Kulmude ja ripsmete püsivärv

sh kaaluga seotud teemad
Mupsik
Teerajaja

Kulmude ja ripsmete püsivärv

Postitus Postitas Mupsik »

Soovitage kulmu ja ripsmevärvi, mis püsib peal ka kauem, kui 4-5päeva. Olen aastaid senimaani kasutanud RefectoCili. Ostnud TradeHouse-ist. Aga ikka ja jälle pean pettuma. Ei taha nagu üldse peal püsida. Isegi, kui pruuni ja musta kokku segada(see pidi kauem kestvama tulemuse andma).
Või siis vastupidi, mingit head vesiniku, mis aitab paremini püsida värvil.

Äkki nüüd on mingeid paremaid variante hoopis müüki tulnud.

Püsimeikki ega microbladingut ei soovi, kuna karv ikkagi on loomulikult hele ja minu nahk ei taha tinti väga hästi vastu võtta.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Õiges toonis microblading annab oluliselt loomulikuma tulemuse, kui ise enda heleda karva tumedaga(pruun+must) üle värvimine.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Mär 2025 15:38 Õiges toonis microblading annab oluliselt loomulikuma tulemuse, kui ise enda heleda karva tumedaga(pruun+must) üle värvimine.
Tore, aga blond värvimata kulmukarv tumeda microbladingu peal on ikka kole mis kole. Endal ka seesama blondi karva mute, sestap jälgin teemat.
Mupsik
Teerajaja

Külaline kirjutas: 28 Mär 2025 15:38 Õiges toonis microblading annab oluliselt loomulikuma tulemuse, kui ise enda heleda karva tumedaga(pruun+must) üle värvimine.
Nojaa aga microblading ju on naha peal(nagu ka püsimeik) ja karvad ikka heledad. Nüüd kevadel, päikesega eriti näha. Päike omakorda pleegitab karvu veelgi heledamaks. Niiet isegi bladinguga peaksin ma karvu ikka tumedamaks värvima. Seega ma vaid eelistan värvida.
Mitmel tuttaval on püsimeik, ja nemad ikka ka peavad karvu värvima lisaks.
Külaline

Mupsik kirjutas: 28 Mär 2025 17:31
Nojaa aga microblading ju on naha peal(nagu ka püsimeik) ja karvad ikka heledad. Nüüd kevadel, päikesega eriti näha. Päike omakorda pleegitab karvu veelgi heledamaks. Niiet isegi bladinguga peaksin ma karvu ikka tumedamaks värvima. Seega ma vaid eelistan värvida.
Seda enda heledat karva on märgatavalt näha ainult väga tugeva ja paksu kulmu korral, mida heleda karvaga tavaliselt ei ole. Aga ilmselt jah väga lähedalt on see märgata ka peenema ja hõredama karva puhul. No nagunii ei ole ka heleda karva mustaks võõpamine mitte kuidagi loomulik ja ei näe ka loomulik välja. Just selles võrdluses tundus see ebaloogiline, et microblading on ebaloomulik aga värvitud mustjas-pruun kulm blondi näos justkui mitte.
Mupsik
Teerajaja

Külaline kirjutas: 28 Mär 2025 18:00
Mupsik kirjutas: 28 Mär 2025 17:31
Seda enda heledat karva on märgatavalt näha ainult väga tugeva ja paksu kulmu korral, mida heleda karvaga tavaliselt ei ole. Aga ilmselt jah väga lähedalt on see märgata ka peenema ja hõredama karva puhul. No nagunii ei ole ka heleda karva mustaks võõpamine mitte kuidagi loomulik ja ei näe ka loomulik välja. Just selles võrdluses tundus see ebaloogiline, et microblading on ebaloomulik aga värvitud mustjas-pruun kulm blondi näos justkui mitte.
Kui sa oleks mu algatuse viimast lauset lugenud, kus ma kirjutasin, et minu nahk ei võta tinti hästi vastu(loe jääb kole), siis poleks ju seda üldse maininud.
Sellepärast ka mainisin, et microblading ja püsimeik ei ole variandid. Tahtsin soovitust karvade värvimiseks.
Pruuni alatooniga ei jää midagi ebaloomulik.
Probleem on värvi püsimises. Olen peaaegu 20 a värvinud. Püsivusega on probleem viimased paar aastat just RefectoCili värviga.
Külaline

