Selles mõttes üks kohtumine paar tundi, kui jaksu jätkub, siis saab paar raksakat panna.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 21:56Kord või kuumaks?
Kas olete nõus hakkama prostituudiks?
-
Külaline
-
Külaline
Jah, sest abikaasa magab sinuga. Ja sina selle eest pead teda üleval.
-
Külaline
Kuumaks ei ole mehe vaatevinklist otstarbekas. No oletame, et lepitegi kokku näiteks 500 kuu ja iga nädal kolm korda. See tegelikult muutub tüütuks kohustuseks, käi nagu jõusaalis peale abonomendi ostmist. Mees tahab vaheldust ja parem on jaotada oma raha mitme hobikorras tegutseva koduperenaise vahel. Maksad kasutuspõhiselt. Ühe kohtumise hind.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 21:56kuumaks?
-
Külaline
Pigem on see kohtumine 100 eur. 150 on räme ülemaksmine, sest võtad ka midagi head ja paremat kaasa. See ka kulu. Minul ongi jäänud kulu 100 pluss nänn. Kohtumised 4-5 korda kuus
-
Külaline
Ehk siis maksad terve oma kuupalga prostide peale ära! Vaene Revolver! No see on, kui tasuta naisi ei saa.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 22:13Pigem on see kohtumine 100 eur. 150 on räme ülemaksmine, sest võtad ka midagi head ja paremat kaasa. See ka kulu. Minul ongi jäänud kulu 100 pluss nänn. Kohtumised 4-5 korda kuus
-
Külaline
Ei ole Revolver ja ei maksa seda mida pole ehk kuupalka. Mul on sissetulek ja see lubab nii mõndagi. Mõne pereema jaoks on see hoopis kuupalk. Seega tegelen heategevusega.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 22:37Ehk siis maksad terve oma kuupalga prostide peale ära! Vaene Revolver! No see on, kui tasuta naisi ei saa.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 22:13Pigem on see kohtumine 100 eur. 150 on räme ülemaksmine, sest võtad ka midagi head ja paremat kaasa. See ka kulu. Minul ongi jäänud kulu 100 pluss nänn. Kohtumised 4-5 korda kuusKülaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 22:09
Selles mõttes üks kohtumine paar tundi, kui jaksu jätkub, siis saab paar raksakat panna.
-
daryteeele
- Kontakt:
Seksi tutvumissaidid - https://tonzes.com/sexdatingee.htm Soovitan.
Viimati muutis daryteeele, 08 Juun 2025 09:43, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Peab ikka jälk mees olema, kes seksi eest maksma peabGuest kirjutas: ↑01 Apr 2025 23:00Ei ole Revolver ja ei maksa seda mida pole ehk kuupalka. Mul on sissetulek ja see lubab nii mõndagi. Mõne pereema jaoks on see hoopis kuupalk. Seega tegelen heategevusega.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 22:37Ehk siis maksad terve oma kuupalga prostide peale ära! Vaene Revolver! No see on, kui tasuta naisi ei saa.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 22:13
Pigem on see kohtumine 100 eur. 150 on räme ülemaksmine, sest võtad ka midagi head ja paremat kaasa. See ka kulu. Minul ongi jäänud kulu 100 pluss nänn. Kohtumised 4-5 korda kuus
KUI TEESKLUS OHKIMISEGA SIIS 250 muidu 150Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 22:13Pigem on see kohtumine 100 eur. 150 on räme ülemaksmine, sest võtad ka midagi head ja paremat kaasa. See ka kulu. Minul ongi jäänud kulu 100 pluss nänn. Kohtumised 4-5 korda kuus
-
Külaline
Ja nänni sööd ise ära või? Kui ma tegeleks prostitutsiooniga, siis jätaks nänni ära ja võtaks rohkem raha. Kui töö, milleks mingi nõme nänn.Pigem on see kohtumine 100 eur. 150 on räme ülemaksmine, sest võtad ka midagi head ja paremat kaasa. See ka kulu. Minul ongi jäänud kulu 100 pluss nänn. Kohtumised 4-5 korda kuus
-
Külaline
Mitte iial ei oleks nõus olema prostituut, enese müümine ja mingite suvaliste töllidega seksimine oleks minu jaoks kahtlemata hullem kui surm.
Mida inimkond Teie seiukohaga peale peaks hakkama?Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2025 14:26 Mitte iial ei oleks nõus olema prostituut, enese müümine ja mingite suvaliste töllidega seksimine oleks minu jaoks kahtlemata hullem kui surm.
-
Külaline
Mis loll küsimus see veel on?
-
Külaline
100 eur? See on keskmise inimese päeva töötasu, mis ei sisalda rõvedate meestega seksimist.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 22:13Pigem on see kohtumine 100 eur. 150 on räme ülemaksmine, sest võtad ka midagi head ja paremat kaasa. See ka kulu. Minul ongi jäänud kulu 100 pluss nänn. Kohtumised 4-5 korda kuus
-
Külaline
Sa sooviks, et su mees paneks pigem su parimat sõbrannat, selmet osta teenust? Mis su haiges peakeses küll toimub? Nii kooner ja ahne on ikka ka rõve ollaKülaline kirjutas: ↑29 Mai 2025 16:38Peab ikka jälk mees olema, kes seksi eest maksma peabGuest kirjutas: ↑01 Apr 2025 23:00Ei ole Revolver ja ei maksa seda mida pole ehk kuupalka. Mul on sissetulek ja see lubab nii mõndagi. Mõne pereema jaoks on see hoopis kuupalk. Seega tegelen heategevusega.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 22:37
Ehk siis maksad terve oma kuupalga prostide peale ära! Vaene Revolver! No see on, kui tasuta naisi ei saa.![]()
-
Külaline
Pole sul mingit naist, keda sõbrannadega petta. Oled kole üksik mees, kes tasuta seksi ei saa.Sa sooviks, et su mees paneks pigem su parimat sõbrannat, selmet osta teenust? Mis su haiges peakeses küll toimub? Nii kooner ja ahne on ikka ka rõve olla
-
Külaline
Püha taevas, ma pole üldse mees. Jube, mis solgiaukKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2025 20:38Pole sul mingit naist, keda sõbrannadega petta. Oled kole üksik mees, kes tasuta seksi ei saa.Sa sooviks, et su mees paneks pigem su parimat sõbrannat, selmet osta teenust? Mis su haiges peakeses küll toimub? Nii kooner ja ahne on ikka ka rõve olla
-
Külaline
Sa oled see räuskaja, kes kavatseb nüüd igas teemas sõimelda? Tundub, et midagi hinge alla võetud ja siis tuli jälle räuskamise isu peale.Guest kirjutas: ↑02 Aug 2025 20:39Püha taevas, ma pole üldse mees. Jube, mis solgiaukKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2025 20:38Pole sul mingit naist, keda sõbrannadega petta. Oled kole üksik mees, kes tasuta seksi ei saa.Sa sooviks, et su mees paneks pigem su parimat sõbrannat, selmet osta teenust? Mis su haiges peakeses küll toimub? Nii kooner ja ahne on ikka ka rõve olla![]()
-
Külaline
Sinu maailmas ei tuleks see kõne allagi, et su mehele piisaks ainult sinust? Miks minu mees peaks minu kõrvalt veel prostide või sinu sõbrannadega keppima?Guest kirjutas: ↑02 Aug 2025 20:25Sa sooviks, et su mees paneks pigem su parimat sõbrannat, selmet osta teenust? Mis su haiges peakeses küll toimub? Nii kooner ja ahne on ikka ka rõve olla![]()
Ma ei kujuta ette, mis sinu elukeses küll toimub, et arusaam heast suhtest on nii väärastunud?
-
Külaline
Vabandust, kuidas minu elu siia peaks puutuma? Minu elus on kõik hästi. Jutt käis mehest, kes tarbib proste ja selle kohta tehti väkk ja iuuu ja issand kui kole mees. Siis ongi õigustatud küsimus-kas pigem sõbranna ja tasuta või prost? Inimene tarbib nagunii teisi naisi, küsimus on ainult-keda?Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2025 13:16Sinu maailmas ei tuleks see kõne allagi, et su mehele piisaks ainult sinust? Miks minu mees peaks minu kõrvalt veel prostide või sinu sõbrannadega keppima?
Ma ei kujuta ette, mis sinu elukeses küll toimub, et arusaam heast suhtest on nii väärastunud?
Meedias tuntud mees magas korduvalt oma naiste sõbrannadega, selline asi on väga levinud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist