Ozempi panevad laisad

vana hea klassika
Külaline

Ozempi panevad laisad

Postitus Postitas Külaline »

Ozempi panevad ainult laisad (ei pea silma diabeedihaigeid, sest neil on seda vaja), aga neid kes tarvitavad seda kaalualanduse eesmärgil, häbi teile. Olete laisad ja ei viitsi end liigutada ega normilt süüa.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 20:16 Ozempi panevad ainult laisad (ei pea silma diabeedihaigeid, sest neil on seda vaja), aga neid kes tarvitavad seda kaalualanduse eesmärgil, häbi teile. Olete laisad ja ei viitsi end liigutada ega normilt süüa.
Diabeedihaiged on kah laisad.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 20:16 Ozempi panevad ainult laisad (ei pea silma diabeedihaigeid, sest neil on seda vaja), aga neid kes tarvitavad seda kaalualanduse eesmärgil, häbi teile. Olete laisad ja ei viitsi end liigutada ega normilt süüa.
Miks siis diabeedihaiged siia ei lähe ja neil on vaja? Need on ju ennast ka rasva söönud ja kohe nii hullude eluviisidega, et diabeedi sellest saanud. Ozempic on II tüübi diabeedi raviks nendele, kellel on ühtlasi ka rasvumine. Ii tüübi diabeet on elustiilihaigus. Ja neile maksab haigekassa meie kõigi rahast selle ravimi veel kinni ka. Neid võiks vihata.
Külaline

kuhu nad seda PANEVAD?
Külaline

Nojah, olengi tõesti laisk. Aga miks mul piinlik peaks olema?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 22:00 Nojah, olengi tõesti laisk. Aga miks mul piinlik peaks olema?
Sest teised teevad trenni ja toituvad normaalselt, et kaalus alla saada. Ozempiga saavutatud kaalukaotus on nagu doping- ebaausal teel.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 23:22
Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 22:00 Nojah, olengi tõesti laisk. Aga miks mul piinlik peaks olema?
Sest teised teevad trenni ja toituvad normaalselt, et kaalus alla saada. Ozempiga saavutatud kaalukaotus on nagu doping- ebaausal teel.
See on mingi võistlus või?

Sihukesi teemasid panevad jällegi lollid.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 23:22Ozempiga saavutatud kaalukaotus on nagu doping- ebaausal teel.
Mis seal ebaausat on? Täiesti legaalne preparaat.
Mina seda kahjuks kasutada ei saa, aga kellele sobib, miks mitte!
Igaüks tegelegu oma kaaluga nii, kuidas talle mugavam on ja kuidas kergemini kaal langeb. Mis on ju eesmärk.
Kas peaks kade olema, et keegi ei piinlegi trennides ja dieetide käes? Ise teab, mis teeb.
Külaline

Mina ka ei saa aru, miks teemaalgataja arvab, et II tüübi diabeetik pole olnud laisk ja talle on see ravim rohkem näidustatud kui mitte diabeetikust paksule? II tüübi diabeetik on ju haige ja ülekaalus täpselt samal põhjusel - nad on oma laiskusest end suureks söönud. Need teised paksud lihtsalt ei ole veel diabeeti haigestunud ja sellepärast süstivadki, et nad ei jääks diabeeti.

Miks siis II tüübi diabeedi ennetusravi Ozempicuga on kuidagi vääram kui juba väljakujunenud diabeedi ravi?

TA võiks enne õiendama asumist aendale selgeks teha, mis on II tüübi diabeet ja kuidas see tekib. Reeglina on see elustiili haigus. Ja Ozempikut vajavad just need diabeetikud, kes on täpselt samamoodi end laiskusest suureks söönud.
Külaline

Ma küsiks, et mis see sinu perset torgib? Ilmselt oled ise kaaluga hädas või pead kõvasti pingutama, et see ei tõuseks, muidu see sulle korda ei läheks.

Sind on vist lapsepõlves palju häbistatud, et sellist lapsikut mõjutusmeedet üritad täiskasvanutel kasutada ja arvad, et see veel kedagi ümber kasvatab.
Külaline

Sest sa oled laisk, ega suuda midagi teha. Tahad olla mingi ravimi ori, aga ise pingutada ei viitsi, ei kaal alaneks.
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline »

Sa oled asjadest valesti aru saanud. Need kes Ozempi "panevad" teevad ka trenni ja toituvad normaalselt, lihtsalt selle vahega, enne enne ülekaaluline inimene reeglina ei suuda teha kumbagi. Söögiius on laes ja tahtejõudeu pole. Ravim aitab söögiius viia miinimumini ja sealt edasi tulevad ka tulemused. Ega Ozemp pole mingi müstiline pekipõletaja, et võtad sisse ja siis ootad diivanil sefiiritort ees, et salenemine toimuks.
Külaline

Eks ta üks hädiste kraam ole. Antidepressandid vaimule, ozempic kerele. Elu nagu lill.
Külaline

KAs sa oled igapäevaselt roheline ja paks? KAdedusest roheline, et keegi paneb "dopingut" ja on kõhnem? KAdedus on ikka madal asi küll.
Külaline

Paksude, laiskade ja tundub, et ka rumalate itk ja hala küündib pilvepiirini, et jumalapärast ei peaks ennast liigutama.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 15:18 Paksude, laiskade ja tundub, et ka rumalate itk ja hala küündib pilvepiirini, et jumalapärast ei peaks ennast liigutama.
Nu ja siis? Panen Ozempi kord nädalas, leban diivanil ja naudin vahukoorekooki. Niiiiii mõnus.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 15:23
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 15:18 Paksude, laiskade ja tundub, et ka rumalate itk ja hala küündib pilvepiirini, et jumalapärast ei peaks ennast liigutama.
Nu ja siis? Panen Ozempi kord nädalas, leban diivanil ja naudin vahukoorekooki. Niiiiii mõnus.
Keegi ei saa paksu keelata kui ta tahab paks olla. Paks peabki lesima ja vahukoorekooki nosima. Kuidas siis teisiti
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 15:29
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 15:23
Keegi ei saa paksu keelata kui ta tahab paks olla. Paks peabki lesima ja vahukoorekooki nosima. Kuidas siis teisiti
No täpselt. Aga kes TA-d kubemest hammustas ei tea. Soovitan talle vahukoort ja nälgimist vaheldumisi.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 11:10
Sest sa oled laisk, ega suuda midagi teha. Tahad olla mingi ravimi ori, aga ise pingutada ei viitsi, ei kaal alaneks.
Mina ei tea, ikka ei tunne nagu mingit piinlikust. Ma muidu ikka suudan teha päevade kaupa aiatööd, paar korda nädalas trenni ka. Ori ja ei viitsi pingutada? No ei viitsi jah rohkem, mis siin ikka häbeneda.
Külaline

Sa muud ei leidnud sae käimatõmbamise ürituseks. Hale katse, tropp.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 10 külalist