Huvitav, kui paljud eestlased üldse teadsid varem, et on olemas selline tegelane nagu välisasjade ja julgeolekupoliitika kõrge esindaja?
Kas olete rahul, et Kallas ära läheb Eestist?
Kas olete rahul, et Kallas ära läheb Eestist?
Nii, nüüd on Kaja Kallasel Brüsseli-tee kindel, mis tundeid see tekitab? Paljud tahaksid näha teda seljatagant lennukisse suundumas, samas, kas sellest mingit reaalset vahet oleks? Saab parem või halvem?
Huvitav, kui paljud eestlased üldse teadsid varem, et on olemas selline tegelane nagu välisasjade ja julgeolekupoliitika kõrge esindaja?
Aga noh, isa volinik 3 ametiaega, tütar kõrge esindaja- hea lennuga perekond, "õigest parteist" pealegi.
Viimati muutis Barbara, 28 Juun 2024 19:25, muudetud 2 korda kokku.
-
Külaline
Minul on tema pärast igatahes hea meel. Ja Eestis ei lähe midagi ei paremaks ega halvemaks, opositsioonil kaob lihtsalt magus kont hambust ära, pole korraga kedagi enam peedistadagi.
-
Külaline
Kahju, et läheb. Tark ja äge naine.
-
Juustup
Ma pole nii jõledat poliitikut varem veel kohanud, isegi palja peega Ligi on sümpaatsem. Jumal tänatud, et ta ära läheb, siis ei pea riigikogu infotundides ja uudistes seda ülbet irvet taluma ja rahvast alandavat mula kuulama. Ta võiks Venemaale minna, see oleks kõige parem, siis oleks ta õiges kohas.
/Juustup
/Juustup
-
Külaline
Mul on hea meel, et eestlane selle koha sai. Isikliku elu koha pealt see mind ei mõjuta. Päevast päeva "kajatajatel" tuleb nüüd uus kont leida. Intertsist panevad mõnda aega oma soigu edasi.
-
Külaline
On küll hea meel, et läheb. Olen siinkohal n.ö. Ansipi leeris ja rahulolematu Kallase juhtimisega, tema plähmerdamisega meedias ja nii mõnegi kahtlase mahhinatsiooniga.
Mulle ta meeldib - tark, tugev, rahulik ja enesekindel naine. Arvestades milliste jamadega ta siin viimastel aastatel jagelema on pidanud ja milliste inimestega rinda pistma, siis on tema üle hea meel. Ei räägi ainult “tavainimestest” kelle arvates ta niikuinii kõiges süüdi on vaid ka teatud poliitikutest. Hea ninanips niisama vihkajatele ja kindlasti teatud inimestele teatud erakonnas
Eks nüüd läheb ju kõigi elu siin Eestimaal paremaks ja ei saagi KK’d enam oma halvas elus ja halbades otsustes süüdistada

Eks nüüd läheb ju kõigi elu siin Eestimaal paremaks ja ei saagi KK’d enam oma halvas elus ja halbades otsustes süüdistada
-
Külaline
Mina ja sina ei kuulu sama "rahva" hulka, kui sa ennast alandatuna tunned. Rahvas ta sinna valis. Kodanik Juustupit ilmselt riigikogusse valitud ei ole, seega osalemine riigikogu infotunnis, kellegi irve ja "rahvast" alandava mula kuulamine on puhtalt tema enda masohistlik valik.Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:36 Ma pole nii jõledat poliitikut varem veel kohanud, isegi palja peega Ligi on sümpaatsem. Jumal tänatud, et ta ära läheb, siis ei pea riigikogu infotundides ja uudistes seda ülbet irvet taluma ja rahvast alandavat mula kuulama. Ta võiks Venemaale minna, see oleks kõige parem, siis oleks ta õiges kohas.
/Juustup
-
Juustup
Seda muidugi, et kuulama ei pea, aga kui ta oma üleoleva näoga räägib kuidas rahvas on vaja sandiks maksustada ja samas miljoneid ukrainasse saata, kuidas Eesti on sõjas jne läheb süda pahaks küll. Ja kui nüüd selle Venemaa ässitamise ja slaavatamise tulemusel lähebki sõjaks? Siis on see mutt Brüsselis ja peab peenikest naeru ja masseerib Ursula varbaid.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:49Mina ja sina ei kuulu sama "rahva" hulka, kui sa ennast alandatuna tunned. Rahvas ta sinna valis. Kodanik Juustupit ilmselt riigikogusse valitud ei ole, seega osalemine riigikogu infotunnis, kellegi irve ja "rahvast" alandava mula kuulamine on puhtalt tema enda masohistlik valik.Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:36 Ma pole nii jõledat poliitikut varem veel kohanud, isegi palja peega Ligi on sümpaatsem. Jumal tänatud, et ta ära läheb, siis ei pea riigikogu infotundides ja uudistes seda ülbet irvet taluma ja rahvast alandavat mula kuulama. Ta võiks Venemaale minna, see oleks kõige parem, siis oleks ta õiges kohas.
/Juustup
/Juustup
Ühelt poolt väga hea meel - madalalaubaline, enesekeskne, ilma igasuguse refleksioonioskuseta, ääretult ebameeldiva kõnemaneeriga. Silmakirjalik. Ta on “valitud” et Eesti inimesi TEENIDA, rahva palgal. Aga seda kontseptsiooni ta ei tunne. Nii et kui Eesti peale mõtlen, siis vaevalt et hullem asemele tuleb.
Aga siis kui mõtlen, et EU mõttes see suht kõrge ja oluline positsioon ju…. Siis tõusevad ka juuksed püsti. Eu pidi olema majanduslik organisatsioon, aga on saamas tsensuuri , “tervise” , sõja ja mis kõik veel teemade vedajaks. Kaja hakkab miljoneid sõja-ahju kütma. Ja No kui kajasugused harimatud tõusikud saavad nii kõrgeid kohti… samas midagi üllatavat seal pole ka enam.
Aga siis kui mõtlen, et EU mõttes see suht kõrge ja oluline positsioon ju…. Siis tõusevad ka juuksed püsti. Eu pidi olema majanduslik organisatsioon, aga on saamas tsensuuri , “tervise” , sõja ja mis kõik veel teemade vedajaks. Kaja hakkab miljoneid sõja-ahju kütma. Ja No kui kajasugused harimatud tõusikud saavad nii kõrgeid kohti… samas midagi üllatavat seal pole ka enam.
-
Külaline
Tohib pakkuda teile väike palderjani tablett ja fooliummüts äkki?Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:55Seda muidugi, et kuulama ei pea, aga kui ta oma üleoleva näoga räägib kuidas rahvas on vaja sandiks maksustada ja samas miljoneid ukrainasse saata, kuidas Eesti on sõjas jne läheb süda pahaks küll. Ja kui nüüd selle Venemaa ässitamise ja slaavatamise tulemusel lähebki sõjaks? Siis on see mutt Brüsselis ja peab peenikest naeru ja masseerib Ursula varbaid.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:49Mina ja sina ei kuulu sama "rahva" hulka, kui sa ennast alandatuna tunned. Rahvas ta sinna valis. Kodanik Juustupit ilmselt riigikogusse valitud ei ole, seega osalemine riigikogu infotunnis, kellegi irve ja "rahvast" alandava mula kuulamine on puhtalt tema enda masohistlik valik.Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:36 Ma pole nii jõledat poliitikut varem veel kohanud, isegi palja peega Ligi on sümpaatsem. Jumal tänatud, et ta ära läheb, siis ei pea riigikogu infotundides ja uudistes seda ülbet irvet taluma ja rahvast alandavat mula kuulama. Ta võiks Venemaale minna, see oleks kõige parem, siis oleks ta õiges kohas.
/Juustup
/Juustup
-
Juustup
Jajah, mine muidugi isiklikuks, sest teemas püsida või diskussiooni pidada sa ei oska. Tänan muidugi pakkumise eest- palderjan on jama ja fooliummüts ei sobi minu kübaraga.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:59Tohib pakkuda teile väike palderjani tablett ja fooliummüts äkki?Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:55Seda muidugi, et kuulama ei pea, aga kui ta oma üleoleva näoga räägib kuidas rahvas on vaja sandiks maksustada ja samas miljoneid ukrainasse saata, kuidas Eesti on sõjas jne läheb süda pahaks küll. Ja kui nüüd selle Venemaa ässitamise ja slaavatamise tulemusel lähebki sõjaks? Siis on see mutt Brüsselis ja peab peenikest naeru ja masseerib Ursula varbaid.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:49
Mina ja sina ei kuulu sama "rahva" hulka, kui sa ennast alandatuna tunned. Rahvas ta sinna valis. Kodanik Juustupit ilmselt riigikogusse valitud ei ole, seega osalemine riigikogu infotunnis, kellegi irve ja "rahvast" alandava mula kuulamine on puhtalt tema enda masohistlik valik.
/Juustup
/Juustup
Mul on hea meel, saab lõpuks endale sobivama koha peale. Peaministrina oli ta nõrk.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Juustup
Väga egoistlik ka. Üle poole Eesti elanikkonnast tahtsid, et ta peaministri koha vabastaks, aga ta ei teinud seda. Lihtsalt jonnakalt jauras oma joru ja ei kuulanud rahvast. Ja kui mitte varem, siis peale skandaali tema abikaasa vene äridega,oleks pidanud kaduma ja kiirelt. Tema aga ei teinud seda, võimuiha oli liiga suur ja riigipirukas liialt maitsev.
/Juustup
-
Külaline
Loomulikult olen, siis ei saa ta siin enam s*tta keerata. Ja kui seal keerab euroliidule, äkki õnnestubki meil siis sellest tobedusest välja astuda!
-
Külaline
Väga õiget juttu räägib, makse tulebki tõsta. Mis sul maksude vastu on? Äkki harid end veits ja saad tasuvama töö?Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:55Seda muidugi, et kuulama ei pea, aga kui ta oma üleoleva näoga räägib kuidas rahvas on vaja sandiks maksustada ja samas miljoneid ukrainasse saata, kuidas Eesti on sõjas jne läheb süda pahaks küll. Ja kui nüüd selle Venemaa ässitamise ja slaavatamise tulemusel lähebki sõjaks? Siis on see mutt Brüsselis ja peab peenikest naeru ja masseerib Ursula varbaid.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:49Mina ja sina ei kuulu sama "rahva" hulka, kui sa ennast alandatuna tunned. Rahvas ta sinna valis. Kodanik Juustupit ilmselt riigikogusse valitud ei ole, seega osalemine riigikogu infotunnis, kellegi irve ja "rahvast" alandava mula kuulamine on puhtalt tema enda masohistlik valik.Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:36 Ma pole nii jõledat poliitikut varem veel kohanud, isegi palja peega Ligi on sümpaatsem. Jumal tänatud, et ta ära läheb, siis ei pea riigikogu infotundides ja uudistes seda ülbet irvet taluma ja rahvast alandavat mula kuulama. Ta võiks Venemaale minna, see oleks kõige parem, siis oleks ta õiges kohas.
/Juustup
/Juustup
-
Juustup
Kas sa ütleksid seda sama ka lasterikastele pereemadele/pereisadele, puuetega või miinimumpalga eest töötavatele inimestele? Kõigile neile kes vajavad toidu- ja riideabi? Pangaorjadele, kellel on oht kaotada oma kodu? Maainimestele, kes sõltuvad autodest ja peavad nüüd automaksu hakkama maksma? Lastele kellel võib-olla on ainus korralik kõhutäis koolis?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 22:21Väga õiget juttu räägib, makse tulebki tõsta. Mis sul maksude vastu on? Äkki harid end veits ja saad tasuvama töö?Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:55Seda muidugi, et kuulama ei pea, aga kui ta oma üleoleva näoga räägib kuidas rahvas on vaja sandiks maksustada ja samas miljoneid ukrainasse saata, kuidas Eesti on sõjas jne läheb süda pahaks küll. Ja kui nüüd selle Venemaa ässitamise ja slaavatamise tulemusel lähebki sõjaks? Siis on see mutt Brüsselis ja peab peenikest naeru ja masseerib Ursula varbaid.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:49
Mina ja sina ei kuulu sama "rahva" hulka, kui sa ennast alandatuna tunned. Rahvas ta sinna valis. Kodanik Juustupit ilmselt riigikogusse valitud ei ole, seega osalemine riigikogu infotunnis, kellegi irve ja "rahvast" alandava mula kuulamine on puhtalt tema enda masohistlik valik.
/Juustup
/Juustup
Aga keegi ei keela ju rohkem kuidagi panustada, kui sa arvad, et liiga vähe maksad. Või siis võiksid kõik maksutõusu pooldajad koguda allkirjad ja teha ettepaneku kehtestada vabatahtlik lisamaks. Kui sul tasuv töö ja arvad, et makse kohe TULEBKI tõsta, võta sõbrad kampa, tehke ära. Ja ehk siis saategi hakata rohkem makse maksma.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 22:21Väga õiget juttu räägib, makse tulebki tõsta. Mis sul maksude vastu on? Äkki harid end veits ja saad tasuvama töö?Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:55Seda muidugi, et kuulama ei pea, aga kui ta oma üleoleva näoga räägib kuidas rahvas on vaja sandiks maksustada ja samas miljoneid ukrainasse saata, kuidas Eesti on sõjas jne läheb süda pahaks küll. Ja kui nüüd selle Venemaa ässitamise ja slaavatamise tulemusel lähebki sõjaks? Siis on see mutt Brüsselis ja peab peenikest naeru ja masseerib Ursula varbaid.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:49
/Juustup
Praeguseks siililegi selge, et suurenenud kodulaenu intressimaksete, röögatute energiahindade ja inflatsiooni valguses on paraku liiga suur osa Eesti elanikkonnast kannatamas, tõsiselt. Ansip lubas ca 20a tagasi kui mu mälu ei peta et Eesti saab top 5 riigi sisse. Nüüd siis top 5 EU vaesema poole teel. Hea meel, et on eestis inimesi, kellel läheb nii hästi, kes on haritud ja hästi tasustatud, kohe nii hästi, et tahaks rohkem maksta (nii nagu enanikus Lääne-Euroopa riikides ju ongi eks). Agą paraku on neid inimesi vähem ja vähem.
-
Külaline
Riik võtab ka annetusi vastu, maksa aga!Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 22:21
Väga õiget juttu räägib, makse tulebki tõsta. Mis sul maksude vastu on? Äkki harid end veits ja saad tasuvama töö?
Võta eeskuju ja viska 2 või enam milli!
https://tervis.postimees.ee/6952548/kri ... evahendeid
-
Külaline
Ei oska öelda, kas just hea meel on, sest seal võib ta kogu Euroopa liidu jaoks veelgi halvemaid otsuseid teha. Nõrk poliitik, Lavrovil oli õigus, et tegu on russofoobiga ja tema diplomaatilised oskused jätavad soovida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Semrush [Bot] ja 3 külalist