Mupsik kirjutas: 28 Mär 2025 18:36Tahtsin soovitust karvade värvimiseks.
Mul kipub alumisel korrusel karvadesse halli sisse viskama. Sooviks häid nõuandeid karvade värvimiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Mär 2025 21:08
Mul kipub alumisel korrusel karvadesse halli sisse viskama. Sooviks häid nõuandeid karvade värvimiseks.
Sprayvärvid on selleks head. Saad kiirelt ühtlase tulemuse, soovitan proovida.
Külaline

See on mingi nali? Kui triip on nagunii mingi max cm lai, siis seal on mingid hallid karvad ja veel nii, et mees neid eredas valguses vahib?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Mär 2025 23:02
See on mingi nali? Kui triip on nagunii mingi max cm lai, siis seal on mingid hallid karvad ja veel nii, et mees neid eredas valguses vahib?
Kõigile ei meeldi mingi 1 cm laiune triip. Väga üheksakümnendad.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 08:24
Külaline kirjutas: 28 Mär 2025 23:02

Kõigile ei meeldi mingi 1 cm laiune triip. Väga üheksakümnendad.
Ära rõvetse. Mingi metsaga ei käi ükski normaalne naine ringi. Teine variant on täiesti paljas.
Mupsik
Teerajaja

See teema on siiski kulmu ja ripsmekarvadest. Kui tahate tutikarvade värvimise üle arutleda, tehke uus teema 😀
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Mär 2025 22:11Sprayvärvid on selleks head. Saad kiirelt ühtlase tulemuse, soovitan proovida.
Kas mingit linki nendest spray värvidest saaks?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 16:58
Külaline kirjutas: 28 Mär 2025 22:11Sprayvärvid on selleks head. Saad kiirelt ühtlase tulemuse, soovitan proovida.
Palun, pakun, et sulle sobiks see variant: https://www.messysupplies.com/products/sillystring
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 17:06
Palun, pakun, et sulle sobiks see variant: https://www.messysupplies.com/products/sillystring
See on liiga hull variant minu jaoks. Ilmselt on mingi leebem spray ka olemas, mida pihustada alumisele korrusele.
Mupsik
Teerajaja

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 17:42
Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 17:06

See on liiga hull variant minu jaoks. Ilmselt on mingi leebem spray ka olemas, mida pihustada alumisele korrusele.

Külaline ju ilmselgelt ilgub su kallal 😃

Sinna alla mina isiklikult ei paneks ei juukse ega ka kulmuvärvi(mida kulub palju). Ainuke mõeldav spei vb oleks see, mis on mõeldud juustele. Aga no kui asjaks läheb, ega see ka püsi.

Ja eks sa ise ilmselt trollid oma alumise korruse karvadega. Seega soovitan nulli ajada või leppida hallide karvadega 😂😂🙈
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 17:42Ilmselt on mingi leebem spray ka olemas, mida pihustada alumisele korrusele.
Miks peab just pihustama? Värvi kulmvärviga üle ja asi tehtud.
Külaline

Mupsik kirjutas: 29 Mär 2025 19:33Ja eks sa ise ilmselt trollid oma alumise korruse karvadega. Seega soovitan nulli ajada või leppida hallide karvadega
Mis hirmsat juttu sa ajad. Nulli ajavad ainult prostituudid. Nõukogude aeg oli niimoodi. Ausal naisel on ikka mingi karvakasv olemas. Hall värv mind ennast natukene häirib.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 19:37
Mupsik kirjutas: 29 Mär 2025 19:33Ja eks sa ise ilmselt trollid oma alumise korruse karvadega. Seega soovitan nulli ajada või leppida hallide karvadega
Mis hirmsat juttu sa ajad. Nulli ajavad ainult prostituudid. Nõukogude aeg oli niimoodi. Ausal naisel on ikka mingi karvakasv olemas. Hall värv mind ennast natukene häirib.
Isver, milline iba. Tänapäeval on vast pooltel noortel naistel nullis, selle jaoks käiakse end vahatamas või lausa eemaldatakse karvad lõplikult laseriga. Prost ja nõukogude aeg-mingi nali või?
Külaline

Mure on tegelikult selles, et värv kulub maha nahalt, mitte karvadelt nii ruttu. Käisin ka hiljutu püsimeiki tegemas kulmudele, siiber sai.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist