Bioderma atoderm kätekreem on mul lemmik, imendub kiiresti, suht neutraalse lõhnaga ja päriselt aitab. Mul väga õrn nahk ja kipub kergesti lõhenema.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 00:09 Kas mõni imenduv kätekreem on ka olemas?
Ebaõnnestunud iluostud
-
Külaline
-
Külaline
Ääreni parabeene täis, kohutav koostis.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 09:18 https://www.dm.rs/eveline-cosmetics-gli ... 38464.html
Lemmik! Imendub hetkega, teeb käed siidiseks, ei jäta rasvaseks. Müüakse nt Grossis, maksab 1.85.
-
Külaline
Nagu tuhanded muud igapäevased tooted.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:17Ääreni parabeene täis, kohutav koostis.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 09:18 https://www.dm.rs/eveline-cosmetics-gli ... 38464.html
Lemmik! Imendub hetkega, teeb käed siidiseks, ei jäta rasvaseks. Müüakse nt Grossis, maksab 1.85.
-
Külaline
Nojah, sellise suhtumisega võiks põhimõtteliselt iga päev 3 pakki suitsu teha, pakiveini juua ja ainult burksist või pitsast toituda, nagunii sureme ära ükskord ju.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:20Nagu tuhanded muud igapäevased tooted.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:17Ääreni parabeene täis, kohutav koostis.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 09:18 https://www.dm.rs/eveline-cosmetics-gli ... 38464.html
Ma leian, et kui on võimalik vältida s*ta koostisega tooteid ning on olemas hulgaliselt alternatiive, siis mõistlik on neid alternatiive kasutada.
-
Külaline
90% inimestest ostab oma ilutooted toidupoest. Need kõik on parabeenidega.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:23Nojah, sellise suhtumisega võiks põhimõtteliselt iga päev 3 pakki suitsu teha, pakiveini juua ja ainult burksist või pitsast toituda, nagunii sureme ära ükskord ju.
Ma leian, et kui on võimalik vältida s*ta koostisega tooteid ning on olemas hulgaliselt alternatiive, siis mõistlik on neid alternatiive kasutada.
-
Külaline
Ja kust sa sellise imeliku protsendi võtad?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:3790% inimestest ostab oma ilutooted toidupoest. Need kõik on parabeenidega.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:23Nojah, sellise suhtumisega võiks põhimõtteliselt iga päev 3 pakki suitsu teha, pakiveini juua ja ainult burksist või pitsast toituda, nagunii sureme ära ükskord ju.
-
Külaline
Ja isegi toidupoes on olemas halvemaid ja paremaid valikuid.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:52Ja kust sa sellise imeliku protsendi võtad?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:3790% inimestest ostab oma ilutooted toidupoest. Need kõik on parabeenidega.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:23
Nojah, sellise suhtumisega võiks põhimõtteliselt iga päev 3 pakki suitsu teha, pakiveini juua ja ainult burksist või pitsast toituda, nagunii sureme ära ükskord ju.
-
Külaline
Täiesti absurdsed väited. Kust selline statistika?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:3790% inimestest ostab oma ilutooted toidupoest. Need kõik on parabeenidega.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:23Nojah, sellise suhtumisega võiks põhimõtteliselt iga päev 3 pakki suitsu teha, pakiveini juua ja ainult burksist või pitsast toituda, nagunii sureme ära ükskord ju.
-
Külaline
Kas sa tõesti arvad, et keskmine inimene ostab oma shampoonid Tradehouse profiosakonnast?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 15:13Täiesti absurdsed väited. Kust selline statistika?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:3790% inimestest ostab oma ilutooted toidupoest. Need kõik on parabeenidega.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:23
Nojah, sellise suhtumisega võiks põhimõtteliselt iga päev 3 pakki suitsu teha, pakiveini juua ja ainult burksist või pitsast toituda, nagunii sureme ära ükskord ju.
-
Külaline
Ma täiesti tavalise inimesena ei ole eluski sellises kohas käinud aga minu kasutatavad tooted on kindlasti parabeenivabad. Kätekreem on selverist, muideks.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 15:19Kas sa tõesti arvad, et keskmine inimene ostab oma shampoonid Tradehouse profiosakonnast?
-
Külaline
Mul võttis umbes 30 aastat aega, et jõuda parima kätekreemini. Ja mul ei ole kahju väga hea asja eest natuke rohkem maksta. Soovitan https://imed.ee/product/mavex-hand-skin-comfort-75ml/
-
Külaline
Roheline on tõega out, see küll neutraliseerib punase, aga teebki näost ikka nii tondinahaks, et... pigem kollakas, aga juhul, kui enda näo süvatoon on pigem kül-roosakas, siis see kollane jääb ka ebaloomulik.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 19:09 Ostsin uriage rosaatsea kreemi, mis on roheka varjundiga. Aga see eriti ei niisutanud, pigem kuivatas ja minu naha tegi nagu laibaks. Hullem kui punetus.
Mul läheb u 75% igasugustest jumestuskreemidest tooni poolest aia taha! Õnneks olen leidnud üksikud nii suveks kui talveks ja kasutan nüüd oma kindlaid asju, enam ei ürita uut ja paremat leida
PAljud sampoonid ei sobi, Pantene jms tekitavad lihtsalt kõõma.
-
Külaline
Nimetage toidupoodides müüdavate kätekreemide paremaid valikuid.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:53Ja isegi toidupoes on olemas halvemaid ja paremaid valikuid.
-
Külaline
Isegi LIDlil on bio sari aaloe, karite vahaga ja ilma igasuguse jamata bio kätekreem. LIDlist muide leidsin ka ilma alumiiniumita, ilma alkoholita, sidruni eeterlike õlidega öko deodoka, millesarnast pole isegi varem näinud, nii hea koostisega. Koostist tuleb lugeda isata ja ennast natukene harida teemal, mis on ok koostisained ja mis mitte. Parafiin pole iseenesest mingi saatanast asi, puhas vaseliin on naha niiskena hoidmisel väga hea ja 0 allergeen.
-
Külaline
Kui juba kätekreemid jutuks tulid, siis ükskõik, mida katsetan, ikka jõuan Orto kätekreemini tagasi https://orto.ee/toode/orto-kaitsev-kate ... -ja-150ml/.
Ebaõnnestuvad aga kõik ripsmetuši ostud. Mul on väga lühikesed ripsmed ja tundlikud silmad. Kõik ripsmetušid lähevad silma all laiali ja tekitavad punetuse. Sama teema on silmapliiatsite-lauvärvidega-laineritega. Lähevad laiali ja tekitavad jama. Olen silmameigist loobunud.
Ebaõnnestuvad aga kõik ripsmetuši ostud. Mul on väga lühikesed ripsmed ja tundlikud silmad. Kõik ripsmetušid lähevad silma all laiali ja tekitavad punetuse. Sama teema on silmapliiatsite-lauvärvidega-laineritega. Lähevad laiali ja tekitavad jama. Olen silmameigist loobunud.
-
Külaline
Mul on probleemne nöonahk ja jumestuskreemi leidmine on paras peavalu. Nahk on väga kuiv ja siis suurem osa jumestuskreeme üldse ei sobi.
-
Külaline
Nii kärts värv, aga mina ei ole ikka poodides märganud.annaleen kirjutas: ↑14 Apr 2025 11:49Kui juba kätekreemid jutuks tulid, siis ükskõik, mida katsetan, ikka jõuan Orto kätekreemini tagasi https://orto.ee/toode/orto-kaitsev-kate ... -ja-150ml/.
-
Külaline
Jumestuskreemide-ja ripsmetuššidega on ka minul kõige rohkem probleeme esinenud valimisel ja nende valikul on olnud kõige rohkem ebaõnnestumisi. Õnneks olen leidnud nüüd endale sobivad tooted, mis ei jää näos nagu mask (eisenberg, abh jumestuskreemid). Kes kurtis kuiva nahka, siis mul sama probleem. Need jumestuskreemid on mulle sobinud, oluline on enne pealekandmist nahka korralikult niisutada ning pealekandmisel peab ka vahend (pintsel, meigishvamm vm) niiske.
Ripsmetušši ise enam ei kasuta, samuti ei leinud sobivat tundlikele silmadele. Üks Iduni oma oli okei aga see kippus väga kiiresti määrima. Nüüd värvin keemiliselt ripsmeid paar x kuus ning kasutan hoopis läbipaistvat ripsmetušši ja koolutajat, tulemus mega loomulik. Ei mingeid tükke, kokkukleepumist, määrimist jne.
Ripsmetušši ise enam ei kasuta, samuti ei leinud sobivat tundlikele silmadele. Üks Iduni oma oli okei aga see kippus väga kiiresti määrima. Nüüd värvin keemiliselt ripsmeid paar x kuus ning kasutan hoopis läbipaistvat ripsmetušši ja koolutajat, tulemus mega loomulik. Ei mingeid tükke, kokkukleepumist, määrimist jne.
-
Külaline
olen ka ripsmetushist loobunud - harva kasutades lähevad tushid kiiresti vanaks ja lõpuks on lihtsam rõhuda huultele ning jätta silmad värvimata.
Jumestuskreemi sain endale ideaalse, kui segasin kokku Clarinsi hästi katva ja Biothermi BB-kreemi. Eraldi oli esimene liiga kattev ja teine ajas näo kiskuma, koos on super toode:)
Jumestuskreemi sain endale ideaalse, kui segasin kokku Clarinsi hästi katva ja Biothermi BB-kreemi. Eraldi oli esimene liiga kattev ja teine ajas näo kiskuma, koos on super toode:)
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist