Kui sind keegi pole nii kaua tahtnud, siis päris õige asi ikka pole. Isegi 30.a. vallaline on kahtlane, sinust rääkimata.Zoomofdorg kirjutas: ↑06 Apr 2025 13:49 Mul polegi kaaslast. Olen 42 ja vallaline aga ei soovi keskealist prouat omale naiseks, koos teise mehe lastega. 18-30 aastase kena kehaga blondi eesti naisega võiks küll abielu sõlmida. Oman elamispinda ja on hea palk ka.
Millised on teie kaaslase vead
-
Külaline
-
Külaline
Puhas eksootika sel juhul, et saadki ise hakkama kuigi alles keskeas. Mul naaber 70, ei saa ise hakkama, käib tirinal oma 90.aastastelt vanematelt pensiraha nuiamas. Iga kuu alguses kolistab vanemate juurde morn nägu ees, tagasi tuleb rõõmsana ja uute pakkidega. Ta otsib ka naist muide.Zoomofdorg kirjutas: ↑07 Apr 2025 13:47 Mina olen keskeas vallaline mees ja saan endaga hästi hakkama. Aastas saan käia korra eksootikareisil puhkamas. Lapsi mul ka pole. Hobi korras käin ka tantsimas, nii mõnus naispartneriga koos tantsida. Olen oma eluga rahul.
-
Külaline
Mu vanamees kujutab ka ette, et on Rootsi prints, tegelikult pigem vananev aiapäkapikk. Ma läksin õnge, kuna ta raip oli esimesed kolm aastat vait. Kui rääkima hakkas, tuli mul masendus. Õnneks ema kantseldab ka teda sekka.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 14:57 See meeste ego on kohati ka ikka üks hämmastav nähtus, igasugune enesetaju nagu puuduks. Silmagi pilgutamata lähenetakse naistele, kes on ilmselgelt nende liigast väljas. Tahaks küsida, et noor ilus naine käevangus on tore mõte küll, aga sul kodus peeglit on? Oled sa sinna korra vaadanud? Kiilanev keskealine, puuduvate hammaste või tumekollase hoolitsemata sahtliga, kõhupekk üle püksivärvli ja lott lõua all rippumas. Pole mingit probleemi arvata, et neil on lööki kahekümneaastaste, väga hea välimusega sportlikus vormis olevate naistega, kelle naeratus on nagu hambapastareklaamist. Ei saa aru, mis maailmas nad arvavad, et neil selliste seas lööki on, aga ikka tulevad ja proovivad.![]()
-
Külaline
Ju ta pole, kui lapsi pole. Ripub niisama.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 14:58Kas sa seda meeste ja naiste vahelist asja pole ka kunagi teinud.Zoomofdorg kirjutas: ↑07 Apr 2025 14:43 No ma pole mitte kunagi naisega suhtes olnud, et ei kujuta ennast üldse ette perekonnas. Ma olen täielikult isemajandav inimene.
-
Külaline
Mina guugeldasin ka teda ja täiesti hämming, mis naistel arus on. Kas pole paraku ega vist tegemist endise kooli kuidas öeldagi sellise nohikuma olekuga poisiga.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2025 18:23Mina olen kena ja tore noormees, nimeks on Severinas. Googelda minu nime ja sa näed kus ma töötan ja milline on minu välimus. Kas mina muidu kõlbaks sulle meheks?Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2025 17:57Olen sinu vanusepiiris kena kehaga blond naine. Kahjuks ei soovi mingeid imelikke vanaätte endale meheks. Sinu elamispind ei huvita mind absoluutselt, elan pigem oma elamispinnal, kui et vanamehe juurde koliks.![]()
-
Külaline
Tallinn täis ilusaid noori ukrainlannasid. Sõbralikud, soojad, seksikad. Ära aja neid ära lörtsitud, psüühiliste häirete ja eelneva kehva elu taagaga eesti tädikesi taga.Zoomofdorg kirjutas: ↑07 Apr 2025 16:40Ära muretse, küll ma kellegi ikka leian. Välismaa naised tunnevad küll minu vastu huvi.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 16:26jah sa oled asjadest õigesti aru saanud. Statistika ütleb, et osad mehed jäävadki vanapoisteks, suure tõenäosusega on see ka sinu saatus. Aga pole hullu, vanapoisi elul ei pruugi ka midagi viga olla.Zoomofdorg kirjutas: ↑07 Apr 2025 15:50 Ma olen aru saanud,et eesti naised ei tunne minu vastu huvi.
-
Külaline
Tänapäeva mees pole loll. Ta tarvitab, aga ei seo ennast. On ju üldteada, et sellest tuleb suur probleem. Lahti saamine vaevaline ja kulukas.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 16:44Kui sind keegi pole nii kaua tahtnud, siis päris õige asi ikka pole. Isegi 30.a. vallaline on kahtlane, sinust rääkimata.Zoomofdorg kirjutas: ↑06 Apr 2025 13:49 Mul polegi kaaslast. Olen 42 ja vallaline aga ei soovi keskealist prouat omale naiseks, koos teise mehe lastega. 18-30 aastase kena kehaga blondi eesti naisega võiks küll abielu sõlmida. Oman elamispinda ja on hea palk ka.
