Üksiku inimese vihkamine
-
Külaline
Üksiku inimese vihkamine
Sooviks teada miks vihatakse üksi elavaid inimesi? Tavalised küsimused üksi elavale inimesele on et kas sul meest või naist ei olegi? Miks peab abielu inimene sellest koguaeg huvituma?
-
Külaline
-
Külaline
Kooselu on nagu miski, mis peaks olema. Sama - lapsed. Sama - töö. Kui mõni neist puudub, siis uuritakse et kas igav või kurb pole ilma. Ja kui nii uuritakse, kas see on halvakspanu või lihtsalt küsimus? kas ainult küsimus või halvustav küsimus teise eluviisi kohta. Sellele annab suhtumise vastaja? Või ikka küsija?
-
Külaline
Ma arvan, et see on hoopis hoolimine.
Vihkamist tunned sa vist ise. Kas muidu tahaksid teistpoolt?
Vihkamist tunned sa vist ise. Kas muidu tahaksid teistpoolt?
-
Külaline
Harilikult üksikud inimesed on veidrikud. See on ju üldteada asi, vanatüdrukud ja vanapoisid lähevad lollakaks peast, mida kauem üksi, seda lollakam. Neil pole kedagi, kes neid õigel ajal korrigeeris, kui liiga veidraks läheb. Ja ikka teise sugupoole puudumine paistab silma, teha pole midagi. Hügieen jääb meestel viletsaks ja naistel elamine korrast ära.
-
Külaline
Päris vihkamine see muidugi pole, aga siiski valitseb arvamus, et üksi elavad inimesed ei oska teistega arvestada või on neil midagi "viga", et keegi nendega koos elada ei suuda.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 01:21 Sooviks teada miks vihatakse üksi elavaid inimesi? Tavalised küsimused üksi elavale inimesele on et kas sul meest või naist ei olegi? Miks peab abielu inimene sellest koguaeg huvituma?
Vanasti oli elu palju raskem kui tänapäeval, ja juba seetõttu oli hädasti vaja elada mitmekesi koos. Isegi eestikeelne sõna "abielu" ütleb väga selgelt välja, et abielu mõte oli teineteise abistamine ja toetamine, et koos oleks kergem.
Ent tänapäeval on elu muutunud väga lihtsaks - selles mõttes, et enam ei pea endale oma kätega, kirves peos, maja ehitama ega kaevult vett tassima. Seetõttu on kadunud ära vajadus tingimata mitmekesi koos elada. Seega, tänapäeval ei näita üksi elamine enam suurt midagi. Mul on sõbranna, kes elab üksi, ja ta ei ole imelik - vastupidi, tal on väljaspool kodu vägev seltsielu, hulk tuttavaid, ka töö juures saab ta oma suhtlusvajaduse rahuldatud. Keskealine daam, lapsi ka pole, ühe härraga on visiitsuhe, aga sõbranna ise ütleb, et ei näe vajadust kokku kolida. Et ta ei võidaks sellest mitte midagi peale suurenenud kodutööde hulga.
-
Külaline
Naistel pole siis kellegagi tülitseda korra pärast. Endaga ju ei taha tülitseda.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 08:39 Harilikult üksikud inimesed on veidrikud. See on ju üldteada asi, vanatüdrukud ja vanapoisid lähevad lollakaks peast, mida kauem üksi, seda lollakam. Neil pole kedagi, kes neid õigel ajal korrigeeris, kui liiga veidraks läheb. Ja ikka teise sugupoole puudumine paistab silma, teha pole midagi. Hügieen jääb meestel viletsaks ja naistel elamine korrast ära.
-
Külaline
Aga miks visiidil siis käib? Mis ta sellest võidab?Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 08:49Päris vihkamine see muidugi pole, aga siiski valitseb arvamus, et üksi elavad inimesed ei oska teistega arvestada või on neil midagi "viga", et keegi nendega koos elada ei suuda.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 01:21 Sooviks teada miks vihatakse üksi elavaid inimesi? Tavalised küsimused üksi elavale inimesele on et kas sul meest või naist ei olegi? Miks peab abielu inimene sellest koguaeg huvituma?
Vanasti oli elu palju raskem kui tänapäeval, ja juba seetõttu oli hädasti vaja elada mitmekesi koos. Isegi eestikeelne sõna "abielu" ütleb väga selgelt välja, et abielu mõte oli teineteise abistamine ja toetamine, et koos oleks kergem.
Ent tänapäeval on elu muutunud väga lihtsaks - selles mõttes, et enam ei pea endale oma kätega, kirves peos, maja ehitama ega kaevult vett tassima. Seetõttu on kadunud ära vajadus tingimata mitmekesi koos elada. Seega, tänapäeval ei näita üksi elamine enam suurt midagi. Mul on sõbranna, kes elab üksi, ja ta ei ole imelik - vastupidi, tal on väljaspool kodu vägev seltsielu, hulk tuttavaid, ka töö juures saab ta oma suhtlusvajaduse rahuldatud. Keskealine daam, lapsi ka pole, ühe härraga on visiitsuhe, aga sõbranna ise ütleb, et ei näe vajadust kokku kolida. Et ta ei võidaks sellest mitte midagi peale suurenenud kodutööde hulga.
-
Külaline
Kui on üksik lastetu naine siis ongi parasiit. Ja varsti tuleb parasiidi maks. Sama käub ka nende naiste kohta kes on nn kooselus aga lapsi ei taha. Neile tuleb ka parasiidimaks.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 01:21 Sooviks teada miks vihatakse üksi elavaid inimesi? Tavalised küsimused üksi elavale inimesele on et kas sul meest või naist ei olegi? Miks peab abielu inimene sellest koguaeg huvituma?
Mööda joomaurkaid saavad iga nädalavahetus traavida aga näe laste jaoks pole aega ega raha. Ühiskonnale midagi vastuandmata muudkui võetakse. Vanuigi saavad väikest pensioni ja siis minu lapsed peavad nende hooldekodu maksma. Parasiidid.
-
Külaline
Kõik õige. Inimesed tahavad teada miks sa selline hälvik oled, et ei saa normaalse inimese moodi elatud.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 07:50 Kooselu on nagu miski, mis peaks olema. Sama - lapsed. Sama - töö. Kui mõni neist puudub, siis uuritakse et kas igav või kurb pole ilma. Ja kui nii uuritakse, kas see on halvakspanu või lihtsalt küsimus? kas ainult küsimus või halvustav küsimus teise eluviisi kohta. Sellele annab suhtumise vastaja? Või ikka küsija?
-
Külaline
Aaa kuda nii, et see elu nüüd äkitse nii kergeks läks. Muidu ikka jutt, et kui raske see naise elu on. Muudkui korista, tee süüa, kantselda lapsi.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 08:49Päris vihkamine see muidugi pole, aga siiski valitseb arvamus, et üksi elavad inimesed ei oska teistega arvestada või on neil midagi "viga", et keegi nendega koos elada ei suuda.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 01:21 Sooviks teada miks vihatakse üksi elavaid inimesi? Tavalised küsimused üksi elavale inimesele on et kas sul meest või naist ei olegi? Miks peab abielu inimene sellest koguaeg huvituma?
Sinu sõbranna on ainult sinujaoks normaalne. Need ükikud ja kramplikult igasse seltskonda trpgivad mutikesed on piinlik vaadata. Seltsielu my ass. Iga nädalavahetus kõrtsides lämisemas käia. Ja eks ikka mees ei taha koos elads. Tema tühjendab ennast tema juures ja eks tal ole mõni selline aher, üksik aga seltskondlik tädike veel tarvitamiseks.
-
Külaline
visiitsuhe, aga sõbranna ise ütleb, et ei näe vajadust kokku kolida. Et ta ei võidaks sellest mitte midagi peale suurenenud kodutööde hulga.
See ongi see tase. Ikka küünised enda poole. Mis ma sellest kasu saan? Aga mis mees saab?
See ongi see tase. Ikka küünised enda poole. Mis ma sellest kasu saan? Aga mis mees saab?
-
Külaline
Kahju küll, aga naistel ongi ainult see " mis ma kasu saan" jäänud...Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 08:49Päris vihkamine see muidugi pole, aga siiski valitseb arvamus, et üksi elavad inimesed ei oska teistega arvestada või on neil midagi "viga", et keegi nendega koos elada ei suuda.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 01:21 Sooviks teada miks vihatakse üksi elavaid inimesi? Tavalised küsimused üksi elavale inimesele on et kas sul meest või naist ei olegi? Miks peab abielu inimene sellest koguaeg huvituma?
-
Külaline
Kuidas sa väljaspool kodu nii saamatu ilmaasjades oled? Ilmselgeid asju küsid. Seksi saab, lähedust, natuke kaisushoidmist, teatrisse kaaslase 8jah, mõned mehed käivad teatris)- ja sellest on täiesti küllalt, muu elu rahuldab kõik muud vaadused ja selleks pole püsivalt meest koju üldse vaja. Küllap see visiitmees arvabki samamoodi- mõlemal oma elu, sisseelatud kodu, keskealisena enam ei koli naljalt oma kodust kohvriga kellegi poole.
-
Külaline
Ja meestel ei ole? Ise oled ehe näide naiste ärakasutamisest, ainult seksi jaoks. Naised teevad sama.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 09:31 Kahju küll, aga naistel ongi ainult see " mis ma kasu saan" jäänud...
-
Külaline
???
Kuskohast sa mind tead? Ma olen ka muide naine.
-
Külaline
Ei ole jah.
-
Külaline
Aga ikka siis on mehi vaja? Ma olen siiani aru saanud, et meestevaba maailm oleks paradiis.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 09:37Kuidas sa väljaspool kodu nii saamatu ilmaasjades oled? Ilmselgeid asju küsid. Seksi saab, lähedust, natuke kaisushoidmist, teatrisse kaaslase 8jah, mõned mehed käivad teatris)- ja sellest on täiesti küllalt, muu elu rahuldab kõik muud vaadused ja selleks pole püsivalt meest koju üldse vaja. Küllap see visiitmees arvabki samamoodi- mõlemal oma elu, sisseelatud kodu, keskealisena enam ei koli naljalt oma kodust kohvriga kellegi poole.
-
Külaline
Nad arvavad, et teevad. Neil lastakse ka nii arvata
-
Külaline
Oled kes sa oled. See siin 24/7 valves olevat joodikmutti ei huvita. Tema raiub ikka oma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: KollaneBanaan ja 1 külaline