Sinu firmaroog
Sinu firmaroog
Mis on see söök, mis sul kõige paremini välja tuleb ning mida külalised paluvad, et sa võiksid ikka ja jälle valmistada?
Jagage retsepti ka - teeme siia ühe suurepäraste roogade retseptiraamatu.
Jagage retsepti ka - teeme siia ühe suurepäraste roogade retseptiraamatu.
-
Külaline
Minu meelest oleks teemaalgatajast viisakas ise algust teha. Seega, mis on sinu firmaroog?
-
Külaline
Pean tunnistama, et ma ei saa sellele küsimusele vastata, sest ma teen alati külalistele midagi uut ja samadele külalistele ei tee ühte ja sama rooga nagunii. Muidu läheks endal igavaks
tahaks ka uusi asju katsetada kellegi peal. Ehk võib-olla talvisel ajal teen köögiviljagratääne tihedamalt kui muidu prae kõrvale- saab suure vormi vähese vaevaga, käägikombain viilutab, sool ja koor, pärast juustu peale. Või ahjujuurikaid- porgand, pastinaak, katul, sibul jne.
-
Külaline
Minu firmaroog on selline. Vesi potti keema, pelmeenid sisse. Pelmeenid on valmis, kui nad vees pinnale kerkivad. Serveerin neid endale alati koos hapukoore, majoneesi ja ketsupiga.
-
Külaline
Kuna inimesi on tavaliselt 10-20, siis toitlustab catering.
Olled kuni kolmekesi, siis ahjus lõhe juustu, brokkoli-või spargliga, pluss erinevad salatid. Või õues grillmeistri grill sobivate lisanditega pluss toorjuustukook.
Olled kuni kolmekesi, siis ahjus lõhe juustu, brokkoli-või spargliga, pluss erinevad salatid. Või õues grillmeistri grill sobivate lisanditega pluss toorjuustukook.
-
Külaline
Minul on firmaroogi lausa kolm. Kartulisalat ja makaronisalat, mille kunagi ca 25 aastat tagasi enese teadmata nii hästi kokku segasin, et seda palusid teha algul me külalised (et kas seda nüüd ka teed?) ja hiljem lapsed igale oma tähtpäevale. Et tee nüüd jälle! Ja siis edasi juba tellisid suureks kasvanud lapsed oma perede üritustele, külaliste ja uute sugulaste võõrustamiseks ja juba mitu aastat ka need uued sugulased oma pidudele laua katmiseks.
Imelikul kombel nii on läinud.
Kolmas on lasanje, mis alati hästi õnnestub ja pakun, kui kõik laste pered kokku tulevad või kui meil vahel talgud on. Kogust suurendan vastavalt vajadusele, aga põhiretsept on see:
https://nami-nami.ee/retsept/1234/klass ... akklihaga/
Hakklihakastmele peterselli ei lisa, aga teen vürtsikamaks tšilliga.
Juustukastmesse riivin veidi muskaatpähklit.
Kolmas on lasanje, mis alati hästi õnnestub ja pakun, kui kõik laste pered kokku tulevad või kui meil vahel talgud on. Kogust suurendan vastavalt vajadusele, aga põhiretsept on see:
-
Külaline
Mul on pmst seesama firmaroog mis sul, aga selle modifikatsiooniga, et hapukoore, majoneesi ja ketsupi asemel serveerin magusa tšillikastmega.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 21:22 Minu firmaroog on selline. Vesi potti keema, pelmeenid sisse. Pelmeenid on valmis, kui nad vees pinnale kerkivad. Serveerin neid endale alati koos hapukoore, majoneesi ja ketsupiga.
-
Külaline
-
Külaline
Selline jh, neid on mitut sorti. Jube hästi sobib lambalihapelmeenidega, mis on minu lemmikud.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 21:37Kas midagi sellist
https://www.selver.ee/magus-tsillikaste ... ice-700-ml
-
Külaline
Minu "firmaroaks" on tõenäoliselt koogid/tordid, kuigi tavaliselt keegi midagi konkreetset küll küsinud ei ole. Kunagi ammusel ajal on ühe korra küsitud, et teeksin sama torti, mis eelmisel aastal, ja siis oli küll omajagu meelde tuletamist, et mis küll tehtud sai. Tegu oli piparkoogitordiga. Põhjaks küpsetatud piparkoogitaignast plaadid, mis kihiti hapu pohlamoosi ja vahukoore-kohupiimakreemiga.
-
Külaline
Algul arvasin, et Agate kommentaar, aga siis tuli meelde, et tal on tavaliselt 60 inimest laua taga, kui lapsed oma peikade või pruutidega koju tulevad.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:05 Kuna inimesi on tavaliselt 10-20, siis toitlustab catering.
Ja ikka oli vist siis nii, et mitte cateringi ei tellitud, vaid Agate tegi ise kõik road ja kandis lauale.
Aga noh, et siis 10 inimese jaoks tellitakse catering suht igapäevaselt ja palgatakse grillmeister, on ikka päris äge
-
Külaline
Palun jaga oma makaronisalati retsepti. Ja mis makaronid ja mis firma majonees ja hapukoor sisse läheb?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:45 Minul on firmaroogi lausa kolm. Kartulisalat ja makaronisalat, mille kunagi ca 25 aastat tagasi enese teadmata nii hästi kokku segasin, et seda palusid teha algul me külalised (et kas seda nüüd ka teed?) ja hiljem lapsed igale oma tähtpäevale. Et tee nüüd jälle! Ja siis edasi juba tellisid suureks kasvanud lapsed oma perede üritustele, külaliste ja uute sugulaste võõrustamiseks ja juba mitu aastat ka need uued sugulased oma pidudele laua katmiseks.
-
Külaline
Igapäevaselt ei käi 10 inimest, seda juhtub vast 2-3 korda aastas ja siis tõesti catering. Grillmeister on oma kallis mees.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 10:25Algul arvasin, et Agate kommentaar, aga siis tuli meelde, et tal on tavaliselt 60 inimest laua taga, kui lapsed oma peikade või pruutidega koju tulevad.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:05 Kuna inimesi on tavaliselt 10-20, siis toitlustab catering.
Ja ikka oli vist siis nii, et mitte cateringi ei tellitud, vaid Agate tegi ise kõik road ja kandis lauale.
Aga noh, et siis 10 inimese jaoks tellitakse catering suht igapäevaselt ja palgatakse grillmeister, on ikka päris äge![]()
Kartulisalat.
Kartul, ohtralt muna, marineeritud kurki. Kui kodus on, siis ka värsket kurki, aga vähem, kui marineeritut kurki. Vorst, sibul. Felixi klassikaline majonees.
Kotletid.
Hakkliha, muna, küüslauk, ketšup, Vegeta, riivsai.
Karbonaad.
Marineeritud liha.
Kartul, ohtralt muna, marineeritud kurki. Kui kodus on, siis ka värsket kurki, aga vähem, kui marineeritut kurki. Vorst, sibul. Felixi klassikaline majonees.
Kotletid.
Hakkliha, muna, küüslauk, ketšup, Vegeta, riivsai.
Karbonaad.
Marineeritud liha.
-
Külaline
kõige tihedamini pakun külalistele ilmselt loomaliha hautist. Tujust sõltuvalt kas Kreeka, Itaalia või Prantsuse moodi tehtud, aga alati suur malmpotitäis. Kui külalisi vähem, siis jätkub ka sügavkülma panna.
Enamasti hautan juba eelmisel päeval valmis, läheb 4-5 tundi.
Tortidest Pavlova või teen midagi filotaignaga.
Ma suurem pelmeenisõber ei ole, aga vahel kiirel päeva ikka. Mina söön hapukoore ja sojakastmega.
Enamasti hautan juba eelmisel päeval valmis, läheb 4-5 tundi.
Tortidest Pavlova või teen midagi filotaignaga.
Ma suurem pelmeenisõber ei ole, aga vahel kiirel päeva ikka. Mina söön hapukoore ja sojakastmega.
-
Külaline
Sinu catering on Selveri köök? Mõttttttetu kiidukukk.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:05 Kuna inimesi on tavaliselt 10-20, siis toitlustab catering.
-
Külaline
Ütles ikka, et kui kuni kolm inimest, siis grillmeistri grill. Ära aja nüüd sassi.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 10:25Algul arvasin, et Agate kommentaar, aga siis tuli meelde, et tal on tavaliselt 60 inimest laua taga, kui lapsed oma peikade või pruutidega koju tulevad.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:05 Kuna inimesi on tavaliselt 10-20, siis toitlustab catering.
Aga noh, et siis 10 inimese jaoks tellitakse catering suht igapäevaselt ja palgatakse grillmeister, on ikka päris äge![]()
-
Külaline
Nüüd lugesin, et mees on grillmeister. Huvitavad tiitlid teil pandud. Kas sina oled mehe sõnastuses kodus administratiivjuht või midagi muud põnevat?Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 10:39Ütles ikka, et kui kuni kolm inimest, siis grillmeistri grill. Ära aja nüüd sassi.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 10:25Algul arvasin, et Agate kommentaar, aga siis tuli meelde, et tal on tavaliselt 60 inimest laua taga, kui lapsed oma peikade või pruutidega koju tulevad.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:05 Kuna inimesi on tavaliselt 10-20, siis toitlustab catering.
-
Külaline
Võimalik, et tegu on koolitatud inimesega.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 10:41Nüüd lugesin, et mees on grillmeister. Huvitavad tiitlid teil pandud. Kas sina oled mehe sõnastuses kodus administratiivjuht või midagi muud põnevat?Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 10:39Ütles ikka, et kui kuni kolm inimest, siis grillmeistri grill. Ära aja nüüd sassi.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 10:25
Algul arvasin, et Agate kommentaar, aga siis tuli meelde, et tal on tavaliselt 60 inimest laua taga, kui lapsed oma peikade või pruutidega koju tulevad.
Olen isegi kahel korral profi palganud-lapse ülikooli lõpupeole, aias oli 30 külalist ning enda sünnipäevale.
https://bbqentertainment.com/catering/
https://www.ohtuleht.ee/1128661/telli-g ... e-tasemele
https://www.tv3.ee/suverubriik/grillmei ... tervislik/
Minu firmakas on kahe kattega ahjukala.
Põhiretsept on selline https://www.ohtuleht.ee/toidutare/92779 ... a-ahjukala. Munavalgesegu tipud küpsevad kuldseks ja toit on valminuna imeilus.
Põhiretsept on selline https://www.ohtuleht.ee/toidutare/92779 ... a-ahjukala. Munavalgesegu tipud küpsevad kuldseks ja toit on valminuna imeilus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist