhul
-
Külaline
Käsi südamel, mina ei VIHKA neid nüüd kindlasti mitte. Otse vastupidi, naerutavad rahvast, ehe koomikupaar ju (kuigi Harryl annet natuke vähe, puine ja õnnetu paistab vahel), pakuvad head meelelahutust ja maailma tumekollasele meediale tööd ja leiba, olgu nad õnnistatud ja jätkugu juttu neist kauemaks!
Liana/külaline, mis sa ikkagi sellest 43% nigeerlasest "tavalisest inimesest" arvad?
Liana/külaline, mis sa ikkagi sellest 43% nigeerlasest "tavalisest inimesest" arvad?
-
Külaline
Koomiline on hoopis kellegi pimesi jumaldamine.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 18:54 Ega neid Meghani ja Harry vihkajaid asjata Derangeriteks kutsuta. Lihtsalt koomiline on see plähmerdav vihkamine, eriti eestlase puhul
Mina ei vihka neid kohe mitte sugugi. Miks ma peaks üleüldse kulutama oma energiat ühe võõramaa printsi ja tema naise vihkamiseks? Aga mulle isiklikult oli tore näha, et kui praegune kuningas pidi abielluma märksa jäigemate normide alusel, siis tema poeg võib endale naiseks võtta ka juba korra abielus olnud naise. Et kuningakoda käib ajaga kaasas. Ja ka see on minu jaoks täiesti normaalne, et kõik ei soovigi kuninglikke kohustusi täita. Aga kui tahetakse privileege ja eeliseid, aga mitte nendega kaasnevaid kohustusi, siis see paneb mu kulmu kergitama küll. Ja samuti see kui väidetavalt suure privaatsusevajadusega inimesed end iga hinna eest pildil hoida üritavad. Minu jaoks on pigem tegu reality show'ga,mida mõnikord lõbu pärast jälgida ja eks näis millega see kõik lõpeb.
Kui ma üldse millegagi oma pead vaevan, siis see on Walesi printsessi tervis ja ma loodan väga, et asi ei ole hullem kui seda näidatakse.
-
Külaline
Isegi tema suur rikkus on kahtlane. Artiklis, kus arutati pintsakliplaste kehastajate rikkust polnud kellelgi miljonit. Aga vot Markle - viis miljonit. Hämmastav, kui palju raha saab teenida kahe minuti eest episoodis.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 13:18Ta oli nii palju rikas küll, et Harry raha tema elu kosmiliselt ei muudaks. Harry nimi on jah kõva sõna, millega raha kokku “rehitseda”. Usu, ameerikamaal on palju rikkamaid poissmehi kelle abil ta oleks veelgi rikkamaks saanud.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 12:38Selge see, et seda teadis ka M ja just seetõttu oligi ta plaan kohe pärast abiellumist ja tiitli saamist kohe mujale tõmmata ja "nime" abil raha kokku rehitsema hakata.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 12:35 Kes arvab, kuidas inimeaed ihkavad seda kuninglikku elustiili, ei ihka, varasemad Harry tüdrukud sel põhjusel suhteid katkestanud. Rikas olla on palju parem kui olla rikas ja kuninglik, sealt tuleb terve ladem etiketireegleid, kohustusi, kaamera ees naeratamist ja poseerimist. Meelakkumine see kuningliku elu ei ole
-
Külaline
Ohh, kuningas ise abiellus ju lahutatud naisega. 2005. aastal juba. Harry vingumine paistab nii mõndagi veennud olevat tema suureks ohvriks olemisest.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:53Koomiline on hoopis kellegi pimesi jumaldamine.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 18:54 Ega neid Meghani ja Harry vihkajaid asjata Derangeriteks kutsuta. Lihtsalt koomiline on see plähmerdav vihkamine, eriti eestlase puhul
Mina ei vihka neid kohe mitte sugugi. Miks ma peaks üleüldse kulutama oma energiat ühe võõramaa printsi ja tema naise vihkamiseks? Aga mulle isiklikult oli tore näha, et kui praegune kuningas pidi abielluma märksa jäigemate normide alusel, siis tema poeg võib endale naiseks võtta ka juba korra abielus olnud naise. Et kuningakoda käib ajaga kaasas. Ja ka see on minu jaoks täiesti normaalne, et kõik ei soovigi kuninglikke kohustusi täita. Aga kui tahetakse privileege ja eeliseid, aga mitte nendega kaasnevaid kohustusi, siis see paneb mu kulmu kergitama küll. Ja samuti see kui väidetavalt suure privaatsusevajadusega inimesed end iga hinna eest pildil hoida üritavad. Minu jaoks on pigem tegu reality show'ga,mida mõnikord lõbu pärast jälgida ja eks näis millega see kõik lõpeb.
Kui ma üldse millegagi oma pead vaevan, siis see on Walesi printsessi tervis ja ma loodan väga, et asi ei ole hullem kui seda näidatakse.
-
Külaline
Ega asjata Meghani kummardajaid suhkruteks kutsuta. Suhteliselt arusaamatu naise puhul, kes on nii keskpärane kui Meghan. Pole tal erilisi filmirolle ega midagi. Ja ainus asi, mida talt oodata on purk halvasti kleebitud sildiga moosi, mida Harry poiss-sõber teeskleb nautivat. Meghani positiivne omadus paistab üksiti olevat see, et ta Kate'i vihkab ja kadestab.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 18:54 Ega neid Meghani ja Harry vihkajaid asjata Derangeriteks kutsuta. Lihtsalt koomiline on see plähmerdav vihkamine, eriti eestlase puhul
Ahh tegelikult mis ma valetan. Nende lahutus saab kindlasti väga dramaatiline olevat ja huviga jälgitav.
-
Külaline
Jah, minu tutvusringkonnas kõik rikaste meeste naised mehega eduka ettevõtte pärast abiellunud. Igati loogiline järeldus. Mehel on hea järje peal ettevõtte ja naine. Loomulikult naised mehe raha järel, vaevalt seal armastust taga on.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 18:36Meghani käest saaks sa niiet õitseb, ta on kogu elu üritanud olla EBAtavaline inimene ja mitte suvaline, isegi abiellus selleks kuningapojaga, nüüd tuleb keegi kommentaator teda alandama tavainimeseks.Liane kirjutas: ↑28 Juun 2024 18:20 kuidas täiesti tavalisi inimesi niimoodi
/.../
suvalisi inimesi niimoodi rünnata.![]()
![]()
Meghan EI OLE hetkesesuiga suvaline ega tavaline, kuigi ilma abieluta ei teaks teda 95% praegustest jälgijatest/järgijatest
![]()
/peen sarkasm, kui tajumatuks jäi
Samasugune meelevaldne järeldus kus a = b sest c. Uskuge mind, need vabandage väga, mutirõivad, kummardamised, naeratamised, lehvitamised, tohutu kritiseerimine ja fotograafide ahistamine, kui poleks armastust ei peaks keegi kuulsuse, mõningate brändiriiete (mida nad tagastada võivad peale kandmist, Kate on vahele jäänud kandes kleiti millel hinnasilt rippus küljes), tabloidide poolt mustatud saada ja fotograafide laviini taluda. Kahtlaselt naiivne mõtlemine, kui hakata otsast harutama milline hunnik ….. sellega tegelikult kaasneb, seda veel eriti kui ei ole selles õhustikus üles kasvanud. Nagu papagoi kuldpuuris.
-
Külaline
ilusad inimesed, ilus kodu, ilusad lapsed, rahaga pole kitsas. Ma laseks proletariaadil selliste asjaolude juures naerda, ei kõigutaks mida näiteks Poola või Leedu keskklassi proua või minust arvab.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:04 Käsi südamel, mina ei VIHKA neid nüüd kindlasti mitte. Otse vastupidi, naerutavad rahvast, ehe koomikupaar ju (kuigi Harryl annet natuke vähe, puine ja õnnetu paistab vahel), pakuvad head meelelahutust ja maailma tumekollasele meediale tööd ja leiba, olgu nad õnnistatud ja jätkugu juttu neist kauemaks!![]()
-
Külaline
Kust sa nende laste ilu küll näha said? Neid hoitakse millegipärast peidus. Noh Archiet on demonstreeritud täispissitud mähkmega või paljalt vannis, aga Lilyt on vist ainult mingil rongkäigul nutmas nähtud.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:24ilusad inimesed, ilus kodu, ilusad lapsed, rahaga pole kitsas. Ma laseks proletariaadil selliste asjaolude juures naerda, ei kõigutaks mida näiteks Poola või Leedu keskklassi proua või minust arvab.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:04 Käsi südamel, mina ei VIHKA neid nüüd kindlasti mitte. Otse vastupidi, naerutavad rahvast, ehe koomikupaar ju (kuigi Harryl annet natuke vähe, puine ja õnnetu paistab vahel), pakuvad head meelelahutust ja maailma tumekollasele meediale tööd ja leiba, olgu nad õnnistatud ja jätkugu juttu neist kauemaks!![]()
-
Külaline
Meghan oli see, kes Austraalia turneel punases kleidis hinnalipik jalge vahel rippumas ringis tatsas.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:19Jah, minu tutvusringkonnas kõik rikaste meeste naised mehega eduka ettevõtte pärast abiellunud. Igati loogiline järeldus. Mehel on hea järje peal ettevõtte ja naine. Loomulikult naised mehe raha järel, vaevalt seal armastust taga on.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 18:36Meghani käest saaks sa niiet õitseb, ta on kogu elu üritanud olla EBAtavaline inimene ja mitte suvaline, isegi abiellus selleks kuningapojaga, nüüd tuleb keegi kommentaator teda alandama tavainimeseks.Liane kirjutas: ↑28 Juun 2024 18:20 kuidas täiesti tavalisi inimesi niimoodi
/.../
suvalisi inimesi niimoodi rünnata.![]()
![]()
Meghan EI OLE hetkesesuiga suvaline ega tavaline, kuigi ilma abieluta ei teaks teda 95% praegustest jälgijatest/järgijatest
![]()
/peen sarkasm, kui tajumatuks jäi
Samasugune meelevaldne järeldus kus a = b sest c. Uskuge mind, need vabandage väga, mutirõivad, kummardamised, naeratamised, lehvitamised, tohutu kritiseerimine ja fotograafide ahistamine, kui poleks armastust ei peaks keegi kuulsuse, mõningate brändiriiete (mida nad tagastada võivad peale kandmist, Kate on vahele jäänud kandes kleiti millel hinnasilt rippus küljes), tabloidide poolt mustatud saada ja fotograafide laviini taluda. Kahtlaselt naiivne mõtlemine, kui hakata otsast harutama milline hunnik ….. sellega tegelikult kaasneb, seda veel eriti kui ei ole selles õhustikus üles kasvanud. Nagu papagoi kuldpuuris.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 7 külalist