-
Külaline
Vaevaline ja kulukas? Lollidele küll. Kui oled samasugune, keda need petised igapäevaselt tühjendavad, siis polegi miskit teha.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 17:56Tänapäeva mees pole loll. Ta tarvitab, aga ei seo ennast. On ju üldteada, et sellest tuleb suur probleem. Lahti saamine vaevaline ja kulukas.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 16:44Kui sind keegi pole nii kaua tahtnud, siis päris õige asi ikka pole. Isegi 30.a. vallaline on kahtlane, sinust rääkimata.Zoomofdorg kirjutas: ↑06 Apr 2025 13:49 Mul polegi kaaslast. Olen 42 ja vallaline aga ei soovi keskealist prouat omale naiseks, koos teise mehe lastega. 18-30 aastase kena kehaga blondi eesti naisega võiks küll abielu sõlmida. Oman elamispinda ja on hea palk ka.
-
Külaline
Mulle tundub et see zoom... ei ole eriline n_ku ja naljamees. Talle meeldib rohkem arvuti taga unistada, küll ikka teeks ja oleks....Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 17:54Tallinn täis ilusaid noori ukrainlannasid. Sõbralikud, soojad, seksikad. Ära aja neid ära lörtsitud, psüühiliste häirete ja eelneva kehva elu taagaga eesti tädikesi taga.
-
Külaline
Tahaks öelda, et mine räägi teiste meestega sellest, kuula nende arvamust. Kuid sel poleks mõtet, sa ei saaks toetust, nad ütleks sulle üsna sirgelt, et see pole tänapäeva mehe standard, hoiaksid sust eemale.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 17:56Tänapäeva mees pole loll. Ta tarvitab, aga ei seo ennast. On ju üldteada, et sellest tuleb suur probleem. Lahti saamine vaevaline ja kulukas.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 16:44Kui sind keegi pole nii kaua tahtnud, siis päris õige asi ikka pole. Isegi 30.a. vallaline on kahtlane, sinust rääkimata.Zoomofdorg kirjutas: ↑06 Apr 2025 13:49 Mul polegi kaaslast. Olen 42 ja vallaline aga ei soovi keskealist prouat omale naiseks, koos teise mehe lastega. 18-30 aastase kena kehaga blondi eesti naisega võiks küll abielu sõlmida. Oman elamispinda ja on hea palk ka.
Ära kasutamine on madal. Seda ei saa teha ausalt ega väärikalt. Valetamine ei ole positiivse märgiga sõna. Kui mõlemad pooled lepivad kokku "kasutame üksteist ära", on aus mäng. Keegi pole lõrtsimist väärt.
-
Külaline
Tõstamaa vanasõna- Mis halvasti seisab, see hästi ripub!Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 17:04Ju ta pole, kui lapsi pole. Ripub niisama.
-
Külaline
Sõbralikud, soojad ja seksikad on nad ikka senikaua, kuni pappi tilgub. Ilmselgelt sa ühtki neist lähemalt ei tunne, et päris iseloomu teaks. Eesti naised on ikka tunduvalt ausamad. Ja 30 pluss on need sinu kaunid slaavitarid juba mammid valmis.Tallinn täis ilusaid noori ukrainlannasid. Sõbralikud, soojad, seksikad.
-
Külaline
Tavataks on jah, et näljane unistab siin leivast, olgu või slaavi oma.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 20:25Mulle tundub et see zoom... ei ole eriline n_ku ja naljamees. Talle meeldib rohkem arvuti taga unistada, küll ikka teeks ja oleks....Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 17:54Tallinn täis ilusaid noori ukrainlannasid. Sõbralikud, soojad, seksikad. Ära aja neid ära lörtsitud, psüühiliste häirete ja eelneva kehva elu taagaga eesti tädikesi taga.
-
Külaline
Ega siin naerda jah pole, kui foorum on ainus koht elus, kus see härra kõvatada saab. Pigem nukker.
-
Külaline
Tavalised inimesed. Sõbralik on senikaua kuni tema vastu sõbralik ollakse.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 20:27Sõbralikud, soojad ja seksikad on nad ikka senikaua, kuni pappi tilgub. Ilmselgelt sa ühtki neist lähemalt ei tunne, et päris iseloomu teaks. Eesti naised on ikka tunduvalt ausamad. Ja 30 pluss on need sinu kaunid slaavitarid juba mammid valmis.Tallinn täis ilusaid noori ukrainlannasid. Sõbralikud, soojad, seksikad.
-
Külaline
Minul on ka kahju tast. Juba mitmes teemas olen vaadanud, et nii õnnetu lugu.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 20:34Ega siin naerda jah pole, kui foorum on ainus koht elus, kus see härra kõvatada saab. Pigem nukker.
-
Külaline
no küsi see kűsimus näiteks sellelt samalt vanamehelt, kes siin paar kommentaari tagasi űtles, et talle sobiks naiseks 18-aastane blondiin. raudbetoonkindel, et näiteks selline mees ei liigutaks kodus lillegi. naise roll tena elus on olla teenija. ja seda nii voodis kui ka kodutöödes.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 01:01Mul samad kogemused. Väimeeste jaoks on mul küll vara, aga iseenda ja sõprade perede järgi tundub mulle ka, et pigem 80-90% meestest tegeleb pere ja lastega väga palju. Ma ka ei saa aru, kust selline kummaline väide võeti.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2025 23:22Ma ei tea, kust su arvamus pärineb, aga ei tunne ühtki sellist meest. Sõpruskonnas ja töökaaslaste hulgas tegelevad kõik mehed lastega väga palju. Lapsed on esikohal, pigem töö kannatab. Mu oma mees on lapsed nii hästi üles kasvatanud, et nad on ka täiskasvanuna oma isasse väga kiindunud. Väga palju aega nendega veetnud, kõiki sportima ajanud, kõikidele võistlustele palju aega ja raha kulutanud, pidevalt nende elus kaasas olnud. Siiani on väga lähedased.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2025 12:57Eks on neid teistsuguseid mehi ka, aga pakun, et 80% eesti meestest on endiselt arvamusel, et lapsed ja koristus ja jne. on naiste rida.
Praegu imestan ka oma väimeeste üle, kui palju nad pidevalt lastega tegelevad, alates titade mähkmete vahetusest ja pepupesust kuni igapäevase õppimise ja trennide eest hoolitsemisega. Ja nädalavahetustel mõne ühise ürituse leidmisega.
Ainult oma kogemuse põhjal väidaks, et just 80% mehi tegeleb oma lastega pidevalt.
Eks igaühel ole muidugi oma tutvusringkond ja väidavad midagi selle põhjal.
paraku on selliseid mehi küll ja veel.
-
Külaline
sellega tuli kohe meelde mingi hiljutine tutvumissaade, kus piltilusale ja mitmetel iludusvõistlustel auhindu noppinud naisele tulid end kosilaseks pakkuma just sellise kirjeldusega mehed.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 14:57 See meeste ego on kohati ka ikka üks hämmastav nähtus, igasugune enesetaju nagu puuduks. Silmagi pilgutamata lähenetakse naistele, kes on ilmselgelt nende liigast väljas. Tahaks küsida, et noor ilus naine käevangus on tore mõte küll, aga sul kodus peeglit on? Oled sa sinna korra vaadanud? Kiilanev keskealine, puuduvate hammaste või tumekollase hoolitsemata sahtliga, kõhupekk üle püksivärvli ja lott lõua all rippumas. Pole mingit probleemi arvata, et neil on lööki kahekümneaastaste, väga hea välimusega sportlikus vormis olevate naistega, kelle naeratus on nagu hambapastareklaamist. Ei saa aru, mis maailmas nad arvavad, et neil selliste seas lööki on, aga ikka tulevad ja proovivad.![]()
-
Külaline
sa unustasid öelda, et neid saab vaid piiratud ajaks ja raha eest. ja hiljemalt pärast 30-eluaastat on nad mamslid.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 17:54Tallinn täis ilusaid noori ukrainlannasid. Sõbralikud, soojad, seksikad. Ära aja neid ära lörtsitud, psüühiliste häirete ja eelneva kehva elu taagaga eesti tädikesi taga.Zoomofdorg kirjutas: ↑07 Apr 2025 16:40Ära muretse, küll ma kellegi ikka leian. Välismaa naised tunnevad küll minu vastu huvi.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 16:26
jah sa oled asjadest õigesti aru saanud. Statistika ütleb, et osad mehed jäävadki vanapoisteks, suure tõenäosusega on see ka sinu saatus. Aga pole hullu, vanapoisi elul ei pruugi ka midagi viga olla.
-
Külaline
Miks pean pool oma varast andma keskmist palka teenivale inimesele. Kes oma jutu järgi kasvatas lapsi, ostis kodukeemiat ja võttis tolmu. Lapsi kasvatatakse koos. Kodutöödeks on kodumasinad. Keskmise palga teenija elab paneelmaja 2-3 toalises korteris ja sõidab odava autoga. Aga tuleb tuhin peale midagi muud elus proovida siis tehakse külm arvestus. Saan endale lubada küll. Ainult maja müügist saab paarsada tuhat. Elu diil ju. Ja tormataksegi oma märga unenägu ellu viima. Sest tema võib ja temal on see õigus.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 20:14Vaevaline ja kulukas? Lollidele küll. Kui oled samasugune, keda need petised igapäevaselt tühjendavad, siis polegi miskit teha.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 17:56Tänapäeva mees pole loll. Ta tarvitab, aga ei seo ennast. On ju üldteada, et sellest tuleb suur probleem. Lahti saamine vaevaline ja kulukas.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 16:44
Kui sind keegi pole nii kaua tahtnud, siis päris õige asi ikka pole. Isegi 30.a. vallaline on kahtlane, sinust rääkimata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Kõuts ja 10 külalist