Millised on teie kaaslase vead

seks, suhted ja pereteemad
Tolmukübe
Kontakt:

Millised on teie kaaslase vead

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ja kuidas nendega toime tulete. Kas talute hästi, või halvasti? Kas olete aja jooksul juba vigadega ära harjunud? Kas aja jooksul on vigu juurde tulnud? Kas kaaslasel on palju vigu, või vähe vigu?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

See on huvitav, kuidas kaaslase vead ajas on nii häirivad, et mine või lahku ja siis pole neid enam.
Tavaline on et saavad mees ja naine kokku. Sobivad. Kodus saab kõik tehtud, nagu märkamatult.
Sünnivad lapsed. Naise koormus tõuseb lakke. Ta on närvis et mees teeb vähe. Pisiasjad viivad lahutuseni.
Edasi saavad aga lapsef suureks. Kodus pole jälle midagi erilist teha.
Ma olen kõik need etapid peaaegu läbinud. Lahutanud pole.
Aga mõtlen, et kui oleks....preagu pole ju enam nagu midagi kodus teha. Lapsed suured. Korra nädalas koristan. Sööme peamiselt tööl. Kodus teeme harva süüa. Mehele pole enam midagi ette heita.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Apr 2025 08:34 See on huvitav, kuidas kaaslase vead ajas on nii häirivad, et mine või lahku ja siis pole neid enam.
Tavaline on et saavad mees ja naine kokku. Sobivad. Kodus saab kõik tehtud, nagu märkamatult.
Sünnivad lapsed. Naise koormus tõuseb lakke. Ta on närvis et mees teeb vähe. Pisiasjad viivad lahutuseni.
Edasi saavad aga lapsef suureks. Kodus pole jälle midagi erilist teha.
Ma olen kõik need etapid peaaegu läbinud. Lahutanud pole.
Aga mõtlen, et kui oleks....preagu pole ju enam nagu midagi kodus teha. Lapsed suured. Korra nädalas koristan. Sööme peamiselt tööl. Kodus teeme harva süüa. Mehele pole enam midagi ette heita.
Mul on peaaegu sama stsenaarium. Aga selle vahega, et lapsed pole veel suureks saanud. Aga pooljuhuslikult suurenesid meie sissetulekud umbes neli korda. Kusjuures “minu” sissetulekud, mitte mehe poolt. Aga sealt edasi pole meil praktiliselt mitte ühtegi tüli olnud. Mees tundub kõige parem mees maailmas. Mäletan jah mingeid asju, mis varem närvidele käisid, aga need tunduvad praegu nii tühised ja mõttetud.
Külaline

Eks meil igaühel ole omad head ja vead. Aga tähtis on oskus näha suurt pilti. Ehk et kui hea on suurem kui halb, siis pole mõtet lahutada. Osa asjade puhul võib püüda rääkimisega lahendada/leevendada, aga päris lõpmatuseni rääkima jääda ka ei saa kui tulemust pole.

Üldiselt inimesed on oma harjumuste orjad. Kes on harjunud miskipärast just nii tegema, seda muuta on väga raske. Oma abikaasal on mõned kiiksud, näiteks ta ei suuda aru saada, et laste uneajal valju häälega ei räägita ja telekas pannakse vaiksemaks. (Jah, tean, et osas peredes saab tolmuimejaga põrandaid tõmmata, kui lapsed rahulikult magavad, aga meie lastel nii kõva uni küll ei ole.) Olen talle palju kordi selgitanud, et lapsed magavad, võtkem vaiksemalt, kuid ta unustab selle juba järgmisel päeval ära.
Samas aga on ta väga hoolitsev ja pühendunud isa ja abikaasa, lastega tegeleb sama palju kui ma isegi ja mitte kunagi ei pea talle midagi meelde tuletama, ikka ise võtab kätte ja teeb ära. Seega loen selle ülaltoodud seiga lihtsalt tema pisikeseks kiiksuks ega lase sel häirida suurt pilti, et tegelikult saame me täitsa hästi hakkama. Kui õhtul teleka valjuks paneb, siis võtan ise vaikselt puldi ja tõmban hääle vaiksemaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Apr 2025 08:47Aga pooljuhuslikult suurenesid meie sissetulekud umbes neli korda. Kusjuures “minu” sissetulekud, mitte mehe poolt. Aga sealt edasi pole meil praktiliselt mitte ühtegi tüli olnud.
Nii ta on. Õnn ei peitu mitte rahas, vaid selle hulgas nagu Tõstamaa vanasõna ütleb.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Apr 2025 10:55
Külaline kirjutas: 01 Apr 2025 08:47Aga pooljuhuslikult suurenesid meie sissetulekud umbes neli korda. Kusjuures “minu” sissetulekud, mitte mehe poolt. Aga sealt edasi pole meil praktiliselt mitte ühtegi tüli olnud.
Nii ta on. Õnn ei peitu mitte rahas, vaid selle hulgas nagu Tõstamaa vanasõna ütleb.
Mind tsiteerid ja olen nõus jah. Ma poleks varem arvanud, et see nii palju mõjutab. Aga stressivabam elu ja kõrgem eneseteostus/ enesehinnang ja sealt ta tulebki.
Külaline

