Pärnu spad

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Pärnu spad

Postitus Postitas Külaline »

Plaanin lähiajal Pärnut külastada. Kumba spad soovitaksite - kas Terviseparadiisi või Wasa Resorti?

Kaks täiskasvanut. Kindlasti peab olema sulistamise võimalus (torud ei ole olulised).

Terviseparadiisis olen kunagi ammu mitu korda käinud. Siis tundus päris hea. Wasast ei tea midagi.
Külaline

Igaks juhuks tuletan meelde, et reedest hakkab koolivaheaeg. Siis on kõik spaad lapsi täis. Terviseparadiisis olen ise käinud, on tore küll. Aga ma olen alati lastega läinud ja lastel on seal kihvt. Kui torud ei huvita, siis äkki mingi vaiksem koht valida.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 17:31Kaks täiskasvanut. Kindlasti peab olema sulistamise võimalus
Ma saan aru, et otsitakse pigem sellist spad, kus õhtuhämaruses saaks pisut "sületantsu" teha kuskil vaiksemas basseininurgas?
nelz
Kontakt:

Postitus Postitas nelz »

Viikingi ja Hedoni lisaks ka nimekirja. Kui plaanis kaaslasega sulistada siis Hedonis ei ole kilkavaid ringi jooksvaid lapsi. Viikingis soojem Terviseparadiisis või Estonias.
Külaline

Terviseparadiisis pole täiskasvanutel midagi teha, külm ja ülerahvastatud. Viiking spa on nii ja naa, viimati oli suht must ja väsinud. Hedoni spa on R-kioski suurune, Estonia on okei. Wasas ei ole käinud aga see on suht uus võrreldes teistega seega on lootust, et ehk väheke korralikum.
Kirilee
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kirilee »

Terviseparadiisis on ju eraldi saunakeskus, seal on väga mõnus täiskasvanul lõõgastuda.
nelz
Kontakt:

Postitus Postitas nelz »

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 19:25 Viiking spa on nii ja naa, viimati oli suht must ja väsinud.
Viikingis oli värskendusremont veebruaris kui ma ei eksi...
Külaline

Wasa megaigav, nendest viimane valik.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 20:17 Wasa megaigav, nendest viimane valik.
Mis selle igavaks tegi? Et spa osa on väike ja piltide järgi tundub, et ei ole atraktsioone ja vist on vaid üks saun.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 19:08
Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 17:31Kaks täiskasvanut. Kindlasti peab olema sulistamise võimalus
Ma saan aru, et otsitakse pigem sellist spad, kus õhtuhämaruses saaks pisut "sületantsu" teha kuskil vaiksemas basseininurgas?
Jah, ma lähen oma täiskasvanud tütrega sinna sületantsu tegema.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 19:25 Terviseparadiisis pole täiskasvanutel midagi teha, külm ja ülerahvastatud. Viiking spa on nii ja naa, viimati oli suht must ja väsinud. Hedoni spa on R-kioski suurune, Estonia on okei. Wasas ei ole käinud aga see on suht uus võrreldes teistega seega on lootust, et ehk väheke korralikum.
Estonias olen käinud. Hedonis ka. Selle puhul jääb mulle tiba arusaamatuks, miks seda nii kiidetakse. Spa osa on tõesti R-kioski suurune. Viikingis olen olnud. Saime väga kehva toa seal. Sellepärast enam ei kipu.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 20:21
Mis selle igavaks tegi? Et spa osa on väike ja piltide järgi tundub, et ei ole atraktsioone ja vist on vaid üks saun.
Jah, olime seal 30 minutit, siis ostsime Terviseparadiisi piletid ning läksime sinna edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 20:51
Jah, olime seal 30 minutit, siis ostsime Terviseparadiisi piletid ning läksime sinna edasi.
Te olite ilmselt lastega?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 20:57
Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 20:51

Te olite ilmselt lastega?
Olime mehega kahekesi. Oleme käinud Eestis 22 spaas, see oli tõesti igav. Terviseparadiisis on suht normid saunad, see pilet tuleb muidugi veel lisaks osta, et sinna saada.
Külaline

Estonia on ok mu meelest.
Termid samuti ujumiseks üsna ok, aga hotelliosa liiga ravispaa. Sama Tervise kohta.
Viikingis mulle meeldib tegelikult see basseinide-saunade osa, mõnusalt sopiline ja pole igav, aga hotell ise oli viimati küll üsna kulunud ja eriti halva mulhe jätsid söögid. Mitte tarbimatud, aga sellised... kehvema otsa sööklalikud.
Wasa spaaosa on tõesti väike ja igav, aga no siiski lõõgastumist võimaldav, kui tahtagi lihtsalt kurguni soojas vees olla ja vahepeal sauna põigata. See-eest hotell ise oli kena ja puhas, meeldiv, toit maitsev.
Terviseparadiis on lähiajal raudselt lapsi kubinal täis, üldse sellisem lärmakam-lõbusam sulistamiskoht, mitte niivõrd mõnus lõõgastumispaik.
Hedonis pole käinud.
Ma läheks vist Estoniasse.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 20:59Olime mehega kahekesi. Oleme käinud Eestis 22 spaas, see oli tõesti igav.
Veidi küll of topic, aga ma ei saa lasta raisku minna võimalust küsida sinu kui spetsialisti käest. Milline on sinu TOP 5 spa list Eestis (selle 22 seast)?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 22:03
Külaline kirjutas: 06 Apr 2025 20:59Olime mehega kahekesi. Oleme käinud Eestis 22 spaas, see oli tõesti igav.
Veidi küll of topic, aga ma ei saa lasta raisku minna võimalust küsida sinu kui spetsialisti käest. Milline on sinu TOP 5 spa list Eestis (selle 22 seast)?
Elamus Spa, V Spa, Taagepera lossi spa Wagenküll, Noorus Spa Narva-Jõesuus ning Ring Spa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist