Kuuuurija Kertu

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 19:51Ja kui vaatama hakkasin, siis tahtsin nagu kätte maksta, kui ma kellelegi meeldisin. Olin päris hea välimusega ja hakkasin julmalt südameid murdma.
Kuidas see praktikas välja nägi? Käisid poisiga kinos või miski muu?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 13:45Jah, kui mingite pervodega koos juua, siis võidakse taha keerata küll. Isegi kui oled mees.
Ma täpsustan. Kui vanglast vabanenud vangidega koos juua või pederastidega koos juua, siis võib kotid sappa saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 21:20
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 13:45Jah, kui mingite pervodega koos juua, siis võidakse taha keerata küll. Isegi kui oled mees.
Ma täpsustan. Kui vanglast vabanenud vangidega koos juua või pederastidega koos juua, siis võib kotid sappa saada.
Nii ju sinuga juhtuski, eks? Saame aru. Muidu oleksid vb normaalne.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 21:45
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 21:20
Nii ju sinuga juhtuski, eks? Saame aru. Muidu oleksid vb normaalne.

Ei mõista, mikks see pederast ei tunnista, et sai sõpradega kokku. See ju igati ok.
Külaline

See, kes siin ära vägistati ja sellest kellelgi ei rääkinud ega asjale ametlikku käiku ei andnud - miks ta praegu selle inimese nime siis ei avalda, kui kõik tõsi on? Ikka kardab edasi seda tuntud vägistajat? Ma arvan et härra sõbrad ja sugulased tahaks ka teada, et seltskonnas selline hakkaja grupivägistaja ja kirjelduse põhjal- ega see tal tõenäoliselt esimene ega ainuke kord polnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 22:47 See, kes siin ära vägistati ja sellest kellelgi ei rääkinud ega asjale ametlikku käiku ei andnud - miks ta praegu selle inimese nime siis ei avalda, kui kõik tõsi on? Ikka kardab edasi seda tuntud vägistajat? Ma arvan et härra sõbrad ja sugulased tahaks ka teada, et seltskonnas selline hakkaja grupivägistaja ja kirjelduse põhjal- ega see tal tõenäoliselt esimene ega ainuke kord polnud.
Ja millega ta seda tõestab?! Ainult ennast teeb lolliks ja rikub oma elu ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 02:00
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 22:47 See, kes siin ära vägistati ja sellest kellelgi ei rääkinud ega asjale ametlikku käiku ei andnud - miks ta praegu selle inimese nime siis ei avalda, kui kõik tõsi on? Ikka kardab edasi seda tuntud vägistajat? Ma arvan et härra sõbrad ja sugulased tahaks ka teada, et seltskonnas selline hakkaja grupivägistaja ja kirjelduse põhjal- ega see tal tõenäoliselt esimene ega ainuke kord polnud.
Täpselt. Pealegi on kohtusüsteem väga kurjategijate poole kaldu. Mis juhtuks, oleks see, et tõendeid on vähe või polegi ning naine saaks ise laimamise eest karistada.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 08:49
Täpselt. Pealegi on kohtusüsteem väga kurjategijate poole kaldu. Mis juhtuks, oleks see, et tõendeid on vähe või polegi ning naine saaks ise laimamise eest karistada.
Midagi siin pole kaldu. Väga sirge on. Ega sa ise ka ei tahaks sellist süsteemi, et keegi räägib midagi sinu kohta 40 aastat hiljem ja sina lähed kinni.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 09:09
Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 08:49
Midagi siin pole kaldu. Väga sirge on. Ega sa ise ka ei tahaks sellist süsteemi, et keegi räägib midagi sinu kohta 40 aastat hiljem ja sina lähed kinni.
Kus hoolde- või vanadekodus see hiljuti oligi, kus dementset vägistati ja kohus leidis, et kõik on hästi - füüsilisi kannatusi ei põhjustatud.
Või see diskori juhtum, raju seks on normaalne, "ei" ei tähenda midagi, tingimisi karistusest piisab.
Ei, vägistamine pole küll see, millega kohtuuksi kulutada.
Külaline

Tema elu ongi juba rikutud kui aastakümneid tagasi toimunud asi endiselt veel tema elu mürgitab. Siis peakski elu lõpuni vait olema, kui kohe nii loll olla on. Miks ta siin seda lugu jagas üldse? Teistele 16-aastastele õpetuseks, kes seda foorumit kunagi ei külasta?
Külaline

Ma ikkagi ei saa aru mõistest "julmalt südameid murdma"? Kas see on midagi sellist, et tutvud poisiga, käid temaga korra kinos, poiss juba natuke hakkab armuma ja siis lööd selja sirgu ja teatad pidulikult, et rohkem ma sinuga kinno ei tule ja nüüd ja praegu jätan su maha? Poiss kehitab selle peale õlgu ja "lähetegi lahku"
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 10:47 Ma ikkagi ei saa aru mõistest "julmalt südameid murdma"? Kas see on midagi sellist, et tutvud poisiga, käid temaga korra kinos, poiss juba natuke hakkab armuma ja siis lööd selja sirgu ja teatad pidulikult, et rohkem ma sinuga kinno ei tule ja nüüd ja praegu jätan su maha? Poiss kehitab selle peale õlgu ja "lähetegi lahku"
Äkki seksis kättemaksuks nende poistega kohe esimesel kohtumisel, et need poisid end sama halvasti tunneksid, ja siis rohkem enam kinno nendega ei läinudki.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 11:00
Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 10:47 Ma ikkagi ei saa aru mõistest "julmalt südameid murdma"? Kas see on midagi sellist, et tutvud poisiga, käid temaga korra kinos, poiss juba natuke hakkab armuma ja siis lööd selja sirgu ja teatad pidulikult, et rohkem ma sinuga kinno ei tule ja nüüd ja praegu jätan su maha? Poiss kehitab selle peale õlgu ja "lähetegi lahku"
Äkki seksis kättemaksuks nende poistega kohe esimesel kohtumisel, et need poisid end sama halvasti tunneksid, ja siis rohkem enam kinno nendega ei läinudki.
See võib olla jah. Äkki kutsus veel kaks sõbrannat ka koos õlledega :evil: Kolmekesi kõik nikkusid seda õnnetut poissi, telekast tuli aktuaalne kaamera... Poiss nuuksus vaikselt ja ei julgenud hiljem kellelegi rääkida....
See oleks liiga julm. :evil:
Külaline

Kas keegi on ära tundud selle seltskonna? Ei ole ju väga raske väikeses Eestis pilti kokku panna. Sügavalt usklike pere, kelle poeg on hiljuti surnud südame probleemide (tõenäoliselt hoopis narkootikumide) pärast. Mehel ka laps. Ja üks vägistajatest tuntud Eesti tegelane.

Lisaks, mina ei mõista absoluutselt neid naisi, kes ei pöördu politseisse. Lihtsalt ei mõista! Isegi, kui tulemus ei ole ootuspärane (mida mina ei usu), siis oled enda poolt ju kõik teinud. Lisaks, konkreetne juhtum ei olnud ju lihtsalt vägistamine, vaid veel räigem kuritegu - piinamine, psühhotroopsete ainete manustamine, pantvangis hoidmine, raskete kehavigastuste tekitamine...

Eestis ei ole enam mingit maffiat. Viideendisele tuntud allilma tegelasele.... Kes? Meelis Lao või Imre Arakas? Ei usu iialgi, et esimene viitsiks end siduda sellise teoga. Teine istub vist üldse kinni.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 11:26
Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 11:00
See võib olla jah. Äkki kutsus veel kaks sõbrannat ka koos õlledega :evil: Kolmekesi kõik nikkusid seda õnnetut poissi, telekast tuli aktuaalne kaamera... Poiss nuuksus vaikselt ja ei julgenud hiljem kellelegi rääkida....
See oleks liiga julm. :evil:
Poiss proovis irvet varjata :lol:
Külaline

Mul tekkis küsimus selles osas, et kui tüdruk oli nädal aega kadunud, kas siis mitte ükski lähedane - vanemad, sõbrad, töökaaslased, ei hakanud otsima, kus inimene on?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 12:24 Mul tekkis küsimus selles osas, et kui tüdruk oli nädal aega kadunud, kas siis mitte ükski lähedane - vanemad, sõbrad, töökaaslased, ei hakanud otsima, kus inimene on?
Ilmselt polnud esimene kord.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 12:27
Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 12:24 Mul tekkis küsimus selles osas, et kui tüdruk oli nädal aega kadunud, kas siis mitte ükski lähedane - vanemad, sõbrad, töökaaslased, ei hakanud otsima, kus inimene on?
Ilmselt polnud esimene kord.
Noo mõnikord lähevad narkopeod toredate härrade seltsis pikale.
Külaline

Pisut allikakriitilisust võiks olla. Selle põhjal küll analüüsida ei saa kes süüdi või ohver.
Parem mõelge sellele miks te oma elust neid tunde niisuguse asja peale kulutate.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 12:11Lisaks, mina ei mõista absoluutselt neid naisi, kes ei pöördu politseisse. Lihtsalt ei mõista! Isegi, kui tulemus ei ole ootuspärane (mida mina ei usu), siis oled enda poolt ju kõik teinud.
Aastal 1986 olid ise süüdi, et poisile külla läksid. Täpselt nii miilitsas öeldi. Tänapäeval on muidugi teisiti. Aga ega garantiid ei saa nüüdki anda, sest vägistaja võib võtta kõva kaitsja ja lõpuks jääd ikka süüdi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist