Mida sa siis vahutad ja "analüüsid"? Ignoreeri. Aga ei. Ikka on vaja mingi täiesti tundmatule tüübi postitustele vastata ja närvi minna.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 22:26Ütles, et viimati jättis üks naine ta maha 5 aastat tagasi. Järgmistega on vist ise hakkama saanud.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 21:20Kusjuures ei ole öelnud nii. Ta on öelnud, et on viimased viis aastat elanud nii nagu ta elab. Talitse oma pimedat viha ja ära postita igasse teemasse.
Pole siin mingit pimedat viha kellelgi peale selle mehe enda, temal on naiste vastu küll. Kogu ta jutt igas teemas ju sellest ongi, kui jäledad on naised.
Ma loen, pole mingit viha, nii halb komöödia, et tundubki juba hea![]()
Millised on teie kaaslase vead
-
Külaline
-
Külaline
Ära kujuta seda "närviminekut" ette. Jummalast koomiline tüüp oma naistevihaga.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 23:25ja närvi minna.
-
Külaline
Eks tal jutt vastavalt vajadusele varieerub. On ka selliseid teemasid, kus ta ütleb, et tal on pere. Aga kohe, kohe, kui lapsed suureks saavad, paneb prouake (just nimelt prouake) ukse väljastpoolt kinni. Prouake ise veel ei teadvat sedaKülaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 22:26Ütles, et viimati jättis üks naine ta maha 5 aastat tagasi. Järgmistega on vist ise hakkama saanud.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 21:20Kusjuures ei ole öelnud nii. Ta on öelnud, et on viimased viis aastat elanud nii nagu ta elab. Talitse oma pimedat viha ja ära postita igasse teemasse.
Pole siin mingit pimedat viha kellelgi peale selle mehe enda, temal on naiste vastu küll. Kogu ta jutt igas teemas ju sellest ongi, kui jäledad on naised.
Teises teemas on ta aga tõesti vallaline härra, kes naudib elu täiel rinnal. Käib ja k...b iga päev uut nelja-viiekümbist. Kasutab ja siis viskab ära. Enne kasutamist lubab kümbisele püsisuhet ja abielu.
Oh, neid tema jutukesi on siin foorumis kõik teemad täis. Just tegi Ajaviite juttudesse teema sellest, kuidas naised on laisad. Ja siis on põhimõtteliselt üksi selle teema täis pasa...danud.
-
Külaline
Miks sind ei blokeerita ma ei mõista. Teemast teemasse käid oma foobiatega. Mille poolest da parem oled?Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 12:32Eks tal jutt vastavalt vajadusele varieerub. On ka selliseid teemasid, kus ta ütleb, et tal on pere. Aga kohe, kohe, kui lapsed suureks saavad, paneb prouake (just nimelt prouake) ukse väljastpoolt kinni. Prouake ise veel ei teadvat sedaKülaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 22:26Ütles, et viimati jättis üks naine ta maha 5 aastat tagasi. Järgmistega on vist ise hakkama saanud.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 21:20Kusjuures ei ole öelnud nii. Ta on öelnud, et on viimased viis aastat elanud nii nagu ta elab. Talitse oma pimedat viha ja ära postita igasse teemasse.
![]()
![]()
![]()
Teises teemas on ta aga tõesti vallaline härra, kes naudib elu täiel rinnal. Käib ja k...b iga päev uut nelja-viiekümbist. Kasutab ja siis viskab ära. Enne kasutamist lubab kümbisele püsisuhet ja abielu.
Oh, neid tema jutukesi on siin foorumis kõik teemad täis. Just tegi Ajaviite juttudesse teema sellest, kuidas naised on laisad. Ja siis on põhimõtteliselt üksi selle teema täis pasa...danud.
-
Külaline
Mis asi see foobia on? Tahad väita, et "Naised on laisad" ei ole sinu algatatud ja täiskirjutatud teema? Miks selline valetamine? Häbened siin teemas oma sealse teema mõtteid? Või milles asi on?Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 14:01Miks sind ei blokeerita ma ei mõista. Teemast teemasse käid oma foobiatega. Mille poolest da parem oled?Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 12:32Eks tal jutt vastavalt vajadusele varieerub. On ka selliseid teemasid, kus ta ütleb, et tal on pere. Aga kohe, kohe, kui lapsed suureks saavad, paneb prouake (just nimelt prouake) ukse väljastpoolt kinni. Prouake ise veel ei teadvat sedaKülaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 22:26
Ütles, et viimati jättis üks naine ta maha 5 aastat tagasi. Järgmistega on vist ise hakkama saanud.
![]()
![]()
![]()
Siin foorumis ajab seda nelja-viiekümbiste jora ainult üks inimene - ja see oled sina!
-
Külaline
Põhilised vead: töötu, varatu ja armastab naisi taga ajada.
-
Külaline
Ma arvan, et need kaks erinevat meest.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 12:32Eks tal jutt vastavalt vajadusele varieerub. On ka selliseid teemasid, kus ta ütleb, et tal on pere. Aga kohe, kohe, kui lapsed suureks saavad, paneb prouake (just nimelt prouake) ukse väljastpoolt kinni. Prouake ise veel ei teadvat seda![]()
![]()
![]()
Üks, kes elab oma hirmsa eidega laste pärast koos ja lubab varsti ta välja visata.
Ja teine, kes läks 5a tagasi lahku ja nüüd paneb nelja-viiekümbiseid koledaid naisi ( nii ta kirjutab ja ega vist ilusaid ei saagi) ja on hirmus tige, et need muudkui kirjutavad, et püsisuhet tahavad, aga ise panevad ringi ja lürbivad sõbrannadega veini. Ja tema siis võtab neid ja jätab, nagu ise tahab. Suvel vist sebib Pärnus, sest siis kõik nelja-viiekümpised aelevad seal ja tahavad teda
-
Külaline
Miks olid nii loll siis? Ja vaevalt, et sult midagi võttagi oli, pool sellest mis hinge taga oli nagunii naise teenitud.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2025 11:37 Paraku 20 -30 aastat tagasi abielludes ei tuldud sellepeale, et abielus olles tekib ühisvara.
-
Külaline
Mina abiellusin aastal 2005 ehk 20 aastat tagasi ja naisena oli minu kindel soov lahusvara.
-
Külaline
Keda ta veel kasvatas...! See on juba luul, mitte enam fantaasia. See mees ei tea lastest halligi, ime, kui nimed ja sünnipäevad suudaks meeles pidada- kui tal neid oleksKülaline kirjutas: ↑08 Apr 2025 18:49Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2025 11:56 3 last. Nende ülalpidamine ja kasvatamine on olnud minu kanda. Nagu ka muu elu. Minu eks ei läinud minema poole varaga, sest ta lihtsalt ei saanud seda. Kuigi proovis. See oleks olnud ebaõiglane. Sai korteri, natuke raha ja auto. Kõik.
Ja mis rubladest sa räägid? Ja julgustan kõiki mehi enda eest võitlema. Minul läks hästi. Paljudel minu eakaaslastel ei läinud. Kuna minul läks hästi on mul ka võimalus tarvitada palju erinevaid naisi. Raha on, aega on. Miks mitte.
Küll aga mind ei veena see nutulaul vaestest naistest kelledele hirmsasti liiga tehakse.![]()
![]()
Revolver jälle fantaseerib, et tal oli prouake ja lapsed
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Lahusvara on alati olnud võimalik viimase EV ajal 30a abiellumiste puhul vormistada- varem notaris (tegime) ja nüüd automaatselt- juba 15a on abielludes vajalik varasuhe valida. Kes on loll, on loll nii lahus- kui ühisvaraga. Lahusvara on jumala vaba ja tore asi- minu on minu ja sinu on sinu, läheme lahku, ei pea mingeid nuge kahvleid jagama. Loomulikult olin nõus lahusvaraga, nüüd on mees ise majad minuga pooleks vormistanud, sest ta usaldab mind. JA vara jääb nagunii meie lastele, mida sela enam jagada.
-
Külaline
Kõrvalolev teema enda vigadest on kolm korda lühem ja enamuses on seal tegu hästivarjatud enesekiitustega
kõnekas! Mina kaaslase vigasid ei hakka üles lugema, pole kombeks oma armsaid inimesi külale taga rääkida. Minul on vigu vähemalt sama palju, nt rigiidsus ja plaanide muutmine ei ole mu lemmik- kui juba olen otsustanud, siis nii jääb.
Ega siin ka eriti vigadest räägita, hoopis muu teema on arenema hakanud. Alguses üks rääkis üldiselt, teine, et kuulab valjult telekat, aga ega eriti muud pole. Küll muudes teemades ka välja tulnud, kuidas "olen 25a õnnelikus abielus, mul on hea mees", jne. Abielu võib ju õnnelik olla, aga igas suhtes on probleeme ja igal inimesel on vead, kiidulaulude puhul ollakse selle koha pealt vakka nagu hiir.. Aga need omadused suhtel on olemas..Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 10:27 Kõrvalolev teema enda vigadest on kolm korda lühem ja enamuses on seal tegu hästivarjatud enesekiitustegakõnekas! Mina kaaslase vigasid ei hakka üles lugema, pole kombeks oma armsaid inimesi külale taga rääkida. Minul on vigu vähemalt sama palju, nt rigiidsus ja plaanide muutmine ei ole mu lemmik- kui juba olen otsustanud, siis nii jääb.
-
Külaline
Väikesed vead ei tühista head meest. Ja suurte vigadega poleks ta mu mees 20. IGAL inimesel on vead. Kes patuta, visaku esimene kivi. Ja hea suhe on hea suhe sellepärast, et head on seal rohkem kui halba. Ilmselge ju, kindlasti neile, kellel ka pikaajaline püsishue on, mitte ei fantaseeri antud teema, oleks-poleks. .Tolmukübe kirjutas: ↑13 Apr 2025 12:16 Küll muudes teemades ka välja tulnud, kuidas "olen 25a õnnelikus abielus, mul on hea mees", jne. Abielu võib ju õnnelik olla, aga igas suhtes on probleeme ja igal inimesel on vead, kiidulaulude puhul ollakse selle koha pealt vakka nagu hiir.. Aga need omadused suhtel on olemas..
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist