Komas ka? Miks? Ja kavatsed ikka ainult öösiti koju tulla.
Mis põhjustel olete suhteid lõpetanud?
-
Külaline
-
Külaline
Ma olen üsna kindel, et kirjutaja pidas silmas, et ka kolmas laps on varsti täiskasvanu.
-
Külaline
Jah kolmas ka varsti täiskasvanu.
-
Külaline
Kole lugu ja kole elu. isegi veits mõistan, miks sa sellise hälbegaKülaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 20:32Oi seda kurjust ja tigdust. Oi seda vihkamist. Üldjuhul pole sellistel naistel oma kodu. On kas nmehe oma mis imeläbi on muutunud ühisvaraks või siis on mehe oma. Üldjuhul kui selline mutike satub nn võimupositsioonile läbi selle, et elamine on tema oleks mehike ammu juba välja visatud.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 18:57Minema? Oma kodust? Lubage naerda. Tõenäoliselt on tegemist samasuguse hädapätakaga nagu sina, kes hakkab suhte lõpus enesetapuga ähvardama. Tegelt olen alati andnud nõu, et krt tõmmaku end oksa, manipulaatorid, kellel sellist vaja?Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 17:16
Rõve. Õõvastavalt jälk. Miks sa minema ei lähe. Mida sa piinad inimesest. Ahjaa ei saa üksi hakkama. Unustasin. Mis lapsed sellest arvavavad, et emmekene laekub õhtul hilja. Ja nii juba aastaid. Õnnelik peremudel. Eeskuju milline.
Sina ju tegelikult ei tea kellele miski kuulub aga oma pimedas vahkihas taod klahve. Ei ole keegi süüdi, et sa oma elus oled ainult tropp meeste otsa kukkunud. Eks see sinu liiga ole ka.
-
Külaline
-
Külaline
Ilmselt tundeid ka pole. Need oleks liikuma panev jõud.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 21:31 Puht laiskusest ja viitsimatusest suhelda.
On mul õigus?
-
Külaline
See pole vabandust. Tegelikult veel hullem. 2 täiskasvanut last. Rahuloematu naine kes käib öösiti kodus ainult. Tõenäoliselt elab tasuta ehk ei panusta pennigi. Vaene mees.
-
Külaline
Ei, mina ( mees) käin ainult magamas.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 21:48 See pole vabandust. Tegelikult veel hullem. 2 täiskasvanut last. Rahuloematu naine kes käib öösiti kodus ainult. Tõenäoliselt elab tasuta ehk ei panusta pennigi. Vaene mees.
Uued võimalused olid tema tagasi võtmine pärast seda kui ta kiskus mitte millestki (ei olnud päris probleeme) tüli ülesse, mille tulemusena lahku läksime. Paar nädalat või kuu läks mööda ja siis ujus tagasi. Ja nii üle aasta ja korduvalt. Kui keegi orjameelne oli, siis pigem mina ise.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 17:14Too mõni näide nendest uutest võimalustest. Mees polnud nii alandlik kui vaja. Ja andsid igakord uue võimaluse kui piisavalt orjameelsust üles näitab. A ta vana sindrinahk ei tahtnud ori olla.
No kui suhteks lugeda ka paar tundi huvitavat vestlust mõne inimesega kuskil peol, siis vist venitab 40 välja küll...
-
Külaline
Ikkagi tõeline naine. Suure algustähega.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 21:31 Puht laiskusest ja viitsimatusest suhelda.
-
Külaline
Ei ole. Lihtsalt ühega ei viitsi. Tuleb proovida paljusid. Kunagi ei tea..
-
Külaline
No mida sa halised, teemast mööda veel pealegi. Teema on suhte lõpetamisest, millega sina toime ei tule, ainult kurdad võõrastele ja nurud kaastunned. Väga mehelik.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 16:50 Mul faktiliselt polegi enam suhet. Suhte laadset pole mitte kui midagi. Ei mäletagi mis ajast saadik. Ühised lapsed on.
Vindume ainult. Elame lihtsalt ühe katuse all praktiliselt omaette. Väliselt teistele äkki tundubki, et on midagi. Võimalikult palju olen kodust ära. Öösiti käin magamas.
-
Külaline
Keda tsiteerisid, on mees, "issikene". Naistevihkamine ei luba sul tekstist aru saada? Sapi sisse kärvad ükskord.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 17:16Rõve. Õõvastavalt jälk. Miks sa minema ei lähe. Mida sa piinad inimesest. Ahjaa ei saa üksi hakkama. Unustasin. Mis lapsed sellest arvavavad, et emmekene laekub õhtul hilja. Ja nii juba aastaid. Õnnelik peremudel. Eeskuju milline.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 16:50 Mul faktiliselt polegi enam suhet. Suhte laadset pole mitte kui midagi. Ei mäletagi mis ajast saadik. Ühised lapsed on.
Vindume ainult. Elame lihtsalt ühe katuse all praktiliselt omaette. Väliselt teistele äkki tundubki, et on midagi. Võimalikult palju olen kodust ära. Öösiti käin magamas.
-
Külaline
Lugesid ju, et isa teeb nii, mitte ema. Täpselt nagu ma ise arvasingi. Emad ei jäta lapsi hooletusse, ka teismelisel on vanemaid tarvis. Aga isad on need, kellel perest ja lastest savi, ainult virisevad.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 20:06Kirjutab ju "Võimalikult palju olen kodust ära. Öösiti käin magamas." Kui lapsed juba pubeka eas siis saavad ise külmkapist vorsti kätte ja saavad pesu masinasse panna.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 17:30Kas päriselt arvad, et peres, kus on lapsed, saab emmekene lubada endale kodus ainult magamas käimist? Sellise asjaga tegelevad ikka meesterahvad. Elab oma elu, lapsed ei lähe korda ja siis viriseb ka veel.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 17:16
Rõve. Õõvastavalt jälk. Miks sa minema ei lähe. Mida sa piinad inimesest. Ahjaa ei saa üksi hakkama. Unustasin. Mis lapsed sellest arvavavad, et emmekene laekub õhtul hilja. Ja nii juba aastaid. Õnnelik peremudel. Eeskuju milline.
-
Külaline
Minu poolest kasvõi suure lõputähegA
-
Külaline
Mul isana pole ka perest ja lastest savi.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 1970 03:03 Emad ei jäta lapsi hooletusse, ka teismelisel on vanemaid tarvis. Aga isad on need, kellel perest ja lastest savi, ainult virisevad.
-
Külaline
Mis mõttes siis ei ole, kui sa milleski absoluutselt ei osale, käid kodus ainult ööbimas. Mis sellisest isast kasu on, kes lastega absoluutselt ei suhtle.
-
Külaline
Räägi, räägi. Valeta usutavamalt.
-
Külaline
Ei talu naisega ühes toas isegi sama õhku hingata. Ei viitsi tema kiunu kuulata.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 19:12Mis mõttes siis ei ole, kui sa milleski absoluutselt ei osale, käid kodus ainult ööbimas. Mis sellisest isast kasu on, kes lastega absoluutselt ei suhtle.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 3 külalist