Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 02 Apr 2025 19:10 "Ma olen nüüd parem inimene,” ütleb ta iga kuu nagu uue hooaja trailer. Iga glow-up on rohkem nagu glow-off – sest iga kord, kui tuleb uus versioon temast, kaob veel üks tükk ausust.
Eneseimetlusest nii lõhki, et imestan, kuidas ta üldse peeglisse mahub. Kui ego oleks valuuta, ostaks ta iseenda järgi nimetatud saare.
Anna teada, kui ainest prii.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Apr 2025 19:10 "Ma olen nüüd parem inimene,” ütleb ta iga kuu nagu uue hooaja trailer. Iga glow-up on rohkem nagu glow-off – sest iga kord, kui tuleb uus versioon temast, kaob veel üks tükk ausust.
Eneseimetlusest nii lõhki, et imestan, kuidas ta üldse peeglisse mahub. Kui ego oleks valuuta, ostaks ta iseenda järgi nimetatud saare.
Sellest inimesest on saanud naeruväärne kloun, iseenda paroodia.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2025 07:53
Sellest inimesest on saanud naeruväärne kloun, iseenda paroodia.
(Üle)eilsed story'd olid täielik absurdikoomika, aina vaata ja imesta. Tekib küsimus, kes on see jälgijaskond, kes tema vaadetega samastub?

Nt see tõsiasi, et suhet kui sellist tema jaoks ei eksisteeri, kui ei olda abielus. Seni on kõik sõbrad ja võivad ringi tõmmata. Üleöö järsku siis hakatakse truuks ja toimub kardinaalne muutus, sest ehtel sõrmes on ju ometi selline võim. Muidugi tehakse ka "konfidentsiaalsusleping" ja muud lepingud, kus pärast lahkuminekut midagi välja rääkida ei tohi ning petmise eest saab meest trahvida. Sellised täiesti delusional arusaamad juuratudengil.

See on ka muidugi kurb, kuidas elu on tema jaoks ainult üks konkureerimine, aga kellega, sellele ei oska ta ilmselt ise ka vastata. Saime teada, et nii haridus, trenn kui ka tervislik toitumine on seotud ainult sellega, et kellestki parem olla. Nagu ta mainis, siis kui Mallukas kiusab, tuleb järgmine kõrgharidus ja fitmodel'i lavale minek. M ise kommenteeris selle kohta, et tehku või viis kõrgharidust, kedagi isegi ei koti ja kuidas need üldse asjassegi puutuvad. Inimene lihtsalt võitleb kogu aeg mingite nähtamatute vaenlastega ja arvab, et kellelegi läheb see korda. Kord kvartalis on jälle mingi glow-up, kelle jaoks ta neid teeb enda arvates? Selline tunne, et inimese maailmapilt on nii minakeskne, et ta mõtleb, et kõik keerleb ainult tema ümber ja kõiki täiega huvitab. Reaalsus on see, et teda vaadatakse lihtsalt kõrvalt kui rongiõnnetust.
Külaline

Tänased viimased esto-englishi sogased storyd on küll nagu ära keeranud inimese jutt. Muidugi võtke kuulda nôu meeste osas temalt. Kellelt siis veel! Parimat nôu annavadki 30a vanatüdrukud 😍
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Apr 2025 14:59 Tänased viimased esto-englishi sogased storyd on küll nagu ära keeranud inimese jutt. Muidugi võtke kuulda nôu meeste osas temalt. Kellelt siis veel! Parimat nôu annavadki 30a vanatüdrukud 😍
Ei tea, mis õpetaja ta enda arust on. Ta ei suuda ühtegi püsisuhet hoida ja vallalised mehed talle ka huvi ei paku, armukeseks olemine toredam.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Apr 2025 15:25
Külaline kirjutas: 08 Apr 2025 14:59 Tänased viimased esto-englishi sogased storyd on küll nagu ära keeranud inimese jutt. Muidugi võtke kuulda nôu meeste osas temalt. Kellelt siis veel! Parimat nôu annavadki 30a vanatüdrukud 😍
Ei tea, mis õpetaja ta enda arust on. Ta ei suuda ühtegi püsisuhet hoida ja vallalised mehed talle ka huvi ei paku, armukeseks olemine toredam.
Oot, aga selle jama jälgimise eest olete ikka nõus maksma? Või see on tasuta lõbu?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Apr 2025 23:22 Oot, aga selle jama jälgimise eest olete ikka nõus maksma? Või see on tasuta lõbu?
See konto ju avatud ja tasuta kõigile vaatamiseks. Raha küll sellise asja eest ei maksaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 00:03
Külaline kirjutas: 08 Apr 2025 23:22 Oot, aga selle jama jälgimise eest olete ikka nõus maksma? Või see on tasuta lõbu?
See konto ju avatud ja tasuta kõigile vaatamiseks. Raha küll sellise asja eest ei maksaks.
Ok siis. Kuna ma ise tänapäeva "staare" ei jälgi, siis siit lugedes jäi mulje, et kõige eest peab alati maksma.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 00:03See konto ju avatud ja tasuta kõigile vaatamiseks.
Mis konto see on, mingi blogi või FB? Ei ole ühtki jälginud, aga see tundub põnevate diagnoosidega olema, loeks ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 10:33
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 00:03See konto ju avatud ja tasuta kõigile vaatamiseks.
Mis konto see on, mingi blogi või FB? Ei ole ühtki jälginud, aga see tundub põnevate diagnoosidega olema, loeks ka.
Instagram
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 10:39Instagram
Seal on ju ainult pildid? Neid küll vahtida ei taha, mulle ei meeldi ta välimus.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 11:33
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 10:39Instagram
Seal on ju ainult pildid? Neid küll vahtida ei taha, mulle ei meeldi ta välimus.
Sa ei tea, mis on story? Mida sa neid pilte vahid, jutt on storydest.
Külaline

Selle eelpool mainitud tegelease väljaütlemised peavad olema mingi kõrgem PR-kampaania. Ei ole võimalik, et keegi saab sellist sousti suust välja ajada.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 12:08 Selle eelpool mainitud tegelease väljaütlemised peavad olema mingi kõrgem PR-kampaania. Ei ole võimalik, et keegi saab sellist sousti suust välja ajada.
Aga sa ikka kuulad, mida ta ütleb.
Mina küll ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 21:40Postitus on kustutatud
Keegi on loll, kuna lollusi ei kuula?
😂
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 00:16
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 00:03
Ok siis. Kuna ma ise tänapäeva "staare" ei jälgi, siis siit lugedes jäi mulje, et kõige eest peab alati maksma.
Ei pea. Lollust saad tasuta vaadata nii palju, kui vähegi aju vastu võtta suudab.

Ega mina ka nendest midagi ei teaks, kui n.n tavameedia neid pseudokuulsusi ei promoks ja nende rumalatest tegemistest "uudiseid" ei treiks.
Külaline

mida nende imelik sõna GOSS inimkeeles tähendab?
Külaline

ikka on ju tasuline https://mallukas.eu/vaga-suur-goss-laks ... aga-riidu/
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 23:35 mida nende imelik sõna GOSS inimkeeles tähendab?
Inglise keel. Gossip - kuulujutt, keelepeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 23:36 ikka on ju tasuline https://mallukas.eu/vaga-suur-goss-laks ... aga-riidu/
Osal infludel ongi osa juttu tasuline. Siin pole keegi rääkinud tasulistest postitustest, kõik on ikka avalikult üleval olnud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline