Mis paneb teid armuma?
-
Külaline
Mis paneb teid armuma?
Mis paneb armuma?
On palju ilusaid ja meeldivaid inimesi, aga neisse ei armu ära.
Ja siis äkki keegi üks kelle vastu tekivad tunded ei tea kust kohast ja miks.
-
Külaline
Suur summa raha näiteks ?Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 18:18 Mis paneb armuma?
-
Külaline
Tähtsuse järjekorras: headus, tarkus, pisut irooniline, teravmeelne huumor, minu jaoks meeldiv või huvitav välimus. Need kõik peavad olema.
-
Külaline
Mis on "headus"?
-
Külaline
Mina näiteks küll sellele päriselt vastat ei oska.
"Jumal" seda teab, miks inimesed armuvad. Mõnikord ju juhtub ka nii, et armutakse üldse valesse inimesse. Mõistus teab seda aga süda tunneb teistmoodi.
"Jumal" seda teab, miks inimesed armuvad. Mõnikord ju juhtub ka nii, et armutakse üldse valesse inimesse. Mõistus teab seda aga süda tunneb teistmoodi.
-
Külaline
Mul kogu aeg nii, et armun valesse inimesse. Selles mõttes, et minu jaoks teine inimene pole vale. Vale olen mina teisele, kes minust pole huvitatud.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 21:44 "Jumal" seda teab, miks inimesed armuvad. Mõnikord ju juhtub ka nii, et armutakse üldse valesse inimesse. Mõistus teab seda aga süda tunneb teistmoodi.
Ja on ka vastupidi olnud. Teine on huvitatud, aga siis mina pole huvitatud.
Mina viimati armusin nii, et see teine ei pakkunud mulle mitu aastat mitte mingit huvi. Ei pannud teda üldse tähele. Oli tavaline mittemidagi ütlev teiste seas. Oli ta olemas või ei olnud. Pigem isegi ei meeldinud.
Kuidas sa ei tea, mida tähendab "headus"? Heasüdamlikkust, lahkust, abivalmidust, viisakust, empaatilisust, seda, et ei taheta ega tehta teistele teadlikult halba, ei olda kibestunud, tullakse vastu, kui võimalik. Kombinatsioonis tarkusega on headus mu meelest täiesti põlvist nõrgaks võttev.
-
Külaline
Näita mulle mõni selline naine. Muinasjutuvestja olediiR kirjutas: ↑11 Apr 2025 09:40Kuidas sa ei tea, mida tähendab "headus"? Heasüdamlikkust, lahkust, abivalmidust, viisakust, empaatilisust, seda, et ei taheta ega tehta teistele teadlikult halba, ei olda kibestunud, tullakse vastu, kui võimalik. Kombinatsioonis tarkusega on headus mu meelest täiesti põlvist nõrgaks võttev.
-
Külaline
Mina ei tea, mis on "headus". Abstraktsel tasemel on kõik ilus.iiR kirjutas: ↑11 Apr 2025 09:40Kuidas sa ei tea, mida tähendab "headus"? Heasüdamlikkust, lahkust, abivalmidust, viisakust, empaatilisust, seda, et ei taheta ega tehta teistele teadlikult halba, ei olda kibestunud, tullakse vastu, kui võimalik. Kombinatsioonis tarkusega on headus mu meelest täiesti põlvist nõrgaks võttev.
Zuumime ligemale.
Kas sõdur võib olla hea?
-
Külaline
Kas inimese tapmine võib olla heategu? Kas suure summa raha kinkimine on alati heategu?
-
Külaline
-
Külaline
Ta räägib naisena meestest. Kas sina mehena tahaksid olla selline hea inimene?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:22Näita mulle mõni selline naine. Muinasjutuvestja olediiR kirjutas: ↑11 Apr 2025 09:40Kuidas sa ei tea, mida tähendab "headus"? Heasüdamlikkust, lahkust, abivalmidust, viisakust, empaatilisust, seda, et ei taheta ega tehta teistele teadlikult halba, ei olda kibestunud, tullakse vastu, kui võimalik. Kombinatsioonis tarkusega on headus mu meelest täiesti põlvist nõrgaks võttev.
-
Külaline
Eesti keelde tõlgituna: tark = rikasKülaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 16:58Ta räägib naisena meestest. Kas sina mehena tahaksid olla selline hea inimene?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:22Näita mulle mõni selline naine. Muinasjutuvestja olediiR kirjutas: ↑11 Apr 2025 09:40
Kuidas sa ei tea, mida tähendab "headus"? Heasüdamlikkust, lahkust, abivalmidust, viisakust, empaatilisust, seda, et ei taheta ega tehta teistele teadlikult halba, ei olda kibestunud, tullakse vastu, kui võimalik. Kombinatsioonis tarkusega on headus mu meelest täiesti põlvist nõrgaks võttev.
Hea ja lahke = annab mulle raha
Pole kibestunud = ei saa vihaseks, kui ma raha tühja-tähja peale ära raiskan.
Võiks suht norm välja näha, et insta piltidel sõbrannad kadestaks. Aga see pole nii oluline, filtrid ja photoshop on ka olemas.
-
Külaline
MinaKülaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:22Näita mulle mõni selline naine. Muinasjutuvestja olediiR kirjutas: ↑11 Apr 2025 09:40Kuidas sa ei tea, mida tähendab "headus"? Heasüdamlikkust, lahkust, abivalmidust, viisakust, empaatilisust, seda, et ei taheta ega tehta teistele teadlikult halba, ei olda kibestunud, tullakse vastu, kui võimalik. Kombinatsioonis tarkusega on headus mu meelest täiesti põlvist nõrgaks võttev.
-
Külaline
Alguses kindlasti välimus ja selline mulle oluline silmavaade. Kui sealt edasi tuleb ka normaalne jutt, hea huumor ja teistest lähedastest hoolimine (ka loomadest), siis hakkab looma.
-
Külaline
Kuidas mõjub ilus jutt, ehk ära rääkimine?
Kas mehed armastavad silmadega ja naised kõrvadega?
Kas mehed armastavad silmadega ja naised kõrvadega?
-
Külaline
Kui mees on mulle mitte sobiva välimusega, siis ei mõju miski. Ja selline ilane jutt...jou tibi, kuidas läheb, mul on bmw ja olen firmajuht..on täiesti out. Ole norm ja ole ilus, käitu mõnusalt-humoorikalt, ära näpi...siis ole kes tahes, tutvuda tahaks ikka.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 20:45Kuidas mõjub ilus jutt, ehk ära rääkimine?
-
Külaline
Kui jutt on ikka ilus, siis mina olen küll nõus sängi koos minema.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 20:45Kuidas mõjub ilus jutt, ehk ära rääkimine?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 2 külalist