Kurb on lugeda, et Eesti mehed on endiselt mingid kasutud diivanikaunistused, kes pereelus tegelevad peamiselt oma asjadega, laste ja koduga neil palju pistmist ei ole, see on nende arust ikka naiste rida.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 10:27 Kurb on lugeda, et Eesti mehed on endiselt mingid kasutud diivanikaunistused, kes pereelus tegelevad peamiselt oma asjadega, laste ja koduga neil palju pistmist ei ole, see on nende arust ikka naiste rida.
Absoluutselt mitte, nõme üldistus! Eestis on õnneks ikka täitsa normaalseid mehi ka. Mitte veatuid, inimesed polegi veatud, aga siiski normaalseid.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 10:27 Kurb on lugeda, et Eesti mehed on endiselt mingid kasutud diivanikaunistused, kes pereelus tegelevad peamiselt oma asjadega, laste ja koduga neil palju pistmist ei ole, see on nende arust ikka naiste rida.
Kust sa nüüd seda lugesid?
Külaline

iiR kirjutas: 06 Apr 2025 10:34
Absoluutselt mitte, nõme üldistus! Eestis on õnneks ikka täitsa normaalseid mehi ka. Mitte veatuid, inimesed polegi veatud, aga siiski normaalseid.

Eks on neid teistsuguseid mehi ka, aga pakun, et 80% eesti meestest on endiselt arvamusel, et lapsed ja koristus ja jne. on naiste rida.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 12:57Eks on neid teistsuguseid mehi ka, aga pakun, et 80% eesti meestest on endiselt arvamusel, et lapsed ja koristus ja jne. on naiste rida.
https://x.com/i/status/1908809871413150001
Zoomofdorg
Kontakt:

Postitus Postitas Zoomofdorg »

Mul polegi kaaslast. Olen 42 ja vallaline aga ei soovi keskealist prouat omale naiseks, koos teise mehe lastega. 18-30 aastase kena kehaga blondi eesti naisega võiks küll abielu sõlmida. Oman elamispinda ja on hea palk ka.
Külaline

Zoomofdorg kirjutas: 06 Apr 2025 13:49 Mul polegi kaaslast. Olen 42 ja vallaline aga ei soovi keskealist prouat omale naiseks, koos teise mehe lastega. 18-30 aastase kena kehaga blondi eesti naisega võiks küll abielu sõlmida. Oman elamispinda ja on hea palk ka.
Olen sinu vanusepiiris kena kehaga blond naine. Kahjuks ei soovi mingeid imelikke vanaätte endale meheks. Sinu elamispind ei huvita mind absoluutselt, elan pigem oma elamispinnal, kui et vanamehe juurde koliks.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 17:57Olen sinu vanusepiiris kena kehaga blond naine. Kahjuks ei soovi mingeid imelikke vanaätte endale meheks. Sinu elamispind ei huvita mind absoluutselt, elan pigem oma elamispinnal, kui et vanamehe juurde koliks.
Mina olen kena ja tore noormees, nimeks on Severinas. Googelda minu nime ja sa näed kus ma töötan ja milline on minu välimus. Kas mina muidu kõlbaks sulle meheks? ;)
Külaline

Zoomofdorg kirjutas: 06 Apr 2025 13:49 Mul polegi kaaslast. Olen 42 ja vallaline aga ei soovi keskealist prouat omale naiseks, koos teise mehe lastega. 18-30 aastase kena kehaga blondi eesti naisega võiks küll abielu sõlmida. Oman elamispinda ja on hea palk ka.
mõnele 58 aastat vanale prouale võib-olla isegi sobiksid.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 12:57Eks on neid teistsuguseid mehi ka, aga pakun, et 80% eesti meestest on endiselt arvamusel, et lapsed ja koristus ja jne. on naiste rida.
Ma ei tea, kust su arvamus pärineb, aga ei tunne ühtki sellist meest. Sõpruskonnas ja töökaaslaste hulgas tegelevad kõik mehed lastega väga palju. Lapsed on esikohal, pigem töö kannatab. Mu oma mees on lapsed nii hästi üles kasvatanud, et nad on ka täiskasvanuna oma isasse väga kiindunud. Väga palju aega nendega veetnud, kõiki sportima ajanud, kõikidele võistlustele palju aega ja raha kulutanud, pidevalt nende elus kaasas olnud. Siiani on väga lähedased.
Praegu imestan ka oma väimeeste üle, kui palju nad pidevalt lastega tegelevad, alates titade mähkmete vahetusest ja pepupesust kuni igapäevase õppimise ja trennide eest hoolitsemisega. Ja nädalavahetustel mõne ühise ürituse leidmisega.
Ainult oma kogemuse põhjal väidaks, et just 80% mehi tegeleb oma lastega pidevalt.
Eks igaühel ole muidugi oma tutvusringkond ja väidavad midagi selle põhjal.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 23:22
Ma ei tea, kust su arvamus pärineb, aga ei tunne ühtki sellist meest. Sõpruskonnas ja töökaaslaste hulgas tegelevad kõik mehed lastega väga palju. Lapsed on esikohal, pigem töö kannatab. Mu oma mees on lapsed nii hästi üles kasvatanud, et nad on ka täiskasvanuna oma isasse väga kiindunud. Väga palju aega nendega veetnud, kõiki sportima ajanud, kõikidele võistlustele palju aega ja raha kulutanud, pidevalt nende elus kaasas olnud. Siiani on väga lähedased.
Praegu imestan ka oma väimeeste üle, kui palju nad pidevalt lastega tegelevad, alates titade mähkmete vahetusest ja pepupesust kuni igapäevase õppimise ja trennide eest hoolitsemisega. Ja nädalavahetustel mõne ühise ürituse leidmisega.
Ainult oma kogemuse põhjal väidaks, et just 80% mehi tegeleb oma lastega pidevalt.
Eks igaühel ole muidugi oma tutvusringkond ja väidavad midagi selle põhjal.
Mul samad kogemused. Väimeeste jaoks on mul küll vara, aga iseenda ja sõprade perede järgi tundub mulle ka, et pigem 80-90% meestest tegeleb pere ja lastega väga palju. Ma ka ei saa aru, kust selline kummaline väide võeti.
Külaline

Mõni võiks areneda kaugemale nõukaajast, kus lapsed oli naise projekt ja kodu ka, mees võis külmkapi taha nälga surra, kui naist kodus polnud jne. Ja isegi sel ajal oli teistsuguseid mehi, mu oma isa hoidis mind kogu väikelapseea (käis öösiti tööl ja oli päeval vaba, sai lastega olla). Tänapäeval jäävad isad lapsehoolduspuhkusele, hoiavad lapsi, teevad süüa jne. Isadus kui selline on palju muutunud. Ja halbu isasid on kogu aeg olemas olnud.
https://www.err.ee/1609516234/age-viira ... t-aja-maha
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 17:57
Olen sinu vanusepiiris kena kehaga blond naine. Kahjuks ei soovi mingeid imelikke vanaätte endale meheks. Sinu elamispind ei huvita mind absoluutselt, elan pigem oma elamispinnal, kui et vanamehe juurde koliks.
Kas enesekriitika puudumine sind imelikult tundma ei pane. Keegi pole öelnud, et nii räigelt valetamine on labane.
Zoomofdorg
Kontakt:

Postitus Postitas Zoomofdorg »

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 17:57
40 aastates mees pole vanamees , täiesti tavaline keskeas mees. Samamoodi 40 aastates naine pole vanamutt. Paljud keskeas üksikud lastega naised otsivad omale meest kes neid üleval peaks. Otsi lolli ausalt, igaüks peab ise hakkama saama endaga üleval pidamisega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 2 külalist