Kuidas sa neid rindu ette inspekteerid? Või on see hea vabandus oma impotentsusele: sry, mul selliste rindade peale ei tõuse. Püksid jalga ja plagama.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 18:08Kust sa välja nii suutsid lugeda? Kui isegi tahaksin siis ei suuda. Ei tõuse pekilasu peale. Tee või tina. Teine täiesti out on koledad rinnad. Paraku ilusate rindadega naisi vähe. Seega ma ikka valin
Kas olete nõus hakkama prostituudiks?
-
Külaline
-
Külaline
Tundub et seda, kuidas ja kellele peab "andma", tead ainuüksi sina, sul on kõigiga ja nende aluspükstega asja, kole mure, et keegi poleks "saast". Tõde on muidugi see, et sa ise oled kaka.
-
Külaline
Ette ja taha, igat moodi saab inspekteerida. Udara patrullKülaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 21:49Kuidas sa neid rindu ette inspekteerid? Või on see hea vabandus oma impotentsusele: sry, mul selliste rindade peale ei tõuse. Püksid jalga ja plagama.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 18:08Kust sa välja nii suutsid lugeda? Kui isegi tahaksin siis ei suuda. Ei tõuse pekilasu peale. Tee või tina. Teine täiesti out on koledad rinnad. Paraku ilusate rindadega naisi vähe. Seega ma ikka valinKülaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 17:14
Ja sellistega sina siis kepid ja ajad neid veel taga ka. Rõlge.
-
Külaline
Kuidas, kuidas?? Kuidas nii rumalale küsimusele vastata?Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 21:49Kuidas sa neid rindu ette inspekteerid? Või on see hea vabandus oma impotentsusele: sry, mul selliste rindade peale ei tõuse. Püksid jalga ja plagama.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 18:08Kust sa välja nii suutsid lugeda? Kui isegi tahaksin siis ei suuda. Ei tõuse pekilasu peale. Tee või tina. Teine täiesti out on koledad rinnad. Paraku ilusate rindadega naisi vähe. Seega ma ikka valinKülaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 17:14
Ja sellistega sina siis kepid ja ajad neid veel taga ka. Rõlge.
-
Külaline
Pervo on ennast jälle täis joonud ja naudib oma jutukesi, sest pärisnaine jääb kättesaamatuks.
-
Külaline
Kes see pärisnaine on? Kas tasulised naised on ka pärisnaised?Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 22:04sest pärisnaine jääb kättesaamatuks.
-
Külaline
Enamus naisi teenivad keskmist või alla selle palka. Aga majas elada tahavad, head autot tahavad,reisidel käia tahavad. Mees maksab selle kinni. Mu meelest tegemist prostitutsiooniga.
tuttava tuttava tuttav oli prost, küsis suhuvõtmise eest 300€, aga lõpuks käis seegi talle nii närvidele, et pani ameti maha. hakkas koristajaks, ent seal ei teeni ju midagi ning lõpetas sellegi kui endale rikka suhkruissi leidis. no varem või hiljem vahetatakse sind värskema mudeli vastu välja, mida sa siis veel tegema hakkad?

-
Külaline
Kui aitad oma pensioniga virelevat vanaema, kas siis vanaema tegeleb prostitutsiooniga?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 11:46 Enamus naisi teenivad keskmist või alla selle palka. Aga majas elada tahavad, head autot tahavad,reisidel käia tahavad. Mees maksab selle kinni. Mu meelest tegemist prostitutsiooniga.
-
Külaline
Ära usu kõike, mida sulle räägitakse. Selle summa eest saab juba "täisteenuse" ehk tal tuli ikka püksid ka jalast võtta
Ühes seksifoorumis tarbijad kurtsid, et see tõepoolest nii ka oli.
-
Külaline
Eelmisel suvel Rumeenias istusime sõbraga autos parkimisplatsil suvalise poe ees ja mingid tütarlapsed, üldse mitte prosti välimusega, suht tavalised riided ja meik, tulid ligi. Meie muidugi arvasime, et põhjuseks on meie kena välimus ja silmapaistev karisma, et neiud soovivad välismaa meestega sõbraks saada.
Nood aga ei rääkinud eriti välismaa keeli ja meie ei osanud nende oma. Küllaltki tihti kordus jutus aga sõna "saksofon". Mina olen tuntud lihtsameelse isikuna ja arvasin, et moodustamisel on mingi ansambel ja just vastava pilli mängija puudu.
Sõbral lõikas kiiremini, ta küsis: how much?
Neiud käisid välja vähese tuttava väljendi: twenty euro!
Et vähemalt seal kandis on antud teenus üsnagi taskukohane kõigile
-
Külaline
Krooniaja prostide taks oli meil ka tavaliselt 300 krooni ehk 20 eurot tund. Nii et veel odavam. Uuemate hindadega pole kursis, aga arvestades kui palju slaavi naisi siia on tulnud, ei usu et üle 50 maksta tuleb.
-
Külaline
Eks need hinnad on internetis avalikud, vaja ainult teada, millisest kohast vaadata. Ei hakka reklaami tegema, aga selline keskmine BJ maksab täna 50 raha.
-
Külaline
Ise endal imema ei ulatu?Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 21:31 Eks need hinnad on internetis avalikud, vaja ainult teada, millisest kohast vaadata. Ei hakka reklaami tegema, aga selline keskmine BJ maksab täna 50 raha.
-
Külaline
Ei. Ja sa tead seda ise ka. Või siis eitea ja oledki nii rumal.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 15:44Kui aitad oma pensioniga virelevat vanaema, kas siis vanaema tegeleb prostitutsiooniga?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 11:46 Enamus naisi teenivad keskmist või alla selle palka. Aga majas elada tahavad, head autot tahavad,reisidel käia tahavad. Mees maksab selle kinni. Mu meelest tegemist prostitutsiooniga.
-
Külaline
Milleks ropendada soliidses foorumis? Kes siis iseendal imeb, selleks on ikka teenusepakkuja.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 21:34Ise endal imema ei ulatu?
-
Külaline
Kindlasti huvitab foorumi lugejaid, kui palju maksab täna "täisteenus". Kui oled loonud usaldusliku suhte mõne keskeale läheneva (amatöörist) pereemaga, kes hobikorras toimetab, siis on võimalik saada hakkama umbes 100-150 euroga.
-
Külaline
Aga kui vanaema asemel on abikaasa, siis ta on prost?Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 21:35Ei. Ja sa tead seda ise ka. Või siis eitea ja oledki nii rumal.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 15:44Kui aitad oma pensioniga virelevat vanaema, kas siis vanaema tegeleb prostitutsiooniga?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 11:46 Enamus naisi teenivad keskmist või alla selle palka. Aga majas elada tahavad, head autot tahavad,reisidel käia tahavad. Mees maksab selle kinni. Mu meelest tegemist prostitutsiooniga.
-
Külaline
Kord või kuumaks?Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 21:39 Kindlasti huvitab foorumi lugejaid, kui palju maksab täna "täisteenus". Kui oled loonud usaldusliku suhte mõne keskeale läheneva (amatöörist) pereemaga, kes hobikorras toimetab, siis on võimalik saada hakkama umbes 100-150 euroga.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline