Jah, tehnikat ning kallimaid riideid või jalanõusid küll osta ei julgeks.
Temu
-
Külaline
-
Külaline
Sama, ei hakka sealt ostma tehnikat ja kallimaid asju. Pisividinaid, millest ei ole maailmalõpp, kui ei vasta ootusele või kirjeldusele, saab osta küll. Ehteid kasutan väärismetallist ja netist/hiinast ei osta, riideid ka enamasti mitte. Vahel tellin paar korda, siis jälle pikem vahe, sest midagi erilist pole vaja. Kindlasti paljud tellivad mõttetuid asju, sest no nii odav on... kas vaja, see on iseasi
-
hnnn
Sõltub tehnikavidinast. On ikka suur vahe, kas osta mingi pisikese pistikuotsa või peotäie takisteid alist või temust max 1-2€ eest, või maksad täpselt samade vidinate eest paarkümmend või lausa paarsada eurot. ma kunagi ostsin Alist tehnikaringile LED dioode, tüki hinna vahe oli võrreldes siinsete elektroonikapoodidega 500x. Sama ka laadijatega; nt konkreetne laadija ühele robotile: Alis hind 1,5€, eesti kauplustes 55-58€/tkKülaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 11:24Jah, tehnikat ning kallimaid riideid või jalanõusid küll osta ei julgeks.
-
Külaline
Kusjuures need meie tehnikapoed ostavad ka osa vidinaid nendest kohtadest ja müüvad siin lihtsalt hingehinnaga edasi. Igasugused tehnikaparandajad ostavad ka varuosi sealt.hnnn kirjutas: ↑14 Juun 2024 12:11Sõltub tehnikavidinast. On ikka suur vahe, kas osta mingi pisikese pistikuotsa või peotäie takisteid alist või temust max 1-2€ eest, või maksad täpselt samade vidinate eest paarkümmend või lausa paarsada eurot. ma kunagi ostsin Alist tehnikaringile LED dioode, tüki hinna vahe oli võrreldes siinsete elektroonikapoodidega 500x. Sama ka laadijatega; nt konkreetne laadija ühele robotile: Alis hind 1,5€, eesti kauplustes 55-58€/tkKülaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 11:24Jah, tehnikat ning kallimaid riideid või jalanõusid küll osta ei julgeks.
-
külaline
Aga mulle näikteks meeldivad sageli odavad fashion-ehted rohkem kui väärismetall. Väärismetall on ...igav. Ka Eesti disainerehted on igavad ja sageli minu jaoks ka liiga suured kobakad. Toredad plastikehted on suvel väga vahvad. Temust tellin küll.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 12:05 Sama, ei hakka sealt ostma tehnikat ja kallimaid asju. Pisividinaid, millest ei ole maailmalõpp, kui ei vasta ootusele või kirjeldusele, saab osta küll. Ehteid kasutan väärismetallist ja netist/hiinast ei osta, riideid ka enamasti mitte. Vahel tellin paar korda, siis jälle pikem vahe, sest midagi erilist pole vaja. Kindlasti paljud tellivad mõttetuid asju, sest no nii odav on... kas vaja, see on iseasi
Ei telli Temust midagi. Liiga labane müügitöö, Hiina juured ja teadmine, et tasuta lõunaid ei ole.
Ma pole üheski Eesti poes ega ka mujalt netist tellides mingeid srtifikaate küsinud. Sina oled või?Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 21:01 kas te seepärast ei muretse, et need asjad ilmselt ilma igasugu sertifikaatideta ja rämedat keemiat täis?
-
Külaline
miks sellest kahju on? need füüsilised poed tellivad samamoodi seda odavat träna ja panevad mõnikümmend või mõnisada % hinnale otsa ja müüvad siis maha ning elavad sellest vahekasust. mul küll pigem hea meel, kui odavat kräppi kalli hinnaga poed sulguvad ja jäävad alles kvaliteetkaupa müüvad poed ning need, kes tahavad odavat ja palju, need tellivad selle ise hiinast. nagu sa isegi ütled, paljud seda teha ei viitsi, nii jääb kräpp paljudel juhtudel siis ostmataKülaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 11:00Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 21:01 kas te seepärast ei muretse, et need asjad ilmselt ilma igasugu sertifikaatideta ja rämedat keemiat täis?
Mul hakkab iga kord valus, kui seda meeletut plastikukogust näen, mida sellistest kohtadest on võimalik tellida. Ühest küljest jah, see on odav, teisalt suretab see Hiina netikaubandus tasapisi välja kõik füüsilised poed ja sellest on kahju. Suund näib kahjuks viitavat sinnapoole, et kogu kaubandus kolib netti. Minu jaoks tähendab see seda, et ma ostan vähem. Kui mul on valida, kas ma ostan mingi küünlajala netist või ei, siis jääb see pigem ostmata. Seega raha jääb alles.
-
Külaline
Ei pea küsimagi, CE sertifikaadi märgis on tavaliselt toote peal lihtsalt olemas
-
Külaline
CE märgised on kõigil temu tehnikal olemas, muiud ei lubataks seda tollist edasigi. JA kuskohal kõik need eesti elektroonika-kodumasinapoodides müüdavad asjad tehtud on mujal kui Hiinas, Jaapanis, Koreas.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 08:36 Ei pea küsimagi, CE sertifikaadi märgis on tavaliselt toote peal lihtsalt olemas
-
Külaline
https://arileht.delfi.ee/artikkel/12030 ... -kemikaale
Paneb ikka mõtlema küll, kas tahad enda pere diivanile mingit katet sealt, või veel hullem, söögi ja joogiga kokku puutuvaid tooteid
Paneb ikka mõtlema küll, kas tahad enda pere diivanile mingit katet sealt, või veel hullem, söögi ja joogiga kokku puutuvaid tooteid
-
Külaline
Alati tasub mõelda, mida osta ja milleks. Aga ega see artikkel mind ära küll ei hirmutanud. Me mürgitame end niikuinii igapäevaselt nii toiduga (pestitsiidide jäägid, loomasöödad jne) kui joogiga, ja mida kõike veel sisse hingame...Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:19 https://arileht.delfi.ee/artikkel/12030 ... -kemikaale
Ootan, millal teadus järgi jõuab ja tõsimeeli tunnistatakse, et soolestikus elavate bakterite tasakaalu häirimine (ja glüfosaadiga hävitamine) põhjustab vaimseid ja füüsilisi probleeme. See teadmine tuleb, aga ilmselt läheb veel aastaid.
-
avastasin
Avastasin täna, et Temul on ka selline rahatagastusreegel: kui 30 päeva jooksul peale ostu on antud toode müügil odavamalt kui ostuhetkel, on võimalik see liigne summa tagasi nõuda.
Ei pea midagi keerulist selleks tegema: võtad lahti oma ostud, vajutad nupule Price Adjustment ja selle peale näitab, millised asjad ja kui palju sellest ostukorvist on vahepeal odavamaks läinud. ja kui vajutada selle nimekirja all request price adjustment, siis saab alustada ülemakstud summa tagastamist krediitkaardikontole.
Ei pea midagi keerulist selleks tegema: võtad lahti oma ostud, vajutad nupule Price Adjustment ja selle peale näitab, millised asjad ja kui palju sellest ostukorvist on vahepeal odavamaks läinud. ja kui vajutada selle nimekirja all request price adjustment, siis saab alustada ülemakstud summa tagastamist krediitkaardikontole.
-
Kalle
Sai nagu ka mõned asjad prooviks tellitud.Kõik oli okei,ka jälgimisega et info tuli kus kaup on.Siis hakkas see jama pihta,mingi 8 päeva seisis kuskil tollis.Pärimise peale lubati uurida ja pika suhtluse käigus tuli välja et pakk on kadunud.Lubati otsida.Mingi kaks päeva jamasin nendega siis kirjutasin et tahan raha tagasi ja loobusin sellest pakist.Lubati raha üle kohe kanda ja pakkk saadetakse tagasi.Siis hakkas järsku paki liikumine pihta,nagu segane värk.Pakk on kadunud ja siis äkki liigub????Lubati järgmise ostu pealt soodustust 20%...üldiselt saatsin nad per..e.Ei soovita,Ali expressiga pole mul kunagi sellist jama olnud.
-
Külaline
Mul just praegu on üks Aliexpressi pakk kadunud, kuid trackimise infost näen, et see jõudis Eestisse ja kaotati sorteerimiskeskuses ära. Vargust ei kahtlusta, sest seal oli üks odav puldi tarvik, millega teistel pole midagi teha.Kalle kirjutas: ↑18 Okt 2024 07:57 Sai nagu ka mõned asjad prooviks tellitud.Kõik oli okei,ka jälgimisega et info tuli kus kaup on.Siis hakkas see jama pihta,mingi 8 päeva seisis kuskil tollis.Pärimise peale lubati uurida ja pika suhtluse käigus tuli välja et pakk on kadunud.Lubati otsida.Mingi kaks päeva jamasin nendega siis kirjutasin et tahan raha tagasi ja loobusin sellest pakist.Lubati raha üle kohe kanda ja pakkk saadetakse tagasi.Siis hakkas järsku paki liikumine pihta,nagu segane värk.Pakk on kadunud ja siis äkki liigub????Lubati järgmise ostu pealt soodustust 20%...üldiselt saatsin nad per..e.Ei soovita,Ali expressiga pole mul kunagi sellist jama olnud.
-
Külaline
Sa ju ikka saad aru, et veebipood ja transporditeenuse pakkuja on erinevad ettevõtted? Ettevõte annab paki üle koostööpartnerile, kes pakub pakkide vedu, ning kui too paki ära kaotab ja siis mingi hetk üles leiab ning uuesti liikuma saadab, siis milles see veebipood süüdi on, et neid kuhugi saata?Kalle kirjutas: ↑18 Okt 2024 07:57 Sai nagu ka mõned asjad prooviks tellitud.Kõik oli okei,ka jälgimisega et info tuli kus kaup on.Siis hakkas see jama pihta,mingi 8 päeva seisis kuskil tollis.Pärimise peale lubati uurida ja pika suhtluse käigus tuli välja et pakk on kadunud.Lubati otsida.Mingi kaks päeva jamasin nendega siis kirjutasin et tahan raha tagasi ja loobusin sellest pakist.Lubati raha üle kohe kanda ja pakkk saadetakse tagasi.Siis hakkas järsku paki liikumine pihta,nagu segane värk.Pakk on kadunud ja siis äkki liigub????Lubati järgmise ostu pealt soodustust 20%...üldiselt saatsin nad per..e.Ei soovita,Ali expressiga pole mul kunagi sellist jama olnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Semrush [Bot] ja 3 külalist