Uus seriaal "Von Fock"

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Vanasti oli pidevalt pime öö :D , aga tore, et süsi oli söögilaualt mürgituse puhul otsekohe võtta :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2025 13:41 Vanasti oli pidevalt pime öö :D , aga tore, et süsi oli söögilaualt mürgituse puhul otsekohe võtta :lol:
Ma vaatasin, et väga naljakas, klaasis ulbib kaks terakest sütt otse puuhalust ja arvatakse, et see midagi mürgituse vastu aitab :)
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 10:26
Külaline kirjutas: 04 Apr 2025 13:41 Vanasti oli pidevalt pime öö :D , aga tore, et süsi oli söögilaualt mürgituse puhul otsekohe võtta :lol:
Ma vaatasin, et väga naljakas, klaasis ulbib kaks terakest sütt otse puuhalust ja arvatakse, et see midagi mürgituse vastu aitab :)
No aga kui vanasti nii arvati. Vanasti söödi ka konnadest ja kärbestest tehtud ravimeid.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 10:30
Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 10:26
No aga kui vanasti nii arvati. Vanasti söödi ka konnadest ja kärbestest tehtud ravimeid.
Siin taheti ju näidata, kui nutikas on see preili, teadis, et süsi aitab mürgistuse vastu. Mingid konnad ja kärbsed asjasse ei puutu. Fock päästeti ju ära, aga reaalsuses sellised kübemed klaasis ei aita kudagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 10:59 Siin taheti ju näidata, kui nutikas on see preili, teadis, et süsi aitab mürgistuse vastu.
Kas siis ei aita? Söetablettegi müügil olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 11:11
Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 10:59 Siin taheti ju näidata, kui nutikas on see preili, teadis, et süsi aitab mürgistuse vastu.
Kas siis ei aita? Söetablettegi müügil olnud.
Süsi muidugi aitab, aga selleks on vaja väga suur kogus sütt sisse süüa. Esmaabis on vedel süsi, seda pead jooma suures koguses. Ka pakist söetablettidest pole abi, veel vähem on abi paarist kübekesest klaasis. Sellise asja näitamine on rumalatele inimestele ju lausa ohtlik, nagu sinu küsimusest võib järeldada.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 11:21Sellise asja näitamine on rumalatele inimestele ju lausa ohtlik, nagu sinu küsimusest võib järeldada.
Mis selles ohtliku on sinu arust?
Külaline

Ärme siis ikka ära unusta, et see on välja mõeldud lugu. Loogikat sealt oodata on naljakas 😃

Millegipärast näiteks Ameerika krimisarjades ja filmides 24h toksikoloogia ja dna testides keegi ei kahtle. Hoopis vastupidi seda võetakse rohkem tõeselt ja arvatakse, et päris elus ka need analüüsid käivad nii kiiresti.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 15:40 Ärme siis ikka ära unusta, et see on välja mõeldud lugu. Loogikat sealt oodata on naljakas 😃

Millegipärast näiteks Ameerika krimisarjades ja filmides 24h toksikoloogia ja dna testides keegi ei kahtle. Hoopis vastupidi seda võetakse rohkem tõeselt ja arvatakse, et päris elus ka need analüüsid käivad nii kiiresti.
No aga võte seada kui komeedia filmi, kui on naljakas.
Kas peab siis sealt loogikat ootama.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 16:00
Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 15:40 Ärme siis ikka ära unusta, et see on välja mõeldud lugu. Loogikat sealt oodata on naljakas 😃

No aga võte seada kui komeedia filmi, kui on naljakas.
Kas peab siis sealt loogikat ootama.
Minul ei olegi probleemi. Eelmised siin imestasid, et paari söetükiga päästeti mürgistusest.
Külaline

Vähemalt hobused on ilusad, autojälgi :D mööda veerevad tõllad ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 18:05 Vähemalt hobused on ilusad, autojälgi :D mööda veerevad tõllad ka.
Kui sa selliste asjade kallal norida tahad, siis mõlemad tõlla ees olnud hobused on tori tõugu ja seda ka ametlikult enne 1925. aastat ei eksisteerinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 15:40Millegipärast näiteks Ameerika krimisarjades ja filmides 24h toksikoloogia ja dna testides keegi ei kahtle. Hoopis vastupidi seda võetakse rohkem tõeselt ja arvatakse, et päris elus ka need analüüsid käivad nii kiiresti.
Ameerika sarjades ju aina tapetakse, seal ei uuritagi midagi. Ok, ega ma neid viimased 100 aastat ei ole vaadanud.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Mul nüüd esimene hooaeg nähtud ja ma olen kohe hämmingus, et mis see miski täpselt ikkagi oli, mis muutis selle sarja kuidagi pealiskaudseks ja visandlikuks ega lasknud mul seda päriselt nautida. Iseenesest oli tempo ju pigem aeglane, et justkui anti aega süveneda, sündmustel ja tegelaste iseloomudel lahti kerida. Aga no üldse ei haakunud sündmused ega tegelased omavahel mitte kuidagi. Vaated olid ilusad, kostüümid uhked, näitlejad kenad ja kindlasti andekad, aga selline tunne, et mitte miski ei kõlanud päris õigesti kokku. Tegelased jäid karakterlikeks, neil nagu agu ei olnud liha luudel, ei mõjunud usutavalt ega olnud kellegi vahel keemiat ega särtsu ega pooltoone - üldse mitte midagi. Või no mitte ainult tegelastel, ei olnudki piisavalt sügavust või tuuma sellel maailmal, mida oli üritatud luua. Ma ei tea. Võib-olla teine hooaeg saab parema hoo sisse.
Suslik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Suslik »

iiR kirjutas: 06 Apr 2025 21:17Vaated olid ilusad, kostüümid uhked, näitlejad kenad ja kindlasti andekad, aga selline tunne, et mitte miski ei kõlanud päris õigesti kokku.
Täpselt. Midagi on nagu väga valesti. Ei kutsu vaatama. Esimese osa vaatasin ära ja rohkem pole huvi olnud.
Külaline

Ehk see on uus moekas žanr, et vaatadki nagu pildialbumit.
Külaline

No olid need esimesed seeriad mis olid, aga teinehooaeg on juba päris imelik. Sama hästi võiks kuuldemängu kuulata, kui vaadata kampa inimesi tõllas loksumas...
Külaline

Ma ka täna 5 minutit vaatasi. Kogemata juhtusin peale. Inimesed sõitsid tõllas ja ajasid juttu. Samas on odav sellist asja toota. Ma seda seriaali vaadanud ei ole.
Külaline

Nüüd saab AI abil oma pildi mingi Von Focki tegelase järgi tuunida. Vaatan, et FB-s nii mitmedki on seda teinud.
Külaline

Samas on odav sellist asja toota.
Räägiti ju, et meeletult suur rahasumma oli kasutada, mida tavaliselt pole. Ju siis need tõllad ja hobused maksidki nii palju ja oma riietega ei saanud ka tulla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist