Investeerimisega alustamine kui vaba raha on ja tuleb juurde

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 10:07

Sa meeldid mulle :) eks mulgi ole vist veidi mingi ümbermõtestamise aeg - kriis kõlaks veidi liiga tramaatiliselt. aga mõtle - mis Sind rõõmustab ja mida teha tahad. kui pikas perpektiivis on plaan olemas, hakka vaikselt seda teostama. mis minul elus tasakaalu aitab leida? joonistamine, tikkimine, viltimine. koeraga jalutamine ja niisama vedelemine. perekonnaga aja viitmine. kinkisin lapselapsele sünnipäevaks ühe sisuka kultuurireisi. nüüd otsin põnevusega tegevusi, mis talle võiksid meeldida. lihtsalt ela ja naudi :)
Sulle julgeks soovitada õigekirjakursust. Kuluks igati ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 15:58
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 10:07

Sa meeldid mulle :) eks mulgi ole vist veidi mingi ümbermõtestamise aeg - kriis kõlaks veidi liiga tramaatiliselt. aga mõtle - mis Sind rõõmustab ja mida teha tahad. kui pikas perpektiivis on plaan olemas, hakka vaikselt seda teostama. mis minul elus tasakaalu aitab leida? joonistamine, tikkimine, viltimine. koeraga jalutamine ja niisama vedelemine. perekonnaga aja viitmine. kinkisin lapselapsele sünnipäevaks ühe sisuka kultuurireisi. nüüd otsin põnevusega tegevusi, mis talle võiksid meeldida. lihtsalt ela ja naudi :)
Sulle julgeks soovitada õigekirjakursust. Kuluks igati ära.
ah, ma ei viitsi - kirjutasin Dramaatiline meelega tugeva tõhhiga. näe, saidki rahulduse :D :D :D
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 13:36
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 10:25
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 00:09
Aga ära sina jumala eest pangateenuseid kasuta, siis ei saa mina sinu pealt teenida. Lihtne. Küll ikka viitsib vinguda, kõik on halvasti.
Ära sina rahast ja majandusest räägi. Paistad targem välja. Oma ajupestud joga hoia ka endale.
Miks mitte? Mul on majandusteaduses magistrikraad ning vara ning investeeringuid enam kui piisavalt. Kuidas sul? Sa kõlad nagu covidiaegne vaktsiinivastane-klapid peas ja rumal jutt suus.
Vastab tõele. Õlga ma tõesti alla ei pannud. Aga meil ladudes seda kraami on veel. Mine pane 6-7 kord õlg alla. Sinutaoliste najal meie ühiskond püsibki.
Hariduse tase on meil tõesti alla käinud. Magistrikraad irw
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 17:25ah, ma ei viitsi - kirjutasin Dramaatiline meelega tugeva tõhhiga. näe, saidki rahulduse :D :D :D
Tore, et nõdrameelsed on nüüd hakanud end signatuuriga :lol: identifitseerima.
Külaline

Minge kakelge kusagil teises teemas.
Külaline

Elan üksi ja mul läheb toit + majapidamispaber ja puhastusvahendid ca 700 eurot kuus.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 20:50Elan üksi ja mul läheb toit + majapidamispaber ja puhastusvahendid ca 700 eurot kuus.
Palju ROI on?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 20:50 Elan üksi ja mul läheb toit + majapidamispaber ja puhastusvahendid ca 700 eurot kuus.
Kas see postitus ei peaks ühes teises teemas olema?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 21:32
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 20:50 Elan üksi ja mul läheb toit + majapidamispaber ja puhastusvahendid ca 700 eurot kuus.
Kas see postitus ei peaks ühes teises teemas olema?
Peaks, aga kuna see siia kord sattus, siis siia see igavesti ka jääb. Mis teha - reeglid.
hacek
Kontakt:

Postitus Postitas hacek »

Juhtusin seda teemat lugema. Päris huvitav on näha, et kellelgi on veel sama mure mis mul endal.
Ma olen nooruses väga vaeselt elanud ja kokkuhoidlikkus on nii veres. Nüüd kus elus läheb väga hästi jääb raha kogu aeg üle.
Korteritega on tõesti see, et mingist hetkest tekib valik, et kas sa tegeled oma kinnisvara haldamisega või oma põhitööga. Mingist hetkest alates on neid kahte asja paralleelselt ajada keeruline.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 10:11
Külaline kirjutas: 26 Jaan 2025 23:35 Ja mitte keegi "tarkadest investoritest" ei oska TAle mitte ühtki tarka soovitust anda. Ainult tänitada oskavad 😃
Nii palju siis rahatarkadest, kes foorumis pidevalt oma edu reklaamivad.
Öeldi juba ära, et kõigepealt tuleb III sammas täis toppida, see on kõige kasulikum-500 eurot kuus sinna.
Edasi õppida väärtpaberitesse investeerimist. Lihtne on osta dividendiaktsiad, keskmiselt 5% tootlust aastas.
kuidas sammastel läheb :D?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 15:00
Külaline kirjutas: 26 Jaan 2025 23:35 Ja mitte keegi "tarkadest investoritest" ei oska TAle mitte ühtki tarka soovitust anda. Ainult tänitada oskavad 😃
Nii palju siis rahatarkadest, kes foorumis pidevalt oma edu reklaamivad.
Öeldi juba ära, et kõigepealt tuleb III sammas täis toppida, see on kõige kasulikum-500 eurot kuus sinna.
Edasi õppida väärtpaberitesse investeerimist. Lihtne on osta dividendiaktsiad, keskmiselt 5% tootlust aastas.
Hetkel 38,15% tulusust.
Külaline

päris hea - kus sammast hoiad?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 17:14 päris hea - kus sammast hoiad?
Swedi indeksis.
Külaline

miks siin sellist õnne ei paista? https://www.swedbank.ee/private/investo ... SWED3INDEX
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 18:58 miks siin sellist õnne ei paista? https://www.swedbank.ee/private/investo ... SWED3INDEX
Ma ei tea, mis sul paistab või ei paista, vaatasin oma pensionikontot.
Mul on kogu vaba raha aktsiates ja kogu pension aktsiafondis, vahet pole, kuidas kõigub.
Külaline

hacek kirjutas: 13 Apr 2025 11:06 Juhtusin seda teemat lugema. Päris huvitav on näha, et kellelgi on veel sama mure mis mul endal.
Ma olen nooruses väga vaeselt elanud ja kokkuhoidlikkus on nii veres. Nüüd kus elus läheb väga hästi jääb raha kogu aeg üle.
Korteritega on tõesti see, et mingist hetkest tekib valik, et kas sa tegeled oma kinnisvara haldamisega või oma põhitööga. Mingist hetkest alates on neid kahte asja paralleelselt ajada keeruline.
Mida erilist seal hallata siis on? Siis peaks neid paar-kolmkümmend olema, et lausa tööd segaks. Kord kuus kirjutad arved, paari -viie aasta tagant lased ehitusinimese peale, jooksvate probleemide korral tellid töömehe. Kohal peab käima ainult korterit näidates ja üürilepingu lõppedes vastu võtmas, kogu lugu.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 19:58Kohal peab käima ainult korterit näidates ja üürilepingu lõppedes vastu võtmas, kogu lugu.
Ei pea, selleks on olemas maaklerid. Olemas on ka haldusfirmad, kes remonte jms asjatamist ära korraldavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 16:33
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 15:00
Hetkel 38,15% tulusust.
Aga nüüd :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 20:14
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 19:58Kohal peab käima ainult korterit näidates ja üürilepingu lõppedes vastu võtmas, kogu lugu.
Ei pea, selleks on olemas maaklerid. Olemas on ka haldusfirmad, kes remonte jms asjatamist ära korraldavad.
Mul käib 16 a noorem mees. Panin teise tööle. Ainult minu rahuldamisest ikka ära ei ela.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist