Publikuks on sellegipoolest inimesed, kellele meeldib klatš ja kõmu ning pealiskaudsus. See on nende tase ja ilmselgelt neile see mudaliiga meeldib.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 23:07Ära kujuta ette. Vestlusõhtud on juba mitu aastat ääretult populaarsed üritused. Hea tõdeda, et rahval raha on, et 2000 piletit hinnaga 50-80 ööpäevaga läbi müüa.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 22:46Need pileti ostnud inimesed on ilmselt sellised, no natuke lihtsamat tüüpi tegelased. Sellised, kes tööl kohvinurgas Kroonikal lehitsevad ja muud kollast tarbivad. Haritud inkmesed sellisele üritusele piletit kindlasti ei ostaks.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 21:08 Aga goss on ju tore, nagu piletimüügist näha on. Ma ei viitsi kohale minna, ootan et siin keegi põ
hijutud ära jagab. On ju![]()
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
Käisin Timmerite vestlusõhtul, mitte mingit klatši ega pealiskaudsust. Pole vaja end teistest paremaks pidada, ilmselgelt sa seda pole.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 12:59Publikuks on sellegipoolest inimesed, kellele meeldib klatš ja kõmu ning pealiskaudsus. See on nende tase ja ilmselgelt neile see mudaliiga meeldib.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 23:07Ära kujuta ette. Vestlusõhtud on juba mitu aastat ääretult populaarsed üritused. Hea tõdeda, et rahval raha on, et 2000 piletit hinnaga 50-80 ööpäevaga läbi müüa.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 22:46
Need pileti ostnud inimesed on ilmselt sellised, no natuke lihtsamat tüüpi tegelased. Sellised, kes tööl kohvinurgas Kroonikal lehitsevad ja muud kollast tarbivad. Haritud inkmesed sellisele üritusele piletit kindlasti ei ostaks.
-
Külaline
-
Külaline
Kust tead? Kas sinu mudaliiga tuttavad ise rääkisid? Mina näiteks ei tea, ma ei näinud piltidelt ühtki tuttavat, pealegi on vaatajaskond vanuses 20-30.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 12:59Publikuks on sellegipoolest inimesed, kellele meeldib klatš ja kõmu ning pealiskaudsus. See on nende tase ja ilmselgelt neile see mudaliiga meeldib.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 23:07Ära kujuta ette. Vestlusõhtud on juba mitu aastat ääretult populaarsed üritused. Hea tõdeda, et rahval raha on, et 2000 piletit hinnaga 50-80 ööpäevaga läbi müüa.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 22:46
Need pileti ostnud inimesed on ilmselt sellised, no natuke lihtsamat tüüpi tegelased. Sellised, kes tööl kohvinurgas Kroonikal lehitsevad ja muud kollast tarbivad. Haritud inkmesed sellisele üritusele piletit kindlasti ei ostaks.
-
Külaline
Vaatasid lausa pilte?!Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 21:21Kust tead? Kas sinu mudaliiga tuttavad ise rääkisid? Mina näiteks ei tea, ma ei näinud piltidelt ühtki tuttavat, pealegi on vaatajaskond vanuses 20-30.
Mina aiman, millest rääkida võidi, kuna reklaamiti just goss välja. Seepärast ju pileteid ostetaksegi, et kuulujuttudest aimu saada. Kes, mida, miks ja kellega.
Või arvad, et juttu on ühiskondlikest probleemidest ja kogukondade arengust?
-
Külaline
Kas keegi teab, millisest influkast mallukas rääkis, et oli enne influkaks saamist dubais tööl?
-
Külaline
Sa vist pole nende podcasti kuulanud, mitte mingeid kuulujutte pole, tavalised lugejate kirjad.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 22:09Vaatasid lausa pilte?!Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 21:21Kust tead? Kas sinu mudaliiga tuttavad ise rääkisid? Mina näiteks ei tea, ma ei näinud piltidelt ühtki tuttavat, pealegi on vaatajaskond vanuses 20-30.
Mina aiman, millest rääkida võidi, kuna reklaamiti just goss välja. Seepärast ju pileteid ostetaksegi, et kuulujuttudest aimu saada. Kes, mida, miks ja kellega.
Jutt oli sellest, et vestlusõhtud on ääretult populaarsed, peale Salajuttude on neid kümnetes ja kümnetes. Sinu arvates käivad sellistes kohtades mudaliiga inimesed, ise ütlesid. Vestlusõhtud näitlejatega, lavastajatega. Kõva targutaja, loll nagu lammas.
-
Külaline
Mis sellest T P saagast sai, kellega Mallukas kohtus käis? Mis see lõpptulemus oli? Ja, milles see mees konkreetselt süüdi oli?
-
Külaline
"Dubais tööl" kõlab täna väga kurjakuulutavalt, teisalt on seal ilmselt kümneid eestlasi täna tööl ja nad ei tegele kõik "selliste asjadega".Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 19:14 Kas keegi teab, millisest influkast mallukas rääkis, et oli enne influkaks saamist dubais tööl?
-
Külaline
Kas see oli Perekooli hävitaja?Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 20:42Mis Marimelliga juhtus?
-
Külaline
Mis temaga juhtuma pidi? Minuarust selle tegelase "tähelend" on läbi ja ta üritab oma "väga vürtsika" raamatuga veel kuidagigi pildil püsida.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 20:42Mis Marimelliga juhtus?
-
Külaline
“Here to inspire.”Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 19:14 Kas keegi teab, millisest influkast mallukas rääkis, et oli enne influkaks saamist dubais tööl?
-
Külaline
Leidsin sellise sloganiga konto. Täiesti mittemidagiütleva sisuga account ju. Samasugune pealiskaudsus ja välisele orienteeritus, nagu mitmed siin varasemalt mainitud tibikontod. Miks selliseid jälgitakse, mis inspiratsiooni sealt küll leitakse? Ja kui see Dubai-jutt on tõsi, siis on küll kurb, sest kindlasti on tema jälgijate seas ka noori, väljakujunemata neide, kes teda endale eeskujuks seavad..
-
Külaline
Näitlejad näidelgu. Mingit näitlejate vestlusõhtut kuulata ei viitsiks. Seda enam, et selle mõttetuse eest tuleb raha välja käia. Enamus näitlejaid ei ole paraku eriti targad.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 19:46Sa vist pole nende podcasti kuulanud, mitte mingeid kuulujutte pole, tavalised lugejate kirjad.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 22:09Vaatasid lausa pilte?!Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 21:21Kust tead? Kas sinu mudaliiga tuttavad ise rääkisid? Mina näiteks ei tea, ma ei näinud piltidelt ühtki tuttavat, pealegi on vaatajaskond vanuses 20-30.
Jutt oli sellest, et vestlusõhtud on ääretult populaarsed, peale Salajuttude on neid kümnetes ja kümnetes. Sinu arvates käivad sellistes kohtades mudaliiga inimesed, ise ütlesid. Vestlusõhtud näitlejatega, lavastajatega. Kõva targutaja, loll nagu lammas.
-
Külaline
Vaata. Sa oled esiteks loll ja teiseks vaene. See teema pole sinu jaoks, seega mine ära magama. Mõttettu mutt.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 18:01Näitlejad näidelgu. Mingit näitlejate vestlusõhtut kuulata ei viitsiks. Seda enam, et selle mõttetuse eest tuleb raha välja käia. Enamus näitlejaid ei ole paraku eriti targad.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 19:46Sa vist pole nende podcasti kuulanud, mitte mingeid kuulujutte pole, tavalised lugejate kirjad.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 22:09
Vaatasid lausa pilte?!
-
Külaline
No näed siis. Otse ei julge ta midagi välja öelda, vaid teeb seda talle omasel moel, kuulujututasandil. Ikka sortsuke infot siit ja sortsuke sealt. Ja kui peaks mingi jama tekkima, siis tal on jälle hea öelda, et mina pole ühtegi nime välja öelnud. Või kui öeldu peaks tõeks osutuma on ta esimesena kohal ja parastamas, et "mina teadsin seda juba ammu".Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 19:14 Kas keegi teab, millisest influkast mallukas rääkis, et oli enne influkaks saamist dubais tööl?
Madal, ülimadal käitumine selle inimese poolt. Otse öelda ei julge, aga "head" kuulujuttu raisku lasta ka ei raatsi. Räpane käitumine, aga ega tema poolt ju muud oodata ei oskagi.
-
Külaline
Sa võrdled neid tegelasi näitlejatega? Lammas oled ise ja sinult tulebki raha ära võtta. LammasKülaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 19:46Sa vist pole nende podcasti kuulanud, mitte mingeid kuulujutte pole, tavalised lugejate kirjad.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 22:09Vaatasid lausa pilte?!Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 21:21Kust tead? Kas sinu mudaliiga tuttavad ise rääkisid? Mina näiteks ei tea, ma ei näinud piltidelt ühtki tuttavat, pealegi on vaatajaskond vanuses 20-30.
-
Külaline
Avhhgaaaaa. Ja millega tegelevad siis???Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 20:58"Dubais tööl" kõlab täna väga kurjakuulutavalt, teisalt on seal ilmselt kümneid eestlasi täna tööl ja nad ei tegele kõik "selliste asjadega".Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 19:14 Kas keegi teab, millisest influkast mallukas rääkis, et oli enne influkaks saamist dubais tööl?
-
Külaline
Perekooli hävitasid ikka õelad, tigedad ja rumalad käod. Osad on ju siin ka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist