Töökoht ja palk

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 14:51
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 01:53 Aga kas tõesti arvate, et õpetajad on oma 3 kuud aastas puhkust ja üle keskmise eesti palga välja teeninud?????
Sul oleks ka õpetajat vaja, 56 päeva ei ole kolm kuud. Väga paljud õpetajad teevad sel ajal mujal tööd, et talvel saadava palgaga ära elada.
Mina arvan ka, et palk täpselt paras neile. See, et te puhkuse ajal pikka rubla taga ajate pole kellegi probleem. Ja kokku puhkate koos kõikide vaheaegadega maksumaksja kulul ikka ca 3 kuud.
Huvitav kust tuleb see arvamus, et õüetaja on mingi eriliik ja intelligents. Kui ei sobi minge sinna kus rohkem makstakse. Miks ei lähe siis? Kas ikka pole nii, et ega väga ei oodata teid erasektoris.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 15:08
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 14:51
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 01:53 Aga kas tõesti arvate, et õpetajad on oma 3 kuud aastas puhkust ja üle keskmise eesti palga välja teeninud?????
Sul oleks ka õpetajat vaja, 56 päeva ei ole kolm kuud. Väga paljud õpetajad teevad sel ajal mujal tööd, et talvel saadava palgaga ära elada.
Mina arvan ka, et palk täpselt paras neile. See, et te puhkuse ajal pikka rubla taga ajate pole kellegi probleem. Ja kokku puhkate koos kõikide vaheaegadega maksumaksja kulul ikka ca 3 kuud.
Huvitav kust tuleb see arvamus, et õüetaja on mingi eriliik ja intelligents. Kui ei sobi minge sinna kus rohkem makstakse. Miks ei lähe siis? Kas ikka pole nii, et ega väga ei oodata teid erasektoris.
Kust tuleb arvamus, et õpetajad on madalama sordi isendid, kellele palka maksma ei pea? Muudkui puhkavad. Tundub, et endal mõni trauma.
Muide, õpetajad lähevadki ära rahulikematele erialadele. Lähevad vaikselt, uksi ei pauguta. Ja sinu lastelastele annab matemaatikat, bioloogiat ja arvutiõpetust kunstiõpetaja. Tulemuseks madalam tase, rumalam mass inimesi. See ongi see "pikk plaan".
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 14:22
Mauno kirjutas: 20 Juun 2024 14:15 Haridus, 2600 eur (bruto).
Mõttetu Mauno. See teeb ju mingi 2200 kätte. Rott mis rott seline ei jõua nädalavahetustel välja teha. Kingitustest, õhtusöökidest, reisidest rääkimata. Kao ära siit
Ja selliseid kommentaarid on modede arvates igati ok? 🙃
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 12:47
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 12:42 JA SELLISED MAUNO NALJAD ON KA NAISTELE OMASED. kIPUVAD KÕIKI ON HEINODEKS KUTSUMA AGA KUULATES NENDE NALU :twisted:
Põhiharidusega naised ongi suured sõimajad.
Ja sa tead seda kuna need on ainukesed naised kes sind lähedale lubavad? Njh
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 11:08
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 14:22
Mauno kirjutas: 20 Juun 2024 14:15 Haridus, 2600 eur (bruto).
Mõttetu Mauno. See teeb ju mingi 2200 kätte. Rott mis rott seline ei jõua nädalavahetustel välja teha. Kingitustest, õhtusöökidest, reisidest rääkimata. Kao ära siit
Ja selliseid kommentaarid on modede arvates igati ok? 🙃
Aga kas sa raporteerisid seda postitust, et mode tähelepanu juhtida või niisama vingud?
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 10:43 Kõik ei sobi ka õpetajaks, pole oskust lastega suhelda, mõnel närvid ju enne läbi.
Ei sobi tõesti ja see tuleb tihti alles õppeaasta keskel välja, siis on keeruline ka järglast leida.
Külaline

Polegi palka, nii palju kui hobi sisse toob, ongi kogu tulu.
Külaline

Ajakirjanik olen, palk 1850 eurot.
kadry20

Postitus Postitas kadry20 »

Praegu lapsehoolduspuhkusel ja vanemhüvitis 1800 +käin ka tööl edasi ja on kuid,kus teenin isegi 4000 kätte ja olen rahul.
Töötan klienditeenindajana ja teine töökoht on firmas,mida minu mees juhib.
Külaline

Struktuuriüksuse juht riigiasutuses, brutopalk 2400. Vinguda ei tohiks, paljud minu tuttavatest saavad vähem. Kuna aga tööpäevad sageli kl 9-20 ja mõnikord tuleb tööd teha ka nädalavahetusel, siis tunnitasuna arvestades on palk siiski masendavalt madal.
Külaline

Täiskohaga töötu. Palk 5000 eurot kuus.
Traxie
Kontakt:

Postitus Postitas Traxie »

Kuigi olen ise teise eriala inimene, töötasin ka aasta ajutise lepinguga õpetajana ja no elus enam ei lähe, palju suurema raha eest ka mitte. Õpilaste austust saab veel välja teenida, kuid lapsevanemad kohtlevad sind tihti klienditeenindajana, kelle laps on VIP klient ja peaks saama erikohtlemist ning ähvardavad direktori ja Haridusametiga kui sa nende nõudmisi ei täida. Lugedes tundub, et need kes siin õpetajaametit pisendavad ongi ka samasugused lapsevanemad, kes näikse arvavat, et pika puhkuse eest peab kõike välja kannatama. Tol hetkel oli muidugi koroonaaeg, elas selle palgaga ka ära sest reisida ja kultuuri nautida nagunii ei saanud kuid kohe peale aasta lõppu liikusin erasektorisse tagasi. Hetkel siis täiskasvanukoolitustega tegemist, vahest mõni grupp ka nagu ülemeelikud teismelised, kuid palk palju parem, vastutust vähem ning kolleegiga ka naerame, et vähemalt nõudlikud lapsevanemad ei pommita iga päev :D
Külaline

Traxie kirjutas: 24 Nov 2024 02:00 Kuigi olen ise teise eriala inimene, töötasin ka aasta ajutise lepinguga õpetajana ja no elus enam ei lähe, palju suurema raha eest ka mitte. Õpilaste austust saab veel välja teenida, kuid lapsevanemad kohtlevad sind tihti klienditeenindajana, kelle laps on VIP klient ja peaks saama erikohtlemist ning ähvardavad direktori ja Haridusametiga kui sa nende nõudmisi ei täida. Lugedes tundub, et need kes siin õpetajaametit pisendavad ongi ka samasugused lapsevanemad, kes näikse arvavat, et pika puhkuse eest peab kõike välja kannatama. Tol hetkel oli muidugi koroonaaeg, elas selle palgaga ka ära sest reisida ja kultuuri nautida nagunii ei saanud kuid kohe peale aasta lõppu liikusin erasektorisse tagasi. Hetkel siis täiskasvanukoolitustega tegemist, vahest mõni grupp ka nagu ülemeelikud teismelised, kuid palk palju parem, vastutust vähem ning kolleegiga ka naerame, et vähemalt nõudlikud lapsevanemad ei pommita iga päev :D
Ma olen ka olnud õpetaja ja võin samad sõnad öelda.
Ja kust küll tulevad need lapsed, kellega püsivalt probleemid on? Ülla-ülla, need on samade vanemate lapsed, kes ülbelt õhku täis on!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist